EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Kaikki HR- ja Talent Management -järjestelmistä ja -ohjelmistoista

HR-järjestelmä & Talent Management System

Jos haluat tehostaa työtäsi henkilöresurssien parissa, hanki parempi yleiskuva yli henkilöstötietosi tai työskentele strategisemmin houkuttelemalla ja säilyttää markkinoiden parhaat työntekijät? Sitten on sinun aikasi Löydä oikea henkilöstöjärjestelmä tai Talent Management System yrityksellesi.

HR-järjestelmät voidaan jakaa useisiin kategorioihin, kuten HCM-järjestelmät ja HRM-järjestelmät. HCM-järjestelmät eli Human Capital Management tähtää enemmän itseensä kyvyt ja kuinka hoidat työntekijöistäsi parhaalla mahdollisella tavalla, jotta he kukoistaa, kehittyä ja kukoistaa - ja että yrityksesi pyrkii houkuttelemaan todella paras. Tämä sisältää lahjakkuuksien hallinnan. Jälkimmäiset, eli HRM-järjestelmät; niin kutsutulla henkilöstöhallinnolla on kyse henkilöstöjärjestelmästä, joka hoitaa palkan, eläkeratkaisut, resurssien suunnittelun, aikaraportoinnin ja muut HR-prosessien lisäksi myös strategisesti varmistaa, että HR-työ kulkee käsi kädessä yrityksen liiketoimintatavoitteiden kanssa.

HCM-järjestelmien/HRM-järjestelmien ja Talent Management Systems -järjestelmien tavoitteet ovat melko yksinkertaisia pystyäksesi hallitsemaan henkilöstöäsi parhaalla mahdollisella tavalla - kaikkea pääsystä älykäs rekrytointityökalu, saat analyyseja, tilastoja ja raportteja, rutiinitehtävien automatisointi – työkalut strategiseen työskentelyyn osaamisen kehittämisen kanssa. Osaamisen hallinta on pitkälti motivointia työntekijöitä, jotta heidän työstään todella hyödyttäisiin koko yritystä. Olla kykenevä Kannustimien ja porkkanoiden antaminen henkilöstöllesi suoriutumiseen on tänään kuuma aihe HR-alalla. Yhä useammat yritykset ymmärtävät, kuinka tärkeää on varmistaa, että olet oikeassa eräänlainen työntekijä, sillä se tarkoittaa, että yritys saavuttaa tavoitteensa nopeammin asettaa tavoitteita ja tavoitteita. Väärä henkilö väärässä roolissa on kallista, mutta ilman järjestelmää se voi olla vaikeaa katso mistä se puuttuu.

BusinessWithin vertailupalvelu auttaa vertailemaan ja valitsemaan parhaan järjestelmä yrityksellesi ja antaa sinulle kokonaiskuvan HR-järjestelmistä Suomen. Meillä voit muun muassa suodattaa ja nähdä, mitkä HR-järjestelmät ovat tarjoaa perehdytysratkaisuja tai omaa palkkajärjestelmää tai Etsi Talent Management System, jossa on ominaisuuksia, kuten poistumiskyselyt tai älykkäitä työkaluja työntekijöiden keskusteluihin. Yksinkertaistamme järjestelmävalintasi ja annamme sinulle tarvitsemasi yleiskuvan valita oikein.

Toppsystem i HR & Talent

Käyttäjäystävällinen ja joustava järjestelmä henkilöstöhallintoa ja kykyjenhallintaa varten. Huolellinen räätälöinti ja suunnittelu tuovat tilaan nykyaikaisen ja modernin ilmeen. Talensoftin HR-järjestelmä perustuu avoimiin API-rajapintoihin, jotka mahdollistavat saumattoman integroinnin muihin järjestelmiin. Asiakkaana saat käyttöösi alustan, jolla voit hallita kaikkia HR-prosessejasi.

Lisätietoja Cegid Talentsoft

CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

Yksi Pohjoismaiden johtavista HR-järjestelmien toimittajista keskisuurille ja suurille yrityksille. CatalystOne tarjoaa laajan valikoiman joustavia HR-ratkaisuja, jotka voivat tehostaa HR:ää. Tämä voi parantaa työntekijöiden kokemusta, vapauttaa aikaa ja yksinkertaistaa HR:n, esimiesten ja työntekijöiden arkea.

Lisätietoja CatalystOne

Huma

Huma

Huma

Huma on moderni HR-järjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille. Aloita kuudessa minuutissa, ei kuudessa kuukaudessa. Huma asettaa käyttökokemuksen etusijalle ja on intuitiivinen, moderni ja automatisoitu kaikkiin henkilökohtaisiin järjestelmänvalvojan tehtäviin. Helppo liittää olemassa olevaan järjestelmääsi vain muutamalla painikkeen painalluksella.

