EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita markkinoinnin työkaluja

Mitä markkinointityökalua yrityksesi tarvitsee?

BusinessWith auttaa vertailemaan parhaita markkinointityökaluja Ruotsi löytää sinulle parhaiten sopivan. Täällä voit tehdä sellaisen vertailla eri markkinointijärjestelmiä ja valita itsellesi sopiva. Sinä löytää erilaisia ​​markkinointijärjestelmiä markkinoinnin automaatiosta, sisältömarkkinointi ja markkinointianalyysi.

Markkinoinnin suhteen me kaikki haluamme tietysti olla "huippuja". mieli" potentiaalisten ja olemassa olevien asiakkaidemme kanssa. Haluamme tulla nähdyksi, kuulluksi ja osaa ajatella saavuttaaksesi parhaat tulokset ja tuottaaksesi mahdollisimman paljon johtaa se menee. Juuri siksi tarvitset sellaisen markkinointityökalut, jotka sopivat yrityksellesi. Markkinoinnin työkalu muun muassa auttaa sinua seuraamaan vierailijoiden käyttäytymistä verkkosivustollasi. Mitä he katsovat? Mitä he lukevat? Työkalu voi auttaa sinua myös ympäristön seurannassa, ja kerää tärkeitä uutisia ilman, että sinun tarvitsee istua ja etsiä niitä itse.

Mikä on markkinoinnin työkalu?

Lista 16 eri Markkinoinnin työkalut

Lajittele
Salesforce - Sales Cloud

Salesforce

Salesforce

Salesforce CRM on johtava pilvipohjainen ratkaisu, joka tarjoaa laajan räätälöinnin myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun kaikenkokoisille yrityksille. Se tarjoaa tehokkaita työkaluja liidien hallintaan, myynnin ennustamiseen ja integroituu laajaan valikoimaan kolmannen osapuolen sovelluksia Salesforce AppExchangen kautta. Alusta on suunniteltu keskittämään asiakasvuorovaikutusta, virtaviiv...

Lisätietoja Salesforce

Apsis One

Apsis One

Efficy

Automatisoi asiakaspolkusi. Lisää kasvua APSIS Onen avulla. Käyttäjäystävällinen alusta edistyneeseen personointiin intuitiivisilla sähköposti-, verkkosivusto-, tekstiviesti- ja automaatiotyökaluilla.

Lisätietoja Apsis One

CRM-järjestelmä sinulle, joka haluat aloittaa nopeasti ja säätää sitten kasvuvauhtiasi. Hubspot sisältää kaiken markkinoinnin automaatiosta ja liidien luomisesta myyntiautomaatioon kiinteään kuukausihintaan. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn Hubspot-tukeen sekä integraation Outlookin ja Gmailin kanssa. Sopii kaikille toimialoille ja voidaan yhdistää muihin järjestelmiisi, kuten ERP, digitaalinen sopimu...

Lisätietoja HubSpot CRM

SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM:n avulla markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelutiimit saavat vihdoin selkeän kuvan jokaisesta yksittäisestä asiakkaasta, mikä auttaa yrityksiä saavuttamaan uudet suorituskyvyn ja ennusteiden tasot. Tuhannet yritykset yli 120 maassa käyttävät Sugaria teräväpiirto-asiakaskokemuksen tarjoamiseen antamalla alustan tehdä työn. Sugarin pääkonttori on Piilaaksossa, ja sitä tukee Accel-KKR. Lis...

Lisätietoja SugarCRM

Sharpspring

Sharpspring

Funnelbud

Markkinoinnin automaatio- ja CRM-järjestelmät, joihin sisältyy konsultointiapu ja oma MarTech-tiimi! Pääasiassa B2B:lle. Sharpspring on CRM-työkalu, joka on räätälöity vahvistamaan markkinointiasi ja lisäämään myyntiäsi.

Lisätietoja Sharpspring

Upsales

Upsales

Upsales

Upsales on Ruotsin nopeimmin kasvava CRM, joka auttaa B2B-yrityksiä. Upsales CRM auttaa B2B-yrityksiä löytämään uusia liidejä, voittamaan lisää liiketoimintaa ja luomaan lisämyyntiä olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Lisämyynti on ilmeinen valinta nopeasti kasvaville myyntiorganisaatioille, jotka haluavat täydellisen CRM:n, jonka lisäksi on mahdollista kehittää toimintoja, kuten markkinoinnin au...

Lisätietoja Upsales

ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign

Markkinointialusta, joka vie sinut tavallisen sähköpostimarkkinoinnin kautta todelliseen automatisoituun markkinointiin

Lisätietoja ActiveCampaign

Automatisoi kamppanjat Campaign Monitorin pilvipohjaisella digitaalisen markkinoinnin ohjelmistoratkaisulla. Hyödynnä valmiita malleja ja vedä ja pudota -toimintoja, jotka tekevät tehokkaiden markkinointikampanjoiden luomisesta käyttäjäystävällistä.

