EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita onboarding-työkaluja ja onboarding-järjestelmiä

Minkä onboarding-työkalun yrityksesi tarvitsee?

Onboarding on sitä, että annat uusille työntekijöillesi parhaan mahdollisen kokemuksen esittely yritykseen. Hyvä digi aloitusprosessin avulla uudet työntekijät voivat alkaa toimia nopeammin, mikä vaikuttaa positiivisesti yhtiön tulokseen. Huono perehdytys voi tehdä sen kestää kauan ennen kuin työntekijät voivat alkaa osallistua. Pahimmillaan huono voi esittely johtaa työntekijän lähtemiseen - ja vaarana on saada maine työnantajana, joka ei välitä työntekijöistä. Ratkaisu? Lyö vetoa perehdytystyökalusta!

Perustusjärjestelmä tai käyttöönottotyökalu auttaa sinua koko induktioprosessi saman katon alle. Näytä selvästi mitä mitä uusilta työntekijöiltä odotetaan ja anna heille tehtävät ja tarvitsemansa tiedot. Perehdytykseen kuuluu myös omasi jakaminen kanssasi perusarvot ja esittele työntekijä työkulttuuriisi. Kaikki tämä voi perehdytystyökalu auttaa sinua. Kyse on uuden hankkimisesta työntekijä nauttii olostaan ​​ja aloittaa työtehtävänsä hyvällä tavalla tavalla - mikä hyödyttää molempia osapuolia.

BusinessWith auttaa sinua löytämään parhaan perehdytystyökalun yrityksellesi Yritys tai organisaatio - Tervetuloa aloittamaan perustamisjärjestelmien vertailu heti!

Miten perehdytystyökalut kannattaa valita? Tässä on yksinkertainen ohje:

  1. Selvitä ensin, mitkä ovat tärkeimmät tavoitteesi. Mitä työkalun tulisi ensisijaisesti ratkaista ja sisältää? Mitä uudella työntekijällä tulisi olla pääsy i tietopolku?
  2. Mikä budjetti sinulla on?
  3. Pyydä esittelyjä aiotulta toimittajaltasi testataksesi, vastaako se omaasi odotuksia.
  4. Asiakkaiden viittausten pyytäminen on hyvä idea.
  5. Millaista tukea tai tukea palveluntarjoaja tarjoaa?

Täällä BusinessWithissä voit helposti vertailla aloitustyökaluja löytääksesi mikä mielestäsi sopii yrityksellesi parhaiten.

Mitä minun tulee tietää onboarding-työkalun?

Luettelo 8 eri Onboarding-työkalu

Lajittelu
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Yhtenäinen ratkaisu houkutella, kehittää ja hallita suurinta kilpailuetuasi; työntekijäsi! Cornerstone tarjoaa ohjelmistotukea ensimmäisestä kontaktista mahdollisten ehdokkaiden kanssa ja sujuvasta perehdyttämisestä yksilöllisten taitojen kehittämiseen, oppimiseen ja seurantaan, joka liittyy myös palkitsemiseen ja urasuunnitteluun.

Lisätietoja Cornerstone OnDemand

HiBob

HiBob

HiBob

Hibob ja sen HR-alusta Bob on suunniteltu edistämään yrityskulttuuria ja työntekijöiden sitoutumista auttamaan nykyaikaisia, keskikokoisia ja nopeasti kasvavia yrityksiä parantamaan suorituskykyä ja työntekijöiden pysyvyyttä. Tämä puolestaan ​​johtaa terveempiin ja tuottavampiin ryhmiin. HR-järjestelmä sisältää CoreHR- ja HR-toiminnallisuudet, kuten perehdytys, aikaraportointi, poissaolojen hallin...

Lisätietoja HiBob

Personio

Personio

Personio

Järjestelmä on optimaalinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Tällä työkalulla voi tehdä kaiken - rekrytoinnin, henkilöstön käsittelyn ja kehittämisen sekä palkkahallinnon. Personio on uusi HR ohjaamo: Pääset käsiksi kaikkiin henkilöstötietoihin napin painalluksella ja voit automatisoida kaikki HR-prosessisi koko työsuhteen ajan. Näin sinulla on vihdoin aikaa yritykselle lisäarvoa tuottavalle...

Lisätietoja Personio

Deel HR on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan työvoimaasi, olipa kyseessä suoria työntekijöitä tai freelancereita. Ohjaa työntekijäsi itsepalvelualustan kautta ja hallitse kaikki poissaolot, kulut ja asiakirjat yhdessä paikassa. Pidä kirjaa KPI-arvoistasi ja suunnittele strategisesti Deel HR:n sisäänrakennettujen analytiikkatyökalujen avulla.

Lisätietoja Deel HR

Monday

Monday

Monday

Pilvipohjainen alusta kaikkien suurten ja pienten projektien hallintaan. Monday tarjoaa kokonaisratkaisun projektien käsittelyyn esimerkiksi Ganttschemanin ja Kanbanin toiminnoilla.

