EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita ajopäiväkirja

Mitä minun tulee tietää ajopäiväkirja?

Monille rypistyneet kahvin tahrat ajotiedot ovat menneisyyttä. Mutta ei kaikille. Koska vaikka nykyään on olemassa nykyaikaisia ​​ratkaisuja, joissa auton edessä olevan ihmisen tarvitsee periaatteessa vain ajaa, monet ihmiset joutuvat silti huolehtimaan siitä, että mittarilukema, osoitteet, mittarilukemat ja päivämäärät täytetään manuaalisesti mustekynällä, joka toivottavasti toimii. .

Yksinkertaista sinun ja työntekijöidesi arkea investoimalla moderneihin digitaalisiin ajotietueisiin. Elektroniset ajolokit on usein helppo asentaa autoon ja ne minimoivat virhelähteiden riskiä, ​​virtaviivaistavat työpäiviäsi ja antavat mahdollisuuden keskittyä tuottavuuden parantamiseen. Työnantajana sinulla on myös usein mahdollisuus käyttää työkaluja, kuten GPS-paikannus työpäivinä, GPS-seuranta, jos auto on varastettu, CO2-raportit sekä ruuhkamaksujen ja -maksujen rekisteröinti.

Onko minulla oltava ajopäiväkirja?

Suomen lain mukaan ajokirjanpitoa ei vaadita. Mutta digitaaliset ja usein automatisoidut ajorekisterit tarjoavat mahdollisuuden Suomen veroviraston vaatimukset täyttäviin raportteihin. Yrityksen omistajana sinun tulee varmistaa, että kaikkiin autoihin on asennettu ajotietojärjestelmät ja että sinulla on rutiinit tietueiden käsittelyyn. Sen lisäksi, että tehdään oikein ja kaikki numerot ja asiakirjat ovat kunnossa, työtä yksinkertaistavat esimerkiksi kilometrikorvaukset ja matkalaskut. Kukapa ei haluaisi niin?

Voit vapaasti vertailla markkinoiden vaihtoehtoja ajoennätyksistä meidän BusinessWithin avulla. Voit vapaasti yrittää aloittaa vertailun jo tänään.

6 pistettä, jotka Suomen verovirasto haluaa ajopäiväkirja

Lista 13 eri Ajopäiväkirja

Lajittele
NorthTracker

NorthTracker

NorthTracker

Ilman asennusta Northtracker tarjoaa kätevän ja automatisoidun ajorekisterin, joka täyttää kaikki veroasiakirjavaatimukset. Heidän verkkosivustonsa tai sovelluksensa kautta voit seurata ajoneuvojen lokeja reaaliajassa, luoda ominaisuuksia muistiinpanoja varten ja tarkastella kaikkia kuljettajia. Northtracker on myös palkannut veroasiantuntijoita, jotka voivat auttaa säädösten, tulkinnan tai verota...

Lisätietoja NorthTracker

Pohjoismaiden suurin telematiikan toimittaja. Abax tarjoaa sähköisen ajopäiväkirjan, jonka avulla voit tehostaa liiketoimintaasi mm. käyttämällä ajopäiväkirjan raportteja laskujen perustana. Ajopäiväkirjamme soveltuu kaikille ajoneuvotyypeille se on helppo asentaa ja sitä voidaan käyttää mobiiliaplikaation kautta. ABAX-ajopäiväkirja kerää dataa noudattaen GDPR-asetuksia ja verottajan vaatimuksia.

Lisätietoja Abax Körjournal

Driversnote-logo

Driversnote

Driversnote

Driversnote-sovelluksen avulla sinulla on kaikki ajohistoriasi käden ulottuvilla. Tämän käyttäjäystävällisen ja käytännöllisen sovelluksen avulla voit helposti tallentaa ja hallita ajotoimintojasi suoraan älypuhelimellasi. Tarkista ja hyväksy matkasi Driversnotessa. Saat kattavan yhteenvedon, voit hallita ja luokitella matkoja työ- tai yksityismatkoiksi sekä lisätä muistiinpanoja – sovelluksessa t...

