EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita integraatioalustoja

Miksi sijoittaa integraatioalustaan?

Aiemmin integraatioalustat olivat vain jotain, jota suuremmat yritykset käyttivät eri järjestelmien yhdistämiseen. Nykyään kaikki näyttää erilaiselta, varsinkin kun iPaas (integraatioalusta palveluna) näki päivänvalon. Kallien lisenssikustannusten välttäminen on yksi monista eduista, kun integraatioalusta ja järjestelmäintegraatiot ovat nyt pilvessä, kun toimittaja hallinnoi toimintaa ja kaikkia päivityksiä.

Oletko hankkimassa integraatioalustaa? BusinessWith helpottaa Suomen parhaiden integraatioalustojen vertailua – kaikki yksinkertaistaa järjestelmävalintaa.

Kuinka minun pitäisi valita integrointialusta?

Miksi yritykselläsi pitäisi olla integraatioalusta sen sijaan, että käyttäisit vain yksittäisiä integraatioita, jotta järjestelmät ja sovellukset keskustelevat keskenään?

Yksinkertaisesti selitettynä voidaan sanoa, että integraatioalustalla on paljon enemmän voimaa selviytyä useista järjestelmistä, ja se antaa sinulle käyttäjänä paremman näkyvyyden ja hallinnan. Laajennukset kaikessa loistossaan, mutta mitä tapahtuu, kun jokin menee pieleen tai kun kolmatta ja neljättä järjestelmää ei voida yhdistää? Integrointialusta ratkaisee tämän haasteen ja toimii keskittimenä, tulkkina tai keskittimenä, joka varmistaa, että järjestelmät puhuvat samaa kieltä ja voivat kommunikoida – ja että kaikki prosessit ovat automatisoituja.

Mikä on paras integraatioalusta yrityksellesi? Miksi vertailla? Integrointialustan toteutus on asia, jonka haluat tehdä vain kerran, joten BusinessWithin neuvona on ensin verrata ja verrata eri integraatioalustoja ennen kuin teet valinnan. Oppaamme helpottaa oikean löytämistä - tervetuloa valitsemaan järjestelmä suoraan meiltä.

3 asiaa, jotka on otettava huomioon integrointialustaa valittaessa

Luettelo 0 eri Integraatioalusta

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

3 asiaa, jotka on otettava huomioon integrointialustaa valittaessa

Oletko valinnan edessä ottaa käyttöön integraatioalusta yritykseesi, jotta IT-järjestelmäsi voivat kommunikoida keskenään helpommin ja tehokkaalla tavalla? Sitten on useita asioita, jotka on otettava huomioon, ennen kuin vertaat ja valitset järjestelmiä. Tässä on kolme BusienssWithin vinkkiä:

1. Tee integraatiostrategia

Mitkä järjestelmät vaativat integroinnin? Miten järjestelmät kommunikoivat nykyään? Ei lainkaan? Jotta integraatioalustan käyttöönotto sujuisi hyvin, sinun tulee muotoilla integraatiostrategia yrityksellesi. Kartoita, miltä tarpeet näyttävät tänään ja huomenna, saadaksesi tarkemman käsityksen siitä, millaista alustaa tarvitset.

2. Vaadi tulevaisuudenkestävä alusta

Integrointialusta on keskeinen keskus, jonka avulla eri järjestelmäsi voivat kommunikoida keskenään ilman kynnysarvoja. Se on osa digitaalista tulevaisuuttasi. Valitse järjestelmä, joka tietää, mistä he puhuvat, ja joka ajattelee itse tulevaisuutta.

3. Määritä kriteerit ja vaatimukset

Mitä vaatimuksia sinulla on integrointialustalle? Mitä mieltä olet kustannuksista ja tuesta? Ominaisuudet ja käyttökustannukset? Turvallisuusnäkökohta? Tee sisäinen selvitys tarpeistasi ja vaatimuksistasi, jotta voit verrata niitä tavoitteeseen löytää paras järjestelmä yrityksellesi.

Haluatko lisää vinkkejä? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä BusinessWithiin saadaksesi lisätietoja oikean järjestelmän valitsemisesta. Järjestelmäoppaastamme löydät markkinoiden halutuimmat järjestelmät. Aloita vertailu - tai ota yhteyttä saadaksesi lisäapua.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Aikataulutettu toiminta

Tarjoaa mahdollisuuden ajoittaa tietojen ja informaation muunnokset ja ylivuodot määrättyinä aikoina.

Analyysi ja raportointi

Alusta voi kerätä ja analysoida tietoja eri järjestelmistä ja koota niistä raportteja.

API

API:ita käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan yhdistää toisiinsa ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä.

Graafinen yleiskuva alustasta

Saat selkeän yleiskuvan siitä, miten organisaation järjestelmät liittyvät toisiinsa graafisten kuvien ja muotojen avulla.

Jatkuva tiedonvalvonta

Eri järjestelmien välillä kulkevat tiedot tarkistetaan jatkuvasti, jotta muunnoksen tai siirron aikana tapahtuvien virheiden riski pienenee.

Kehitysportaali

Pääsy portaaliin, jossa alustaan tehdyt aiemmat muutokset on lueteltu ja jossa kehittäjä voi tutustua tärkeisiin tietoihin.

Laajennettava alusta

Alustaa on helppo laajentaa useilla järjestelmillä, mikä on hyvä asia tulevaisuuden suunnittelun kannalta.

Tietojen suodatin

TietoKyky suodattaa, mitä tietoja järjestelmien välillä liikkuu. suodatin

Tukikelpoisuus

Valitse, kenellä on pääsy alustalle.

Varoitusjärjestelmä

Integraatioalusta ilmoittaa, jos järjestelmässä on epäiltyjä tai vahvistettuja virheitä.