Lisätietoja Campaign monitor / CM Commerce

Drip

Drip

Drip

Dripin ratkaisu käyttää dataa ja automaatiota räätälöimään markkinointikokemusta, luomaan mielekkäitä sitoumuksia ja pitkäaikaista uskollisuutta.

Lisätietoja Drip

Eloqua

Eloqua

Oracle

Eloqua on Oraclen markkinointialusta, joka luo personoituja kampanjoita potentiaalisille asiakkaillesi ja tarjoaa suuret mahdollisuudet skaalautumiseen, personointiin ja automatisointiin.

Lisätietoja Eloqua

Get response

Get response

Get response

Vastausten saaminen auttaa yritystä laajentamaan asiakaskuntaansa luomalla visuaalisen ja henkilökohtaisen asiakaskokemuksen. Anna Get Answers Marketing Automation Toolin tehdä työ puolestasi, jotta voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten.

Lisätietoja Get response

Intercom

Intercom

Intercom

Intercom on pilvipohjainen live-chat-työkalu, joka sopii sekä suurille että pienille yrityksille. Intercom yksinkertaistaa asiakastapausten hallintaa ja lisää myyntiä ennakoivan chat-toiminnon, liidien hallinnan ja raportointityökalun avulla, jonka avulla on helppo seurata työntekijöiden suorituksia. Intercom yksinkertaistaa asiakastapausten hallintaa ja lisää myyntiä ennakoivan chat-toiminnon, li...

Lisätietoja Intercom

Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp

Yhtenä markkinoiden suosituimmista toimijoista Mailchimp tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille pilvipohjaisen ja käyttäjäystävällisen työkalun personoituun ja automatisoituun markkinointiin.

Lisätietoja Mailchimp

Rakenna brändi, kasvata tuloja, luo vaikutusvaltaa. Marketo Engage on johtava järjestelmä mahdollisten asiakkaiden ja asiakkaiden hallintaan.

Lisätietoja Marketo Engage

MI360 Mautic-logo

MI360 Mautic

Enable Services

Mautic automatisoi kontaktien löytämisen ja ylläpitämisen lomakkeiden, sähköpostin, tekstiviestien, verkkohälytysten, sosiaalisen median seurannan ja CRM- ja muiden järjestelmien integroinnin kautta.

Lisätietoja MI360 Mautic

Zoho

Zoho

Zoho

Ainutlaatuinen ja tehokas ratkaisu, jonka avulla voit automatisoida markkinointiasi, tehdä parempia päätöksiä selkeällä tiedolla ja parantaa koko asiakaskokemusta. Zoho Billing (aiemmin Zoho Subscriptions) on kokonaisvaltainen laskutusratkaisu, joka palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä eri toimialoilla, kuten SaaS-aloitusyrityksiä, kuntosaleja, viinikerhoja ja päiväkoteja. Ratkaisu tarjoaa al...

Lisätietoja Zoho

Mikä on markkinoinnin työkalu?

Markkinoida tuotteitaan ja palvelujaan ilman asianmukaista pääsyä työkaluja ei suosita. Ja asia on, että sen ei tarvitse maksaa paita joko, jotta sinä ja yrityksesi pysyt digitaalisen maailman mukana markkinoinnin maailma. Mutta mikä on markkinointityökalu? Onko se sama kuin markkinoinnin automaatio ja sisältömarkkinoinnin työkalut? Selvitämme sen käsitteitä.

Markkinoinnin automaatio on järjestelmä, joka on yhteydessä sinun omaasi sähköpostijärjestelmä. Ajatuksena on siis helpottaa postitusten ohjaamista jotta oikea kohderyhmä saa oikean tiedon ja oikeaan aikaan. Sisältömarkkinointityökalut ovat täsmälleen sitä, mitä sana "sisältö" tarkoittaa. Tämä koskee sisältöä. Millä postisi tulisi täyttää? Mitä sinun haluat Potentiaaliset ja asiakkaat lukevat?

BusinessWithistä löydät tietysti oppaat molemmille markkinoinnin automatisointi ja sisältömarkkinointi .

Mutta katsotaanpa tarkemmin markkinoinnin työkaluja. Kuten kaikenlaisten kanssa käyttämiämme työkaluja, on tärkeää muistaa, että ne auttavat meitä tulla tehokkaammaksi. Ne eivät siis korvaa työpaikkojamme. On tärkeää huomauttaa.

Markkinointityökalujen valitseminen

Verkkosivustosi on markkinointikanavasi numero yksi. Tietääkseen missä olet haluat markkinointisi kanssa, sinun tulee tehdä suunnitelma. Mikä on tavoitteesi verkkosivusto? Mitä tietoa sinulla on, jonka voit jakaa alan kanssa? Käytätkö sosiaalista mediaa? Mitä haluat tuolla tiedolla? Mitä mieltä sinä olet? avainsanaoptimoinnista? Oletko testannut, mitä sanoja asiakkaasi hakevat? Valitse markkinointityökalu asemasi perusteella. Eli työkalu on oltava merkityksellinen ja tavoitteidesi mukainen.