EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita Supply chain management-system

Miten ajatella supply chain management-system?

Supply chain management sisältää kaikki prosessit, jotka liittyvät varastoon ja käsittelyyn – kaiken rahoituksesta, tiedoista ja sisällöstä kaikkeen itse tuotteeseen liittyvään. SCM, kuten järjestelmästä myös lyhennetään, tarkoittaa sitä, että osto- ja toimitusprosessit hallitaan mahdollisimman tehokkaasti. Tässä se tarkoittaa, että haluat optimoida varastotilan ja säästää sekä aikaa että kustannuksia logistiikassa. Tämä ei tietenkään tapahdu itsestään - mutta auttaaksesi sinua tarvitset järjestelmän, joka voi auttaa sinua. Helpoin tapa on saada apua meiltä BusinessWithistä. Meiltä löydät noin kaksikymmentä erilaista supply chain management-system. Vertaa ja löydä paras järjestelmä jo tänään.

Miten minun pitäisi valita supply chain management-system?

Supply chain management käsite on laaja, koska se kattaa kaikki logistiikan osat yrityksessä tai organisaatiossa. Verkkopohjaiset järjestelmät ovat nykyään erittäin suosittuja, koska niitä voi käyttää missä tahansa. Ei tarvitse luottaa omiin palvelimiin, vaan kaiken sijoittaminen pilveen on monille turvallinen tapa tietää, että he pääsevät käsiksi tietoihin laitteesta riippumatta ja missä tahansa. Millainen yritys olet? Aiotteko laajentaa? Vai oletko jo yksi alan jättiläisistä? Valitse puku vartalon koon mukaan - BusinessWithin vertailupalvelusta näet helposti mitkä toimitusketjun hallintajärjestelmät sopivat pienille yrityksille tai mitkä suuryrityksille. Jotkut järjestelmät sopivat paremmin tietyille toimialoille, kun taas on järjestelmiä, joita voidaan soveltaa liiketoiminnasta riippumatta. Suodatintoiminnollamme voit suodattaa sinulle tärkeitä toimintoja ja ominaisuuksia. Kaikki, jotta voit löytää parhaan järjestelmän. Yritä vertailla - ja odota innolla, että saat vihdoin oikean järjestelmän käyttöön.

Mitä supply chain management tulee seurata?

Luettelo 0 eri Supply chain management-system

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Supply chain management trendit

Kuten varmaan jo tiedätkin, koronapandemia merkitsi sitä, että monet logistiikkayritykset joutuivat katsomaan toimintaansa saumoilta. Kaikki kohonneista kustannuksista ajoissa saapumattomiin toimituksiin osoitti heikkouksia koko toimitusketjussa. On vaikea tietää, miltä tulevaisuus näyttää, mutta näemme silti, kuinka haasteet luonnehtivat maailman logistisia virtoja – sodista katastrofeihin ja jatkuviin toimitusongelmiin. Tiedämme kuitenkin, että kestävä kehitys on ajan muotisana ja että monet kamppailevat toimitusten turvallisuuden parantamiseksi.

Oletko kiinnostunut siitä, mitä nykyinen toimitusketjun hallintajärjestelmä voi auttaa sinua? Mikset aloittaisi vertaamista BusinessWithiin? Tarjoamme sinulle kokemuksia ja arvosteluja muilta asiakkailta, ja älä epäröi kysyä toimittajalta, millaisena he näkevät logistiset haasteet – ja mahdollisuudet tulevaisuudessa. Tie oikeaan järjestelmään on BusinessWithin kautta.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Analyysityökalut

Analysoi, mitä toimitusketjussa tapahtuu, ja tunnista, mitä prosesseja voidaan kehittää ja mitkä toimivat odotetulla tavalla.

API

Yhdistä organisaation muut alustat järjestelmään API:n avulla, jolloin eri järjestelmät voivat täydentää toisiaan ja luoda tehokkaita ratkaisuja.

Ennusteet

Auttaa käyttäjää luomaan ennusteita aiempien myyntien perusteella. Tämä voi säästää työntekijöiden aikaa sekä optimoida tuotevirtaa, koska se voi pienentää varastojen loppumisen tai yliostojen riskiä.

Suunnittelutyökalu

Suunnittele reitit ja/tai varastopaikat kuljetusten optimoimiseksi ja kuljetuskustannusten ja hiilidioksidipäästöjen alentamiseksi.

Tilausten hallinta

Huolehdi tilauksista järjestelmässä, jotta näet niiden tilan ja sen, mitä asiakkaalle toimitetaan.

Toimittajien hallinta

Käsittele kaikki toimittajat yhdessä paikassa ja kerää kaikki toimittajasopimukset, jotka ovat tärkeitä organisaation seurannan ja hallinnan kannalta.

Tuotteen laskelmat

Laske tuotteeseen liittyvät kustannukset, jotta näet, kuinka kannattava tuote on, mikä helpottaa tulevia päätöksiä, jotka koskevat valikoimassa olevia tuotteita.

Tuotteiden seuranta

Raportoi tuotteiden tilasta varastossa tai kuljetuksen aikana ja voi esimerkiksi huomata, jos jokin tapahtuma vaikuttaa tuotteen tilaan. Järjestelmä voi jättää ilmoituksen, jos tuote on loppuunmyyty, ja se voi ilmoittaa, milloin tuote tulee takaisin varastoon. Se voi myös luoda päivityksiä siitä, missä tuote sijaitsee toimitusketjussa kuljetusten aikana.

Varaston hallinta

Hallitse ja optimoi varastotasoja, jotta voit alentaa varastotoimintaan liittyviä kustannuksia ja mahdollistaa tehokkaamman varastonhallinnan.