EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita sovelluksia ajan raportointiin

Miksi minulla pitäisi olla sovellus ajan raportointia varten?

Monilla yrityksillä ja yrityksillä on nykyään käytössä aikaraportointijärjestelmä, johon työntekijät voivat helposti rekisteröidä aikansa. Se voi olla rekisteröitymistä, kun aloitat ja lopetat työskentelyn, tai aikaraportointia tietyistä tehtävistä tai projekteista. Raportoimalla aikaa voit työnantajana seurata, mitkä työtehtävät tai -prosessit ovat kannattavia ja vähennät paljon hallintoasi - ja saat myös tietää, milloin työntekijöillä saattaa olla tarvetta poiketa ajasta tai milloin he tekevät ylitöitä. . Aikaraportointijärjestelmiä voidaan käyttää sekä pöytätietokoneella että sovelluksena. Sovelluksen avulla on helpompi tallentaa aikaa liikkeellä ollessasi – ** milloin haluat, missä haluat** ja ** missä oletkin. **

Kuinka löydän oikean ajanseurantasovelluksen?

Huomisen aikaraportointi on kirjoitettu sovellus. Saadaksesi työntekijäsi todella mukaan aikaraportointiin, hyvä tapa on investoida aikaraportointisovellukseen. Sovellus on usein käyttäjäystävällinen, ja me kaikki osaamme nyt käsitellä sitä. Kun sinulla on sovellus, lisäät mahdollisuuksia, että työntekijäsi raportoivat ajastaan ​​niin kuin heidän pitäisi. Nykyään markkinoilla on useita mobiilisovelluksia tarjoavia järjestelmiä. Kanssamme BusinessWithissä voit vertaa sovelluksina saatavilla olevia ajanraportointijärjestelmiä – tervetuloa aloittamaan vertailu nyt löytääksesi yrityksellesi parhaan sovelluksen.

Mitkä ovat ajanseurantasovelluksen edut?

Luettelo 1 eri Aikaraportointisovellus

Lajittelu
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Modernisoi ja tehosta työaikaraportointianne TimeplanGo-ohjelmistolla Säästä sekä esimiesten että työntekijöiden aikaa ja yksinkertaista samalla työaikaraportointianne. TimeplanGo-ohjelmistolla luotte modernin prosessin työaikaraportointiinne ja saatte käyttöönne älykkäät työkalut, jotka tehostavat prosessia raportoinnista poikkeuksien vahvistamiseen ja palkkahallintoon.

Lisätietoja Timeplan

Ajanseurantasovelluksen suurimmat edut

Tärkein ominaisuus, jonka ajanottosovelluksessa pitäisi olla, on, että sen tulee olla käyttäjäystävällinen. Jos työntekijät eivät ymmärrä sovelluksen käyttöä, koko idea sovelluksen tarjoamisesta kaatuu. Eräs etu nyky-yhteiskunnassa on kuitenkin se, että useimmat meistä ovat tottuneet sovelluksiin. Vertaa kymmenen, kaksikymmentä vuotta sitten – ja huomaa, kuinka nykyään käytämme sovelluksia kaikkeen aina ruuan tilaamisesta tai pysäköinnin maksamisesta kuntosalin varaamiseen. Sovellukset ovat jotain, jota olemme tottuneet käyttämään, ja sen ansiosta on helpompaa saada työntekijät ei lykkäämään aikaraportointia - vaan tekemään sen välittömästi riippumatta siitä, oletko liikkeellä vai et. Muita työaikaraportointisovelluksen etuja ovat, että sinä työnantajana** voit vähentää huomattavasti hallintoasi** – työntekijät hoitavat itse kaiken rekisteröinnin joustoajasta poissaoloon aina työpäivän tai projektin alkamiseen ja lopettamiseen. Työnantajana voit sitten ryhtyä toimenpiteisiin tietojen poimimiseksi, jotta voit esimerkiksi luoda laskutositteita työntekijöiden työtuntien perusteella.

Nykyään markkinoilla on useita erilaisia ​​sovelluksia. Voit vapaasti vertailla eri toimintoja, ennen kuin valitset itsellesi parhaiten sopivan. Monet tarjoavat testausta ilmaiseksi – miksi et käyttäisi aikaa sisäiseen vertailuun tai nimitä työryhmä vertailemaan ja testaamaan ja sitten löytämään yrityksellesi parhaiten sopivan ajanraportointisovelluksen? BusinessWithin vertailuopas tekee valinnasta paljon helpompaa – tervetuloa aloittamaan vertailu heti.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Hankkeen raportointi

Luo aikaraportteja ja aikatauluja projekteja varten suoraan ajanseurantajärjestelmään, mikä on kätevää projektin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Henkilöstöpäiväkirja

Veroviranomaisten edellyttämä digitaalinen raportointijärjestelmä on oltava käytössä työpaikoilla, lähinnä rakennusyrityksissä, ravintoloissa, kauneudenhoito- ja terveydenhoitoalan yrityksissä, elintarvike- ja tupakkayrityksissä jne. Sinun on yksinkertaisesti rekisteröitävä tiloissa/työpaikalla työskentelevä henkilöstö, tai olet vaarassa saada sakon.

Integrointi eri palkanlaskentajärjestelmien kanssa

Työaikaraportointijärjestelmä voidaan integroida eri palkanlaskentajärjestelmiin, mikä on tärkeä toiminto palkanlaskennan raportoinnin ja palkanlaskennan kannalta.

Körjournal

Yritykseen rekisteröidyillä ajoneuvoilla ajetut matkat on kirjattava ajopäiväkirjaan veroviraston lakien mukaisesti. Tärkeä palapelin osa monissa organisaatioissa.

Laskutus

Varmistaa, että voit luoda laskumallin suoraan järjestelmässä. Erittäin kätevä ominaisuus niille, jotka laskuttavat aikaa tai työskentelevät projekteissa.

Palkkaperuste

Luo palkkatiedot aikaraportointijärjestelmään ja synkronoi palkkatiedot aikaraportoinnin kanssa tehokasta palkkahallintoa varten.

Poissaolot ja joustava ilmoittautuminen

Poissaolo- tai joustoraportointi, joka voidaan siirtää suoraan palkanlaskentajärjestelmään, yksinkertaistaa palkkahallintoa ja varmistaa hyvän yleiskuvan.

Tilastot ja raportit

Tilastoja ja pääsyä aikaraportteihin liittyviin raportteihin, jotta saat hyvän yleiskuvan tilanteesta.

Todistus

Varmentaa tai allekirjoittaa sähköisesti suoraan järjestelmässä.

Työaikataulut

Voit luoda työaikatauluja suoraan työajanseurantajärjestelmään, jolloin työntekijät pääsevät niihin nopeasti käsiksi.