EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Saat suosituksen oikeasta HR-järjestelmä yrityksellesi.

Järjestelmäopas käyttää algoritmeja ja tietoja ohjaamaan sinua oikean järjestelmävalinnan tekemiseen suosittelemalla tarpeitasi, vaatimuksia ja olosuhteita parhaiten vastaavia järjestelmäratkaisuja.

Liity yli 9000+ ruotsalaiseen yritykseen - anna datan ja algoritmien opastaa sinut järjestelmäviidakon läpi!

Löydä oikea järjestelmä yrityksellesi

Yrityksen koko(Työntekijöiden lukumäärä)

Käynnistä ohjattu toiminto ja saat nopeaa apua järjestelmätarpeisiisi.

Tarvittava aika: Noin 5-10 minuuttia!

Se on täysin ilmaista ja voit valita, kenen toimittajan kanssa haluat jatkaa.

Autamme sinua valitsemaan oikean järjestelmän

Prosessi

7-10Kysymykset
5 - 10Ajastin
3Suositukset

Opas HR-järjestelmiin

Henkilökunta on monille yrityksille tärkein voimavara. Nykyään monet yritykset käyttävät HR-järjestelmiä työntekijöidensä järjestämiseen ja hallinnon yksinkertaistamiseen. Henkilöstöasioiden parissa työskentelevät tietävät, että on paljon seurattavaa, kuten kaikkien työ- ja henkilöstötietojen pitäminen ajan tasalla. Puhumattakaan siitä, että pystyt nopeasti vastaamaan sekä työntekijöiden että esimiesten kysymyksiin ja poimimaan tilastoja. Usein nopeasti. Ja se ei saa koskaan olla väärin.

Voi olla haastavaa valitsee HR-järjestelmä, koska vaihtoehtoja ja erilaisia ​​HRM-järjestelmiä tai HCM-järjestelmät. Järjestelmät sopivat hyvin eri yrityksille. Mitä tarvitset parantaaksesi mahdollisuuksiasi tehokkaaseen hallintoon? Onko kyse perinteisestä HR:stä, kuten aikaraportoinnista, vai tarvitsetko järjestelmiä innostamaan ja sitouttamaan osaajia yritykseesi? Haluatko minimoida pienessä yrityksessäsi hallintoon käytettyä aikaa vai oletko kasvanut nopeasti ja ymmärtänyt strategisen HR:n tärkeyden? Siitä huolimatta me BusinessWithillä voimme auttaa sinua päättämään, mikä HR-järjestelmä sopii parhaiten optimaalinen sinulle. Kokeile HR-järjestelmien opastamme ja tarkista tarpeet, vaatimukset ja ehdot löytääksesi paras HR-työkalu yrityksellesi.