EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita onboarding-työkaluja ja onboarding-järjestelmiä

Minkä onboarding-työkalun yrityksesi tarvitsee?

Onboarding on sitä, että annat uusille työntekijöillesi parhaan mahdollisen kokemuksen esittely yritykseen. Hyvä digi aloitusprosessin avulla uudet työntekijät voivat alkaa toimia nopeammin, mikä vaikuttaa positiivisesti yhtiön tulokseen. Huono perehdytys voi tehdä sen kestää kauan ennen kuin työntekijät voivat alkaa osallistua. Pahimmillaan huono voi esittely johtaa työntekijän lähtemiseen - ja vaarana on saada maine työnantajana, joka ei välitä työntekijöistä. Ratkaisu? Lyö vetoa perehdytystyökalusta!

Perustusjärjestelmä tai käyttöönottotyökalu auttaa sinua koko induktioprosessi saman katon alle. Näytä selvästi mitä mitä uusilta työntekijöiltä odotetaan ja anna heille tehtävät ja tarvitsemansa tiedot. Perehdytykseen kuuluu myös omasi jakaminen kanssasi perusarvot ja esittele työntekijä työkulttuuriisi. Kaikki tämä voi perehdytystyökalu auttaa sinua. Kyse on uuden hankkimisesta työntekijä nauttii olostaan ​​ja aloittaa työtehtävänsä hyvällä tavalla tavalla - mikä hyödyttää molempia osapuolia.

BusinessWith auttaa sinua löytämään parhaan perehdytystyökalun yrityksellesi Yritys tai organisaatio - Tervetuloa aloittamaan perustamisjärjestelmien vertailu heti!

Miten perehdytystyökalut kannattaa valita? Tässä on yksinkertainen ohje:

  1. Selvitä ensin, mitkä ovat tärkeimmät tavoitteesi. Mitä työkalun tulisi ensisijaisesti ratkaista ja sisältää? Mitä uudella työntekijällä tulisi olla pääsy i tietopolku?
  2. Mikä budjetti sinulla on?
  3. Pyydä esittelyjä aiotulta toimittajaltasi testataksesi, vastaako se omaasi odotuksia.
  4. Asiakkaiden viittausten pyytäminen on hyvä idea.
  5. Millaista tukea tai tukea palveluntarjoaja tarjoaa?

Täällä BusinessWithissä voit helposti vertailla aloitustyökaluja löytääksesi mikä mielestäsi sopii yrityksellesi parhaiten.

Miksi perehdytys on tärkeää?

Lista 21 eri Onboarding-työkalu

Lajittele
HiBob_logo_color (1).png

HiBob

HiBob

Hibob ja sen HR-alusta Bob on suunniteltu edistämään yrityskulttuuria ja työntekijöiden sitoutumista auttamaan nykyaikaisia, keskikokoisia ja nopeasti kasvavia yrityksiä parantamaan suorituskykyä ja työntekijöiden pysyvyyttä. Tämä puolestaan ​​johtaa terveempiin ja tuottavampiin ryhmiin. HR-järjestelmä sisältää CoreHR- ja HR-toiminnallisuudet, kuten perehdytys, aikaraportointi, poissaolojen hallin...

Lisätietoja HiBob

Learnifier-logo

Learnifier

Learnifier

Learnifier on Pohjoismaiden johtava oppimisalusta. Dynaaminen työkalu tiedon digitalisointiin. Learnifier tarjoaa monipuolisen työkalun, joka ratkaisee monet aikamme yleisimmistä työhön liittyvistä haasteista. Ratkaisu, joka on paljon yksinkertaisempi kuin uskotkaan. Työkalumme sopii sinulle, joka etsii modernia opetusalustaa, aloitat verkko-oppimisen luomisen, haluat digitalisoida perehtymisen, u...

