EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita Supply chain management-system

Miten ajatella supply chain management-system?

Supply chain management sisältää kaikki prosessit, jotka liittyvät varastoon ja käsittelyyn – kaiken rahoituksesta, tiedoista ja sisällöstä kaikkeen itse tuotteeseen liittyvään. SCM, kuten järjestelmästä myös lyhennetään, tarkoittaa sitä, että osto- ja toimitusprosessit hallitaan mahdollisimman tehokkaasti. Tässä se tarkoittaa, että haluat optimoida varastotilan ja säästää sekä aikaa että kustannuksia logistiikassa. Tämä ei tietenkään tapahdu itsestään - mutta auttaaksesi sinua tarvitset järjestelmän, joka voi auttaa sinua. Helpoin tapa on saada apua meiltä BusinessWithistä. Meiltä löydät noin kaksikymmentä erilaista supply chain management-system. Vertaa ja löydä paras järjestelmä jo tänään.

Miten minun pitäisi valita supply chain management-system?

Supply chain management käsite on laaja, koska se kattaa kaikki logistiikan osat yrityksessä tai organisaatiossa. Verkkopohjaiset järjestelmät ovat nykyään erittäin suosittuja, koska niitä voi käyttää missä tahansa. Ei tarvitse luottaa omiin palvelimiin, vaan kaiken sijoittaminen pilveen on monille turvallinen tapa tietää, että he pääsevät käsiksi tietoihin laitteesta riippumatta ja missä tahansa. Millainen yritys olet? Aiotteko laajentaa? Vai oletko jo yksi alan jättiläisistä? Valitse puku vartalon koon mukaan - BusinessWithin vertailupalvelusta näet helposti mitkä toimitusketjun hallintajärjestelmät sopivat pienille yrityksille tai mitkä suuryrityksille. Jotkut järjestelmät sopivat paremmin tietyille toimialoille, kun taas on järjestelmiä, joita voidaan soveltaa liiketoiminnasta riippumatta. Suodatintoiminnollamme voit suodattaa sinulle tärkeitä toimintoja ja ominaisuuksia. Kaikki, jotta voit löytää parhaan järjestelmän. Yritä vertailla - ja odota innolla, että saat vihdoin oikean järjestelmän käyttöön.

Supply chain management trendit

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 9000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Lista 10 eri Supply chain management-system

Lajittele
Bitlog-Logo-Green.png

Bitlog

Bitlog

Bitlog on tunnettu pilvipohjaisten varastonhallintajärjestelmien (WMS) toimittaja, joka on erikoistunut skaalautuviin, mukautuviin ja käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin. Innovaation ja räätälöinnin ajamana Bitlog työskentelee varastoprosessien parantamiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja Bitlog

Anaplan on amerikkalainen suunnitteluohjelmistoyritys, jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa. Anaplan myy pilvipohjaisten liiketoiminnan suunnitteluohjelmistojen tilauksia ja tarjoaa dataa päätöksentekoa varten. Anaplan tarjoaa toimitusketjun hallintajärjestelmän, joka edistää yhtenäistä toimitusketjua ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yhteistyöhön ja tuloksiin. Yhdistä t...

Lisätietoja Anaplan Supply Chain

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Managementin avulla rakennat joustavan ja kestävän toimitusketjun, joka vastaa automaattisesti haasteisiin joustavan suunnittelun ja edistyneiden oivallusten avulla. Ratkaisu tarjoaa toimintoja tuotannon ja kaupan hallintaan sekä suunnittelu- ja ennustamistyökaluja.

Lisätietoja Dynamics 365 Supply Chain Management

Rakenna kestävä, reagoiva ja vakaa toimitusketju IBM Supply Chain Management System -järjestelmän avulla. Ratkaisu on tehokas lohkoketjun ja tekoälyn toiminnoilla, jotka voivat automatisoida järjestelmän ja mahdollistaa yhteistyön yrityksen eri yksiköiden välillä. Yhteenvetona voidaan todeta, että kyseessä on integroitu, moduuleille rakennettu ratkaisu, jolla voidaan yhdessä ohjata koko tapahtumas...

Lisätietoja IBM supply chain

Intuitiivinen SCM-ratkaisu, joka voi skaalata kasvaessasi missä päin maailmaa tahansa. IFS:n avulla voit ennustaa tarkasti ja suunnitella varastonhallinnan parantamista ja tulojen kasvattamista. Optimoi toimitusketjusi niin, että lyhennät toimitusaikoja ja vastaat asiakkaiden tarpeisiin.

Lisätietoja IFS SCM

IMI

IMI

IMI

Varastonhallintajärjestelmä, jonka tavoitteena on optimoida varaston toimintaa automaattisilla ostotoiminnoilla ja varastotasojen optimoinnilla. Työkalu antaa hyvän yleiskuvan varaston tilanteesta ja tehostaa toimintaa.

Lisätietoja IMI

Reagoi nopeasti kysynnän ja markkinoiden muutoksiin käyttämällä Oraclen verkkopohjaista toimitusketjun hallintajärjestelmää. Yhdistä koko toimitusketju tehdäksesi koko prosessi näkyväksi ja luodaksesi vakaan ratkaisun, joka pystyy käsittelemään monimutkaisia ​​ongelmia. Tämä ratkaisu hoitaa kaiken suunnittelusta, tuotannosta, varastonhallinnasta ja kuljetuksista ja analysoi toteutusta koko toimitu...

