EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita CMS-järjestelmiä

Mikä CMS-työkalu on paras yrityksellesi?

Riippumatta siitä, aiotteko rakentaa uuden verkkosivuston vai uudistaako olemassa olevan, onko tärkeää valita yksi CMS tai sisällönhallintajärjestelmä, joka sopii sinulle. Usein Sinun ei tarvitse asentaa mitään tietokoneellesi, eikä sinun tarvitse olla tekninen henkilö huippuammattilaisia, pidätpä sitten yksinkertaista blogia tai tarvitsetko sellaisen sisältävän sivuston suuri määrä toimintoja.

On helppo ajatella "otamme suurimman, sen pitäisi olla hyvä". Niin sinä voit tehdä. Mutta verkkojulkaisujärjestelmät ovat monimutkaisia. Kun olet valinnut yhden CMS-järjestelmä, kuten jättiläinen Wordpress, sinun on löydettävä sellainen teema, joka sopii yritykseesi ja tarpeisiisi.

On tuhansia teemoja, joista osa on ilmaisia ​​ja toiset maksavat rahaa. Nämä Teemat sisältävät erilaisia ​​osia, niillä on erilainen ulkonäkö ja voit hallita mitä voit mitä saa tehdä ja mitä ei saa tehdä sivustollasi. On tärkeää valita oikea teema vain yrityksesi: Jos olet verkkokauppayritys, sinun on valittava kategoriasta, työskentelet mielipiteenmuodostuksen kanssa kannattaa katsoa toista. Ota aina asiakaskokemus mukaan keskittyä, mutta myös miettiä, mitä tarpeita sinulla on viestintääsi varten.

Me BusinessWith autamme sinua ja yritystäsi valitsemaan CMS-järjestelmän. Täällä sivustollamme voit vertailla monia erilaisia ​​verkkojulkaisujärjestelmiä, sekä perinteisiä että päätön CMS. Voit vapaasti tehdä analyysin sinun ja yrityksen tarpeista ennen sinua käynnistyy.

Mitä CMS oikeastaan ​​tarkoittaa?

Lista 12 eri CMS

Lajittele

EasyWeb CMS on sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voit hallita ja suunnitella verkkosivustoasi. Älykkäät data-analyysit ja integrointivaihtoehdot tekevät työstä helppoa.

Lisätietoja Easyweb CMS

Optimizely

Optimizely

Optimizely

Optimizelyn avulla yritys voi seurata kaikkia verkkosivustojaan yhtenäisellä alustalla, mikä tarjoaa selkeämmän yleiskuvan ja helpomman analyysin yrityksen sähköisestä kaupankäynnistä.

Lisätietoja Optimizely

Wix

Wix

Wix

Verkkokauppa-alusta, joka sopii erinomaisesti pienelle yritykselle, joka haluaa nopeasti ja helposti kehittää verkkokauppaansa. Ominaisuuksilla, kuten avainsanojen optimointi, yhteys ulkoisiin kauppapaikkoihin ja API-toiminnallisuus.

Lisätietoja Wix

Adobe Experience Manager-logo

Adobe Experience Manager

Adobe Experience Cloud

Rakenna ja toimita asiakaskokemuksia kaikilla kanavilla ja laitteilla hyödyntäen GraphQL:ää ja API:ita optimoidun sisällön toimittamiseen. Ratkaisu on pilvipohjainen ja helposti mukautettavissa minkä tahansa yrityksen tarpeisiin.

Lisätietoja Adobe Experience Manager

Contentful

Contentful

Contentful

Contentful on tehokas ja helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä, joka tarjoaa toimintakehotusten A/B-testauksen, yksinkertaisen verkkosivuston suunnittelun ja paljon muuta. Kaikkea hyvää digitaalisen kokemuksen tarjoamiseen asiakkaillesi.

Lisätietoja Contentful

Drupal

Drupal

Drupal

Drupal on CMS-ratkaisu, joka tarjoaa intuitiivisen ja joustavan työkalun verkkosivustosi päivittämiseen ja pitämiseen käyttökelpoisena. Sisältää ominaisuuksia, kuten yleiskatsauksen siitä, miltä sivusto näyttää muokkauksen ja arkistoinnin jälkeen.

Lisätietoja Drupal

Screenshot 2024-05-02 at 8.22.52.png

flipsite.io

Flipsite Ltd

Suunnittele ja ylläpidä maailmanluokan nettisivuja jotka on optimoitu SEOa, nopeutta ja saavutettavuutta ajatellen – automaattisesti. Upea drag'n'drop editori, lokalisoitava sisällöntuotantojärjestelmä (CMS) sekä kääntäjä joka luo designistasi HTML ja CSS sivuston joka saa 100/100 pistettä Google Lighthousen jokaisessa testissä.

