EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita HR-analytics työkaluja

Mitä HR-analytics voi tehdä yritykselleni?

Tietojen käyttäminen työntekijöiden ymmärtämiseen helpottaa tietoisten päätösten tekemistä. HR-analytics eli HR-analyysi on työkalu, joka auttaa tehostamaan liiketoimintaa, sillä sinun ei tarvitse arvailla, mitä osaamista yrityksessä on, mitä taitoja voidaan kehittää ja mitä lyhyesti sanottuna ei. t maksa yhtä. Seuraavassa vaiheessa HR-analytiikka vaikuttaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin, sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin - sinulla on työkalu, jolla näet, kuinka hyvin työntekijät saavuttavat yrityksen tavoitteet.

HR-analytiikkaa tai ihmisanalytiikkaa voidaan käyttää monin tavoin, ei vain parempien, yleisten liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen. Tietojen avulla voit ymmärtää paremmin, kuinka uudet työntekijät kokivat ehdokaskokemuksen tai mitä he ajattelivat itse rekrytointiprosessista. Voit myös käyttää tietoja mittaamaan "säilyttämistä" eli todennäköisyyttä, että työntekijät jäävät luoksesi tai miksi he lähtevät. Tilastojen avulla voit havaita malleja tai trendejä.

Kuinka HR-analytics voi auttaa minua tekemään päätöksiä?

"Henkilöpääomaasi" koskevat tilastot tarkoittavat paljon tietoa, jota voidaan käyttää tietopohjaisten yrityspäätösten tekemiseen. Nykyään HR-osastolla on paljon seurattavaa, koko prosessi onboardingista offboardingiin – ja täällä harvoin voi arvata, mitkä päätökset ovat oikeat yritykselle. Tarvitset tietoja tai tilastoja päätösten varmuuskopioimiseksi.

HR analytics tai people analytics voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen siitä, miten rekrytointiprosessisi nähdään tai mikä itse asiassa aiheuttaa henkilöstön vaihtuvuuden korkeaa. Loppujen lopuksi kyse on rahan ansaitsemisesta liiketoiminnalla – siksi HR-analytiikkatyökalu on kullan arvoinen. BusinessWithistä löydät markkinoiden eri työkalut löytääksesi sinulle sopivan työkalun. parhaat. Käytä aikaa vertailuun – käytä suodatintoimintoa etsiäksesi järjestelmiä, joissa on mitä haluat ja tarvitset.

Miten pääsen HR-analytics?

Lista 19 eri HR analytics

Lajittele

Käyttäjäystävällinen ja joustava järjestelmä henkilöstöhallintoa ja kykyjenhallintaa varten. Huolellinen räätälöinti ja suunnittelu tuovat tilaan nykyaikaisen ja modernin ilmeen. Talensoftin HR-järjestelmä perustuu avoimiin API-rajapintoihin, jotka mahdollistavat saumattoman integroinnin muihin järjestelmiin. Asiakkaana saat käyttöösi alustan, jolla voit hallita kaikkia HR-prosessejasi.

Lisätietoja Cegid Talentsoft

Huma

Huma

Huma

Huma on moderni HR-järjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille. Aloita kuudessa minuutissa, ei kuudessa kuukaudessa. Huma asettaa käyttökokemuksen etusijalle ja on intuitiivinen, moderni ja automatisoitu kaikkiin henkilökohtaisiin järjestelmänvalvojan tehtäviin. Helppo liittää olemassa olevaan järjestelmääsi vain muutamalla painikkeen painalluksella.

Lisätietoja Huma

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen ja täydellinen järjestelmä nykyaikaiselle henkilöstöosastolle. Vie HR-työsi uudelle tasolle ja kerää kaikki työntekijätiedot sekä kaikki HR-prosessit ja -tiedot yhteen paikkaan. Säästät arvokasta aikaa älykkäällä automaatiolla ja saat kokonaiskuvan edistyneiden analyysitoimintojen avulla. Aseta HR autopilottille! Hailey HR luo: - Sujuvat prosessit H...

Lisätietoja Hailey HR

HiBob_logo_color (1).png

HiBob

HiBob

Hibob ja sen HR-alusta Bob on suunniteltu edistämään yrityskulttuuria ja työntekijöiden sitoutumista auttamaan nykyaikaisia, keskikokoisia ja nopeasti kasvavia yrityksiä parantamaan suorituskykyä ja työntekijöiden pysyvyyttä. Tämä puolestaan ​​johtaa terveempiin ja tuottavampiin ryhmiin. HR-järjestelmä sisältää CoreHR- ja HR-toiminnallisuudet, kuten perehdytys, aikaraportointi, poissaolojen hallin...

