EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita työkaluja sähköiseen allekirjoittamiseen

Mikä sähköinen allekirjoitustyökalu sopii yrityksellesi?

Viime vuosina digitaalisen allekirjoituksen (eID) kysyntä on lisääntynyt kasvoi tasaisesti, kun yhä useammat yritykset huomasivat kuinka joustavaa, yksinkertaista ja aikaa säästävää se on antaa sopimusten hallinta, tarjoukset ja myös vuosikertomukset allekirjoitetaan sähköisesti perinteisen mustekynän sijaan. Se voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on osa jotain suurempaa – työprosessien virtaviivaistamista teille molemmille, teidän asiakkaita ja myös työntekijöitä. Lisäksi sinun on helpompi hallita että asiakirjat on allekirjoitettu oikeassa järjestyksessä ja oikean henkilön toimesta. EU:lla on lakisääteisiä vaatimuksia kuinka allekirjoittaa digitaalisesti, kuten tämäntyyppisten palvelujen tarjoajat täytyy seurata (tasoja on kuitenkin erilaisia). Turvallisuus ympärillä digitaalisten allekirjoitusten tallentaminen on uskomattoman tärkeää ja se on erityisen tärkeää vuosikertomuksissa.

Jotkut toimittajat tarjoavat täydellisen ratkaisun digitaaliseen allekirjoitukseen integroida yrityksen muihin järjestelmiin, toiset ovat yksinkertaisempia ja enemmän yleistä ja keskittyy vain itse allekirjoitusmenettelyyn. Voit helposti vertailla eri työkaluja sähköiseen allekirjoitukseen täältä löytääksesi tarpeitasi ja vaatimuksiasi vastaavan. BusinessWithissä Suosittelemme myös kartoittamaan, mikä on tärkeää yrityksellesi ja mitkä digitaalisen allekirjoituksen lomakevaatimukset saattavat koskea toimialaasi .

Miten minun pitäisi ajatella digitaalista allekirjoitusta valittaessa?

Kuten aina, kun valitset järjestelmää tai työkalua yrityksellesi, sinun tulee käyttää aikaa huolellisesti eri vaihtoehtojen vertailuun. Mitä lomakevaatimuksia sinulla on? Miltä turvallisuusvaatimukset näyttävät yrityksessäsi? Ensin on suositeltavaa suunnitella jonkinlainen vaatimusmäärittely. Jotta voisit olla viisaampi, me BusinessWithillä olemme kartoittaneet eri työkalut sähköiseen allekirjoittamiseen täällä kanssamme. Vertailupalvelumme helpottaa eri toimintojen ymmärtämistä sekä kunkin työkalun etuja. Tervetuloa BusinessWithiin – löydät oikean työkalun sähköiseen allekirjoittamiseen, kun vertaat tästä.

Mitä minun tulee tietää digitaalisesta allekirjoittamisesta?

Luettelo 2 eri Digitaalinen allekirjoitus

Lajittelu
Oneflow

Oneflow

Oneflow

Oneflow on alusta täysin digitaalisille sopimuksille, joka automatisoi koko sopimusvirran. Luo sopimuksi malleista, neuvottele reaaliajassa suoraan selaimessa, allekirjoita laillisesti sitovilla sähköisillä allekirjoituksilla, hallitse ja vastaanota muistutuksia tärkeistä sopimustapahtumista, analysoi sopimusten hallintaa ja integroi CRM:ään. Kaikki yhdessä paikassa.

Lisätietoja Oneflow

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc-asiakirjanhallintajärjestelmän avulla yritys voi helposti hallita ja luoda dokumentaatiota käyttäjäystävällisellä alustalla. Toiminnot, kuten valmiit mallit, API-integraatio ja korkea suojaustaso.

Lisätietoja PandaDoc

Miksi sähköinen allekirjoitus on hyvä sinulle?

Älä odota, että postimies toimittaa asiakirjasi, liikesopimuksesi, sinun tarjous tai vuosikertomus ovelle. Kanssa sähköinen allekirjoitus (eID) säästää valtameriltä aikaa, eikä sinun tarvitse koskaan lisää etsi kalenterista paikka tavata henkilökohtaisesti allekirjoittaaksesi yhdessä Diili. Digitaalinen allekirjoitus saa kaiken toimimaan niin hyvin joustavampi, mikä nopeuttaa prosesseja ja sopimusten hallintaa siellä, missä se on tärkeää varmistaaksesi allekirjoituksen mahdollisimman pian. Digitaalinen allekirjoitus on turvallinen, ja monet palveluntarjoajat antavat myös sinun päättää Tietty järjestys, jossa asiakirja tulee allekirjoittaa. Kuvittele, että pystyt hankkimaan sellaisen ping tietokoneellesi, kun tietty henkilö on allekirjoittanut sopimuksen. Voit paremmin hallita koko prosessia.

Tärkeää käyttäjänä on turvallisuuden helpottaminen varmistaaksesi, että käytät salattua selainyhteyttä. Varmista kysy valitsemaltasi toimittajalta turvallisuusajattelua – heidän tehtävänsä on huolehtia korkeasta turvallisuustasosta, mutta ei haittaa kysyä, kuinka heidän omansa ratkaisu rakennetaan ja kuinka jokaisen henkilön sähköinen allekirjoitus varmistetaan hyvälle ja turvallinen tapa.

Digitaalisen allekirjoituksen myötä paperinkäsittely katoaa ja saat sellaisen laillisesti sitova sopimus takaisin. Digitaalinen allekirjoitus yksinkertaistaa hallinto - ja tietysti tuntuu hyvältä tehdä myös ympäristölle palvelus ja edistää yrityksesi ympäristötavoitteiden saavuttamista. BusinessWithin järjestelmäoppaan avulla oikean työkalun löytäminen on helppoa digitaaliseen allekirjoitukseen juuri sinua varten.

Digitaalisen allekirjoituksen ominaisuuksien kuvaus

Chat-toiminto

Jotkin sähköisen allekirjoituksen tarjoajat tarjoavat mahdollisuuden keskustella asiakkaan kanssa suoraan työkalussa, jolloin ei tarvitse lähettää sähköpostia edestakaisin. Useammin käyttäville käyttäjille tämä on arvostettu toiminto.

KPI & analyysi kojelauta

Pääsy kojelautaan, joka näyttää keskeiset luvut sopimusten edistymisestä. Viestitkö siitä tehokkaasti, avaavatko he asiakirjasi jne.

Muokkaustyökalut

Joissakin sähköisen allekirjoituksen työkaluissa sinulla on mahdollisuus muokata sopimusta suoraan työkalussa, mikä saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta se on tavallista ainutlaatuisempaa!

Ratatapahtumat

Digitaalisen allekirjoitustyökalun perustoiminto on pystyä seuraamaan tärkeitä tapahtumia, kun asiakas avaa, lukee ja allekirjoittaa sopimuksen.

Useita tunnistamismenetelmiä

Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi jotkin palveluntarjoajat tarjoavat mahdollisuuden käyttää useita eri tunnistustapoja sopimusta käytettäessä ja allekirjoitettaessa.

Videoesitys

Yleisempi ominaisuus on mahdollisuus luoda videoesitys, joka liitetään mukaan, kun sopimus lähetetään allekirjoitettavaksi.