EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita ympäristön- ja mediaseurantatyökaluja

Miten minun tulisi valita työkalut ympäristön seurantaan?

Monille yrityksille ja organisaatioille työkalut ympäristöanalyysiin, PR-työkaluihin ja media-analyysiin ovat olleet jotain, mitä "olisi kiva saada" johonkin, joka on nyt pakollinen. Mutta miksi sitten? Kyllä, koska PR-, viestintä- ja ympäristöseurantatyökalut ovat niitä yrityksiä, jotka ovat linjan kärjessä tai jotka haluavat olla kärjessä, jotta ne voivat seurata molempia kilpailijoita, trendejä ja mitä heidän omasta yrityksestä tai organisaatiosta sanotaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Ympäristöanalyysi sisältää **tietojen keräämisen ja analysoinnin **, joista olet kiinnostunut yrityksenä tai organisaationa, kuten artikkeleiden, lehdistötiedotteiden tai jopa twiittien tunnistamisen. Nopeasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää pitää korva maassa. Miten toimialallamme menee? Miten ulkomaailma vaikuttaa toimialaamme tai organisaatioomme? Entä me tiedotusvälineissä? Kuka meistä puhuu? Mitä tekevät ja entä kilpailijat? Teemmekö PR:n suhteen oikein?

Jos haluat valita oikean työkalun ympäristöanalyysiin, voit käyttää BusinessWithin vertailupalvelua toimittajan etsimiseen, vertailuun ja valintaan. Täältä näet, ketkä ovat saatavilla Suomen markkinoilla ja voit löytää parhaan työkalun ympäristön seurantaan organisaatiollesi.

Miten ympäristö- tai mediaseurantatyökalu auttaa sinua?

Ympäristön seuranta ei ole vain ajan tasalla pysymistä, vaan sillä on yhtä paljon tekemistä organisaation oikeiden strategisten päätösten tekemisen kanssa. Media-analyysi tai PR-analyysi auttaa myös näkemään, onko tekemistämme investoinneista mitään hyötyä. Kuinka monta vierailijaa meillä on viimeisimmän raportin lataussivullamme? Puhuvatko ihmiset raportistamme? Analysoimalla tietoja saamme käsityksen työmme mahdollisuuksista ja seurauksista ja voimme myös mittaa sijoitetun pääoman tuottoprosentin (sijoitetun pääoman tuotto). Mediakatsauksella tai ulkoisella kattauksella on siksi paljon tekemistä liiketoiminnan tavoitteiden kanssa.

Sinun on vaadittava ympäristöanalyysityökalulta, että se helpottaa työtäsi ja antaa sinulle oikeat tiedot, jotta voit** tehdä strategisia päätöksiä**. Voit vapaasti vertailla eri työkaluja - jotkut ovat laajempia, jotkut yksinkertaisempia ja perustoimintoineen. Mihin tasoon haluat päästä, riippuu yrityksen koosta, budjetista ja vaatimuksista. Vertaa ja valitse meidät suoraan BusinessWithistä – meillä on oikeat työkalut ympäristöanalyysiin ja mediaseurantaan.

Mediaseuranta ja ympäristöanalyysi

Listattuna 10 eri järjestelmää kategoriassa Työkalujen ympäristövalvonta

Lajittele
Brand24

Brand24

Brand24 Global

Seuraa, miten nimeäsi ja tuotteitasi käytetään sosiaalisissa keskusteluissa, miten asiakkaidesi ja kilpailijoidensi nimiä käytetään. Estä PR-kriisi, palkkaa vaikuttajia ja katso markkinointitilastoja täydellisessä MOLM-pohjaisessa järjestelmässä.

Lisätietoja Brand24

Brandwatch

Brandwatch

Brandwatch

BrandWatch auttaa sinua ymmärtämään asiakkaita helppokäyttöisessä järjestelmässä, jossa on kaikki tarvitsemasi toiminnot. Järjestelmässä on benchmarking-toiminto, jonka avulla voit saada käsityksen asiakkaiden ajatuksista tai analysoida trendejä kattavassa järjestelmässä.

