EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parasta CPQ:ta

Siksi sinun pitäisi sijoittaa CPQ: hen

Mikä on CPQ ja miksi meillä pitäisi olla se? Riippuu keneltä kysyt. Ja tietysti millä alalla toimit. CPQ on yhteisnimi useille eri järjestelmille. Niitä voidaan käyttää sekä suunnittelussa että laskentatyössä myyjien yksinkertaistamiseksi tai asiakkaiden päätöksenteossa. Kuulostaako se räikeältä? Me BusinessWithissä selitämme, kuinka se kaikki toimii yhdessä, ja autamme sinua valitsemaan sinulle parhaan CPQ-työkalun.

CPQ tarkoittaa konfigurointia, hintaa ja tarjousta. Nämä ovat digitaalisia työkaluja, jotka virtaviivaistavat toimintoja ja prosesseja, usein integroituna useisiin muihin järjestelmiin, kuten verkkokauppa-alustaan. Monissa yritys- ja CRM-järjestelmissä on sisäänrakennettu CPQ-toiminto, mutta yhtä hyvin on hyvä aloittaa toiselta puolelta: Valitse CPQ-järjestelmä ja integroi siihen muita järjestelmiä.

CPQ-järjestelmät ovat usein monimutkaisia ​​ja on viisasta harkita tarpeita huolellisesti. Tee analyysi ennen kuin aloitat vertailun. Voit vapaasti käyttää järjestelmäopasta, jossa suodatat ja muokkaat haut toiveidesi mukaan.

Joitakin tapoja käyttää CPQ-työkaluja

Lista 9 eri CPQ

Lajittele
Freshsales CRM

Freshsales CRM

Freshworks

CRM-ratkaisu pienille yrityksille. Siinä on hyvät perustoiminnot ja myös mahdollisuus soittaa suoraan järjestelmästä.

Lisätietoja Freshsales CRM

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc-asiakirjanhallintajärjestelmän avulla yritys voi helposti hallita ja luoda dokumentaatiota käyttäjäystävällisellä alustalla. Toiminnot, kuten valmiit mallit, API-integraatio ja korkea suojaustaso.

Lisätietoja PandaDoc

Conga CPQ -alusta on edistynyt ratkaisu, joka on räätälöity parantamaan ja virtaviivaistamaan yrityksen konfigurointia, hinnoittelua ja tarjousprosesseja. Yksi Conga CPQ -alustan monista älykkäistä ominaisuuksista on tarjousten ja tuotekokoonpanojen luominen. Näin myyntitiimit voivat toimittaa tarkkoja ja kilpailukykyisiä tarjouksia asiakkaillesi ennätysajassa. Alusta sisältää myös edistyneitä ana...

Lisätietoja Conga CPQ

Unknown.png

Lime CPQ

Lime technologies

Sano hyvästit aikaa vieville laskentataulukoille ja asiakirjamalleille! Lime CPQ:n (Configure, Price, Quote) avulla voit luoda ammattimaisia tarjouksia helposti. Työkalu virtaviivaistaa myyntiprosessejasi ja mahdollistaa kauppojen tekemisen nopeammin kuin koskaan!

Lisätietoja Lime CPQ

Oracle CPQ auttaa yritystäsi lyhentämään myyntisykliä ja tekemään kaupat tehokkaammin. Pilvipohjainen ratkaisu osallistuu kustannuslaskelmiin ja auttaa sekä myyjiä myymään että asiakkaita ostamaan. Mahdollisuus integroida ERP- ja CRM-järjestelmiin tekee Oracle CPQ:sta helposti integroitavan liiketoimintaan.

Lisätietoja Oracle CPQ

Salesforce CPQ (Configure-Price-Quote) on tehokas työkalu, joka auttaa yrityksiä automatisoimaan ja tehostamaan myyntiprosessiaan. CPQ-järjestelmä mahdollistaa tarjousten nopean ja tarkan luomisen, hinnoittelun ja hinnoittelustrategioiden hallinnan sekä tarjousprosessin virtaviivaistamisen. Loikka Solutions on ylpeä voidessaan tarjota Salesforce CPQ -ratkaisuja asiakkailleen.

Lisätietoja Salesforce CPQ och fakturering

Summium® CPQ (Configure, Price, Quote) on visuaalinen myyntikonfiguraattori, joka auttaa yrityksiä myymään monimutkaisia tuotteita ja palveluita. Myyjä voi helposti konfiguroida asiakastarpeiden mukaisen tuote- ja palvelukokonaisuuden, hinnoitella sen sekä muodostaa tarjousdokumentaation. Järjestelmä on integroitavissa kaikkiin yleisimpiin tietojärjestelmiin (ERP, CRM, PDM, CAD, BI). Summium® CPQ...