Lisätietoja Learnifier

Learningbank

Learningbank

Learningbank

Käyttäjäystävällinen, intuitiivinen opetusalusta ja käyttöönottoalusta. Säästä aikaa automaation avulla, luo kiinnostavaa sisältöä tai käytä valmiita koulutusmoduuleja. Kokoa digitaalinen ja fyysinen harjoittelusi yhteen paikkaan ja raportoi edistymisestä helposti.

Lisätietoja Learningbank

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Pohjoismaiden suurin HCM-ratkaisujen alustatoimittaja, jolla on yli 250 asiakasta Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Kattavat ratkaisut kaikkeen lahjakkuuden hallinnasta, HR-perustiedoista palkka- ja kokemushallintaan.

Lisätietoja SAP SuccessFactors

Ispring learning on nopea ja yksinkertainen oppimisen hallintajärjestelmä, jonka avulla käyttäjä voi suorittaa monenlaisia ​​skenaarioita. Tämä sisältää perehdyttämisen, tuotekoulutuksen, myyntikoulutuksen, kanavakoulutuksen, vaatimustenmukaisuuskoulutuksen ja sertifioinnin. Alustalla on intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee sen helpoksi sekä oppijalle että opettajalle. Järjestelmässä on analys...

Lisätietoja iSpring Learn

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Yhtenäinen ratkaisu houkutella, kehittää ja hallita suurinta kilpailuetuasi; työntekijäsi! Cornerstone tarjoaa ohjelmistotukea ensimmäisestä kontaktista mahdollisten ehdokkaiden kanssa ja sujuvasta perehdyttämisestä yksilöllisten taitojen kehittämiseen, oppimiseen ja seurantaan, joka liittyy myös palkitsemiseen ja urasuunnitteluun.

Lisätietoja Cornerstone OnDemand

Personio

Personio

Personio

Järjestelmä on optimaalinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Tällä työkalulla voi tehdä kaiken - rekrytoinnin, henkilöstön käsittelyn ja kehittämisen sekä palkkahallinnon. Personio on uusi HR ohjaamo: Pääset käsiksi kaikkiin henkilöstötietoihin napin painalluksella ja voit automatisoida kaikki HR-prosessisi koko työsuhteen ajan. Näin sinulla on vihdoin aikaa yritykselle lisäarvoa tuottavalle...

Lisätietoja Personio

Talmundo by Talentech on digitaalinen, skaalautuva ja moderni perehdytysjärjestelmä, joka kattaa koko perehdyttämisen elinkaaren. Mobiiliystävällisen perehdytysjärjestelmän avulla rakennat parempaa työpaikkakulttuuria, lisäät sitoutuneisuutta, lyhennät työntekijän tuottavuuteen kuluvaa aikaa ja pienennät rekrytoinnin investointiriskejä. Nyt on sinun vuorosi luoda työntekijöille maailmanluokan pere...

Lisätietoja Talmundo by Talentech

360Learning-logo

360Learning

360Learning

360Learning tarjoaa yhteistyöalustan, joka sopii hyvin työntekijöiden ja asiakkaiden kouluttamiseen. Luo kiinnostavia koulutuskursseja minuuteissa 360Learningin tekoälytyökalujen avulla. Tuo olemassa olevia oppimateriaaleja, lisää videoita ja kuvia tehdäksesi oppimisesta hauskaa ja hyödyllistä.

Lisätietoja 360Learning

Deel HR on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan työvoimaasi, olipa kyseessä suoria työntekijöitä tai freelancereita. Ohjaa työntekijäsi itsepalvelualustan kautta ja hallitse kaikki poissaolot, kulut ja asiakirjat yhdessä paikassa. Pidä kirjaa KPI-arvoistasi ja suunnittele strategisesti Deel HR:n sisäänrakennettujen analytiikkatyökalujen avulla.

Lisätietoja Deel HR

Enboarder

Enboarder

Enboarder LLC

Onboarding-järjestelmä, joka tarjoaa fyysistä harjoittelua ja tiedotusta. Saatavilla maailmanlaajuisesti, mutta painopiste on Yhdysvaltain markkinoilla.