Lisätietoja Brandwatch

Tee tehokasta markkinointiviestintää. Mittaa saavutettu tulos. Autamme vuosien kokemuksella PR-, IR- ja yritysviestintäpalveluissa. Pysy ajantasalla, mitä teistä kirjoitetaan ja mistä puhutaan maailmanlaajuisesti. Cisionin globaalin mediaseurannan avulla voit seurata miljoonia medialähteitä verkkomedioista, sosiaalisesta mediasta, foorumeista ja keskustelusivustoista.

Lisätietoja Cision Suomi

Infomedia

Infomedia

Infomedia

Kasvata liiketoimintaasi tämän kattavan mediaseurantajärjestelmän avulla ja saat paremman käsityksen siitä, miten brändiäsi käytetään. Kerää tietoa media- ja viestintätarkoituksiin hallitaksesi paremmin brändiäsi sekä kansallisesti että maailmanlaajuisesti. Infomedian avulla voit selata yli 7 miljardia mediajulkaisua laajentaaksesi markkina-asemaasi kansainvälisesti.

Lisätietoja Infomedia

Liana

Liana

Liana Technologies

Hyödynnä markkinoinnin automaation mahdollisuudet WordPress-sivustosi personointiin ainutlaatuisella tavalla. Kotimaisella LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta datavastuullisesti. Yhdistä ja hyödynnä dataa monikanavaiseen markkinointiin: automatisoi tehtäviä, säästä aikaa ja tarjoa räätälöityjä kokemuksia kasvattaaksesi liikevaih...

Lisätietoja Liana

Meltwater

Meltwater

Meltwater

Meltwater on kattava ja käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka antaa sinulle käsityksen siitä, miten brändiäsi käytetään verkossa ja sosiaalisessa mediassa, ja tarjoaa samalla pääsyn reaaliaikaisiin tilastoihin, jotta voit sopeutua uusiin markkinatilanteisiin.

Lisätietoja Meltwater

Mynewsdesk

Mynewsdesk

Mynewsdesk

Mynewsdesk tarjoaa pilvipohjaisen mediaseurantapalvelun, joka auttaa PR- ja viestintätehtävissä. Kattava ratkaisu yrityksellesi. Etsi brändiäsi tuhansista lähteistä reaaliajassa ymmärtääksesi, kuinka yrityksesi heijastuu ympäri maailmaa. Hyödynnä Mynewsdeskin analyyseja ja oivalluksia mediaseurannasta strategioiden suunnitteluun ja PR- ja viestintätyön suunnitteluun.

Lisätietoja Mynewsdesk

Prezly

Prezly

Prezly

Prezly on käyttäjäystävällinen mediaseurantajärjestelmä, joka auttaa sinua kampanjoiden hallinnassa, asiakashallinnassa ja tilastoissa jatkuvassa markkinoinnissa. Seuraa, kuinka brändiäsi käytetään verkossa ja mediassa, ja luo tietoisuutta siitä, mitkä kampanjat ovat menestyviä.

Lisätietoja Prezly

Retriever-logo

Retriever

Retriever

Pohjoismaiden johtava media-analyysin ja viestinnän työkalu. Retriever tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut sosiaalisen median ja uutisten seurantaan sekä pääsyn Pohjoismaiden suurimpaan digitaaliseen uutisarkistoon. Valitset itse, haluatko seurata kansainvälistä mediaa vai haluatko vain pohjoismaisia ​​lähteitä. Retrieverin avulla saat mukautettuja hälytyksiä, jotta et koskaan missaa mitään tärke...

Lisätietoja Retriever

Semrush

Semrush

Semrush

Ympäristönvalvontajärjestelmä, joka auttaa sinua digitaalisen markkinoinnin suurimmissa haasteissa tämän helppokäyttöisen järjestelmän avulla. Selaa monimutkaisia ​​markkinointitilanteita ja näe kilpailijasi ja heidän markkinointinsa. Semrush auttaa sinua hakukoneoptimoinnissa ja ohjaa asiakkaita verkkosivustollesi.