Lisätietoja Huma

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen ja täydellinen järjestelmä nykyaikaiselle henkilöstöosastolle. Vie HR-työsi uudelle tasolle ja kerää kaikki työntekijätiedot sekä kaikki HR-prosessit ja -tiedot yhteen paikkaan. Säästät arvokasta aikaa älykkäällä automaatiolla ja saat kokonaiskuvan edistyneiden analyysitoimintojen avulla. Aseta HR autopilottille! Hailey HR luo: - Sujuvat prosessit H...

Lisätietoja Hailey HR

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Yhtenäinen ratkaisu houkutella, kehittää ja hallita suurinta kilpailuetuasi; työntekijäsi! Cornerstone tarjoaa ohjelmistotukea ensimmäisestä kontaktista mahdollisten ehdokkaiden kanssa ja sujuvasta perehdyttämisestä yksilöllisten taitojen kehittämiseen, oppimiseen ja seurantaan, joka liittyy myös palkitsemiseen ja urasuunnitteluun.

Lisätietoja Cornerstone OnDemand

Kontek HRM Employeella saat hyvän järjestelmätuen henkilöstösi kehittämiseen. Se on täysin verkkopohjainen ratkaisu, joka helpottaa koko organisaation henkilöstöhallintoa koko johtoryhmästä yksittäisten työntekijöiden hoitamiseen. HR-järjestelmää voidaan edullisesti täydentää palkanlaskennan ja digitaalisen allekirjoituksen vaihtoehdoilla.

Lisätietoja Kontek HRM Employee

Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tarjoaa täydellisen Talent Management -alustan (Visma Talent Solutions), joka sisältää tuen kaikille strategisille HR-prosesseille työntekijöiden, asiakkaiden ja partnereiden houkuttelemiseksi, kehittämiseksi ja pitämiseksi. Järjestelmää käyttävät kaikenlaiset yksityiset ja julkiset organisaatiot ja teollisuudenalat.

Lisätietoja Visma Talent HR

SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Täydellinen HR-järjestelmä keskisuurille, suurille yrityksille ja julkiselle sektorille. Järjestelmä koostuu täydellisestä sarjasta moduuleja, jotka ovat helposti integroitavissa toisiinsa ja antavat HR:lle tehokkaamman ja helpomman arjen koko työsuhteen ajan - rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. SD Worx HR -järjestelmä varmistaa, että voit pitää työntekijäsi tyytyväisenä ja samalla keskittyä ...

Lisätietoja SD Worx HR

LMS365

LMS365

Storyals

LMS365 on palkittu alusta, jonka on kehittänyt emoyhtiö ElearningForce International. Ne ovat yksityisessä omistuksessa oleva ohjelmistoyritys, joka perustettiin Tanskaan vuonna 2003. LMS365 on "älykäs, yksinkertainen ja kustannustehokas". LMS365 on avaimesi erittäin sitoutuneisiin, tehokkaasti koulutettuihin työntekijöihin ja yhteistyötilaan nykyaikaiselle yritykselle. Jatkuva oppiminen on tärkeä...

Lisätietoja LMS365

Valitse ja vertaa HR-järjestelmiä

BusinessWithin vertailupalvelu helpottaa oikean HR-järjestelmän löytämistä yhtiösi. Kaikkea pitkäaikaisen kumppanin löytämiseen. Mutta mitä sinä etsit? sinä jälkeen? Ja mitä vaatimuksia ja odotuksia sinulla on järjestelmällesi?

Muista, että on hyvä löytää toimittaja, joka todella ymmärtää miten yrityksesi toimii ja miltä työkulttuurisi näyttää. Haluat yhden kumppani kasvaa, joka toimii nyt ja tulevaisuudessa. Toimittaja, tai kumppanin pitäisi pystyä tukemaan sinua kasvaessasi.

Järjestelmän käyttöliittymän tulee olla yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Voit vapaasti testata itsesi eteenpäin ja älä pelkää pyytää työntekijöiltäsi apua itse arvioinnin. On hyvä idea koota tiimi, joka toimii arvioida eri toimittajia, koska järjestelmän valinta on niin tärkeä yritys. Varmista, että sinulla on budjettisi valmiina, ennen kuin lähdet etsimään järjestelmää ja että odotuksesi ovat selvät.

Huomisen ja myös tämän päivän HR:ssä on kyse työntekijän mukaan ottamisesta mahdollisimman paljon omaan työsuhteeseensa liittyvissä asioissa, ei vähiten tarjoamalla ominaisuuksia, kuten itsepalvelu/itsepalvelu digitaaliset HR-ratkaisut. Välttämättömästä kustannuspaikasta HR on nyt keskeinen toiminto, joka auttaa yritystä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa - siksi järjestelmän valinta on uskomattoman tärkeä yritykselle, johon saat apua BusinessWithin vertailupalvelun kautta.