Lisätietoja Driversnote

Ease Fleet

Ease Fleet

infobric

Ease Fleetin käyttäjäystävällisessä ajopäiväkirjassa on helpompi seurata organisaation ajoneuvojen käyttöä niin työntekijöiden kuin esimiestenkin kannalta. Dokumentointi on automatisoitu erilaisten talousjärjestelmien integroinnin ansiosta.

Lisätietoja Ease Fleet

Ewooks-logo

Ewooks

Ewooks

Aja turvallisesti ja pidä matkalaskut järjestyksessä DriveNoter-sovelluksella! Tämä helppokäyttöinen työkalu auttaa sinua pitämään kirjaa ajomatkoista, työtunneista ja matkakuluista. Ajokki on suunniteltu kaikille, jotka haluavat tehdä elämästään helpompaa ja saada paremman yleiskuvan ajokilometreistään.

Lisätietoja Ewooks

Säästä aikaa, rahaa ja virtaviivaista työpäivää CSGroupin ajopäiväkirjan avulla, joka on kaikenkokoisille yrityksille. Se on yhtä hyvä sovelluksen kautta kuin verkkosivuston, jossa voit nähdä kaikki matkat ja rekisteröidä kaikki ajot. Ajopäiväkirjat pitää säilyttää yhtiön kirjanpitoaineistossa. Kirjanpitoaineisto on säilytettävä vähintään 6 vuotta.

Lisätietoja GSGroup Körjournal

LogMyDrive-logo

LogMyDrive

LogMyDrive

Automaattinen ajopäiväkirja. LogMyDrive on automaattinen ajopäiväkirja joka soveltuu niin yksityiselle käyttäjälle kuin isoille yrityksille. Palveluidemme avulla yritys voi tehostaa toimintaansa ja vapauttaa aikaa tuottavaan työhön.

Lisätietoja LogMyDrive

Säästä aikaa ja vaivaa ottamalla käyttöön verottajan hyväksymä sähköinen ajopäiväkirja, joka kerää ja kokoaa kaiken tarvittavan datan automaattisesti. Unohda hankalat ajopäiväkirjat ja helpota arkeasi automaattisella ajopäiväkirjalla! Mapon kokoaa kaiken, mitä tarvitset verottajan hyväksymää sähköistä ajopäiväkirjaa varten, tiedonkeruusta dokumentointiin. Ota kaikki irti digitaalisuudesta – valits...

Lisätietoja Mapon Ajopäiväkirja

Maxtech-logo

Maxtech

Maxtech

Maxtech:n työajanseurantajärjestelmä on moduulipohjainen, joten kokonaisuus on helposti mukautettavissa erilaisiin tarpeisiin asiantuntijamme avulla. Ratkaisu voidaan myös integroida osaksi yrityksesi prosesseja ja järjestelmiä. Ajoneuvopaikannus ja kalustonpaikannus. Tarkat reaaliaikaiset tiedot ajoneuvojen ja kaluston sijainnista ja käytöstä. Laaja ja helppokäyttöinen paikannustietojen hallinta...

Lisätietoja Maxtech

Ajopäiväkirjojen kirjoittaminen käsin on sekä vaivalloista että aikaa vievää. MiniFinderin GPS paikannuslaite tallentaa matkat automaattisesti ja säästää yrityksesi aikaa ja rahaa.

Lisätietoja MiniFinder Körjournal

Proveit-logo

Proveit

Proveit

Automaattinen ajopäiväkirja koostuu autoon asennettavasta tiedonkeruulaitteesta, mobiilisovelluksesta ja web-hallinta paneelista (Pro-versio). Käyttöönotto on helppoa, tiedonkeruulaite on valmiiksi esiasennettu ja kytketty tiliisi. Riittää että liität sen autosi OBD porttiin ja ajetut matkat alkavat tallentua automaattisesti ajopäiväkirjaan.

