EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita ajopäiväkirja

Mitä minun tulee tietää ajopäiväkirja?

Monille rypistyneet kahvin tahrat ajotiedot ovat menneisyyttä. Mutta ei kaikille. Koska vaikka nykyään on olemassa nykyaikaisia ​​ratkaisuja, joissa auton edessä olevan ihmisen tarvitsee periaatteessa vain ajaa, monet ihmiset joutuvat silti huolehtimaan siitä, että mittarilukema, osoitteet, mittarilukemat ja päivämäärät täytetään manuaalisesti mustekynällä, joka toivottavasti toimii. .

Yksinkertaista sinun ja työntekijöidesi arkea investoimalla moderneihin digitaalisiin ajotietueisiin. Elektroniset ajolokit on usein helppo asentaa autoon ja ne minimoivat virhelähteiden riskiä, ​​virtaviivaistavat työpäiviäsi ja antavat mahdollisuuden keskittyä tuottavuuden parantamiseen. Työnantajana sinulla on myös usein mahdollisuus käyttää työkaluja, kuten GPS-paikannus työpäivinä, GPS-seuranta, jos auto on varastettu, CO2-raportit sekä ruuhkamaksujen ja -maksujen rekisteröinti.

Onko minulla oltava ajopäiväkirja?

Suomen lain mukaan ajokirjanpitoa ei vaadita. Mutta digitaaliset ja usein automatisoidut ajorekisterit tarjoavat mahdollisuuden Suomen veroviraston vaatimukset täyttäviin raportteihin. Yrityksen omistajana sinun tulee varmistaa, että kaikkiin autoihin on asennettu ajotietojärjestelmät ja että sinulla on rutiinit tietueiden käsittelyyn. Sen lisäksi, että tehdään oikein ja kaikki numerot ja asiakirjat ovat kunnossa, työtä yksinkertaistavat esimerkiksi kilometrikorvaukset ja matkalaskut. Kukapa ei haluaisi niin?

Voit vapaasti vertailla markkinoiden vaihtoehtoja ajoennätyksistä meidän BusinessWithin avulla. Voit vapaasti yrittää aloittaa vertailun jo tänään.

6 pistettä, jotka Suomenverovirasto haluaa ajopäiväkirja

Luettelo 0 eri Ajopäiväkirja

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

6 pistettä, jotka Suomen verovirasto haluaa ajopäiväkirja

Ajopäiväkirja, joka dokumentoi matkoja, on edellytys palvelussa henkilöautoa käyttäville. Jos sinulla on ajotietosi kunnossa, voit helposti näyttää luvut Suomen verovirastolle tarkastuksen yhteydessä. Alla olevassa luettelossa me BusinessWithillä selitämme, mitä viranomainen pitää tärkeänä niille, jotka pitävät ajokirjanpitoa.

  1. Mittarin lukema. Vuoden alussa ja vuoden lopussa sekä tiedot voimassaolevasta vuodesta.
  2. Rekisteröintinumero. Kyseiselle autolle.
  3. Tiedot jokaisesta matkasta. Päivämäärä ja mittarin lukema matkan alussa ja lopussa, kilometrien määrä matkaa kohden sekä aloitus- ja päättymisosoite.
  4. Ajon tarkoitus. Jokaisen matkan ajotietueesta on käytävä ilmi matkan tarkoitus.
  5. Yhteystiedot. Tietoa missä paikoissa, yrityksissä tai yhteyshenkilöissä työntekijä on vieraillut (vain työmatkoilla, ei etuauton yksityismatkoilla).
  6. Nimi. Huomautuksia autonkuljettajista ja tankkauksesta ja muusta.

Osa näistä tiedoista ei kirjaudu automaattisesti ajotietueeseen luonnollisista syistä. Siksi Suomen verovirasto suosittelee, että päiväkirja päivitetään manuaalisilla tiedoilla tietokoneella säännöllisin väliajoin. BusinessWith opastaa sinua mielellään ajoennätyksen valinnassa. Tervetuloa käyttämään vertailupalveluamme.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Ajaminen ulkomailla

Mahdollisuus käyttää järjestelmää ulkomailla ja rekisteröidä osoitteet ulkomailla.

API

Matkapäiväkirja voidaan integroida muihin järjestelmiin esimerkiksi lähettämällä matkalasku talousjärjestelmään.

Kuljettajan tunnistaminen

Kuljettajan tunnistaminen, jotta ajoneuvon käyttäjät voidaan erottaa toisistaan ja jotta tiedetään, kuka ajaa ja milloin.

Laitteisto

Järjestelmän mukana toimitetaan ajoneuvoon toteutettavissa oleva laitteisto.

Nopeuden säätö

Järjestelmä voi itse varoittaa sinua ylinopeudesta, nopeuskameratiedoista tai kuljettajan käyttäytymisestä.

Noudattaa Suomen veroviraston vaatimuksia.

Järjestelmä täyttää Suomen veroviraston vaatimukset hyötyajoneuvon kuljettamiselle. Tämä tarkoittaa päivämäärän dokumentointia, mittarilukemia matkan alussa ja lopussa, osoitetta, josta matka alkoi ja johon se päättyi, sekä matkan tarkoitusta.

Reaaliaikainen seuranta

Tämä toiminto mahdollistaa reaaliaikaisen ajoneuvon sijaintitiedon.

Ruuhkamaksu

Automaattinen dokumentointi tai ruuhkamaksun laskeminen ajon aikana.

Tilastot

Ajoneuvoja ja matkoja koskevia tilastoja, kuten polttoaineen kulutusta, kuljettajan käyttäytymistä jne. dokumentoidaan, ja niitä voidaan käyttää kehittämisen perustana.