Lisätietoja HiBob

SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Täydellinen HR-järjestelmä keskisuurille, suurille yrityksille ja julkiselle sektorille. Järjestelmä koostuu täydellisestä sarjasta moduuleja, jotka ovat helposti integroitavissa toisiinsa ja antavat HR:lle tehokkaamman ja helpomman arjen koko työsuhteen ajan - rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. SD Worx HR -järjestelmä varmistaa, että voit pitää työntekijäsi tyytyväisenä ja samalla keskittyä ...

Lisätietoja SD Worx HR

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Pohjoismaiden suurin HCM-ratkaisujen alustatoimittaja, jolla on yli 250 asiakasta Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Kattavat ratkaisut kaikkeen lahjakkuuden hallinnasta, HR-perustiedoista palkka- ja kokemushallintaan.

Lisätietoja SAP SuccessFactors

Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tarjoaa täydellisen Talent Management -alustan (Visma Talent Solutions), joka sisältää tuen kaikille strategisille HR-prosesseille työntekijöiden, asiakkaiden ja partnereiden houkuttelemiseksi, kehittämiseksi ja pitämiseksi. Järjestelmää käyttävät kaikenlaiset yksityiset ja julkiset organisaatiot ja teollisuudenalat.

Lisätietoja Visma Talent HR

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Yhtenäinen ratkaisu houkutella, kehittää ja hallita suurinta kilpailuetuasi; työntekijäsi! Cornerstone tarjoaa ohjelmistotukea ensimmäisestä kontaktista mahdollisten ehdokkaiden kanssa ja sujuvasta perehdyttämisestä yksilöllisten taitojen kehittämiseen, oppimiseen ja seurantaan, joka liittyy myös palkitsemiseen ja urasuunnitteluun.

Lisätietoja Cornerstone OnDemand

CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

Yksi Pohjoismaiden johtavista HR-järjestelmien toimittajista keskisuurille ja suurille yrityksille. CatalystOne tarjoaa laajan valikoiman joustavia HR-ratkaisuja, jotka voivat tehostaa HR:ää. Tämä voi parantaa työntekijöiden kokemusta, vapauttaa aikaa ja yksinkertaistaa HR:n, esimiesten ja työntekijöiden arkea.

Lisätietoja CatalystOne

Personio

Personio

Personio

Järjestelmä on optimaalinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Tällä työkalulla voi tehdä kaiken - rekrytoinnin, henkilöstön käsittelyn ja kehittämisen sekä palkkahallinnon. Personio on uusi HR ohjaamo: Pääset käsiksi kaikkiin henkilöstötietoihin napin painalluksella ja voit automatisoida kaikki HR-prosessisi koko työsuhteen ajan. Näin sinulla on vihdoin aikaa yritykselle lisäarvoa tuottavalle...

Lisätietoja Personio

Optimaalinen suurille yrityksille. Täydellinen HCM-pilvipohjainen ratkaisu, joka on kehitetty alusta alkaen työntekijän koko elinkaaren ajaksi ("vuokrauksesta eläkkeelle"). Useiden vuosien laajan, asiakaslähtöisen tutkimuksen ja suunnittelun pohjalta luodaan käyttäjäkokemus uuden sukupolven järjestelmätuelle, innovaatioille ja uusille teknologioille, kuten digitaalisille avustajille, tekoälylle, M...

Lisätietoja Oracle Cloud HCM

Grade Talent on skaalautuva ja moderni Talent Management System. Nykyaikaiset HR-ratkaisumme auttavat varmistamaan osaamisesi tarjonnan. Olemme turvallinen ja sitoutunut kokonaisvaltainen toimittaja, jolla on yli 25 vuotta alalla ja asiakastyytyväisyys on 98,25 % (keskiarvo 2021). Kokeneet projektipäällikkömme lähtevät tarpeistasi ja auttavat sinua muokkaamaan alustaa niin, että varmistamme koko t...

Lisätietoja Grade Talent

Unknown.jpeg

CGI

CGI

CGI People Analytics -raportointi- ja analytiikkapalvelu on HR:n ja esihenkilön työtä ja raportointia tukeva työkalu, joka tuottaa monipuolista analytiikkaa henkilöstön ja koko organisaation toiminnasta. Palvelun avulla voidaan ymmärtää ja ennakoida ilmiöitä työntekijöiden keskuudessa ja seurata, miten organisaation asettamat avainmittarit toteutuvat. Myymälä- ja kassajärjestelmät (POS). Kiihdytä...

Lisätietoja CGI

Flex HRM Employee

Flex HRM Employee

Flex Applications

Flex HRM Employee on verkkopohjainen HR-järjestelmä, jota voivat käyttää kaikenlaisten alojen yritykset. Innovatiivisten toimintojen ansiosta järjestelmä helpottaa käytännön HR-työtäsi ja auttaa sinua kehittämään ja pitämään työntekijäsi. Flex HRM Employee on osa kokonaisratkaisuamme Flex HRM. Täältä löydät myös tukea ajankäyttöön, matkalaskutukseen, henkilöstösuunnitteluun ja palkkaukseen.

