EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita integraatioalustoja (iPaas)

Miksi sijoittaa integraatioalustaan?

Aiemmin integraatioalustat olivat vain jotain, jota suuremmat yritykset käyttivät eri järjestelmien yhdistämiseen. Nykyään kaikki näyttää erilaiselta, varsinkin kun iPaas (integraatioalusta palveluna) näki päivänvalon. Kallien lisenssikustannusten välttäminen on yksi monista eduista, kun integraatioalusta ja järjestelmäintegraatiot ovat nyt pilvessä, kun toimittaja hallinnoi toimintaa ja kaikkia päivityksiä.

Oletko hankkimassa integraatioalustaa? BusinessWith helpottaa Suomen parhaiden integraatioalustojen vertailua – kaikki yksinkertaistaa järjestelmävalintaa.

Kuinka minun pitäisi valita integrointialusta?

Miksi yritykselläsi pitäisi olla integraatioalusta sen sijaan, että käyttäisit vain yksittäisiä integraatioita, jotta järjestelmät ja sovellukset keskustelevat keskenään?

Yksinkertaisesti selitettynä voidaan sanoa, että integraatioalustalla on paljon enemmän voimaa selviytyä useista järjestelmistä, ja se antaa sinulle käyttäjänä paremman näkyvyyden ja hallinnan. Laajennukset kaikessa loistossaan, mutta mitä tapahtuu, kun jokin menee pieleen tai kun kolmatta ja neljättä järjestelmää ei voida yhdistää? Integrointialusta ratkaisee tämän haasteen ja toimii keskittimenä, tulkkina tai keskittimenä, joka varmistaa, että järjestelmät puhuvat samaa kieltä ja voivat kommunikoida – ja että kaikki prosessit ovat automatisoituja.

Mikä on paras integraatioalusta yrityksellesi? Miksi vertailla? Integrointialustan toteutus on asia, jonka haluat tehdä vain kerran, joten BusinessWithin neuvona on ensin verrata ja verrata eri integraatioalustoja ennen kuin teet valinnan. Oppaamme helpottaa oikean löytämistä - tervetuloa valitsemaan järjestelmä suoraan meiltä.

3 asiaa, jotka on otettava huomioon integrointialustaa valittaessa

Listattuna 10 eri järjestelmää kategoriassa Integraatioalusta

Lajittele
CMA-stacked-logo-Black.png

Canvas

ConnectMyApps

Canvas on paras ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat siirtää tietoja helposti liiketoimintakriittisten sovellusten välillä. Canvasin avulla voit automatisoida tietojen synkronoinnin, säästää aikaa ja vähentää virheitä sekä hallita tietojasi täysin samalla alustalla. Voit määrittää integraatiosi itse tai asiantuntijatiimimme avulla.

Lisätietoja Canvas

Flowfactory

Flowfactory

Flowfactory

Luo luovia ratkaisuja, jotka samanaikaisesti virtaviivaistavat organisaatiota Flowfactoryn low-code alustalla. Tämä pilvipohjainen työkalu on suunniteltu nykyaikaisella matalakoodaustekniikalla, jonka avulla on helppo reagoida äkillisiin muutoksiin, jotka lisäävät järjestelmän vaihtotarvetta. Järjestelmän monimutkaisuuden rajoja laajentaa myös mahdollisuus käyttää manuaalista koodausta ja siten aj...

Lisätietoja Flowfactory

Azure

Azure

Microsoft

Azure on Microsoftin kehittämä matalan koodin ohjelma, ja se on kattava järjestelmä, joka on skaalattavissa useilla erityyppisillä moduuleilla, kuten iPaaS-järjestelmänä toimivilla moduuleilla. Järjestelmä on suunniteltu ohjelmien kehittämiseen rajoitetulla koodilla ja se voi tarjota ratkaisuja halvemmalla kuin monimutkaisilla koodilla kehitetyillä järjestelmillä, samalla kun se tarjoaa useita its...

Lisätietoja Azure

Digia-logo

Digia

Digia

Digia on Suomen suurin integraatiopalveluiden tarjoaja ja yksi Pohjoismaiden suurimmista. Meillä on yli 25 vuoden kokemus integraatio- ja tiedonhallintaratkaisujen tarjoamisesta tuhansiin asiakasprojekteihin. Hallitsemme laajan ja jatkuvasti kehittyvän teknologiaportfolion, johon kuuluu sekä kaupallisia että avoimen lähdekoodin teknologioita.

Lisätietoja Digia

Funnel

Funnel

Funnel

Integraatioalustalla on tarkoitus hallita dataa markkinointia varten. Integroimalla järjestelmät, jotka pääsevät käsiksi tärkeään markkinointitiedon tietoon, Funnel kerää tietoja, jäsentää tiedot ja valmistaa ne analysoitavaksi. Järjestelmän avulla voidaan tunnistaa uusia mahdollisuuksia markkinoilla ja organisaatiota voi kasvaa.

Lisätietoja Funnel

Mocki on työkalu API-testaukseen organisaation sisällä. Mockin avulla käyttäjä voi suunnitella ja testata skenaarioita integraatioissa mahdollisesti ilmenevien virheiden havaitsemiseksi.

