EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Allt om system och programvara för e-handel

Mitä on sähköinen kaupankäynti?

Sähköinen kaupankäynti on tuotteiden sähköistä myyntiä, kuten verkkokaupan kautta, joka myy vaatteita, elektroniikkaa tai jotain muuta. Sähköisen myynnin markkinat ovat räjähtäneet viimeiset kaksikymmentä vuotta. Olet luultavasti kuullut termin "myymäläkuolema" - ja aivan oikein on se, että verkkokauppa ottaa yhä enemmän valtaa kuluttajien ostot fyysisistä kaupoista. Istuu kotona tietokoneen ääressä tai tabletti tai napsauttaa kotiin jotain tien päällä matkapuhelimellasi, tarjoaa sellaisen valtava joustavuus nykypäivän kuluttajille.

Osa siitä tosiasiasta, että sähköinen kaupankäynti vain kasvaa ja kasvaa, on myös se sähköisen kaupankäynnin alustat ja työkalut oman verkkokaupan luomiseen. Kanssa hyvin yksinkertainen tarkoittaa, että kuka tahansa voi todella aloittaa sellaisen nykyään sähköisen kaupankäynnin ratkaisu. Yrittäjänä tavoitat myymällä aivan toisenlaisen joukon tuotteesi, palvelusi tai tuotteesi verkossa. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia yli aukioloaikojen, mikä on valtava etu – erityisesti mahdollisille asiakkaillesi ostaja. Kun sinulla on verkkokauppa, heillä on mahdollisuus napsauttaa tuotteen kotisivulle sinä, vaikka kello on kolme lauantaiaamuna. Sähköiset työkalut auttavat yritystäsi varastotilanteessa ja varastonhallinta.

Kuluttajan kohtaamisen lisäksi voit tietysti työskennellä B2B tai itse asiassa myös C2C. Jälkimmäinen tarkoittaa, että sinä kuluttajana myyt muut kuluttajat.

Verkkokaupan harjoittamiseen on hyvä, jos sinulla on tietoa ja myyntiä ja jossain määrin myös IT:stä. Nykyään on olemassa erilaisia ​​työkaluja ja ratkaisuja joiden avulla voit myydä tavaroitasi tai palveluitasi verkossa yhdessä onnistunut tapa. BusinessWith antaa sinulle selkeän yleiskatsauksen eri ratkaisuista, ja neuvomme on aloittaa käyttäjäystävällisyydestä, joustavuutta ja tietysti myös hintaa - kun etsit parasta ratkaisua vain sinun yrityksesi.

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 12000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Parhaat järjestelmät Sähköinen kaupankäynti

Viskan-logo

Viskan

Viskan OY

Viskan on SaaS verkkokauppa-alusta tuotemerkeille, vähittäiskaupalle ja subscription-konsepteille. Composable Commerce-arkkitehtuuriin perustuva alustamme tarjoaa sinulle työkalut laajentaa kitkattomasti toimialasta, markkinasta tai kielestä riippumatta. Vaikuttava suorituskyky, korkea automaatiotaso ja intuitiivinen CMS auttavat yritystasi tavoitteiden saavuttamisessa, kustannustehokkaasti. Visk...

Lisätietoja Viskan

EasyWeb CMS on sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voit hallita ja suunnitella verkkosivustoasi. Älykkäät data-analyysit ja integrointivaihtoehdot tekevät työstä helppoa.

Lisätietoja Easyweb CMS

Miksi käytät sähköistä kaupankäyntiä?

Kauppatietue kauppatietueen perään. Tältä se yleensä kuulostaa sähköisen kaupankäynnin alalla lähes joka vuosi, ja se on monille pieni yllätys. Me ostamme yhä enemmän tavaroita ja palveluita Internetin kautta etsimisen sijaan (joskus turhaan) niiden jälkeen fyysisessä kaupassa. Internetistä löydämme nopeasti ja helposti haluamamme etsimässä ja muutamalla nopealla napinpainalluksella todella tilaa se kotiin suoraan tv-sohvalta.

Ne teistä, jotka harkitsevat verkkokauppayrityksen perustamista, ovat luultavasti jo huomanneet etuja, joita verkkokaupan perustaminen tuo sinulle. Täällä vältyt tilojen vuokralta, sopeudut erikoisaukioloaikoihin ja pääset perille täysin uusi asiakaskunta. Kaikki älykkäistä markkinoinnin tekniikoista kiinnostuneet voivat nopeasti löytää keinonsa houkutella uusia ostajia verkkokauppaansa.

Ei sähköistä kaupankäyntiä ilman älykästä sähköisen kaupankäynnin alustaa. Riippuen tyypistä myymäsi tavarat tai palvelut ovat erilaisia ​​työkaluja tai ratkaisuja se sopii sinulle. Mieti, tarvitsetko sellaisen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa SEO-työkalut, integroinnin muihin järjestelmiin kuten CRM-järjestelmät tai jos tarvitset skaalautuvan ratkaisun, jota voidaan nopeuttaa milloin tahansa sinä kasvat.

BusinessWith antaa sinulle selkeän ja yksinkertaisen yleiskatsauksen mistä olemassa olevia alustaratkaisuja. Suodata ja vertaa helposti suoraan meidän vertailuopas.