Lisätietoja Enboarder

Grade Onboarding on ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat tarjota uusille työntekijöille kiinnostavan ja tehokkaan esittelyn digitaalisen esi- ja perehdyttämisen kautta. Sisäänrakennettu kirjoitustyökalu verkko-oppimisen tuotantoon. 98,25 % asiakastyytyväisyys tukeen. Esteettömyys mukautettu WCAG 2.1 AA:n mukaan. Saumaton integrointi rekrytointityökalujen kanssa.

Lisätietoja Grade Onboarding

Leapsome

Leapsome

Leapsome

Leapsome on henkilöstöjärjestelmä, joka mahdollistaa organisaation kehittämisen älykkäiden toimintojen ja tehokkaiden integraatioiden avulla. Kaikella perehdyttämisestä tavoitteiden seurantaan ja tutkimuksiin, Leapsome helpottaa päivittäistä henkilöstöjohtamista ja osallistuu henkilöstön kehittämiseen.

Lisätietoja Leapsome

Liana

Liana

Liana Technologies

Hyödynnä markkinoinnin automaation mahdollisuudet WordPress-sivustosi personointiin ainutlaatuisella tavalla. Kotimaisella LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta datavastuullisesti. Yhdistä ja hyödynnä dataa monikanavaiseen markkinointiin: automatisoi tehtäviä, säästä aikaa ja tarjoa räätälöityjä kokemuksia kasvattaaksesi liikevaih...

Lisätietoja Liana

Monday

Monday

Monday

Mondaylla pystyy hoitamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteja ja niihin liittyviä asioita. Sitä voivat käyttää niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilla toimialoilla. Työkalussa on erityistä sen kokoava tyyli, jolloin yrityksen asioita pystyy hoitamaan useampi henkilö. Etuna on myös sen monikäyttöisyys. Mondayta voi käyttää projektinhallinnan lisäksi hyvin myös viestintään yrityksen s...

Lisätietoja Monday

Pipefy HR-logo

Pipefy HR

Pipefy

Automatisoi HR-työnkulkusi Pipefy HR:n avulla. Järjestelmä auttaa sinua sekä rekrytoinnissa, perehdyttämisessä että työntekijäkokemuksessa automatisoimalla toistuvia tehtäviä ja yksinkertaistamalla etu- ja poissaolopyyntöjä. Ohjelmisto on suunniteltu yksinkertaiseksi ja erittäin käyttäjäystävälliseksi, ja se tarjoaa sisäänrakennetun itsepalveluportaalin sekä hakijoille että työntekijöille.

Lisätietoja Pipefy HR

SD Worx-logo

SD Worx

SD Worx

SD Worx tekee palkka- ja henkilöstöhallinnosta helppoa ja sujuvaa kaikenkokoisille yrityksille. Halusitpa sitten ulkoistaa palkka- ja henkilöstöhallinnon tai hoitaa ne itse, me autamme sinua saamaan organisaatiostasi tehokkaamman ja kannattavamman. Työskentelemme yli 76 000 yrityksen kanssa 40 eri toimialalta, ja haluamme työskennellä myös sinun kanssasi!

Lisätietoja SD Worx

Simployer

Simployer

Simployer

Olemme rakentaneet HRM-järjestelmän, jossa ihmiset ovat keskellä. Kutsumme sitä People First -teknologiaksi. Käytännölliset työkalut mahdollistavat tehokkaamman arjen työelämän, joka säästää aikaa ja varmistaa, että prosessit ovat yhtenäiset liiketoiminnassa.

Lisätietoja Simployer

Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Täydellinen käyttäjälle räätälöity HR-järjestelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda organisaation, jossa ihmiset keskittyvät. Verismo virtaviivaistaa ja digitalisoi henkilöstötyötä lukuisilla toiminnoillaan, luo organisaation yleiskatsauksen ja mahdollistaa työvoiman strategisen kehittämisen.