Lisätietoja Monday

Pipefy HR-logo

Pipefy HR

Pipefy

Automatisoi HR-työnkulkusi Pipefy HR:n avulla. Järjestelmä auttaa sinua sekä rekrytoinnissa, perehdyttämisessä että työntekijäkokemuksessa automatisoimalla toistuvia tehtäviä ja yksinkertaistamalla etu- ja poissaolopyyntöjä. Ohjelmisto on suunniteltu yksinkertaiseksi ja erittäin käyttäjäystävälliseksi, ja se tarjoaa sisäänrakennetun itsepalveluportaalin sekä hakijoille että työntekijöille.

Lisätietoja Pipefy HR

Simployer

Simployer

Simployer

Olemme rakentaneet HRM-järjestelmän, jossa ihmiset ovat keskellä. Kutsumme sitä People First -teknologiaksi. Käytännölliset työkalut mahdollistavat tehokkaamman arjen työelämän, joka säästää aikaa ja varmistaa, että prosessit ovat yhtenäiset liiketoiminnassa.

Lisätietoja Simployer

Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Täydellinen käyttäjälle räätälöity HR-järjestelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda organisaation, jossa ihmiset keskittyvät. Verismo virtaviivaistaa ja digitalisoi henkilöstötyötä lukuisilla toiminnoillaan, luo organisaation yleiskatsauksen ja mahdollistaa työvoiman strategisen kehittämisen.

Lisätietoja Verismo HR

Miksi perehdytys on tärkeää?

Uuden työn aloittaminen ei ole helpointa ja tekemistä on paljon asettua ensimmäisten viikkojen tai kuukausien aikana, ennen kuin lämmität vaatteissa. Perehdytyksen yksinkertaistaminen ja helpottaminen tarkoittaa, että uusi työntekijät pääsevät tehtäviinsä nopeammin. Virheellinen perehdytys on kallista yritykselle ja tarkoittaa, että se kestää kauemmin työntekijä voi suorittaa. Käyttämällä onboarding-järjestelmää tai a työkalut perehdyttämiseen, voit määrittää kaiken älykkäistä tarkistuslistoista, tehtävät uuden työntekijän suoritettaviksi - sekä antaa pääsy niihin tiedot, linkit ja asiakirjat, jotka jokaisen äskettäin työllistyneen pitäisi pystyä hankkimaan osa. Mihin sinun pitäisi pyrkiä, on antaa uudelle työntekijälle hyvä esittely yritykseen. Tämä tarkoittaa, että olet työnantajana alusta alkaen täytyy pystyä houkuttelemaan vahvalla työnantajabrändillä, joka saa sinut näyttämään, että olet huolehtia työntekijöistäsi.

Nykyään puhutaan yhä enemmän "työntekijäkokemuksesta". Sitä ovat työntekijät ovat lähettiläitäsi ja jotka voivat levittää mainettasi houkuttelevana ja hyvänä työnantaja. Siksi onboarding on tärkeä osa - jotta sinä yrityksenä voi nopeasti tehdä työntekijäsi onnelliseksi luomalla hyvää edellytykset, jotta he pääsevät uusiin rooleihinsa aloittaessaan työskennellä kanssasi. Menestyäksesi tarvitset perehdytystyökalun automatisoida uuteen palkkaukseen liittyvät prosessit. The on myös yksinkertaistamista muihin rooleihisi yrityksessä, kuten HR, IT tai palkkahallinto. Varmista, että luot prosessin, joka on sujuva kaikille juhlia, ei vähiten uudelle työntekijälle. Rekrytointi on kallista, ja sinä en halua kenenkään lopettavan, koska se sai huonon johdannon.

BusinessWith auttaa sinua löytämään parhaan perehdytystyökalun yrityksellesi yritys tai organisaatio – tervetuloa aloitusjärjestelmien vertailuun jo!

Sisäänkirjautumisominaisuuksien kuvaus

Ilmoitukset (muistutukset)

Ilmoita uusille työntekijöille tulevista määräajoista tai testeistä.

Itsepalveluportaali

Anna käyttäjien löytää nopeasti ja helposti vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Sähköinen allekirjoitus/ BankID

Anna käyttäjien allekirjoittaa sopimuksia ja asiakirjoja suoraan järjestelmässä.

Tarkistuslistat

Tee työntekijöiden on helppo nähdä, mitä on tehtävä.

Verkko-oppiminen

Onboarding-työkalujen pakollinen osa. Varmistaa, että työntekijät oppivat tarvittavat tiedot suoraan perehdyttämisprosessissa.

Video koulutusta varten

Jaa tietovideoita, joita uudet työntekijät voivat katsoa työkalussa.

Webinaarialusta (videokokoukset)

Suorita oppitunnit/luennot verkossa, suoraan perehdyttämisvälineessä.