EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita työkaluja sähköiseen allekirjoittamiseen

Mikä sähköinen allekirjoitustyökalu sopii yrityksellesi?

Viime vuosina digitaalisen allekirjoituksen (eID) kysyntä on lisääntynyt kasvoi tasaisesti, kun yhä useammat yritykset huomasivat kuinka joustavaa, yksinkertaista ja aikaa säästävää se on antaa sopimusten hallinta, tarjoukset ja myös vuosikertomukset allekirjoitetaan sähköisesti perinteisen mustekynän sijaan. Se voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on osa jotain suurempaa – työprosessien virtaviivaistamista teille molemmille, teidän asiakkaita ja myös työntekijöitä. Lisäksi sinun on helpompi hallita että asiakirjat on allekirjoitettu oikeassa järjestyksessä ja oikean henkilön toimesta. EU:lla on lakisääteisiä vaatimuksia kuinka allekirjoittaa digitaalisesti, kuten tämäntyyppisten palvelujen tarjoajat täytyy seurata (tasoja on kuitenkin erilaisia). Turvallisuus ympärillä digitaalisten allekirjoitusten tallentaminen on uskomattoman tärkeää ja se on erityisen tärkeää vuosikertomuksissa.

Jotkut toimittajat tarjoavat täydellisen ratkaisun digitaaliseen allekirjoitukseen integroida yrityksen muihin järjestelmiin, toiset ovat yksinkertaisempia ja enemmän yleistä ja keskittyy vain itse allekirjoitusmenettelyyn. Voit helposti vertailla eri työkaluja sähköiseen allekirjoitukseen täältä löytääksesi tarpeitasi ja vaatimuksiasi vastaavan. BusinessWithissä Suosittelemme myös kartoittamaan, mikä on tärkeää yrityksellesi ja mitkä digitaalisen allekirjoituksen lomakevaatimukset saattavat koskea toimialaasi .

Miten minun pitäisi ajatella digitaalista allekirjoitusta valittaessa?

Kuten aina, kun valitset järjestelmää tai työkalua yrityksellesi, sinun tulee käyttää aikaa huolellisesti eri vaihtoehtojen vertailuun. Mitä lomakevaatimuksia sinulla on? Miltä turvallisuusvaatimukset näyttävät yrityksessäsi? Ensin on suositeltavaa suunnitella jonkinlainen vaatimusmäärittely. Jotta voisit olla viisaampi, me BusinessWithillä olemme kartoittaneet eri työkalut sähköiseen allekirjoittamiseen täällä kanssamme. Vertailupalvelumme helpottaa eri toimintojen ymmärtämistä sekä kunkin työkalun etuja. Tervetuloa BusinessWithiin – löydät oikean työkalun sähköiseen allekirjoittamiseen, kun vertaat tästä.

Miksi sähköinen allekirjoitus on hyvä sinulle?

Listattuna 19 eri järjestelmää kategoriassa Digitaalinen allekirjoitus

Lajittele
Oneflow

Oneflow

Oneflow

Oneflow on alusta täysin digitaalisille sopimuksille, joka automatisoi koko sopimusvirran. Luo sopimuksi malleista, neuvottele reaaliajassa suoraan selaimessa, allekirjoita laillisesti sitovilla sähköisillä allekirjoituksilla, hallitse ja vastaanota muistutuksia tärkeistä sopimustapahtumista, analysoi sopimusten hallintaa ja integroi CRM:ään. Kaikki yhdessä paikassa.

Lisätietoja Oneflow

Getaccept

Getaccept

Getaccept

Tarjoukset ja sopimukset. Skaalaa tarjousten luontiprosessia. GetAcceptin ehdotusten hallintaominaisuuden avulla voit tehdä upeita myyntiehdotuksia ja ymmärtää, mikä sisältö voittaa, jotta edustajasi voivat lyhentää myyntisykliään.

Lisätietoja Getaccept

Simple Sign

Simple Sign

Simple Sign

Täydellinen verkkopohjainen palvelu saadaksesi enemmän digitaalisia allekirjoituksia sopimuksiisi ja asiakirjoihisi. Sähköinen allekirjoitustyökalu, joka tarjoaa toimintoja sopimusten seurantaan, analysointiin ja arkistointiin.

Lisätietoja Simple Sign

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc-asiakirjanhallintajärjestelmän avulla yritys voi helposti hallita ja luoda dokumentaatiota käyttäjäystävällisellä alustalla. Toiminnot, kuten valmiit mallit, API-integraatio ja korkea suojaustaso.

Lisätietoja PandaDoc

Sähköinen allekirjoitus ja sopimushallinta. Sopiminen on helppoa kun on Visma Sign. Tässä on työkalusi sujuvaan sopimiseen. Kerää tiedot, allekirjoita sopimukset ja hallitse asiakirjoja – kaikki yhdessä paikassa. Aloita alle viidessä minuutissa.

