EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Saat suosituksen oikeasta LMS yrityksellesi.

Järjestelmäopas käyttää algoritmeja ja tietoja ohjaamaan sinua oikean järjestelmävalinnan tekemiseen suosittelemalla tarpeitasi, vaatimuksia ja olosuhteita parhaiten vastaavia järjestelmäratkaisuja.

Liity yli 9000+ ruotsalaiseen yritykseen - anna datan ja algoritmien opastaa sinut järjestelmäviidakon läpi!

Löydä oikea järjestelmä yrityksellesi

Yrityksen koko(Työntekijöiden lukumäärä)

Käynnistä ohjattu toiminto ja saat nopeaa apua järjestelmätarpeisiisi.

Tarvittava aika: Noin 5-10 minuuttia!

Se on täysin ilmaista ja voit valita, kenen toimittajan kanssa haluat jatkaa.

Autamme sinua valitsemaan oikean järjestelmän

Prosessi

7-10Kysymykset
5 - 10Ajastin
3Suositukset

Opas LMS-järjestelmille

Markkinoilla on useita LMS-järjestelmiä, verkko-oppimisen alustoja, ja on tärkeää valita oikea. LMS-järjestelmät vaihtelevat, kuten myös niiden yritysten ja organisaatioiden tarpeet, jotka tarjoavat niitä asiakkailleen ja käyttäjilleen. Mitä tarvitset? Mikä helpottaisi sinua ja miten voit tehostaa työstäsi verkko-oppimisen parissa? LMS-järjestelmien opas on alan paras opas, ja algoritmiemme avulla voit tehdä älykkään ja perustellun LMS-valinnan.

Tämän päivän oppimisalustat ovat usein pilvipohjaisia ​​ja joustavia käyttää. LMS-järjestelmässä oppiminen voi tapahtua missä tahansa, mutta se on konfiguroitava oikein kyseiselle käyttäjälle. Lisäksi sinun on pohdittava, mitä muita järjestelmiä voisit haluta yhdistää oppimisalustaan ​​ja valmistautua tulevaisuuden tarpeisiin, jo nyt valinnan tehdessäsi. Käytä LMS-järjestelmien opastamme ja tee oikea valinta.