EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Ruotsin parhaita workforce management system

Löydä parhaiten sopiva workforce management system

Haluatko saada täyden yleiskuvan työvuorosuunnittelusta, ajankulutuksesta ja henkilöstöstä yrityksessä? workforce management system (WFM) tekee koko henkilöstön rekrytoinnin, työajan kirjaamisen ja raportoinnin prosessista yksinkertaisemman ja hallittavamman. Tanskan markkinoilla saatavilla olevat työvoimanhallintaratkaisut ovat moderneja ja pilvipohjaisia. Niitä voidaan mukauttaa helpottamaan sinun ja työntekijöidesi elämää riippumatta siitä, missä yrityksesi sijaitsee, mihin toimialaan se kuuluu ja kuinka monimutkainen se on.

Aikaisemmin vuorosuunnittelu tehtiin kynällä ja paperilla. Sitten tulivat vuorosuunnittelujärjestelmät, jotka usein rajoittuivat helpottamaan suunnitteluprosessia, ketkä työntekijät työskentelevät milloin tahansa. Mutta kun vaatimukset digitaalisille järjestelmille ovat kasvaneet, myös työvuorosuunnittelujärjestelmät ovat kehittyneet. Yhä useammat toimittajat ovat siirtyneet käyttämään englanninkielistä termiä workforce management system - tai WFM, mutta kutsui sitä miksi tahansa, nykyaikainen järjestelmä on paljon kattavampi kuin ennen ja sisältää kaiken henkilöstöön liittyvän: ** vuorosuunnittelu, raportointi, ajan tallennus ja viestintä.**

Ennen WFM:n valintaa on tärkeää miettiä ja tunnistaa yrityksen tarpeet. Ole hyvä ja ajattele myös etukäteen. Haluatko kasvaa? Kuinka skaalautuva järjestelmän tulisi olla? Mitkä ovat sinun erityistarpeesi yrityksenä ja mitkä ovat asiakkaidesi tarpeet? Oikea WFM voi auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään jälleenmyyjänä ja työnantajana.

BusinessWithissä voit verrata erilaisia ​​WFM-ratkaisuja markkinoilla järjestelmäoppaamme avulla. Autamme sinua valinnassa ja ota lopuksi yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

7 etua vedonlyönnistä yhdelle workforce management-system

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 9000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Lista 13 eri Workforce management system

Lajittele
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Modernisoi ja tehosta työaikaraportointianne TimeplanGo-ohjelmistolla Säästä sekä esimiesten että työntekijöiden aikaa ja yksinkertaista samalla työaikaraportointianne. TimeplanGo-ohjelmistolla luotte modernin prosessin työaikaraportointiinne ja saatte käyttöönne älykkäät työkalut, jotka tehostavat prosessia raportoinnista poikkeuksien vahvistamiseen ja palkkahallintoon.

Lisätietoja Timeplan

ATOSS Logo 150x150px C.png

ATOSS

ATOSS Software

ATOSS auttaa suuria, komplekseja ​​yrityksiä vapauttamaan täyden potentiaalinsa kattavalla digitaalisella työvoimanhallinnalla. Se on erikoistunut monikansallisiin yrityksiin, joilla on tiukat kansainväliset vaatimukset. Esimerkiksi Lufthansa, Pepsi, Lacoste, DB Schenker ja Epiroc ovat heidän asiakkaitaan, jotka luottavat ATOSSiin. Räätälöimisen ansiosta voit varmistaa työntekijöiden tyytyväisyyde...

Lisätietoja ATOSS

Optimaalinen suurille yrityksille. Täydellinen HCM-pilvipohjainen ratkaisu, joka on kehitetty alusta alkaen työntekijän koko elinkaaren ajaksi ("vuokrauksesta eläkkeelle"). Useiden vuosien laajan, asiakaslähtöisen tutkimuksen ja suunnittelun pohjalta luodaan käyttäjäkokemus uuden sukupolven järjestelmätuelle, innovaatioille ja uusille teknologioille, kuten digitaalisille avustajille, tekoälylle, M...

Lisätietoja Oracle Cloud HCM

LeadDesk

LeadDesk

LeadDesk

Kolminkertaista outbound-myynnin tehokkuus. LeadDeskin outbound-myyntiohjelmiston avulla tavoitat oikeat asiakkaat oikeaan aikaan, jolloin teet enemmän kauppoja.