Lisätietoja Semrush

Mediaseuranta ja ympäristöanalyysi

Ympäristöseurannan ja mediaseurannan tavoitteena on **seurata ja analysoida omaa yritystä kiinnostavia tapahtumia, tapahtumia, trendejä ja mainintoja **. Täten nostetaan varoitussormi, koska sinä ja organisaatiosi eivät voi tarkkailla kaikkea - valitse tarkkaan, mitä haluat seurata, kun esimerkiksi luot pohjan ulkoiselle valvonnallesi. Trendejä tai organisaation nimen ilmestymistä sosiaalisessa mediassa on mahdollista seurata manuaalisesti, mutta työ helpottuu huomattavasti, jos käyttää ympäristöanalyysityökalua. Ajatuksena on, että keräämääsi ja vastaanottamaasi dataa pitäisi voida käyttää **strategisessa tavoitetyössäsi **seuraamistasi johtopäätösten ansiosta. Ajattele sitä tutkaveneenä – haluat löytää kaiken lähellä olevista jäävuorista ja turvasatamista tai jopa kauempana.

Yksi tapa käsitellä medianäkyvyyttä on tehdä PR-analyysiä tai media-analyysiä, eli nähdä, kuinka tekemäsi PR onnistuu. Mitä mainintoja tehdään? Mitä ihmiset sanovat uudesta raportistasi tai lehdistötiedotteestasi? Mitä vaikutuksia sillä on?

Yksi tapa seurata ympäröivää maailmaa on seurata median avainsanoja. Milloin tämä sana mainitaan, missä yhteydessä? Jälleen – et voi seurata kaikkea, joten muista seurata oikeanlaisia ​​avainsanoja, trendejä tai tapahtumia.

Paras työkalu ulkoiseen valvontaan löytyy BusinessWithin vertailuoppaasta. Laadimme markkinoiden parhaat työkalut - vertaa ja löydä oikea järjestelmä tai työkalu kanssamme.

Kuvaus ominaisuuksista

API

Sovellusohjelmointirajapintojen (API) avulla kehittäjät voivat yhdistää kaksi olemassa olevaa järjestelmää toisiinsa. API:iden avulla järjestelmät voivat kommunikoida keskenään tietämättä, miten toinen on rakennettu.

Deep-web

Deep web on osa internetiä, joka ei näy klassisissa hakukoneissa, kuten Googlessa tai Safarissa. Piiloverkon tai deep webin arvioidaan olevan noin 5000 kertaa suurempi kuin mitä yksityishenkilöt näkevät. Tämän ominaisuuden avulla voit katsoa klassisen internetin ulkopuolelle ja tutkia, miten brändiäsi käytetään.

Kilpailutiedustelu

Kilpailun seuranta auttaa sinua seuraamaan, miten muut alan toimijat markkinoivat tai miten heidän nimeään käytetään internetissä. Tämä luo edullisia markkina-asemia tarkan liiketoimintatiedon avulla.

Markkinointitilastot

Katso valmiita tilastoja siitä, miten sinut tai kilpailijasi näkyvät markkinoinnissaan. Tärkeä ominaisuus markkinoijille, jotta he saavat paremman käsityksen siitä, miten kuluttajat ottavat heidän työnsä vastaan.

Määritettävät raportit

Raportit voidaan laatia eri muodoissa sen mukaan, kuka lopputuotteen saa. Rajoita tiedot ja jaa ne pienempiin osiin vastuun jakamiseksi.

Reaaliaikainen

Näet tiedot reaaliajassa, järjestelmä päivittää itseään jatkuvasti antaakseen käyttäjälle mahdollisimman selkeän kuvan maailman tilanteesta.

Tiedotusvälineiden kattavuus

Miten yrityksen nimeä käytetään sosiaalisessa mediassa. Katso, miten brändiä käytetään maksumuurien takana ja Twitterissä jne.

Uutiskirje

Uutiskirjeet antavat sinulle säännöllisesti päivityksiä siitä, miten sinun tai kilpailijoittesi tuotemerkkejä käytetään mediassa. Näin saat lyhyen aikavälin yleiskuvan siitä, miten yrityksesi nimeä käytetään.