EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita CMS-järjestelmiä

Mikä CMS-työkalu on paras yrityksellesi?

Riippumatta siitä, aiotteko rakentaa uuden verkkosivuston vai uudistaako olemassa olevan, onko tärkeää valita yksi CMS tai sisällönhallintajärjestelmä, joka sopii sinulle. Usein Sinun ei tarvitse asentaa mitään tietokoneellesi, eikä sinun tarvitse olla tekninen henkilö huippuammattilaisia, pidätpä sitten yksinkertaista blogia tai tarvitsetko sellaisen sisältävän sivuston suuri määrä toimintoja.

On helppo ajatella "otamme suurimman, sen pitäisi olla hyvä". Niin sinä voit tehdä. Mutta verkkojulkaisujärjestelmät ovat monimutkaisia. Kun olet valinnut yhden CMS-järjestelmä, kuten jättiläinen Wordpress, sinun on löydettävä sellainen teema, joka sopii yritykseesi ja tarpeisiisi.

On tuhansia teemoja, joista osa on ilmaisia ​​ja toiset maksavat rahaa. Nämä Teemat sisältävät erilaisia ​​osia, niillä on erilainen ulkonäkö ja voit hallita mitä voit mitä saa tehdä ja mitä ei saa tehdä sivustollasi. On tärkeää valita oikea teema vain yrityksesi: Jos olet verkkokauppayritys, sinun on valittava kategoriasta, työskentelet mielipiteenmuodostuksen kanssa kannattaa katsoa toista. Ota aina asiakaskokemus mukaan keskittyä, mutta myös miettiä, mitä tarpeita sinulla on viestintääsi varten.

Me BusinessWith autamme sinua ja yritystäsi valitsemaan CMS-järjestelmän. Täällä sivustollamme voit vertailla monia erilaisia ​​verkkojulkaisujärjestelmiä, sekä perinteisiä että päätön CMS. Voit vapaasti tehdä analyysin sinun ja yrityksen tarpeista ennen sinua käynnistyy.

Mitä CMS oikeastaan ​​tarkoittaa?

Luettelo 0 eri CMS

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Mitä CMS oikeastaan ​​tarkoittaa?

CMS täällä, CMS siellä. Ehkä olet kuullut muiden käyttävän termiä CMS ja mieti mitä se oikeasti on? Itse asiassa se ei ole ollenkaan monimutkaista. Me BusinessWitissä selitämme.

CMS on lyhenne sanoista sisällönhallintajärjestelmä ja se on julkaisutyökalu verkossa. Sisällönhallintajärjestelmät ovat usein verkkopohjaisia, ja niihin voi kirjautua eri paikoista laitteista sekä tietokoneeltasi että matkapuhelimeltasi tai useista eri laitteista tietokoneita. Ainoa asia, joka vaaditaan, on Internet-yhteys, selain ja sinun tai sinun henkilökunta, ovat riittävän teknisesti perehtyneet.

Valitsemasi teema vaikuttaa verkkosivustosi suunnitteluun. Kun kaikki on päällä paikka, johon kirjoitat tekstiä, kuvia ja muita komponentteja ja sivusto saa, kiitos olla teema, ammattimainen vaikutelma. Voit kommunikoida sillä tavalla koetaan hyvin harkittuna.

Moduulien ja liitännäisten avulla voit hallita, miten verkkosivuston tulee toimia ja mitä toimintoja haluat lisätä. Sisällönhallintajärjestelmäsi kautta vaikutat myös läsnäoloasi Internetin muissa osissa. Se, miten käytät sisällönhallintajärjestelmää ja käsittelet sisältöäsi, ohjaa esimerkiksi tapaa suoritat tai luokittelet Googlessa sen, miltä linkkisi näyttävät Facebookissa ja monia muita asioita.

Yksi tunnetuimmista sisällönhallintajärjestelmistä on Wordpress. Drupal ja Jomla on kaksi muuta suurta sisällönhallintajärjestelmää. Niillä kaikilla on hyvät ja huonot puolensa ja siinä se on tärkeää, että mietit tarkasti, kumman valitset itsellesi verkkojulkaisu.

Nykypäivän sisällönhallintajärjestelmässä sinun ei tarvitse olla teknisesti asiantunteva hallitaksesi sitä päivittäinen hallinta. Sinun ei pitäisi "krakata koodia", vaan julkaista vain yhdessä usein käyttäjäystävällinen järjestelmä. Monet yritykset kuitenkin valitsevat digitaalisen virasto tai riippumaton kehittäjä tukemaan päivityksiä ja muutoksia ja käynnistysvaiheessa.

Valitse kumppanisi huolellisesti. Ei ole varmaa, että virasto sijaitsee maantieteellisesti lähimpänä oleva tai Googlessa ensimmäisenä oleva, sopii sinulle parhaiten. Mieti, missä tarvitset apua: Onko se "vain" verkkosivusto vai haluatko sen onko sinulla tukea viestinnässä yleensä? Kenet haluat tavoittaa – miltä kohderyhmäsi näyttää? Voit vapaasti pitää pari ylimääräistä kokousta ennen kuin teet päätöksen kumppanista. On tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi toimistosi kanssa ja löydät sellaisen kumppaneita, jotka työskentelevät haluamasi sisällönhallintajärjestelmän kanssa.

Aika aloittaa! Me BusinessWithissä haluamme sinun ja yrityksesi menestyä. Vertailupalvelumme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan sisällönhallintajärjestelmän - hyvä alku.

0