EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parasta LMS- ja oppimisalustaa

Mikä oppimisalusta, niin kutsuttu LMS, sopii sinulle?

LMS tarkoittaa oppimisen hallintajärjestelmää, mutta Suomen kielellä se on yleisempää yksi sanoo "oppimisalusta" tai "LMS-alusta". Olet varmaan jo sinäkin tuntevat sanan e-learning, joka tarkoittaa digitaalista oppimista. Rakkaalla lapsella on niin monta nimeä. Koulumaailmassa oppimisalusta on viime aikoina tullut pakollinen, mutta oppimisalusta on myös tulossa yhä suositummaksi yritysten ja muut organisaatiot, joiden on kerättävä koulutusmateriaaleja ja lisättävä sisäisiä pätevyyttä.

LMS-järjestelmä helpottaa opetusta, mutta sisältää myös toimintoja kuten ilmoituksia, tarkistuslistoja, viestintävälineitä ja niitä käytetään hyödyksi myös organisaation uusien työntekijöiden perustamiseen.

Mitä LMS-järjestelmiä on saatavilla Suomen markkinoilla?

Suomen markkinoilla on monia kehittyneitä vaihtoehtoja LMS-järjestelmille joka voi ratkaista monia hallinnollisia tarpeitasi taitojen kehittämisessä, johdanto-ohjelma ja verkko-oppiminen. Mikä usein erotetaan toisistaan toimittajat ovat yksityiskohdissa, joita esimerkiksi tarjotaan kirjoitustyökalut? Vai onko LMS-alustalla pelillistämismoduuli, jolla on oppia lisää "laukaisua"? BusinessWithissä voit vertaa LMS-järjestelmiä löytääksesi sen Paras oppimisalusta sinulle ja yrityksellesi. The useimmat oppimisen hallintajärjestelmät tukevat jonkinlaista alan standardia e-learning, joista tunnetuin on SCORM. Alta näet mitkä LMS-järjestelmät ovat saatavilla Suomessa ja suodata ne pois paras LMS-järjestelmä tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.

Mitä minun on tiedettävä LMS-järjestelmistä?

Testaa ohjattu järjestelmä

Tee kuten 9000+ ruotsalaiset yritykset, anna algoritmiemme ohjata sinut oikeaan järjestelmävalintaan.

Luettelo 5 eri LMS

Lajittelu
LMS365

LMS365

Storyals

LMS365 on palkittu alusta, jonka on kehittänyt emoyhtiö ElearningForce International. Ne ovat yksityisessä omistuksessa oleva ohjelmistoyritys, joka perustettiin Tanskaan vuonna 2003. LMS365 on "älykäs, yksinkertainen ja kustannustehokas". LMS365 on avaimesi erittäin sitoutuneisiin, tehokkaasti koulutettuihin työntekijöihin ja yhteistyötilaan nykyaikaiselle yritykselle. Jatkuva oppiminen on tärkeä...

Lisätietoja LMS365

Docebo

Docebo

TicTac Interactive

Docebo on markkinoiden johtava LXP (Learning Experience Platform). Tekoälyn ja sosiaalisen oppimisen avulla annat käyttäjillesi parhaan oppimiskokemuksen! Docebo on pilvipohjainen ja toimii kaikentyyppisissä laitteissa, joten käyttäjät voivat käyttää alustaa missä ja milloin tahansa. Haluatko kerätä kaiken digitaalisen koulutuksen käyttäjäystävälliseen LXP:hen? Haluatko luoda yksilöllisiä koulutus...

Lisätietoja Docebo

Eloomi

Eloomi

Eloomi

Yksinkertainen LMS-järjestelmä, joka yhdistää sisäiset ja ulkoiset harjoittelusi. Suunniteltu saamaan työntekijät tietoisiksi uusista yrityskäytännöistä ja lisäämään tietämystä käyttäjäystävällisen pilvipalvelun avulla.

Lisätietoja Eloomi

GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+-alusta. Helppo kuin mikä. Oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) avulla on helppo toteuttaa digioppimista ja jakaa oppimissisältöjä. Pilvipohjainen GO+-alusta on myös helppo integroida nykyisiin järjestelmiin, ja se on responsiivinen eli toimii kaikilla näytöillä. Alustalla voi myös luoda mikro-oppimissisältöjä.

Lisätietoja GO+

Simployer

Simployer

Simployer

Olemme rakentaneet HRM-järjestelmän, jossa ihmiset ovat keskellä. Kutsumme sitä People First -teknologiaksi. Käytännölliset työkalut mahdollistavat tehokkaamman arjen työelämän, joka säästää aikaa ja varmistaa, että prosessit ovat yhtenäiset liiketoiminnassa.

Lisätietoja Simployer

Mikä on LMS?

LMS on lyhenne sanoista oppimisen hallintajärjestelmä ja on digitaalinen oppimisalusta, jonka suosio on kasvanut digitaaliset palvelut räjähti markkinoille. LMS-järjestelmä on valmis yksinkertaisesti verkkopohjainen oppimisympäristö, jota pääasiassa käyttävät koulut. The ei vain sisällä kursseja ja koulutuksia, vaan myös tarjouksia toimintoja, jotka helpottavat opettajien välistä viestintää ja opiskelijoiden tai työntekijöiden ja esimiesten välillä. Tentit tai kokeet Korjataan automaattisesti, jos haluat, voit helposti hallita kurssin seuranta- ja tuloslistat. LMS on joustava tapa hallita oppimista ja hyvä oppimisalusta vaatii paljon sinulta hallinnosta riippumatta siitä, työskenteletkö yrityksessä tai sen sisällä koulun maailma. LMS-järjestelmän tavoitteena tulisi olla hyvän tuottaminen oppimiskokemus.

