EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Kaikki HR- ja Talent Management -järjestelmistä ja -ohjelmistoista

HR-järjestelmä & Talent Management System

Jos haluat tehostaa työtäsi henkilöresurssien parissa, hanki parempi yleiskuva yli henkilöstötietosi tai työskentele strategisemmin houkuttelemalla ja säilyttää markkinoiden parhaat työntekijät? Sitten on sinun aikasi Löydä oikea henkilöstöjärjestelmä tai Talent Management System yrityksellesi.

HR-järjestelmät voidaan jakaa useisiin kategorioihin, kuten HCM-järjestelmät ja HRM-järjestelmät. HCM-järjestelmät eli Human Capital Management tähtää enemmän itseensä kyvyt ja kuinka hoidat työntekijöistäsi parhaalla mahdollisella tavalla, jotta he kukoistaa, kehittyä ja kukoistaa - ja että yrityksesi pyrkii houkuttelemaan todella paras. Tämä sisältää lahjakkuuksien hallinnan. Jälkimmäiset, eli HRM-järjestelmät; niin kutsutulla henkilöstöhallinnolla on kyse henkilöstöjärjestelmästä, joka hoitaa palkan, eläkeratkaisut, resurssien suunnittelun, aikaraportoinnin ja muut HR-prosessien lisäksi myös strategisesti varmistaa, että HR-työ kulkee käsi kädessä yrityksen liiketoimintatavoitteiden kanssa.

HCM-järjestelmien/HRM-järjestelmien ja Talent Management Systems -järjestelmien tavoitteet ovat melko yksinkertaisia pystyäksesi hallitsemaan henkilöstöäsi parhaalla mahdollisella tavalla - kaikkea pääsystä älykäs rekrytointityökalu, saat analyyseja, tilastoja ja raportteja, rutiinitehtävien automatisointi – työkalut strategiseen työskentelyyn osaamisen kehittämisen kanssa. Osaamisen hallinta on pitkälti motivointia työntekijöitä, jotta heidän työstään todella hyödyttäisiin koko yritystä. Olla kykenevä Kannustimien ja porkkanoiden antaminen henkilöstöllesi suoriutumiseen on tänään kuuma aihe HR-alalla. Yhä useammat yritykset ymmärtävät, kuinka tärkeää on varmistaa, että olet oikeassa eräänlainen työntekijä, sillä se tarkoittaa, että yritys saavuttaa tavoitteensa nopeammin asettaa tavoitteita ja tavoitteita. Väärä henkilö väärässä roolissa on kallista, mutta ilman järjestelmää se voi olla vaikeaa katso mistä se puuttuu.

BusinessWithin vertailupalvelu auttaa vertailemaan ja valitsemaan parhaan järjestelmä yrityksellesi ja antaa sinulle kokonaiskuvan HR-järjestelmistä Suomen. Meillä voit muun muassa suodattaa ja nähdä, mitkä HR-järjestelmät ovat tarjoaa perehdytysratkaisuja tai omaa palkkajärjestelmää tai Etsi Talent Management System, jossa on ominaisuuksia, kuten poistumiskyselyt tai älykkäitä työkaluja työntekijöiden keskusteluihin. Yksinkertaistamme järjestelmävalintasi ja annamme sinulle tarvitsemasi yleiskuvan valita oikein.

Parhaat järjestelmät HR & Talent

Käyttäjäystävällinen ja joustava järjestelmä henkilöstöhallintoa ja kykyjenhallintaa varten. Huolellinen räätälöinti ja suunnittelu tuovat tilaan nykyaikaisen ja modernin ilmeen. Talensoftin HR-järjestelmä perustuu avoimiin API-rajapintoihin, jotka mahdollistavat saumattoman integroinnin muihin järjestelmiin. Asiakkaana saat käyttöösi alustan, jolla voit hallita kaikkia HR-prosessejasi.

Lisätietoja Cegid Talentsoft

Huma

Huma

Huma

Huma on moderni HR-järjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille. Aloita kuudessa minuutissa, ei kuudessa kuukaudessa. Huma asettaa käyttökokemuksen etusijalle ja on intuitiivinen, moderni ja automatisoitu kaikkiin henkilökohtaisiin järjestelmänvalvojan tehtäviin. Helppo liittää olemassa olevaan järjestelmääsi vain muutamalla painikkeen painalluksella.

Lisätietoja Huma

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen ja täydellinen järjestelmä nykyaikaiselle henkilöstöosastolle. Vie HR-työsi uudelle tasolle ja kerää kaikki työntekijätiedot sekä kaikki HR-prosessit ja -tiedot yhteen paikkaan. Säästät arvokasta aikaa älykkäällä automaatiolla ja saat kokonaiskuvan edistyneiden analyysitoimintojen avulla. Aseta HR autopilottille! Hailey HR luo: - Sujuvat prosessit H...