Lisätietoja LeadDesk

Performly-logo

Performly

Performly

Performly Intra auttaa automatisoimaan koko yrityksen sisäisen viestintäprosessin. Kaikki HR-asiakirjat ja -lomakkeet voidaan säilyttää yhdessä ja samassa paikassa, jolloin pyynnöt, hyväksynnät ja ilmoitukset voidaan käsitellä täysin sähköisesti. Järjestelmän avulla voit seurata työntekijöiden työaikoja ja lomapäiviä sekä luoda päivittäisiä, viikoittaisia ​​tai kuukausittaisia ​​raportteja. Perfom...

Lisätietoja Performly

Planday

Planday

Planday

Etsitkö intuitiivista ja käyttäjäystävällistä järjestelmää? Silloin Planday saattaa olla etsimäsi alusta. Heidän työvoimanhallintaohjelmistonsa kautta pääset käyttämään toimintoja, kuten palkkojen käsittelyä, mikä säästää paljon hallinnollisia resursseja ja prosesseja. Lisäksi alustassa on toimintoja, kuten aikataulutus, strateginen suunnittelu ja aikaraportointi, jotka varmistavat, että yritykses...

Lisätietoja Planday

Puzzel

Puzzel

Puzzel

Puzzel on ratkaisu yrityksen henkilöstösuunnitteluun, jonka toiminnot ovat helppokäyttöisiä ja luovat äärimmäisen asiakaskokemuksen. Työkalu on nopea ottaa käyttöön ja siinä on tehokkaat toiminnot aikataulutuksen optimoimiseksi ja henkilöstön työn reaaliajassa seuraamiseksi, jotta poikkeamiin voidaan reagoida mahdollisimman nopeasti. Suunnittele samalla tulevaisuutta älykkäillä ennusteilla, joista...

Lisätietoja Puzzel

Quinyx-logo

Quinyx

Quinyx

Yksi Ruotsin suurimmista työvoimasuunnittelun toimijoista. Tämä käyttäjäystävällinen ajoitusohjelmisto tarjoaa tekoälytukea henkilöstön ja ajan optimoimiseksi.

Lisätietoja Quinyx

Recman

Recman

Recman

Recman on norjalainen yritys, joka tarjoaa CRM-järjestelmän sekä rekrytointi- ja henkilöstöjärjestelmän. Sillä on laaja portfolio, jota käyttävät monet yritykset Pohjoismaissa.

Lisätietoja Recman

Aikaraportointi, henkilöstösuunnittelu, tehtävien hallinta ja strateginen henkilöstöjohtaminen. Meillä on ratkaisuja, joiden avulla saat nopeasti oikean henkilön oikeaan työhön oikeaan aikaan. Lopullinen tavoite? Pienemmät kustannukset, optimaalinen vaikutus ja tyytyväiset työntekijät. Älä ole kiireinen, ole tuottava. Siihen pyrimme intuitiivisilla ratkaisuillamme.

Lisätietoja SD Worx Workforce management

Tamigo

Tamigo

Tamigo

Tamigon alustan kautta yritykset voivat helposti hallita sekä henkilöstöä että muita HR-prosesseja. Alustassa on muun muassa sisäänrakennettuja moduuleja, kuten rekrytointiprosessin hallinta, mukaan lukien työpaikkailmoitusten luominen ja hakemusten käsittely. Lisäksi panostetaan vahvasti sisäiseen kehittämiseen moduuleilla, kuten HR-analyyseillä ja palautemoduuleilla, jotka varmistavat positiivis...

Lisätietoja Tamigo

Maailmanlaajuinen HCM-pelaaja, jolla on täydet työntekijän elinkaaren ominaisuudet. Talent, Core HR, palkka, edut jne.

Lisätietoja Workday HCM

workfeed_app_logo.jpeg

Workfeed

Workfeed

Workfeed, on yksi parhaimmista työvoimanhallintaohjelmistoista, joka tunnetaan erittäin käyttäjäystävällisyydestään. Tanskassa valmistettu Workfeed antaa kaikki laatikot, kun on kyse työkaluista, joilla voit hallita työvoimaasi mahdollisimman tehokkaasti – tekemättä siitä monimutkaista.