Lisätietoja Flex HRM Employee

Simployer

Simployer

Simployer

Olemme rakentaneet HRM-järjestelmän, jossa ihmiset ovat keskellä. Kutsumme sitä People First -teknologiaksi. Käytännölliset työkalut mahdollistavat tehokkaamman arjen työelämän, joka säästää aikaa ja varmistaa, että prosessit ovat yhtenäiset liiketoiminnassa.

Lisätietoja Simployer

Digitalisoimme rekrytoinnin, perehdyttämisen ja henkilöstöhallinnon sekä teemme työntekijäkokemuksesta kilpailukykyisemmän. Voit rakentaa sopivan kokonaisuuden, joka ratkaisee juuri teidän yrityksenne haasteet. Koska kaikki ratkaisumme ovat integroitavissa toisiinsa, ehdokkaat liikkuvat saumattomasti vaiheesta toiseen läpi koko prosessin.

Lisätietoja Talent Manager

Totara Perform

Totara Perform

Dossier Solutions

Totara tunnetaan ensisijaisesti vakiintuneesta ja maailmanlaajuisesta oppimisalustastaan. Viime aikoina tämä alusta on muuttunut kattavammaksi ratkaisuksi Totaran Talent Experience Platformin muodossa. Ratkaisu sisältää nyt Totara Perform -moduulin, joka tukee sekä perinteistä että nykyaikaisempaa jatkuvaa suorituskyvyn hallintaa. Järjestelmä sisältää osaamisen hallinnan tuen osaamisprofiilien ja ...

Lisätietoja Totara Perform

Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Täydellinen käyttäjälle räätälöity HR-järjestelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda organisaation, jossa ihmiset keskittyvät. Verismo virtaviivaistaa ja digitalisoi henkilöstötyötä lukuisilla toiminnoillaan, luo organisaation yleiskatsauksen ja mahdollistaa työvoiman strategisen kehittämisen.

Lisätietoja Verismo HR

Maailmanlaajuinen HCM-pelaaja, jolla on täydet työntekijän elinkaaren ominaisuudet. Talent, Core HR, palkka, edut jne.

Lisätietoja Workday HCM

Miten pääsen HR-analytics?

Oletko päättänyt nähdä, kuinka HR-analytics voi auttaa sinua ymmärtämään inhimillisen pääoman yrityksessä? Se on iso askel, onnittelut. Ennen työkalujen valintaa sinun tulee tehdä valmistelutyötä. Missä olet tänään? Miten teet päätöksiä HR-alalla juuri nyt? Minkä "hankkeiden" tai vaiheiden mittaamisen haluat aloittaa?

Jotta pääset parhaalla mahdollisella tavalla alkuun HR-analytiikan parissa, sinun tulee olla muutama, joka työskentelee työkalun ja tietojen parissa. Mikä on tarkoituksesi? Mitä haluat saavuttaa? Miltä täydellinen prosessi näyttää? Miten käsittelet dataa nykyään? Mitä voidaan parantaa?

BusinessWith auttaa sinua työkalujen valitsemisessa. Täällä voit helposti vertaa markkinoilla olevia erilaisia ​​HR-analytiikan työkaluja nähdäksesi, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Selvitä, mitkä toiminnot ovat sinulle tärkeitä – ja vertaa sitten erilaisia ​​työkaluja löytääksesi parhaan HR-analytiikkatyökalun. Olemme täällä, jos mietit jotain.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Analyysityökalut

Järjestelmä tarjoaa toimintoja kerätyn datan analysoimiseksi ja siten mahdollisten parannusmahdollisuuksien tai vahvuuksien tunnistamiseksi.

Dashboard

Näet tärkeimmät tiedot yhdellä dashboardilla ja saat kattavan yleiskuvan yrityksesi tilanteesta.

KPI:t

Kokoa keskeiset tulosindikaattorit ja muodosta kokonaiskuva yrityksesi suorituskyvystä ja tuloksista.

Kustannusarviot

Laske potentiaaliset työvoimakustannukset ja työntekijöiden kustannukset suoraan HR-työkalussa, jotta saat paremman käsityksen siitä, miten työvoimaa kannattaa hallita.

Raportit

Luo raportteja, jotka perustuvat keskeisiin tietoihin, jotka voivat olla arvokkaita organisaatiolle HR-työn kehittämisessä.

Suositukset

Saat automaattisia suosituksia päätöksentekoa varten, jotka voivat ratkaista olemassa olevia ongelmia tai antaa viitteitä siitä, miten tehokkuutta voidaan lisätä.

Tietojen ja tietojen keruu

Kerää helposti tärkeimmät tiedot ja datan ja käytä niitä analyysityökalua varten.

Tulosten helppo jakaminen

Kun analyysi on valmis ja tulokset on koottu, ne voidaan helposti jakaa kaikille kollegoille yrityksessä.