EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita työntekijätutkimuksia

Miksi yritykseni pitäisi tehdä työntekijäkyselyitä?

Tiedätkö mitä työntekijäsi todella ajattelevat työpaikastasi? Onko se totta joka tulee esille työntekijöiden keskusteluissa? Tai voi olla jopa aika ottaa se uusi näkemys työntekijöiden hyvinvoinnin tilasta - toteuttamalla säännölliset työntekijäkyselyt?

Työntekijäkysely tai sykemittaus selvittää mitä työntekijäsi pitävät sinusta työnantajana ja osallistuvat seuraavaan vaiheeseen pitää työntekijät sitoutuneina. Koska mistä sinun pitäisi tietää, mihin toimenpiteisiin sinun on ryhdyttävä tarvitaan, jotta kaikki tuntevat olonsa paremmaksi, tai kuinka tietää, mitkä ongelmat ovat olemassa, jos et esitä kysymystä suoraan?

Työntekijäkyselyssä työntekijäsi saavat mahdollisuuden keventää sydäntään ja arvioi työpaikka. Kysymyksiin voi tietysti keskittyä tarkemmin koskettaa vain tiettyä aluetta kerrallaan tai lyöt vetoa laajoja tutkimuksia. Työntekijäkysely toimii kyselynä, joka antaa viitteitä siitä, mikä toimii ja mikä ei. The voi koskea kaikkea työympäristöstä, kollegoista ja johdosta työkuormaan ja mitä työntekijät ajattelevat organisaatiosta kokonaisuutena. Monet ihmiset tietävät yhden varmuutta, että voit vastata nimettömästi, mikä vaikuttaa myös sinuun yrityksenä tai yritykset voivat varmistaa, että työntekijät uskaltavat kertoa asian niin kuin se on, ja ei mitään muuta.

Työntekijäkyselytyökalu helpottaa hallintaa kaikki vastaukset ja osata tehdä oikeat johtopäätökset. Se on tietysti tärkeää työntekijäkyselyn tulokset eivät putoa, vaan se mies todella käyttää sinulle annettuja tietoja toimiaksesi mahdollisia toimenpiteitä. Todellinen työkalu, joka auttaa sinua hallitsemaan työntekijäkysely tekee työstä paljon helpompaa. Valitse useista edistyneet ja tutkimukseen perustuvat kyselyt yksinkertaisempiin malleihin. BusinessWithistä löydät kattavan valikoiman työkaluja kaikenlaisiin yritykset ja järjestöt.

Miten onnistut työntekijäkyselyssä?

Lista 10 eri Työntekijäkysely

Lajittele
Eletive

Eletive

Eletive

Eletive tarjoaa pulssimittauksia, jotka tarjoavat reaaliaikaisen käsityksen työntekijöidesi kokemuksista. Järjestelmä käyttää tekoälyä ja koneoppimista kyselyjen luomiseen ja intuitiivisten kojetaulujen, lämpökarttojen ja raporttien toimittamiseen. Eletive antaa sinun seurata eNPS-pisteitäsi ja verrata tuloksiasi muihin yrityksiin alallasi tai maassasi.

Lisätietoja Eletive

Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

Perinteiset henkilöstökyselyt eivät enää riitä. Yrityskulttuuri kehittyy parhaiten, kun ihmiset kokevat, että heitä kuunnellaan. Winningtemp tarjoaa sinulle uuden ja yksilölähtöisen tavan ymmärtää työntekijöidesi tarpeita ja kehittää organisaatiotasi. Pulssikyselyidemme ja sitouttamisalustamme avulla saat arvokasta tietoa, jota voit hyödyntää tukemaan työntekijöitäsi kaikkialla missä he ovatkin, ...

Lisätietoja Winningtemp

&frankly

&frankly

&frankly

&&frankly sanottuna on sinulle, joka haluat asettaa sitoutumisen ja hyvinvoinnin asialistan kärkeen ja lisätä omaa johtajuutta organisaation kaikissa osissa. &frankly sanottuna saat tukea koko matkan, työntekijöiden tunteiden ymmärtämisestä dialogin luomiseen ja muutoksen edistämiseen. Ympäristö muuttuu joka minuutti ja on tärkeää pysyä jatkuvasti ajan tasalla tiimisi ja organisaatiosi toiminnasta...

Lisätietoja &frankly

Great Place To Work-logo

Great Place To Work

Great Place To Work

Great Place To Workin® henkilöstötutkimus perustuu yli 30 vuoden aikana kerättyyn dataan ja ymmärrykseen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista. Maailman suosituimman henkilöstökyselymme avulla mittaat, vertailet ja kehität työntekijöiden tyytyväisyyttä ja pääset tavoitteisiisi.

Lisätietoja Great Place To Work

Leapsome

Leapsome

Leapsome

Leapsome on henkilöstöjärjestelmä, joka mahdollistaa organisaation kehittämisen älykkäiden toimintojen ja tehokkaiden integraatioiden avulla. Kaikella perehdyttämisestä tavoitteiden seurantaan ja tutkimuksiin, Leapsome helpottaa päivittäistä henkilöstöjohtamista ja osallistuu henkilöstön kehittämiseen.

