EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Saat suosituksen oikeasta Liiketoimintajärjestelmä yrityksellesi.

Järjestelmäopas käyttää algoritmeja ja tietoja ohjaamaan sinua oikean järjestelmävalinnan tekemiseen suosittelemalla tarpeitasi, vaatimuksia ja olosuhteita parhaiten vastaavia järjestelmäratkaisuja.

Liity yli 9000+ ruotsalaiseen yritykseen - anna datan ja algoritmien opastaa sinut järjestelmäviidakon läpi!

Löydä oikea järjestelmä yrityksellesi

Yrityksen koko(Työntekijöiden lukumäärä)

Käynnistä ohjattu toiminto ja saat nopeaa apua järjestelmätarpeisiisi.

Tarvittava aika: Noin 5-10 minuuttia!

Se on täysin ilmaista ja voit valita, kenen toimittajan kanssa haluat jatkaa.

Autamme sinua valitsemaan oikean järjestelmän

Prosessi

7-10Kysymykset
5 - 10Ajastin
3Suositukset

Opas yritysjärjestelmiin

Järjestelmä, joka tekee elämästä yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja tehokkaampaa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei lainkaan. Liiketoimintajärjestelmän tai niin kutsutun ERP-järjestelmän avulla vapautat tilaa ydinliiketoiminnallesi. ERP tarkoittaa yrityksen resurssien suunnittelua ja on juuri sitä miltä se kuulostaakin - resurssien suunnittelujärjestelmä. Liiketoimintajärjestelmä seuraa liiketoiminnan eri toimintoja, kuten taloutta, resurssienhallintaa, varastonhallintaa, ajan suunnittelua ja raportointia.

Kuten aina, on viisasta tehdä vaatimusmääritelmä ennen kuin vertaat eri toimintoja. järjestelmät markkinoilla. Toimialasta riippuen on olemassa erilaisia ​​järjestelmiä, jotka sopivat eri tavalla. Saatat tarvita tietyn moduulin, kuten rahoituksen, mutta et toista. Jos et tarvitse projektinhallintaa hoitavaa liiketoimintajärjestelmää, on tietysti parasta poistaa sen valinta turhien kulujen välttämiseksi. Samalla kannattaa tietää, että ERP-järjestelmää voidaan laajentaa. Kun ja jos yrityksesi laajenee ja vaatii enemmän, liiketoimintajärjestelmä voi olla mukana kehityksessä. Meillä BusinessWithillä on yhteyksiä lukuisiin toimittajiin ja tiedämme, kuinka tärkeää on valita oikea toimija. Käytä yritysjärjestelmien opastamme ja tee itsellesi oikea valinta.