Lisätietoja Visma Sign

Nets

Nets

Nets

Nets tarjoaa pilvipohjaisen ja helposti käyttöön otettavan maksuratkaisun, joka luo kitkaton maksuprosessin asiakkaille valmiilla integroinneilla verkkokauppaalustoihin, mikä johtaa korkeampaan konversioon ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Lisätietoja Nets

Aatos-logo

Aatos

Aatos

Aatos Sign - ilmainen sähköinen allekirjoitus. Allekirjoitukset vaivattomasti ja luotettavasti. Sähköinen allekirjoitus soveltuu useimpien asiakirjojen allekirjoittamiseen. Asiakirjan täytyy olla pdf-muodossa. Voit allekirjoittaa sähköisesti mm. työsopimuksen, vuokrasopimuksen, pöytäkirjan, lahjakirjan, velkakirjan tai perukirjan.

Lisätietoja Aatos

Adobe Acrobat on luova verkkopohjainen palvelu, jonka avulla käyttäjä voi luoda dynaamisia digitaalisia lomakkeita. Niiden älykäs AI-ominaisuus tunnistaa automaattisesti staattiset lomakekentät ja muuntaa ne digitaalisiksi tekstikentiksi. Käyttäjällä on mahdollisuus luoda omia lomakkeita tai valita laajasta valikoimasta ammattimaisesti suunniteltuja lomakkeita. Lomakkeet voidaan sitten toteuttaa s...

Lisätietoja Adobe Acrobat

Assently on yksi Pohjoismaiden laajimmista sähköisistä allekirjoituspalveluista. Sähköisten allekirjoitusten lisäksi se tarjoaa työkaluja, jolla yritys tai organisaatio voi tehokkaasti automatisoida myynti-, hankinta- ja huoltokäyntiprosesseja sekä dokumenttien ja asiakirjojen tallentamista, arkistointia ja jälkikäsittelyjä.

Lisätietoja Assently E-sign

Docue-logo

Docue

Docue

Docue on asiakkaiden rakastama sähköinen allekirjoitus. Suomalainen allekirjoituspalvelu, jolla allekirjoitat asiakirjasi helposti ja luotettavasti. Myös vahvalla tunnistautumisella.

Lisätietoja Docue

Easoft-logo

Easoft

Easoft

Sähköinen allekirjoitus vahvalla tunnistautumisella edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla, ja tämän vuoksi se on myös kansainvälisesti lainvoimainen ja juridisesti yhtä pätevä kuin kynällä kirjoitettu. Vahvan tunnistautumisen ansiosta allekirjoittaminen onnistuu mistä käsin ja mihin aikaan tahansa, minkä ansiosta osapuolet voivat tutustua allekirjoitettavaan dokumenttiin rauhassa ja alleki...

Lisätietoja Easoft

eSign

eSign

Scrive

Scrive tarjoaa työnkulkujen sähköisen allekirjoituksen ja henkilöllisyyden varmennuksen. Scrive parantaa toiminnan tehokkuutta ja datan laatua. Scriven tarkoitus on tehdä sähköinen allekirjoitus nopeaksi, miellyttäväksi ja turvalliseksi. Vaihtoehtoja on kolme; eSign Online, eSignGo ja eSign API.

Lisätietoja eSign

MagicSign-logo

MagicSign

Micro Magic

Sähköinen allekirjoituspalvelu MagicSign on nykyaikainen ja tietoturvallinen ratkaisu sopimusten ja dokumenttien allekirjoittamiseen. MagicSign-palvelun avulla esimerkiksi työ-, asiakas- ja vuokrasopimusten, myyntiasiakirjojen ja tiedoksiantojen allekirjoittaminen käy vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta, kunhan käsillä on esimerkiksi tietokone tai mobiililaite, kuten älypuhelin.

Lisätietoja MagicSign

Sähköinen allekirjoitus asiakirjoille helposti ja ilman kuukausimaksua. Nimet alle dokumenttiin kuin dokumenttiin helposti vaikka omalta puhelimelta, tallennettuna tietoturvalliseen arkistoon. Vain 1,50€ per allekirjoitus.

Lisätietoja Procountor Allekirjoitus

SignHero-logo

SignHero

SignHero

SignHerolla allekirjoitat ja arkistoit asiakirjat vain muutamalla klikkauksella. Allekirjoituspyynnöt lähetetään kätevästi sähköpostitse. Joka viikko SignHeroa käyttää yli 6000 ihmistä ja sillä allekirjoitetaan yli 2000 sopimusta.

Lisätietoja SignHero

Signicat

Signicat

Signicat

Upotetut sähköiset allekirjoitukset allekirjoitusvirtoihin. Tarvitaan allekirjoitus sitten käyttäjien välillä tai kuluttaja- tai yritysasiakkaiden kanssa toimittaessa, me hoidamme homman eikä vaivalloisille manuaalisille allekirjoituksille ole enää tarvetta. Joustava, suojattu sähköinen allekirjoitusratkaisumme on suunniteltu integroitaviksi helposti suoraan sovelluksiisi, kuten luottohallintaratk...