Oppimisalusta – miksi sinun pitäisi hankkia se?

Sekä koulujen että yritysten on löydettävä hyvä tapa opettaa, kehittää taitojaan ja kouluttaa edelleen opiskelijoita ja työntekijöitä. Yksi oppimisalusta yksinkertaistaa prosessia systematisoimalla oppimista. Lisäksi hyvän oppimisalustan tulisi tarjota työntekijöillesi tai opiskelijoillesi hyvä kokemus. LMS kerää kurssimateriaalisi ja mahdollistaa sen voi itse asiassa säästää matkoissa ja seminaareissa (ja ympäristössä). Sinä voi räätälöidä kaiken materiaalin, monissa tapauksissa myös brändätä sen niin se sopii organisaatiollesi tai yrityksellesi.

Tehostat oppimisprosessia, se sopii organisaatioille joka laajenee ja se voidaan toimittaa nopeasti. LMS-järjestelmä tekee että voit seurata harjoitteluponnisteluja ja tuloksia. Kuten järjestelmänvalvoja tai koulutuksesta vastaava henkilö työpaikallasi niin Hyvä oppimisjärjestelmä antaa sinulle tehokkaan työkalun sen varmistamiseen työntekijäsi todella oppivat, mitä organisaatiosi haluaa, toivottavasti saa sellaisen itsekin hyvä kokemus ja kokea osaamisensa kehittyvän älykkäässä, tehokkaalla ja nykyaikaisella tavalla . Onko sinun varmistettava, että työntekijäsi tai opiskelijasi pääsevät sisään yksinkertaiseen tapaan kehittyä tai jatkaa koulutusta vai? Sijoita sitten LMS-järjestelmään.

LMS-ominaisuuksien kuvaus

API & verkkokoukut

LMS-järjestelmän tärkeä ominaisuus on, että siinä on API-kuvaus, jonka avulla voit siirtää tietoja LMS-järjestelmän ja muiden järjestelmäratkaisujen, kuten intranetin, CRM-järjestelmän jne. välillä. Se on tärkeää esimerkiksi silloin, kun sinun on siirrettävä SCORM-kokonaisuutesi.

Laivaan nousua edeltävä sivusto

LMS:ssä on työkaluja ja tekniikoita, joiden avulla voit digitalisoida ja automatisoida perehdytysprosessin. Videot, testit ja sertifioinnit, sähköiset allekirjoitukset jne. ovat erittäin hyödyllisiä tekniikoita kestävän ja digitaalisen perehdytyksen luomiseksi organisaatiossasi.

Luo verkko-opiskelukursseja

Lähes kaikki nykyiset LMS-työkalut perustuvat ajatukseen, että yritysten pitäisi pystyä luomaan verkko-oppimiskursseja ja käyttämään työkaluja verkko-oppimisen hallinnointiin ja viestintään. Jotkin LMS-alustat eivät kuitenkaan tarjoa mahdollisuutta luoda omia e-learning-kokonaisuuksia tyhjästä, vaan on käytettävä jo valmiiksi luotuja moduuleja.

Mobiilikoulutusalusta

Oppimisalustoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mutta pääasiassa niitä käytetään osaamisen lisäämiseen, hallinnon vähentämiseen sekä koulutuksen seurantaan ja parantamiseen. Verkkokoulutuksen mahdollistavat ominaisuudet ja vuorovaikutusta koulutustilaisuuden aikana mahdollistavat ominaisuudet ovat usein ratkaisevia tekijöitä LMS-järjestelmän hankinnan perusteena.

On kirjoitustyökalu

Monet LMS-työkalut eivät tarjoa sisältyviä sisältötyökaluja, vaan niitä tarjotaan usein kolmannen osapuolen kautta. Kun oma sisältötyökalu sisältyy LMS-työkaluun, sinulla käyttäjänä on enemmän mahdollisuuksia luoda omaa sisältöä sähköisiin kursseihisi ilman, että sinun tarvitsee mennä palveluntarjoajan kautta.

SCORM-yhteensopiva

SCORM (Sharable Content Object Reference Mode) on menetelmä, jonka avulla voidaan siirtää ja jakaa oppimisobjekteja ja niiden sisältöä eri LMS-alustojen välillä. Sitä käytetään yleisesti Suomen markkinoilla, ja koko SCORM-ajatus perustuu Yhdysvaltain armeijaan.

Sosiaalinen oppiminen

Sosiaaliset oppimistoiminnot tarkoittavat, että LMS-työkalu tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kommentoida ja jakaa toistensa viestejä eri sosiaalisissa kanavissa. Se mahdollistaa erilaisten syötteiden helpon linkittämisen ulkoisista sosiaalisen median lähteistä, kuten Instagramista, Twitteristä jne.

yhdistetty oppiminen

Se on oppimismenetelmä, joka perustuu perinteisen luokkahuoneessa tapahtuvan oppimisen ja digitaalisen verkko-oppimisen yhdistämiseen. Tavoitteena on tasapaino kahdenkeskisten tapaamisten ja yksilöllisen verkko-opiskelun välillä.