Lisätietoja Workfeed

7 etua vedonlyönnistä yhdelle workforce management-system

Jos päätät sijoittaa WFM-ratkaisuun, et tule katumaan sitä. Järjestelmällä voi olla valtava ero sekä sinulle että työntekijöillesi ja lisätä menestystä yrityksessä. BusinessWithissä olemme listanneet joitain WFM:n tunnetuimmista eduista:

  1. Shift Plans. Vuorosuunnittelu on kaikkien WFM-ratkaisujen perusominaisuus. Toiminto varmistaa, että töissä on aina oikea määrä työntekijöitä. Analysoimalla suuria tietomääriä järjestelmä voi ennustaa, milloin on huippukuormituksia ja milloin on hiljaisia ​​jaksoja. Näin vältät turhien resurssien käyttämisen ylimääräiseen henkilöstöön ja vältyt alihenkilöstön aiheuttamalta stressiltä ja tyytymättömyydeltä.
  2. Vuoronvaihto. Työvoimanhallintajärjestelmän avulla työntekijäsi voivat vaihtaa vuoroja keskenään mobiilisovelluksen kautta ilman, että sinun tarvitsee olla mukana.
  3. Säännöt ja sopimukset. Nykyaikaisella WFM-ratkaisulla sinun ei tarvitse miettiä, noudatatko sääntöjä ja sopimuksia. Järjestelmä tarkistaa automaattisesti, että kaikkia sääntöjä noudatetaan.
  4. Ajankirjaus. Aikakirjausjärjestelmällä saat paremman ja yhtenäisemmän yleiskuvan työntekijöiden työtottumuksista ja ylitöistä. Monissa järjestelmissä työntekijät voivat kirjautua sisään ja ulos sovelluksen kautta. Samalla järjestelmä hoitaa kaiken poissaoloista tauoihin. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tiedot voidaan viedä palkkajärjestelmääsi.
  5. Työntekijätyytyväisyys. Kun työaikataulut ovat hallinnassa ja olet hallinnut yli- ja alihenkilöstöä, myös työntekijät ovat tyytyväisempiä. Se lisää säilyvyyttä ja parantaa tuottavuutta, mikä näkyy lopputuloksessa.
  6. Integraatiomahdollisuudet. Monet markkinoilla olevista järjestelmistä voidaan integroida toisiinsa, joten voit liittää työvoimanhallintaratkaisusi esimerkiksi yritysjärjestelmääsi. Yhdistetyt järjestelmät varmistavat tehokkuuden, mikä puolestaan ​​johtaa parempiin tuloksiin. Optimointi on aina hyvästä!
  7. Pilvipohjainen. Tietysti WFM:si on oltava pilvipohjainen, jotta sitä voidaan käyttää kaikilla laitteilla ja kaikkien työntekijöiden kanssa. Voit käyttää tarvitsemaasi tässä ja nyt, olipa se sitten iPadin, matkapuhelimen tai toimiston suuren näytön kautta.

Tämä luettelo näyttää vain osan modernin työvoimanhallintajärjestelmän eduista. Kokeile järjestelmäoppaamme ja suodata tarvittaessa löytääksesi oikean järjestelmän yrityksellesi.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Aikataulutus

Luo aikatauluja ja aikatauluta henkilökunta, jotta voit seurata, kuka työskentelee milloin.

Analyysityökalut

Järjestelmä tarjoaa toimintoja kerätyn datan analysoimiseksi ja siten mahdollisten parannusmahdollisuuksien tai vahvuuksien tunnistamiseksi.

Ennusteet

Luo ennusteita tulevien tarpeiden ja kysynnän selvittämiseksi ja tulevan suunnittelun pohjaksi.

KPI:t

Kokoa keskeiset tulosindikaattorit ja muodosta kokonaiskuva yrityksesi suorituskyvystä ja tuloksista.

Palkanlaskennan hallinta

Hallitse henkilöstön palkkoja ja näe, miten palkat liittyvät yrityksen kustannuksiin ja suorituskykyyn.

Raportit

Luo raportteja, jotka perustuvat organisaation kannalta arvokkaisiin tietoihin.

RTA-käsittely

RTA on lyhenne sanoista Real-Time Adherence, ja se sisältää reaaliaikaisen raportoinnin työpaikalla tehdyistä asioista.

Sopimuksen hallinnointi

Kerää ja hallinnoi yrityksen sopimuksia, jotta saat kattavan yleiskuvan työntekijöistä ja yrityksen työvoimatilanteesta.

Strateginen suunnittelu

Määrittele strategia tulevien ongelmien ratkaisemiseksi ja suunnittele, miten menestykseen päästään nykyisillä resursseilla ja mahdollisilla muutoksilla.

Työajanseuranta

Raportoi työtunnit suoraan järjestelmään ja näe, kuinka paljon aikaa on käytetty tuloksiin nähden.