EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parasta asiakaspalvelujärjestelmää ja asiakaspalvelua

Millaisen asiakaspalvelujärjestelmän yrityksesi tarvitsee?

Hyvä asiakaspalvelujärjestelmä tai asiakastuki auttaa yritystäsi tarjoamaan nopeaa apua ja selkeitä vastauksia, mikä voi olla ero asiakkaan menettämisen ja rakentamisen välillä pitkäaikainen suhde, joka johtaa toistuviin ostoihin - ja hyvään maineeseen. Vastaanottaja maailmanluokan tuotteita tarjoavana yrityksenä ei useinkaan ole väliä asiakaspalvelujärjestelmäsi ei toimi optimaalisesti. Tietoja asiakkaistasi tuntuu, että heidän kysymyksensä tai tapausten hallintaa ei seurata tai hoideta, voit helposti menettää ne. Jokaisen yrityksen tai organisaation on varmistettava, että heillä on sellainen tehokas asiakaspalvelu, mutta valitettavasti monet niistä puuttuvat. Jotta et joutuisi tuohon suotoon, tarvitset sellaisen asiakaspalvelun työkalut. Jos sinulla on monia erilaisia ​​yrityksiä, sinun pitäisi etsi järjestelmä, joka on erittäin joustava ja sinun tulee myös varmistaa, että kaikki tapaukset riippumatta siitä, tulevatko ne puhelimitse, chatin tai sähköpostin kautta - päätyvät samaan asiakaspalvelujärjestelmä ja asiakastuki. Heidän on myös voitava olla yhteydessä erilaisiin asiakkaisiisi. Nykypäivä on olemassa järjestelmät, jotka voivat automatisoida, luokitella ja yhdistää tapauksia ja tarjota älykkään yleiskuvan jotta vastuuhenkilöt näkevät, mitä on ratkaistava. Ehkä haluat sisäänrakennetun lomake verkkosivustolla, jossa kerrot, missä asioissa haluat apua?

Asiakaspalvelujärjestelmien ja help desk -järjestelmän mahdollisuuksia on monia, mutta mikä tulee muistaa, on perustarkoitus - että hyvään asiakaspalveluun kuuluu saada sinut näyttämään houkuttelevammalta kuin kilpailijoille ja että sinulla on miellyttävä ja nopea vastaus. Asiakkaidesi täytyy tiedä, että käsittelet heidän tapauksiaan ripeästi. Hyvä tukipalvelu tai tukijärjestelmä tekee myös työntekijäsi onnelliseksi ja työskentelee paremmin. Me BusinessWithillä olemme kartoittaneet parhaat järjestelmät asiakastukeen - tervetuloa käyttämään vertailupalveluamme juuri nyt.

Mitä minun tulee ottaa huomioon valittaessa alustaa asiakaspalvelulle?

BusinessWith listaa erilaisia ​​Suomessa saatavilla olevia asiakaspalvelujärjestelmiä ja asiakastukea helpottamaan valintaa. Kanssamme voit vertaa erilaisia ​​työkaluja löytääksesi sen, mikä olisi mielestäsi optimaalinen juuri sinun asiakaspalvelullesi. Ota rohkeasti mukaan ne, jotka työskentelevät operatiivisesti itse asiakaspalvelun kanssa – mitä heiltä puuttuu tänään? Mitä ominaisuuksia heiltä puuttuu? Miltä heidän työnsä näyttäisi, jos heille annettaisiin asiakaspalvelu tai asiakastukityökalu? Voit vapaasti vertailla listaamiamme vaihtoehtoja. Älä myöskään epäröi ottaa meihin yhteyttä suoraan - jos tarvitset lisäapua ja -opastusta.

Mitä minun tulee tietää asiakaspalvelujärjestelmistä?

Luettelo 7 eri Asiakaspalvelujärjestelmä

Lajittelu
Lime CRM

Lime CRM

Lime Technologies

Luo rakennetta ja kasvua. Yli 30 vuoden ajan kiinteistö-, energia-, tukku-, kone- ja rakennusalan yritykset ovat kääntyneet puoleemme alakohtaisen CRM:n saamiseksi. Prosessi toteutetaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti skaalautuvassa järjestelmässä, joka pystyy ratkaisemaan useimmat asiat. Loput ratkaisemme käyttäjäkoulutuksella ja paikallisten asiantuntijoiden tuella. Lime CRM perustuu yksinkerta...

Lisätietoja Lime CRM

Sweet Systems-logo

Sweet Systems

Sweet Systems AB

Automatisoi ja digitalisoi yrityksesi. Sweetin avulla hallitset kaikkia yrityksen osia samalta alustalta päivittäisen työn yksinkertaistamiseksi. Turvallisuus on äärimmäisen tärkeää Sweet Systemsille ja asiakkaillemme. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on ISO 27001 -sertifikaatti. Toimialakohtaiset ratkaisumme tarjoavat rajattomat mahdollisuudet. Olemme hioneet työkalujamme ja osaamistamme eri toi...