Lisätietoja Verismo HR

Whatfix

Whatfix

Whatfix

Whatfix on yksi suurimmista toimijoista globaaleilla HR- ja perehdytystyökalujen markkinoilla.

Lisätietoja Whatfix

Zeroni-logo

Zeroni

Zeroni

Sujuvampi onboarding-prosessi teollisuusyritykselle. Käytättekö projekteissanne paljon ulkoista työvoimaa? Zeronin onboarding-prosessin avulla varmistat, että työkohteisiinne pääsevät työskentelemään ainoastaan ne urakoitsijat ja työntekijät, jotka täyttävät lain vaatimukset koko projektin ajan.

Lisätietoja Zeroni

Miksi perehdytys on tärkeää?

Uuden työn aloittaminen ei ole helpointa ja tekemistä on paljon asettua ensimmäisten viikkojen tai kuukausien aikana, ennen kuin lämmität vaatteissa. Perehdytyksen yksinkertaistaminen ja helpottaminen tarkoittaa, että uusi työntekijät pääsevät tehtäviinsä nopeammin. Virheellinen perehdytys on kallista yritykselle ja tarkoittaa, että se kestää kauemmin työntekijä voi suorittaa. Käyttämällä onboarding-järjestelmää tai a työkalut perehdyttämiseen, voit määrittää kaiken älykkäistä tarkistuslistoista, tehtävät uuden työntekijän suoritettaviksi - sekä antaa pääsy niihin tiedot, linkit ja asiakirjat, jotka jokaisen äskettäin työllistyneen pitäisi pystyä hankkimaan osa. Mihin sinun pitäisi pyrkiä, on antaa uudelle työntekijälle hyvä esittely yritykseen. Tämä tarkoittaa, että olet työnantajana alusta alkaen täytyy pystyä houkuttelemaan vahvalla työnantajabrändillä, joka saa sinut näyttämään, että olet huolehtia työntekijöistäsi.

Nykyään puhutaan yhä enemmän "työntekijäkokemuksesta". Sitä ovat työntekijät ovat lähettiläitäsi ja jotka voivat levittää mainettasi houkuttelevana ja hyvänä työnantaja. Siksi onboarding on tärkeä osa - jotta sinä yrityksenä voi nopeasti tehdä työntekijäsi onnelliseksi luomalla hyvää edellytykset, jotta he pääsevät uusiin rooleihinsa aloittaessaan työskennellä kanssasi. Menestyäksesi tarvitset perehdytystyökalun automatisoida uuteen palkkaukseen liittyvät prosessit. The on myös yksinkertaistamista muihin rooleihisi yrityksessä, kuten HR, IT tai palkkahallinto. Varmista, että luot prosessin, joka on sujuva kaikille juhlia, ei vähiten uudelle työntekijälle. Rekrytointi on kallista, ja sinä en halua kenenkään lopettavan, koska se sai huonon johdannon.

BusinessWith auttaa sinua löytämään parhaan perehdytystyökalun yrityksellesi yritys tai organisaatio – tervetuloa aloitusjärjestelmien vertailuun jo!

Perehdytystoimintojen kuvaus

Ilmoitukset (muistutukset)

Ilmoita uusille työntekijöille tulevista deadlineistä tai testeistä.

Itsepalveluportaali

Anna käyttäjien löytää nopeasti ja helposti vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Sähköinen allekirjoitus/ pankin tunnuslukusovellus

Anna käyttäjien allekirjoittaa sopimuksia ja asiakirjoja suoraan järjestelmässä.

Tarkistuslistat

Tee työntekijöillesi helpoksi nähdä, mitä on tehtävä

Verkko-oppiminen

Onboarding-työkalujen pakollinen osa. Varmistaa, että työntekijät oppivat tarvittavat tiedot suoraan perehdyttämisprosessissa.

Video koulutusta varten

Jaa tietovideoita, joita uudet työntekijät voivat katsoa työkalussa.

Webinaarialusta (videokokoukset)

Suorita oppitunnit/luennot verkossa, suoraan onboarding työkalussa.