Lisätietoja flipsite.io

Joomla

Joomla

Joomla

Joomla on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka tarjotaan ilmaiseksi. Ohjelmisto on suunniteltu rakentamaan verkkosivustoja ja sovelluksia verkossa. Hakukoneoptimointi ja useat saatavilla olevat kielet tekevät tehokkaan ja tyylikkään verkkosivuston luomisesta helppoa

Lisätietoja Joomla

Magenton tukema Adobe Commerce tarjoaa B2C- ja B2B-verkkokaupoille kattavia integraatioita, älykkäitä työnkulkuja, ketteryyttä liikennehuippujen käsittelyyn ja perustan saumattomasti kasvamiseen.

Lisätietoja Magento Commerce

Squarespace

Squarespace

Squarespace

Erittäin suosittu verkkokauppaalusta pienemmille yrityksille. Squarespace tarjoaa valmiita malleja, analytiikkatyökaluja ja SEO-työkaluja.

Lisätietoja Squarespace

Weebly-logo

Weebly

Weebly

Weebly on suosittu verkkosivujen rakentaja, jonka avulla voit luoda ja ylläpitää yrityksesi verkkosivustoa, verkkokauppaa, henkilökohtaista blogia ja paljon muuta. Ratkaisussa on sisäänrakennetut markkinointi- ja analyysityökalut, ja se voidaan integroida yli 200 sovellukseen, jos tarvitset lisätoimintoja, kuten aikataulun tai live-chatin. Weeblyn avulla voit hallita verkkosivustoasi tai verkkokau...

Lisätietoja Weebly

WordPress

WordPress

WordPress

WordPress on alan johtava sisällönhallintajärjestelmä, jolla on suurin osa maailman käyttäjistä. Yksinkertaisten ja joustavien ominaisuuksien ja pudotusominaisuuksien ja tyylikkäiden mallien avulla voit luoda ja muokata verkkosivustoja.

Lisätietoja WordPress

Mitä CMS oikeastaan ​​tarkoittaa?

CMS täällä, CMS siellä. Ehkä olet kuullut muiden käyttävän termiä CMS ja mieti mitä se oikeasti on? Itse asiassa se ei ole ollenkaan monimutkaista. Me BusinessWitissä selitämme.

CMS on lyhenne sanoista sisällönhallintajärjestelmä ja se on julkaisutyökalu verkossa. Sisällönhallintajärjestelmät ovat usein verkkopohjaisia, ja niihin voi kirjautua eri paikoista laitteista sekä tietokoneeltasi että matkapuhelimeltasi tai useista eri laitteista tietokoneita. Ainoa asia, joka vaaditaan, on Internet-yhteys, selain ja sinun tai sinun henkilökunta, ovat riittävän teknisesti perehtyneet.

Valitsemasi teema vaikuttaa verkkosivustosi suunnitteluun. Kun kaikki on päällä paikka, johon kirjoitat tekstiä, kuvia ja muita komponentteja ja sivusto saa, kiitos olla teema, ammattimainen vaikutelma. Voit kommunikoida sillä tavalla koetaan hyvin harkittuna.

Moduulien ja liitännäisten avulla voit hallita, miten verkkosivuston tulee toimia ja mitä toimintoja haluat lisätä. Sisällönhallintajärjestelmäsi kautta vaikutat myös läsnäoloasi Internetin muissa osissa. Se, miten käytät sisällönhallintajärjestelmää ja käsittelet sisältöäsi, ohjaa esimerkiksi tapaa suoritat tai luokittelet Googlessa sen, miltä linkkisi näyttävät Facebookissa ja monia muita asioita.

Yksi tunnetuimmista sisällönhallintajärjestelmistä on Wordpress. Drupal ja Jomla on kaksi muuta suurta sisällönhallintajärjestelmää. Niillä kaikilla on hyvät ja huonot puolensa ja siinä se on tärkeää, että mietit tarkasti, kumman valitset itsellesi verkkojulkaisu.

Nykypäivän sisällönhallintajärjestelmässä sinun ei tarvitse olla teknisesti asiantunteva hallitaksesi sitä päivittäinen hallinta. Sinun ei pitäisi "krakata koodia", vaan julkaista vain yhdessä usein käyttäjäystävällinen järjestelmä. Monet yritykset kuitenkin valitsevat digitaalisen virasto tai riippumaton kehittäjä tukemaan päivityksiä ja muutoksia ja käynnistysvaiheessa.

Valitse kumppanisi huolellisesti. Ei ole varmaa, että virasto sijaitsee maantieteellisesti lähimpänä oleva tai Googlessa ensimmäisenä oleva, sopii sinulle parhaiten. Mieti, missä tarvitset apua: Onko se "vain" verkkosivusto vai haluatko sen onko sinulla tukea viestinnässä yleensä? Kenet haluat tavoittaa – miltä kohderyhmäsi näyttää? Voit vapaasti pitää pari ylimääräistä kokousta ennen kuin teet päätöksen kumppanista. On tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi toimistosi kanssa ja löydät sellaisen kumppaneita, jotka työskentelevät haluamasi sisällönhallintajärjestelmän kanssa.

Aika aloittaa! Me BusinessWithissä haluamme sinun ja yrityksesi menestyä. Vertailupalvelumme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan sisällönhallintajärjestelmän - hyvä alku.