Lisätietoja Mocki API

SAP:lta löydät kattavan SAP:n kehittämän Integration Platform as a Service -ratkaisun, jonka tavoitteena on yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa sovellusten, tietojen ja prosessien integrointia koko yrityksessä. SAP Integration Suiten ominaisuudet sisältävät edistyneen API-hallinnan, tietojen integroinnin, sovellusten integroinnin ja tapahtumapohjaisen integraation hallinnan. Alusta tarjoaa mahdolli...

Lisätietoja SAP Integration Suite

Huolehdi tiedoista ja linkitä eri tietolähteitä tällä Qlikin käyttäjäystävällisellä ja verkkopohjaisella tiedonhallintatyökalulla. Alusta mahdollistaa sekä tietojen analysoinnin että segmentoinnin, mikä helpottaa vaaditun tiedon löytämistä liiketoiminnasta.

Lisätietoja Talend Data Fabric

Wevo iPaaS-logo

Wevo iPaaS

Jitterbit

Jitterbitin iPaaS on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka keskittyy helpottamaan sovellusten, tietojen ja järjestelmien integrointia yrityksissä. Tämä iPaaS-alusta mahdollistaa saumattoman tiedonvaihdon eri ohjelmistosovellusten välillä tarjoamalla keskeisen paikan integraatioiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja hallintaan. Ominaisuudet, kuten API-hallinta, työnkulun automatisointi ja tehokkaat valvo...

Lisätietoja Wevo iPaaS

Zapier-logo

Zapier

Zapier

Yhdistä tiedot useista tietolähteistä ja luo näin automatisoitu tietovirta käyttämällä tätä Zapierin automaatioalustaa. Virtaviivaista kriittisiä prosesseja yrityksen sisällä ja mukauta työkalu yrityksesi erityistarpeisiin saavuttaaksesi parempia tuloksia pitkällä aikavälillä.

Lisätietoja Zapier

3 asiaa, jotka on otettava huomioon integrointialustaa valittaessa

Oletko valinnan edessä ottaa käyttöön integraatioalusta yritykseesi, jotta IT-järjestelmäsi voivat kommunikoida keskenään helpommin ja tehokkaalla tavalla? Sitten on useita asioita, jotka on otettava huomioon, ennen kuin vertaat ja valitset järjestelmiä. Tässä on kolme BusienssWithin vinkkiä:

1. Tee integraatiostrategia

Mitkä järjestelmät vaativat integroinnin? Miten järjestelmät kommunikoivat nykyään? Ei lainkaan? Jotta integraatioalustan käyttöönotto sujuisi hyvin, sinun tulee muotoilla integraatiostrategia yrityksellesi. Kartoita, miltä tarpeet näyttävät tänään ja huomenna, saadaksesi tarkemman käsityksen siitä, millaista alustaa tarvitset.

2. Vaadi tulevaisuudenkestävä alusta

Integrointialusta on keskeinen keskus, jonka avulla eri järjestelmäsi voivat kommunikoida keskenään ilman kynnysarvoja. Se on osa digitaalista tulevaisuuttasi. Valitse järjestelmä, joka tietää, mistä he puhuvat, ja joka ajattelee itse tulevaisuutta.

3. Määritä kriteerit ja vaatimukset

Mitä vaatimuksia sinulla on integrointialustalle? Mitä mieltä olet kustannuksista ja tuesta? Ominaisuudet ja käyttökustannukset? Turvallisuusnäkökohta? Tee sisäinen selvitys tarpeistasi ja vaatimuksistasi, jotta voit verrata niitä tavoitteeseen löytää paras järjestelmä yrityksellesi.

Haluatko lisää vinkkejä? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä BusinessWithiin saadaksesi lisätietoja oikean järjestelmän valitsemisesta. Järjestelmäoppaastamme löydät markkinoiden halutuimmat järjestelmät. Aloita vertailu - tai ota yhteyttä saadaksesi lisäapua.

Kuvaus ominaisuuksista

Aikataulutettu toiminta

Tarjoaa mahdollisuuden ajoittaa tietojen ja informaation muunnokset ja ylivuodot määrättyinä aikoina.

Analyysi ja raportointi

Alusta voi kerätä ja analysoida tietoja eri järjestelmistä ja koota niistä raportteja.

API

API:a käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan yhdistää toisiinsa ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä.

Graafinen yleiskuva alustasta

Saat selkeän yleiskuvan siitä, miten organisaation järjestelmät liittyvät toisiinsa graafisten kuvien ja muotojen avulla.

Jatkuva tiedonvalvonta

Eri järjestelmien välillä kulkevat tiedot tarkistetaan jatkuvasti, jotta muunnoksen tai siirron aikana tapahtuvien virheiden riski pienenee.

Kehitysportaali

Pääsy portaaliin, jossa alustaan tehdyt aiemmat muutokset on lueteltu ja jossa kehittäjä voi tutustua tärkeisiin tietoihin.

Kelpoisuus

Valitse, kenellä on pääsy alustalle.

Laajennettava alusta

Alustaa on helppo laajentaa useilla järjestelmillä, mikä on hyvä asia tulevaisuuden suunnittelun kannalta.

Tietojen suodatin

Mahdollisuus suodattaa, mitä tietoja järjestelmien välillä siirretään.

Varoitusjärjestelmä

Integraatioalusta ilmoittaa, jos järjestelmässä on epäiltyjä tai vahvistettuja virheitä.