EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita BI-järjestelmiä

Mikä BI-järjestelmä vastaa vaatimuksiasi ja tarpeitasi?

Yritysjohtajana voi helposti tulla tunne, että niitä on liikaa päätöksiä, jotka on tehtävä. On tiedettävä, mitkä päätökset hyödyttävät yritystä parhaiten ei aina vain maailmassa, jossa meitä ympäröivät monimutkaiset järjestelmät ja nopeita kasvavat organisaatiot. Business Intelligence on siis käytettävissä päätöksenteon helpottamiseksi järjestelmä, eli BI-järjestelmä. Mutta mikä on BI?

Kaikki alkoi todella keskittymisestä itseemme tekniikkaa. Tietenkin tekniikka on edelleen iso näkökohta, kun menet vertaa ja valitse BI-työkalut, mutta nykyään helppokäyttöisyys yhä suurempi näkökohta. Markkinoilla on monia BI-järjestelmiä, joista valita monet ovat online-BI-työkaluja, jotka toimivat pilvessä. Kuinka kehittynyttä tekniikka voi ja riippuu paljon sinusta ja siitä, mitä osaamista on saatavilla sisäisesti.

Takaisin kysymykseen: mikä on BI-työkalu? Lyhyesti sanottuna sen voi sanoa Business Intelligence on sitä, mitä sinun tulee yrityksen johtajana tai johtajana pystyä tekemään tietoisia päätöksiä sinua auttavan datan perusteella – ilman sinua täytyy istua useiden Excel-arkkien kanssa. Tarvitset suuria tietomääriä, kuten tämän älykkään järjestelmän käsitelty ja analysoitu , joka johtaa siihen, että voit tehdä nopeita ja älykkäitä päätöksiä. Tämä on siksi, että yritys voi kasvaa ja menestyä ja että sinä tästä tiedosta osallistut voi nähdä trendejä, nähdä, onko jokin menossa väärään suuntaan - ja yksinkertaisesti sitä ymmärtää, miten liiketoiminta etenee. Voit vapaasti kokeilla meitä BusinessWithissä. Olemme listanneet markkinoiden suosituimmat työkalut, jotta voit helposti tehdä vertailun.

Mitä minun tulee tietää BI-järjestelmistä?

Kuten muissakin järjestelmissä, on olemassa lukuisia sopivia ratkaisuja erilaisia ​​tarpeita ja erilaisia ​​yrityksiä. Mutta mikä tietojen analysointijärjestelmä sopii sinulle? Nykypäivän järjestelmä käy kauppaa yhä enemmän keskittymään käyttäjäystävällisyyteen, jotta ei vain yrityksesi IT-nörteillä tulisi olla BI-järjestelmän ymmärtäminen ja käyttö. Tänään on tärkeää miettiä, mitkä ovat taitosi - mitkä ovat pitäisikö osallistua järjestelmään sisäisesti? Kuinka joustava ratkaisun tulee olla?

BI-työkalun pitäisi säästää aikaa ja olla järjestelmä, jota pidät kädessäsi ja luottaa, kun joudut tekemään strategisia päätöksiä, usein sinun on myös kyettävä tekemään tämä mene nopeasti Tietoihin luottaminen eli todisteet siitä, miksi tarvitset tee tiettyjä päätöksiä, tee työstäsi niin paljon helpompaa, etkä tarvitse hapuilemalla pimeässä. Kaikki, jotta yritys toimii tehokkaasti ja tehokkaasti sinun johtajana pitäisi saada parempi käsitys yrityksen eri osista.

Mieti järjestelmän tarkoitusta ja kuinka kypsä yritys on siihen integroida BI-järjestelmä. Pitäisikö työntekijöiden itse pystyä luomaan omat raportit? Mitä IT-taitoja on sinä? Kuinka hintaherkkä olet? Ja mikä on ensisijainen tavoitteesi?

Hyödynnä BusinessWithin apua, kun vertailet ja valitset BI-työkalut.

Kuinka valita BI-työkalut

Luettelo 1 eri BI-työkalut

Lajittelu
Xledger

Xledger

Xledger

Xledger on 100-prosenttisesti pilvipohjainen yritysjärjestelmä - kehitetty pilvessä ja sitä varten todellisena SaaS-ratkaisuna. Heidän pääpainonsa on automatisoinnissa, näkemyksissä ja skaalautumisessa, jotta asiakkaat voivat hallita liiketoimintaansa täysin - missä ja milloin tahansa. Heidän todellinen pilviliiketoimintajärjestelmänsä on käyttäjäystävällinen, mukautuva ja moderni, ja se auttaa yr...

Lisätietoja Xledger

Mitä BI-työkalun pitäisi tehdä sinulle

Mitä sinun pitäisi todella vaatia BI-työkalulta? Mitkä ovat järjestelmän tärkeät tarkoitukset? BusinessWith auttaa sinua siinä, mitä sinun tulisi harkita – ja alla on mitä BI-työkalun pitäisi tehdä yrityksellesi:

  • Auta sinua ja omaasi tekemään viisaita päätöksiä
  • Tee toiminnasta tehokkaampaa
  • Katso ja analysoi nykyiset trendit
  • Ole kilpailukykyinen
  • Toimi nopeasti ja pysty ennustamaan menestystä

BusinessWithissä voit vertaa ja valita BI-järjestelmiä ja nähdä mitkä niistä erilaisia ​​ratkaisuja markkinoilla tänään.

Bi-järjestelmän toimintojen kuvaus

Automatisoidut oivallukset (tekoälyanalyysi)

Saat tietoa tiedoistasi, usein tekoälyn avulla.

Interaktiiviset kojelaudat

Mahdollistaa kojelaudan luomisen ja muutosten tekemisen reaaliajassa. Suosittu ja keskeinen ominaisuus useimmissa BI-järjestelmissä.

Keskusteluanalytiikka (luonnollinen kieli)

Toiminnallisuus, jossa käyttäjä voi pyytää tietoja puheella, esim. "Haluan myyntitiedot viimeisen kuuden kuukauden ajalta" ja BI-ohjelmisto ymmärtää pyynnön ja voi tuottaa oikeat tiedot, sillä on ratkaisu luonnollista kieltä varten.

Määriteltävät ja interaktiiviset raportit

Voit luoda raportteja, joihin voidaan määrittää useita parametreja. Voit myös luoda raportteja suoraan BI-työkalussa ja käyttää niitä suoraan PowerPointissa.

Tietojen automaattinen päivittäminen

Aivan kuten se kuulostaa, tämän ominaisuuden avulla voit päivittää tietoja reaaliajassa, mikä on monien käyttäjien suosiossa.

Visual Data Association

Visuaalinen tietojen yhdistäminen on kyky yhdistää visuaalisesti eri tietokokonaisuudet toisiinsa ja yhdistää ne yhteiseksi indikaattoriksi. Joillakin työkaluilla voidaan visuaalisesti yhdistää myyntitiedot ja asiakastiedot, esimerkiksi se, kuka myi milloinkin eri paikoissa.