Lisätietoja Signicat

SignSpace-logo

SignSpace

SignSpace

Kotimainen SignSpace on monipuolinen sähköinen allekirjoituspalvelu, joka on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Sen avulla allekirjoitat kaikki asiakirjat helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikki allekirjoitetut dokumentit arkistoituvat automaattisesti. Sen lisäksi voit hoitaa äänestykset sähköisesti palvelussa!

Lisätietoja SignSpace

Sähköinen allekirjoitus yrityksille. Sähköisellä allekirjoituksella yrityksesi voi tehdä sitovia sopimuksia digitaalisesti, turvallisesti ja nopeasti.

Lisätietoja Telia Sign

Verified

Verified

Verified

Ota käyttöön Verifiedin ratkaisut digitaalisiin allekirjoituksiin ja tunnistukseen. Niiden avulla lähetät ja allekirjoitat kaikenlaisia asiakirjojamistä tahansa, milloin tahansa, hakemuslomakkeista, tarjouksista ja myyntisopimuksista työsopimuksiin, vuokrasopimuksiin ja laskuihin.‍ Luo saumaton prosessi rahanpesun estämiseen ja asiakkaan tuntemiseen. Sähköistä yrityksesi rahanpesun estämisen ja a...

Lisätietoja Verified

Miksi sähköinen allekirjoitus on hyvä sinulle?

Älä odota, että postimies toimittaa asiakirjasi, liikesopimuksesi, sinun tarjous tai vuosikertomus ovelle. Kanssa sähköinen allekirjoitus (eID) säästää valtameriltä aikaa, eikä sinun tarvitse koskaan lisää etsi kalenterista paikka tavata henkilökohtaisesti allekirjoittaaksesi yhdessä Diili. Digitaalinen allekirjoitus saa kaiken toimimaan niin hyvin joustavampi, mikä nopeuttaa prosesseja ja sopimusten hallintaa siellä, missä se on tärkeää varmistaaksesi allekirjoituksen mahdollisimman pian. Digitaalinen allekirjoitus on turvallinen, ja monet palveluntarjoajat antavat myös sinun päättää Tietty järjestys, jossa asiakirja tulee allekirjoittaa. Kuvittele, että pystyt hankkimaan sellaisen ping tietokoneellesi, kun tietty henkilö on allekirjoittanut sopimuksen. Voit paremmin hallita koko prosessia.

Tärkeää käyttäjänä on turvallisuuden helpottaminen varmistaaksesi, että käytät salattua selainyhteyttä. Varmista kysy valitsemaltasi toimittajalta turvallisuusajattelua – heidän tehtävänsä on huolehtia korkeasta turvallisuustasosta, mutta ei haittaa kysyä, kuinka heidän omansa ratkaisu rakennetaan ja kuinka jokaisen henkilön sähköinen allekirjoitus varmistetaan hyvälle ja turvallinen tapa.

Digitaalisen allekirjoituksen myötä paperinkäsittely katoaa ja saat sellaisen laillisesti sitova sopimus takaisin. Digitaalinen allekirjoitus yksinkertaistaa hallinto - ja tietysti tuntuu hyvältä tehdä myös ympäristölle palvelus ja edistää yrityksesi ympäristötavoitteiden saavuttamista. BusinessWithin järjestelmäoppaan avulla oikean työkalun löytäminen on helppoa digitaaliseen allekirjoitukseen juuri sinua varten.

Digitaalisen allekirjoituksen ominaisuuksien kuvaus

Chat-toiminto

Jotkin sähköisen allekirjoituksen tarjoajat tarjoavat mahdollisuuden keskustella asiakkaan kanssa suoraan työkalussa, jolloin ei tarvitse lähettää sähköpostia edestakaisin. Useammin käyttäville käyttäjille tämä on arvostettu toiminto.

KPI & analyysi dashboard

Pääsy dashboardiin, joka näyttää avainluvut sopimustesi etenemisestä. Jos kommunikoit tehokkaasti, he avaavat asiakirjan jne.

Muokkaustyökalut

Joissakin sähköisen allekirjoituksen työkaluissa sinulla on mahdollisuus muokata sopimusta suoraan työkalussa, mikä saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta se on tavallista ainutlaatuisempaa!

Seuraa tapahtumia

Digitaalisen allekirjoitustyökalun perustoiminto on pystyä seuraamaan tärkeitä tapahtumia, kun asiakas avaa, lukee ja allekirjoittaa sopimuksen.

Useita tunnistamismenetelmiä

Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi jotkin palveluntarjoajat tarjoavat mahdollisuuden käyttää useita eri tunnistustapoja sopimusta käytettäessä ja allekirjoitettaessa.

Videoesitys

Yleisempi ominaisuus on mahdollisuus luoda videoesitys, joka liitetään mukaan, kun sopimus lähetetään allekirjoitettavaksi.