EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita työkaluja prosessikartoitustyökaluihin

Miten minun pitäisi ajatella prosessin kartoitustyökalun valintaa?

Prosessikartoitus kulkee käsi kädessä prosessinhallinnan kanssa, mutta keskittyy enemmän mallinnukseen, visualisointiin ja dokumentointiin. Prosessikartoituksen tavoitteena on tunnistaa ja ymmärtää prosesseissa mahdollisesti esiintyvät pullonkaulat sisäisesti. Konkreettisesti yleensä visualisoi prosessit nähdäksesi nämä pullonkaulat. Vankan prosessikartoituksen avulla on helpompi tunnistaa, mistä löytyy suoria virheitä, mutta myös parannusmahdollisuuksia - mikä on oikeastaan ​​sama asia kuin liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen. Prosessikartoituksesta tulee siis paljon hyvää. Oletko kiinnostunut aloittamaan heti? BusinessWithin sivuilta löydät kaikki Suomessa nykyään saatavilla olevat prosessikartoitustyökalut. Listaamme järjestelmät ja työkalut - luet, vertaat, luet arvostelut ja hinnat ja valitset. Se ei ole sen vaikeampaa.

Mitä hyötyä prosessikartoitustyökalusta on?

Prosessikartoitus antaa sinulle useita etuja ja optimoi sisäisesti käytössäsi olevan vuokaavion. Kyse on kussakin prosessissa olevien osien ymmärtämisestä ja tunnistamisesta, miten ne liittyvät toisiinsa ja miksi. Prosesseja kartoittamalla näet ongelmat ajoissa ja voit tehdä niille jotain. Lisäksi kartoitustyökalu lisää ymmärrystäsi, turvallisuuttasi ja auttaa sinua paremmin koordinoimaan prosesseja. Haluatko alkaa vertailla parhaita Suomen markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevia prosessikartoitustyökaluja? BusinessWith on tehnyt työn puolestasi. Meillä voit helposti vertailla eri toimintoja ja löytää sitten yrityksellesi parhaiten sopivan kartoitustyökalun. Voit käyttää vertailuoppaamme ennen valinnan tekemistä.

Kuinka pääsen alkuun prosessikartoitukseni?

Luettelo 0 eri Prosessin kartoitustyökalu

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Aloita prosessin kartoitus

Prosessikartoitus voi kuulostaa joltain erittäin edistyneeltä ja vain nörttiimmille IT-ihmisille tarkoitetulta. Mutta tosiasia on, että prosessikartoitus voidaan tehdä yksinkertaisilla keinoilla. Post-it tai piirtäminen A4:lle on tapa piirtää ja luoda vuokaavioita. Kuitenkin mallinnustyökalu tai visualisointityökalu on nykyään yleisin. Pelkästään prosessien visualisointi on se, mitä aiot tehdä, kun haluat kartoittaa prosesseja. Ilman visualisointeja prosessia on vaikea kartoittaa. Ja tämän ei tarvitse olla tylsää ja tylsää.

Kartoitusprosessit voidaan tehdä väreillä ja muodoilla – miksi et kokeilisi prosessin kartoitustyökalua aloittaaksesi? Muista ottaa asiaankuuluvat työntekijät mukaan ennen kuin päätät käytettävän järjestelmän tyypistä. BusinessWith auttaa vertailemaan ja valitsemaan työkaluja – jo tänään.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

Mahdollistaa prosessijärjestelmän helpon integroinnin organisaation muihin järjestelmiin, jotta voidaan luoda jatkuva virtaus ja hyvä verkkoyhteys koko organisaatioon.

Asiakirjojen käsittely

Prosessi voi koostua useista yksiköistä tai osaprosesseista, ja tämä toiminto mahdollistaa asiakirjojen tallentamisen ja luomisen näihin yksiköihin tai koko prosessiin.

Automaattiset ilmoitukset

Saat ilmoituksen tietyistä tärkeistä tapahtumista tai tehtävistä prosessissa. Hyödyllinen poikkeustapauksissa, sillä ilmoituksia voidaan käyttää näistä tiedottamiseen.

Kojelauta

Kojelauta-toiminto luo graafisen yleiskuvan prosessin välineistä, ja se on käyttökelpoinen toiminto, jonka avulla toimintoja voidaan valvoa hyvin.

Luvat

Anna pääsy ja pätevyys työntekijöille, jotka vaikuttavat sopivilta käsittelemään prosesseja tai osaprosesseja organisaatiossa.

Poikkeamien hallinta

Poikkeamia varten on olemassa työkaluja, joilla voidaan dokumentoida poikkeamat, ja niitä voidaan käsitellä suoraan järjestelmässä. Yhdessä automaattisten ilmoitusten kanssa tästä voi olla hyötyä poikkeamien nopeassa hallinnassa ja niiden toistumisen estämisessä.

Prosessikartat

Kuvittele organisaation eri prosessit prosessikartalle. Visualisoi osaprosessit ja yhdistä eri yksiköt kartalla, jotta saat kokonaiskuvan organisaatiosta.

Standardoidut symbolit

Kun prosesseissa käytetään standardoituja symboleja, työntekijöiden on helpompi ymmärtää prosessien kulun merkitys ja heidän tehtävänsä.

Työnjako

Jaa työ prosessien sisällä kollegoiden kesken ja järjestä, kuka tekee mitäkin.