Lisätietoja Proveit

Tuunix-logo

Tuunix

Tuunix

Ajopäiväkirja on helppokäyttöinen ja nykyaikainen sovellus työajojen ja päivärahojen kirjaamiseen ja seuraamiseen. Sovelluksella kirjataan päivittäiset työajot ja päivärahat. Tuloksena syntyy kk-raportti johon on laskettu valmiiksi kertyneet €-korvaukset ja muut tärkeät tiedot.

Lisätietoja Tuunix

WorkMirror

WorkMirror

WorkMirror

Seuraa ajoneuvojesi käyttöä ja paperityöt ja epämiellyttävät yllätykset. WorkMirror täyttää Suomen veroviraston dokumentointivaatimukset ja omaa sähköisessä ajopäiväkirjassa Suomen halvimmat hinnat. Alkaen 8€/vuodessa.

Lisätietoja WorkMirror

6 pistettä, jotka Suomen verovirasto haluaa ajopäiväkirja

Ajopäiväkirja, joka dokumentoi matkoja, on edellytys palvelussa henkilöautoa käyttäville. Jos sinulla on ajotietosi kunnossa, voit helposti näyttää luvut Suomen verovirastolle tarkastuksen yhteydessä. Alla olevassa luettelossa me BusinessWithillä selitämme, mitä viranomainen pitää tärkeänä niille, jotka pitävät ajokirjanpitoa.

  1. Mittarin lukema. Vuoden alussa ja vuoden lopussa sekä tiedot voimassaolevasta vuodesta.
  2. Rekisteröintinumero. Kyseiselle autolle.
  3. Tiedot jokaisesta matkasta. Päivämäärä ja mittarin lukema matkan alussa ja lopussa, kilometrien määrä matkaa kohden sekä aloitus- ja päättymisosoite.
  4. Ajon tarkoitus. Jokaisen matkan ajotietueesta on käytävä ilmi matkan tarkoitus.
  5. Yhteystiedot. Tietoa missä paikoissa, yrityksissä tai yhteyshenkilöissä työntekijä on vieraillut (vain työmatkoilla, ei etuauton yksityismatkoilla).
  6. Nimi. Huomautuksia autonkuljettajista ja tankkauksesta ja muusta.

Osa näistä tiedoista ei kirjaudu automaattisesti ajotietueeseen luonnollisista syistä. Siksi Suomen verovirasto suosittelee, että päiväkirja päivitetään manuaalisilla tiedoilla tietokoneella säännöllisin väliajoin. BusinessWith opastaa sinua mielellään ajoennätyksen valinnassa. Tervetuloa käyttämään vertailupalveluamme.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Ajaminen ulkomailla

Mahdollisuus käyttää järjestelmää ulkomailla ja rekisteröidä osoitteet ulkomailla.

API

Matkapäiväkirja voidaan integroida muihin järjestelmiin esimerkiksi lähettämällä matkalasku talousjärjestelmään.

Kuljettajan tunnistaminen

Kuljettajan tunnistaminen, jotta ajoneuvon käyttäjät voidaan erottaa toisistaan ja jotta tiedetään, kuka ajaa ja milloin.

Laitteisto

Järjestelmän mukana tulee ajoneuvoon asennettava laitteisto.

Nopeusvalvonta

Järjestelmä voi itse varoittaa ylinopeudesta, nopeuskameratiedoista tai kuljettajan käyttäytymisestä.

Noudattaa Suomen Verohallinnon vaatimuksia.

Järjestelmä täyttää Suomen Verohallinnon vaatimukset ajoneuvon kuljettamiselle. Tämä tarkoittaa päivämäärän dokumentointia, mittarilukemia matkan alussa ja lopussa, osoitetta, josta matka alkoi ja johon se päättyi, sekä matkan tarkoitusta.

Reaaliaikainen seuranta

Tämä toiminto mahdollistaa reaaliaikaisen ajoneuvon sijaintitiedon.

Ruuhkamaksu

Automaattinen dokumentointi tai ruuhkamaksun laskeminen ajon aikana.

Tilastot

Ajoneuvoja ja matkoja koskevia tilastoja, kuten polttoaineen kulutusta, kuljettajan käyttäytymistä jne. dokumentoidaan, ja niitä voidaan käyttää kehittämisen perustana.