EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita yrityspankkeja

Mikä on paras yrityspankki minulle?

Paras pankki yrittäjille, paras pankki pienyrityksille, paras pankki osakeyhtiöille. Paras pankki kestävän talouden saavuttamiseksi. On mahdollista viettää tuntikausia Googlen parissa oikean pankin valinnassa – varsinkin jos keskityt liiketoiminnan arvoihin etkä vain koviin tunnuslukuihin, kuten korkoihin ja kuluihin.

Pyydä sen sijaan apua meiltä BusinessWithistä. Meillä voit vertaa pankkeja keskenään ja löytää ratkaisuja, jotka sopivat sekä pienelle yhden miehen yritykselle että suurelle yritykselle.

Mikä pankki yrityksille minun pitäisi valita?

Pankkien tarjouksiin on helppo jäädä kiinni. Tietysti niitä kannattaa verrata, sillä talouden suhteen on hyviä syitä tehdä huolellisia kompromisseja. Mutta ennen kuin teet sen, sinun on tarkistettava, mitä sinä ja tarvitset. Kun valitset pankkia yrityksellesi, sinun on lähdettävä yrityksesi tarpeista. Mihin pankki auttaa? Kuten henkilökohtainen palvelu, tarvitsetko sitä? Vai hallitsetko suurimman osan siitä itse? On monia ratkaisuja, joissa sinun tulee asiakkaana olla aktiivinen ja tehdä monia päätöksiä itse. Se on positiivista sinulle, joka tunnet olosi kotoisaksi talouselämässä, mutta voit kohdata kalliin haasteen sinulle, jolla on vahvuuksia muilla aloilla.

Pankkikartta on piirretty uudelleen viime vuosina. Tänään suurten pankkijättien rinnalle tulevat nykyaikaiset pienet pankit. Useimmat tarjoavat samanlaisia ​​palveluita yksittäisille yrityksille ja osakeyhtiöille, mutta toki on alueita, joilla pankit eroavat toisistaan. BusinessWith tarjoaa vertailupalvelun, jossa voit vertailla eri pankkeja keskenään – miksi et aloittaisi heti?

Miten vertaan yrityspankkeja?

Luettelo 0 eri Yrityspankki

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Miten vertaan yrityspankkeja?

Aloita aloittamalla tarpeistasi yrityksenä. Kuinka monta työntekijää sinulla on? Mitä myyt? Onko yritys uusi? Mitä tahansa teetkin, älä valitse parasta pankkia liiketoiminnallesi. Monet ihmiset ovat joutuneet ansaan yksinkertaisesti hyväksymään pankin ehdot, koska painopiste on liiketoiminnan pyörittämisessä, mutta tämä ei ole suositeltavaa. Ajattele pankkien kasvistoa, joka taistelee paikasta markkinoilla tänään. Yritysasiakkaana olet tärkeä valitsemallesi pankille, varsinkin kun kasvat ajan myötä ja otat lisää taloudellista tilaa. Älä unohda, että istut itse asiassa valttikortti kädessäsi.

Määritä vaatimusmääritys ennen vertailun aloittamista. Haluatko käyttää yksityistä vai yritystiliä? Tarvitseeko sinun ottaa lainaa, ja jos on: missä muodossa ja kuinka paljon? Tarvitsetko leasing-autoa? Koneiden rahoitus? Tuo kaikki, jotta tiedät mitä pyytää.

Kun olet tehnyt vertailun täällä BusinessWithissä, suosittelemme, että varaat tapaamiset kiinnostavimpien pankkien kanssa. Ota lainausmerkit ja harkitse vapaasti kahdesti ennen kuin päätät yrityspankistasi. Anna palaa!

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Eläke- ja vakuutusratkaisut

Tämän palvelun kautta asiakkaalle tarjotaan erilaisia eläke- ja vakuutusratkaisuja, jotka on räätälöity hänen tarpeisiinsa. Yrityksen omistajana sinulla on mahdollisuus tarjota työntekijöillesi eläke- ja turvaetuuksia, joita on helppo hallinnoida verkkopankissa.

Integroitu kirjanpitopalvelu

Integroidun kirjanpitopalvelun avulla käyttäjä voi nopeasti ja helposti hoitaa kaiken kirjanpidon ja laskutuksen suoraan verkkopankissa ilman kolmannen osapuolen palveluja. Järjestelmä hoitaa kaiken automaattisesti ja tekee ehdotuksia siitä, mitä pitäisi kirjata, hyväksymällä vain ehdotetut kirjanpitotositteet.

Internet-pankkitoiminta

Toiminto tarjotaan palveluna, jossa käyttäjällä on mahdollisuus suorittaa erilaisia pankkiasioita tietokoneen tai puhelimen välityksellä. Palvelun kautta asiakas voi helposti siirtää rahaa eri tileille, saada yleiskuvan tapahtumahistoriasta ja seurata kuluja. Jopa liitännäispankkipalvelut voidaan hoitaa internetpankin kautta, ja se toimii siten portaalina kaikissa talouteen liittyvissä asioissa.

Kansainvälisen kaupan palvelut

Kansainvälisen kaupan palvelujen avulla asiakas voi helposti käydä kauppaa eri yritysten kanssa EU:n ulkopuolella. Mahdollisuus vastaanottaa maksuja, laskuttaa asiakkaita, kun taas pankkitakuu auttaa vähentämään riskejä ja varmistaa, että yritys saa maksunsa, vaikka toinen osapuoli laiminlöisi maksunsa.

Lainat ja rahoituspalvelut

Lainojen ja rahoituspalvelujen avulla asiakas saa mahdollisuuden päästä nopeasti eroon rahasta, joka muuten olisi sidottu asiakaslaskuihin, kun taas pankki hoitaa hallinnoinnin, muistutukset ja saatavien käsittelyn. Pankkilainat ja rahoitus varasto- ja muita varoja varten voidaan myös rahoittaa pankin toimesta, jotta yritys pääsee oikeaan suuntaan.

Maksuratkaisut

Maksuratkaisut ovat yrittäjille tarjottavia palveluja, joilla helpotetaan maksurutiineja ja yksinkertaistetaan maksuvalmiuden suunnittelua. Swishin, Bank-ID:n ja erilaisten tilivaihtoehtojen kaltaisia palveluja tarjotaan vastaamaan kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin ja yksinkertaistamaan myös eri Pohjoismaiden ja yleensä EU:n välistä taloudellista vuorovaikutusta.

Omaisuudenhoito ja sijoituspalvelut

Omaisuudenhoitopalvelun avulla yrittäjät voivat saada apua investointeihin joustavasti ja yksinkertaisesti tavoitteiden, suunnitelmien ja myös nykytilanteen perusteella. Palvelu voidaan räätälöidä täysin tarpeiden mukaan, ja se voi olla myös kokonaan pankin hallinnoima.

Yrityksen kortti

Yrityskortin avulla asiakkaalla on mahdollisuus maksaa kaikki ostokset suoraan tai kerätä kaikki yhdellä kuukausilaskulla. Yhteistyö Mastercardin, Visan ja American Expressin kanssa antaa asiakkaalle monenlaisia etuja sekä ostoissa että valuutanvaihdossa.