EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita työkaluja asiakaskyselyihin

Miksi minulla pitäisi olla asiakaskyselytyökalu?

Asiakaskyselyiden avulla voit yrityksenä tai organisaationa parantaa palveluitasi ja tuotteitasi, mikä puolestaan ​​helpottaa olemassa olevien asiakkaiden säilyttämistä. Kyse on asiakaskokemuksen mittaamisesta (CX). Investoimalla asiakaskyselyjen työkaluun kokonaisuus rakentuu entistä jäsenneltymmäksi ja saamiasi vastauksia on helpompi analysoida. Ajatuksena on, että kyselylomakkeiden tai kyselyjen avulla sinun pitäisi pystyä näkemään, mitä voit tehdä paremmin ja missä se on voinut rikkoutua kokonaan. Asiakaskyselyt ovat myös odotusten mittari – saat selville, mitä asiakkaasi odottavat sinulta. Eri yrityksille sopivat kuitenkin erilaiset työkalut. BusinessWithissä luetellaan, mitkä työkalut ovat saatavilla Ruotsin markkinoilla tänään, jotta löydät helpommin parhaan työkalun asiakaskyselyihisi.

Mikä asiakaskyselytyökalu minun pitäisi valita?

Asiakaskyselyillä pyritään mittaamaan asiakastyytyväisyyttä (NPS, Net Promoter -myymälä) tai asiakaskokemusta (CX) tuotteiden ja palveluiden parantamiseksi. Nykyään asiakaskyselyyn on olemassa useita erilaisia ​​työkaluja. Useimmat pilvipohjaiset tai verkkopohjaiset, koska ajatuksena on, että käyttäjäystävällisyyden tulisi olla korkea. Miten aiot saada asiakkaasi todella vastaamaan kyselyyn tai kyselyyn? No, antamalla heille työkalu, jota on helppo ja kätevä käyttää. Mutta helppokäyttöisyys ei lopu tähän. Voit vapaasti vertailla eri työkaluja nähdäksesi, että työkalu on myös helppokäyttöinen. Mitä työkalun pitäisi tehdä sinulle? Mitä haluat mitata? Tervetuloa vertailemaan eri työkaluja asiakaskyselyihin suoraan kanssamme BusinessWithissä.

Miten mittaan asiakastyytyväisyyttä?

Luettelo 0 eri Asiakaskysely työkalu

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Vinkkejä asiakastyytyväisyyden mittaamiseen työkalulla

Asiakastyytyväisyyttä tai asiakasuskollisuutta mitataan yleensä laatumittauksella, kuten NPS (Net Promoter Score). Itse asiassa rohkeus mitata asiakastyytyväisyyttä voi antaa sinulle paljon viitteitä siitä, kuinka voit parantaa tuotteitasi tai palveluitasi. Koska kuinka paljon tyytymättömät asiakkaat maksavat? Ja oletko miettinyt, mitä tyytymätön asiakas voi sanoa sinusta, mikä vähentää mahdollisuutta saada uusia, potentiaalisia asiakkaita? Hyvä asiakas taas on tärkeä lähettiläs yrityksellesi.

Ennen kuin aloitat asiakastyytyväisyyden mittaamisen, sinun tulee keksiä tarkoitus ja suunnitella, mitä aiot tehdä asiakkailta saamillasi vastauksilla tai palautteella. Miten tai milloin asiakaskokemuksessa kannattaa lähettää asiakaskysely? Mitä saamasi palautteelle pitäisi tehdä? Ilman käsitystä siitä, mitä aiot tehdä vastauksilla, on vaikea parantaa. Miten tuloksia tulisi analysoida ja miten itse parannus- tai muutosprosessin tulisi tapahtua?

Käytä aikaa asiakaskyselyjen työkalujen vertailuun ennen järjestelmän tai työkalun valitsemista. BusinessWith auttaa sinua matkan varrella – luettelemme suosituimmat asiakkaiden tutkimustyökalut, jotka ovat saatavilla tänään. Tervetuloa aloittamaan vertailu heti, jotta voit valita yrityksellesi parhaan asiakaskyselytyökalun.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

Tavoita asiakkaat käyttämällä useita kanavia asiakaskyselyssäsi ja lisää mahdollisuuksia saada korkea vastausprosentti. Käytä esimerkiksi QR-koodeja, sähköpostia ja tekstiviestejä.

Automaattiset muistutukset

Lähetä asiakkaille automaattisia muistutuksia, jotka muistuttavat heitä osallistumaan kyselyyn ja lisäävät useiden vastausten mahdollisuutta.

Joustava rakenne

Suunnittele lomakkeet muodoilla, väreillä ja logoilla, jotka lisäävät sitoutumista vastaaviin asiakkaisiin ja antavat ammattimaisen vaikutelman.

Monikieliset kyselyt

Valitse kieli, jolla asiakaskysely tehdään, ja anna eri äidinkielisten asiakkaiden valita, mikä voi lisätä vastausprosenttia ja johtaa parempiin vastauksiin.

Nettotuottajien pistemäärä

Asiakaskyselyjä varten kehitetty suhdeluku, joka mittaa todennäköisyyttä, että palveluja ja tuotteita suositellaan jollekin toiselle. Hyvä tapa mitata asiakastyytyväisyyttä.

Raportit ja analyysit

Luo raportteja, jotka perustuvat perusteellisesti analysoituihin ja organisaatiolle arvokkaisiin avaintietoihin ja -tietoihin.

Useita jakelukanavia

Tavoita asiakkaat käyttämällä useita kanavia asiakaskyselyssäsi ja lisää mahdollisuuksia saada korkea vastausprosentti. Käytä esimerkiksi QR-koodeja, sähköpostia ja tekstiviestejä.

Valmiit mallit

Valmiiden mallien avulla, jotka on suunniteltu tuottamaan hedelmällisiä vastauksia kyselyyn, voidaan säästää aikaa manuaaliselta työltä ja kerätä samalla mielenkiintoisia vastauksia.