Lisätietoja Sweet Systems

SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM:n avulla markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelutiimit saavat vihdoin selkeän kuvan jokaisesta yksittäisestä asiakkaasta, mikä auttaa yrityksiä saavuttamaan uudet suorituskyvyn ja ennusteiden tasot. Tuhannet yritykset yli 120 maassa käyttävät Sugaria teräväpiirto-asiakaskokemuksen tarjoamiseen antamalla alustan tehdä työn. Sugarin pääkonttori on Piilaaksossa, ja sitä tukee Accel-KKR. Lis...

Lisätietoja SugarCRM

Bitrix24-logo

Bitrix24

Bitrix24

Jos etsit ilmaista online-ERP järjestelmää, olet juuri löytänyt parhaan ilmaisen online-ERP-järjestelmän. Toisin kuin muut ilmaiset avoimen lähdekoodin ERP-ratkaisut, joiden käyttöönotto voi kestää tunteja ja viikkoja täydelliseen käyttöönotossa, Bitrix24 on valmis käytettäväksi pilvessä vain 30 sekunnissa. Ei syytä huoleen, meillä on myös Bitrix24:n paikallinen versio avoimella lähdekoodilla, jon...

Lisätietoja Bitrix24

Nexcom crm-logo

Nexcom crm

Nextcom Evolution AS

Nextcomin pilvipohjainen CRM-ratkaisu on turvallinen tapa parantaa työnkulkua, luoda sisäistä yhteistyötä ja lisätä myyntiä. Räätälöity.

Lisätietoja Nexcom crm

S2 Customer Service on kattava asiakaspalvelualusta yritykselle, joka haluaa yksinkertaistaa asianhallintaansa asiakkaiden kanssa. Mukana toimintoja, kuten monikanavainen viestintä ja automatisoitu tapaustenhallinta.

Lisätietoja S2 communications

TMG CRM-logo

TMG CRM

TeleMagic Group

Kampanjapohjainen CRM-järjestelmä älykkäällä synkronoinnilla ja selkeällä asiakasprofiililla. Useat yritykset Pohjoismaissa käyttävät alustaa.

Lisätietoja TMG CRM

Miksi asiakaspalvelu on tärkeää?

Palvelu ja asiakastuki ovat uskomattoman tärkeitä tekijöitä asiakkaiden säilyttämisessä. Kun jos palvelu ei toimi, sillä on seurauksia koko yritykselle. Olla JK tehokas asiakaspalvelu on siksi välttämätöntä, ja nykyään niitä on monenlaisia asiakaspalvelun työkalut, joiden avulla voit hallita kaikkia tapauksia. Ennen asiakaspalvelujärjestelmän hankkimista ja käyttöönottoa voi olla hyvä idea idea kysyä asiakkailtasi, mitä he ajattelevat palvelustasi. Sitten saat käsityksen siitä, mitä kannattaa panostaa. Tätä voidaan tietysti seurata myöhemmin anonyymien mittausten avulla. Yksi vinkki on tehdä siitä osa strategiaasi – mitata asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti aikavälein, tavoitteena aina parantaa palvelua ja asiakastukea.

Nykyajan kuluttajilla on kiire ja he vaativat nopeita, helppoja vastauksia ja kortteja Käsittelyaika. Asiakaspalvelutyökaluissa on ominaisuuksia, jotka voivat säästää paljon dataa ja ostohistoriaa, joten voit muokata verkkosivustoasi ja luoda henkilökohtainen palvelu. Osa digitaalista asiakaspalveluasi voi kommunikoida asiakkaidesi kanssa sosiaalisessa mediassa, jossa asiakkaat ovat mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa ja esittää kysymyksiä suoraan.

Voit vapaasti miettiä, mitä tarvitset luodaksesi jotain niin hyvää ja henkilökohtaista asiakaspalvelua ja asiakaspalvelua mahdollisimman paljon. BusinessWith auttaa sinua mielellään, jotta voit löydät itsellesi parhaiten sopivan asiakaspalvelujärjestelmän.

Asiakaspalvelutoimintojen kuvaus

Ensisijainen toiminto

Auttaa asiakaspalveluosastoja priorisoimaan liput ja asiakaspalvelupyynnöt.

Itsehoito

Aivan kuten se kuulostaa, se on ominaisuus, jonka avulla voit saada apua omilla varoillasi. Toimii sekä ulkoisessa että sisäisessä käytössä.

Livechat

Tuotteen toiminnallisuuden toteuttaminen verkkosivuston tai muiden laitteiden kautta, jotta asiakkaan kanssa voidaan keskustella suoraan.

Normaali vastaus

Toiminto, jonka avulla voit antaa palautetta vakiovastauksella tavallisiin lippuihin.

Tunneanalyysi

Tunneanalyysi on luonnollisen kielen käsittelymenetelmä, jota käytetään tulkitsemaan, onko teksti positiivista, negatiivista vai neutraalia.

Älykäs työnjako

Mahdollistaa lippujen ja muiden saapuvien lippujen tehokkaan jakelun.