Lisätietoja Oracle SCM

Markkinoiden johtava toimitusketjun ja vähittäiskaupan suunnitteluratkaisu. Autamme jälleenmyyjiä ja kuluttajabrändejä yhtenäistämään suunnitteluprosessinsa, kysynnän ennustamisesta ja vähittäismyynnistä toimitusketjun ja kaupan toimintojen optimointiin.

Lisätietoja Relex solutions

Rakenna joustava ja ketterä toimitusketju SAP:n ohjelmistoilla. Varmista materiaalitoimitukset suunnittelun, varaston ja laadun näkyvyyden avulla ja vaihda ostotilauksia, toimitusilmoituksia, tilausvahvistuksia ja laskuja kauppakumppaneiden kanssa. Ratkaisu automatisoi kaikki varastonhallinta- ja varastonsiirtoprosessit, ja siinä on sisäänrakennetut analyyttiset työkalut, jotka parantavat varaston...

Lisätietoja SAP S/4HANA

Screenshot 2024-02-01 at 15.37.46.png

Streamline

Streamline

leiskatsaus: Streamline on markkinoiden johtava Supply Chain Planning Software Platform vähittäiskaupan, tukkukaupan, jakelun ja valmistuksen tarpeisiin. Streamline:n pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, ja sillä on yli 200 kumppania, yli 1 200 yritysasiakasta ja tuhansia käyttäjiä, jotka luottavat sen alustaan maailmanlaajuisesti. Streamline:n tekoälypohjainen ohjelmistoalusta auttaa valmistajia, ...

Lisätietoja Streamline

Supply chain management trendit

Kuten varmaan jo tiedätkin, koronapandemia merkitsi sitä, että monet logistiikkayritykset joutuivat katsomaan toimintaansa saumoilta. Kaikki kohonneista kustannuksista ajoissa saapumattomiin toimituksiin osoitti heikkouksia koko toimitusketjussa. On vaikea tietää, miltä tulevaisuus näyttää, mutta näemme silti, kuinka haasteet luonnehtivat maailman logistisia virtoja – sodista katastrofeihin ja jatkuviin toimitusongelmiin. Tiedämme kuitenkin, että kestävä kehitys on ajan muotisana ja että monet kamppailevat toimitusten turvallisuuden parantamiseksi.

Oletko kiinnostunut siitä, mitä nykyinen toimitusketjun hallintajärjestelmä voi auttaa sinua? Mikset aloittaisi vertaamista BusinessWithiin? Tarjoamme sinulle kokemuksia ja arvosteluja muilta asiakkailta, ja älä epäröi kysyä toimittajalta, millaisena he näkevät logistiset haasteet – ja mahdollisuudet tulevaisuudessa. Tie oikeaan järjestelmään on BusinessWithin kautta.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Analyysityökalut

Analysoi, mitä toimitusketjussa tapahtuu, ja tunnista, mitä prosesseja voidaan kehittää ja mitkä toimivat odotetulla tavalla.

API

Yhdistä organisaation muut alustat järjestelmään API:n avulla, jolloin eri järjestelmät voivat täydentää toisiaan ja luoda tehokkaita ratkaisuja.

Ennusteet

Auttaa tekemään ennusteita aiempien myynnin perusteella. Tämä voi säästää työntekijöiden aikaa ja optimoida tavaravirtoja organisaatiossa, koska se vähentää tuotteiden puutteen tai ylijäämän riskiä.

Suunnittelutyökalu

Suunnittele reitit ja/tai varastopaikat kuljetusten optimoimiseksi ja kuljetuskustannusten ja hiilidioksidipäästöjen alentamiseksi.

Tilausten hallinta

Huolehdi tilauksista järjestelmässä, jotta näet niiden tilan ja sen, mitä asiakkaalle toimitetaan.

Toimittajien hallinta

Käsittele kaikkia tavarantoimittajia yhdestä paikasta ja kerää kaikki toimittajasopimukset, jotka ovat tärkeitä organisaation seurannan ja hallinnan kannalta.

Tuotteen laskelmat

Laske tuotteeseen liittyvät kustannukset, jotta näet, kuinka kannattava tuote on, mikä helpottaa tulevia päätöksiä, jotka koskevat valikoimassa olevia tuotteita.

Tuotteiden seuranta

Pitää kirjaa tuotteesi tilasta varastossa ja toimitusprosessin aikana ja voi esimerkiksi huomioida tuotteeseen vaikuttavat tapahtumat. Järjestelmä voi jättää ilmoituksen, jos tuote on loppuunmyyty, ja se voi ilmoittaa, milloin tuote tulee takaisin varastoon. Se voi myös luoda päivityksiä siitä, missä tuote sijaitsee toimitusketjussa kuljetusten aikana.

Varaston hallinta

Hallitse ja optimoi varastotasoja, jotta voit alentaa varastotoimintaan liittyviä kustannuksia ja mahdollistaa tehokkaamman varastonhallinnan.