Lisätietoja Summium CPQ

Tacton CPQ Software

Tacton CPQ Software

Tacton Systems AB

Tacton CPQ on suunnattu pääasiassa valmistusyrityksille, ja se sisältää käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, jotka parantavat asiakaskokemusta ja siten lisäävät yrityksen tuloja. Visualisoimalla tuotteita ja ehdottamalla yleisiä suunnitteluasetuksia asiakas saa yksityiskohtaisen kokemuksen tuotteesta.

Lisätietoja Tacton CPQ Software

XaitCPQ automatisoi tarjousten luomisen ja hyväksymisen lyhentääkseen myyntisykliäsi ja kasvattaakseen tulojasi. Tehokkaan automaation avulla poistat virheet ja säästät enemmän aikaa myymiseen. Xaitia päivittäisessä toiminnassaan käyttävät yritykset ovat kasvattaneet kannattavuuttaan jopa 26 %.

Lisätietoja XaitCPQ

Joitakin tapoja käyttää CPQ-työkaluja

CPQ-työkalujen valikoima on laaja ja järjestelmät kattavat monia käyttöalueita ja toimialoja. Me BusinessWithissä olemme koonneet joitain loistavia käyttötapoja CPQ:lle.

Sinä, joka työskentelet myyjänä käytät CPQ:ta esimerkiksi tarjotaksesi kauppaa nopeasti tai määrittääksesi lyhyesti kahden B2B-yrityksen välisen tilauksen hinnan. Usein CPQ-ohjelmistoon on kytketty useita järjestelmiä ja ne tarkastelevat asioita, kuten sopimushinnoittelua, tuotantokustannuksia ja määräalennuksia, yksinkertaisesti asioita, jotka myyjien olisi muuten tehtävä manuaalisesti.

B2C-asiakkaalle CPQ on jotain aivan muuta, esimerkiksi työkaluja, joissa asiakas voi itse suunnitella ratkaisuja, kuten pikaruokaravintolan kassat tai Ikean suunnittelutyökalu.

Suunnittelijalle CPQ:lla on lisäkäyttöä. Siellä CPQ:n työkalu on hyödyllinen sekä suunnittelussa että tuotannon taloudellisissa laskelmissa sekä materiaalien kulutuksen laskennassa.

Mieti, kuinka voit käyttää CPQ:ta kotonasi ja löytää parhaat vaihtoehdot yrityksellesi. Kun olet valmis etsimään sinulle sopivaa CPQ-työkalua, olemme täällä. Voit käyttää BusinessWithin luomaa hakupalvelua.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Automaattiset design-ehdotukset

Tuotetta visualisoitaessa järjestelmä voi tuottaa ehdotuksia yleisistä ominaisuuksista, joita pyydetään kun tuotetta räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Asiakas voi sitten soveltaa näitä ominaisuuksia suunnitellessaan tuotetta järjestelmässä.

Automaattiset lainaukset

Luo tarjouksen ilman manuaalisia toimenpiteitä, mikä säästää työntekijöiden aikaa keskittyä myyntiin.

Integroitava järjestelmä

Järjestelmä voidaan integroida yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin, mikä helpottaa käyttöönottoa ja tehostaa yrityksen myynnin hallintaa.

Kustannusarviot

Työkalu laskee kustannukset ja tarjoaa asiakkaille hintoja sen mukaan, mitä pyydetään. Järjestelmän älykkäät ominaisuudet tuottavat optimaalisen tarjouksen, joka tyydyttää sekä myyjää että asiakasta.

Ohjattu myynti

Tarjoamalla asiakkaalle ja myyjälle ehdotuksia prosessin seuraavista vaiheista järjestelmä ohjaa sekä asiakasta että myyjää oston aikana, jotta kauppa sujuu ongelmitta.

Omnichannel

Monikanavaisuus tarkoittaa, että työkalua voidaan käyttää samanaikaisesti useilla eri alustoilla, esimerkiksi tietokoneen, puhelimen tai tabletin kautta tapahtuvaan myyntiin, ja sen pitäisi tarjota käyttäjälle sama kokemus kaikilla alustoilla.

Tilastot ja analyysi

Tämä toiminto auttaa kokoamaan järjestelmään tilastoja, joita voidaan sitten analysoida prosessin kehittämiseksi.

Tuotteiden visualisointi

Järjestelmä voi visualisoida tuotteen 3D-muodossa, mikä parantaa asiakaskokemusta ja antaa yksityiskohtaisen kuvan tuotteen toiminnoista.