Lisätietoja Hailey HR

Eurekos-logo

Eurekos

Eurekos Systems ApS

Eurekos on johtava eurooppalainen SaaS-asiakaskoulutusasiantuntija, joka tarjoaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat ulkoista koulutusta, sertifiointia tai akkreditointia.

Lisätietoja Eurekos

Kattava ja moderni oppimisen hallintajärjestelmä. Oppimisen hallintajärjestelmämme on toimiva oppimisympäristö, jolla yrityksenne kehittää osaamispääomaansa tehokkaasti. Grade Learningia voi käyttää erillisenä LMS-järjestelmänä tai osana Graden osaajien hallinnan kokonaisratkaisua.

Lisätietoja Grade Learning

HiBob_logo_color (1).png

HiBob

HiBob

Hibob ja sen HR-alusta Bob on suunniteltu edistämään yrityskulttuuria ja työntekijöiden sitoutumista auttamaan nykyaikaisia, keskikokoisia ja nopeasti kasvavia yrityksiä parantamaan suorituskykyä ja työntekijöiden pysyvyyttä. Tämä puolestaan ​​johtaa terveempiin ja tuottavampiin ryhmiin. HR-järjestelmä sisältää CoreHR- ja HR-toiminnallisuudet, kuten perehdytys, aikaraportointi, poissaolojen hallin...

Lisätietoja HiBob

Learnifier-logo

Learnifier

Learnifier

Learnifier on Pohjoismaiden johtava oppimisalusta. Dynaaminen työkalu tiedon digitalisointiin. Learnifier tarjoaa monipuolisen työkalun, joka ratkaisee monet aikamme yleisimmistä työhön liittyvistä haasteista. Ratkaisu, joka on paljon yksinkertaisempi kuin uskotkaan. Työkalumme sopii sinulle, joka etsii modernia opetusalustaa, aloitat verkko-oppimisen luomisen, haluat digitalisoida perehtymisen, u...

Lisätietoja Learnifier

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Pohjoismaiden suurin HCM-ratkaisujen alustatoimittaja, jolla on yli 250 asiakasta Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Kattavat ratkaisut kaikkeen lahjakkuuden hallinnasta, HR-perustiedoista palkka- ja kokemushallintaan.

Lisätietoja SAP SuccessFactors

Learningbank

Learningbank

Learningbank

Käyttäjäystävällinen, intuitiivinen opetusalusta ja käyttöönottoalusta. Säästä aikaa automaation avulla, luo kiinnostavaa sisältöä tai käytä valmiita koulutusmoduuleja. Kokoa digitaalinen ja fyysinen harjoittelusi yhteen paikkaan ja raportoi edistymisestä helposti.

Lisätietoja Learningbank

SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Täydellinen HR-järjestelmä keskisuurille, suurille yrityksille ja julkiselle sektorille. Järjestelmä koostuu täydellisestä sarjasta moduuleja, jotka ovat helposti integroitavissa toisiinsa ja antavat HR:lle tehokkaamman ja helpomman arjen koko työsuhteen ajan - rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. SD Worx HR -järjestelmä varmistaa, että voit pitää työntekijäsi tyytyväisenä ja samalla keskittyä ...

Lisätietoja SD Worx HR

Valitse ja vertaa HR-järjestelmiä

BusinessWithin vertailupalvelu helpottaa oikean HR-järjestelmän löytämistä yhtiösi. Kaikkea pitkäaikaisen kumppanin löytämiseen. Mutta mitä sinä etsit? sinä jälkeen? Ja mitä vaatimuksia ja odotuksia sinulla on järjestelmällesi?

Muista, että on hyvä löytää toimittaja, joka todella ymmärtää miten yrityksesi toimii ja miltä työkulttuurisi näyttää. Haluat yhden kumppani kasvaa, joka toimii nyt ja tulevaisuudessa. Toimittaja, tai kumppanin pitäisi pystyä tukemaan sinua kasvaessasi.

Järjestelmän käyttöliittymän tulee olla yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Voit vapaasti testata itsesi eteenpäin ja älä pelkää pyytää työntekijöiltäsi apua itse arvioinnin. On hyvä idea koota tiimi, joka toimii arvioida eri toimittajia, koska järjestelmän valinta on niin tärkeä yritys. Varmista, että sinulla on budjettisi valmiina, ennen kuin lähdet etsimään järjestelmää ja että odotuksesi ovat selvät.

Huomisen ja myös tämän päivän HR:ssä on kyse työntekijän mukaan ottamisesta mahdollisimman paljon omaan työsuhteeseensa liittyvissä asioissa, ei vähiten tarjoamalla ominaisuuksia, kuten itsepalvelu/itsepalvelu digitaaliset HR-ratkaisut. Välttämättömästä kustannuspaikasta HR on nyt keskeinen toiminto, joka auttaa yritystä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa - siksi järjestelmän valinta on uskomattoman tärkeä yritykselle, johon saat apua BusinessWithin vertailupalvelun kautta.