EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parasta IP-puhelinta

Miksi sinulla pitäisi olla IP-puhelin?

IP-puhelin on lyhenne sanoista Internet Protocol ja tarkoittaa, että sinä soita vain verkon kautta numeron soittamisen sijaan perinteisellä tavalla. Tässä yhteydessä törmäät usein VoIP, joka tulee sanoista VoiceOver Internet Protocol. Laajakaistapuhelut tai web-puhelut ovat myös yleisiä IP-puheluiden nimiä.

IP-puhelimessa on kyse tiedon siirtämisestä ja kyvystä kommunikoida kautta Verkko , ja mitä vaaditaan, jotta yrityksesi voi aloittaa sen käytön tässä tapa kommunikoida on hyvä laajakaista. Ilman internetyhteyttä ei laajakaistapuhelinta. Sanomattakin selvää.

Useimmille yrityksille ovat suuri voitto, jonka säästät rahaa IP-puhelimen käytöstä . Internetin kautta soittaminen on halvempaa kuin "normaalisti" soittaminen joten voit säästää paljon rahaa antamalla yrityksesi sijoittaa ratkaisussa. Varsinkin jos olet esim. palveluksessa on paljon matkustavia myyjiä.

Sen asennus ei ole kovin monimutkaista – voit käyttää sitä IP-sovittimen avulla voit yhdistää puhelusi verkon kautta tai ostaa erityisiä softphonet tähän tarkoitukseen.

Haluatko löytää IP-ratkaisun yrityksellesi? Ota käyttämällä BusinessWitin vertailupalvelua nähdäksesi, vertaillaksesi ja valitaksesi niitä markkinoilla saatavilla olevia ratkaisuja. Onko sinulla kysyttävää tai tarvetta lisäneuvoja, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Mitä puhelinta minun pitäisi käyttää IP-puheluihin?

Luettelo 0 eri IP-puhelin

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Mitä puhelinta minun pitäisi käyttää IP-puheluihin?

Onko aika siirtyä käyttämään IP-puhelinta yrityksessä? Oletko kuullut muista, jotka suosittelevat ratkaisua, koska se on sekä joustava että auttaa sinua säästää rahaa? Laajakaistapuhelu, jota usein kutsutaan myös Voiceover IP:ksi tai VoIP:ksi, vaatii, kuten jo tiedät – hyvän laajakaistan. Ennen kuin ajattelet vaihtamista tähän tekniikkaan, varmista, että työntekijöilläsi on aina laajakaista 100kBit/s, jotta se toimisi ja ääni olisi optimaalinen.

IP-PBX tarkoittaa Private Branch Exchange (tai tilaajakeskus) ja voi olla katsomisen arvoinen. Se on kuin yrityksesi saa yksityisen puhelinverkkosi ulkoisilla ja sisäisillä linjoilla, mikä tekee siitä helppo kommunikoida sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Mutta minkälaisen puhelimen hankkimisesta sitten on kyse? Ohjelmisto joka softphones, eli mikrofonin ja kuulokkeiden käyttö on yksi vaihtoehto. Toinen vaihtoehto on käyttää omaasi tavallinen puhelin, mutta sovittimella, tai sitä voidaan käyttää käytä sovellusta suoraan puhelimessa, jotta voit soittaa Internetin kautta. On myös mahdollista ostaa erityisiä järjestelmäpuhelimia, jotka on täysin sovitettu soittaa Internetin kautta.

Voit käyttää BusinessWith vertailupalvelua löytääksesi sen IP-puhelinratkaisu, joka sopii sinulle parhaiten. Tervetuloa suodattamaan ja lukemaan lisää suoraan kanssamme!

0