EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Järjestelmätoimittajille

Pohjoismaiden suurin digitaalinen markkinapaikka, jossa yritykset voivat ostaa pilvipalveluja.

Hanki lisää asiakkaita, oivalluksia ja tehokasta asemaa yritysten keskuudessa, jotka etsivät aktiivisesti uutta järjestelmää ostettavaksi.

Olemme erittäin tyytyväisiä BusinessWithin asiakkaita! Heidän menetelmänsä on ollut mahtava resurssi asiakkaiden tapaamisessa ostoprosessin alkuvaiheessa. Tämä on välttämätöntä järjestelmätoimittajille, sillä asiakkaat ovat nykyään koulutetumpia ja paremmin valmistautuneita ja haluavat tuntea, että heille on annettu oikeaa tietoa ennen kuin he ottavat meihin yhteyttä mahdollisena myyjänä.
Anders Månsson - Myyntipäällikkö, Grade

Anders MånssonMyyntipäällikkö, Grade

Businesswithin avulla olemme luoneet älykkään liidivirran ja saaneet tietoa siitä, miten potentiaaliset asiakkaamme ajattelevat ostoistamme. Olemme saavuttaneet noin 4x sijoitetun pääoman tuoton! Tämä on nykyaikainen tapa luoda liidejä ja tietoa!
Markus Ewers - Sweet Systemsin kaupallinen johtaja

Markus EwersSweet Systemsin kaupallinen johtaja

Arvioidessamme markkinointikanaviamme tarkastelemme muutamaa eri parametria, kuten liidikohtaista hintaa, vuoropuhelun laatua ja uuden liiketoiminnan tulosta. BusinessWith täyttää kaikki nämä kriteerit hyvällä tavalla, koska meillä on alhaiset liidikohtaiset kustannukset, hyvät ja rakentavat vuoropuhelut ja uusien asiakkaiden konversio mikä tekee BusinessWithistä hyvän sijoituksen meille.
Andreas Lundmark - Maajohtaja webCRM:ssä

Andreas LundmarkMaajohtaja webCRM:ssä

Lime CRM logo
Visma logo
Learnster logo
SuperOffice logo
Sweet System logo
Oracle logo
Kontek logo
Grade logo

16000+

Kävijöitä/kuukausi

9000+

Yritykset on ohjattu oikeaan järjestelmään

2800+

Pilvipalvelut yhdessä paikassa!

Miksi sinun pitäisi ryhtyä BusinessWithin kumppaniksi?

BusinessWith on Pohjoismaiden suurin digitaalinen markkinapaikka B2B-järjestelmien ostamiseen. Suhtaudumme intohimoisesti ihmissuhteisiin ja pyrimme yhdistämään yritykset oikeaan järjestelmätoimittajaan heidän yksilöllisten tarpeidensa perusteella.

Olemme työskennelleet SaaS-alalla pitkään ja ymmärrämme, mitä yritykset arvostavat tehdessään järjestelmäostoja. Olemme luoneet digitaalisia tuotteita, jotka auttavat kaikenkokoisia ja kaikilla toimialoilla toimivia yrityksiä löytämään ostoprosessissa oikean ratkaisun.

Oletko järjestelmätoimittaja, joka haluaa olla yhteydessä yrityksiin, jotka etsivät aktiivisesti uusia järjestelmiä? Ilmoita kiinnostuksesi meille!

Myynnin kasvattaminen
Lisää dataa ja oivalluksia
Lisää saapuvia liidejä