Lisätietoja Leapsome

Netigate

Netigate

Netigate

Netigate on muokattavissa oleva järjestelmä, joka tarjoaa hyvän yleiskuvan yrityksen työntekijöistä. Netigate tarjoaa API- ja SMS-toimintoja sekä valinnaisen suunnittelun työntekijäkyselyyn.

Lisätietoja Netigate

Peakon

Peakon

Peakon

Maailmanlaajuinen pulssinmittaustyökalu, joka on saatavilla useilla kielillä ja josta pääset käsiksi tutkimukseen perustuviin kysymyksiin saadaksesi kestävän yleiskäsityksen työntekijöiden organisaatiossa kokemasta hyvinvoinnin tasosta.

Lisätietoja Peakon

main horizontal logo dark green.png

Questback

Questback

Questbackin työntekijäkysely pyrkii luomaan parhaan työympäristön työpaikallesi. Työkalu on helppokäyttöinen ja mahdollistaa sujuvan kommunikoinnin työntekijöiden välillä järjestelmän sisäänrakennettujen chat-toimintojen avulla. Sovellus tarjoaa monipuolisia kyselyvaihtoehtoja, kuten monivalintakysymyksiä, avoimia vastauksia ja useita eri kielivaihtoehtoja. Voit valita haluatko vastata kyselyihin ...

Lisätietoja Questback

Team Insights-logo

Team Insights

Team Insights

Team Insights arvioi työntekijöiden sitoutumista reaaliajassa ja luottaa tekoälyyn analysoidakseen kaikki tulokset ja tehdäkseen yhteenvedon sinulle tärkeimmistä. Ratkaisun avulla voit lähettää sekä anonyymejä että ei-anonyymejä kyselyitä tarpeidesi mukaan. Voit valita useista tutkimukseen perustuvista kyselymalleista tai muotoilla omia kysymyksiäsi.

Lisätietoja Team Insights

Zeffi-logo

Zeffi

Zeffi

Henkilöstökyselyt ovat vahva apu HR-ammattilaiselle ja johdolle, kun tieto tulee aidosti käyttöön. Kerran vuodessa tehtävien ja pikavauhtia mappiin päätyvien kyselyjen aika on ohitse. Rakenna jatkuvan kehittämisen kulttuuria, jossa henkilöstö odottaa kyselyjä jo yksin niiden vaikuttavuuden takia. Henkilöstökyselyt ovat tyypillisesti ja huomattavasti asiakaskyselyjä laajempia. Suuria kysymysmääriä ...

Lisätietoja Zeffi

Miten onnistut työntekijäkyselyssä?

Työkalun työntekijöiden tutkimuksia tai pulssinmittauksia varten pitäisi yksinkertaistaa työskentele yrityksellesi tai organisaatiollesi, älä tee siitä monimutkaisempaa. Sijoittaa siksi työkalulla, joka ei ole liian kehittynyt tarpeisiisi. Tärkeää on pystyä suorittamaan tutkintaa (tai mieluiten tavallisia) ilman ongelma.

Mihin kysymyksiin haluaisit vastauksia? Kuinka usein se tuntuu järkevältä tehdä työntekijätutkimukset vai pulssimittaukset? Kestämään sitoutumista, sinun ei pitäisi lähettää laajoja kyselyitä liian usein. Tässä siksi on tarpeen varmistaa, että sitoumus ei epäonnistu. Suurin osa kuka kyselyyn vastaaminen on sitoutunein kyselyn alussa, mikä tarkoittaa, että voi olla viisasta kysyä tärkeimmät kysymyksesi ensimmäinen.

Onnistut työntekijäkyselyssä näyttämällä omasi työntekijöitä, että otat kokeen vakavasti. Voit tehdä tämän helposti saavuttaa ottamalla käyttöön kolmas osapuoli ja käyttämällä siten riippumatonta työkalu (anonyymeillä vastauksilla). Älä unohda kertoa tarkoituksesta kyselyn ja mitä aiot tehdä vastauksilla. Monen työnantajan kanssa Seuranta puuttuu – HR-työntekijänä yksinkertaisesti unohdat pois mitä tehdä kaikille vastauksille. Tai sitä ei ole ilmaistu oikein johdolta, mikä toimintasuunnitelma pitäisi olla olemassa esimerkiksi ratkaisemaan ongelmia tai toteuttaa parannuksia kyselyvastausten perusteella.

Muista myös raportoida saamasi vastaukset henkilökunnalle, sitten se on heidän edun mukaista tietää, mitä tuloksia tutkimus on tuottanut. The rakentaa myös luottamusta sinuun työnantajana, jos olet läpinäkyvä.

Vedenpitävän työntekijätutkimuksen saavuttamiseksi on BusinessWithin suositus käyttää työkalua. Meiltä löydät useita markkinoilta saatavilla olevia työkaluja ja voit suodattaa eri toiminnoissa. Vertaa ja valitse helposti vertailuoppaastamme Selvitä, mikä työkalu työntekijöiden tutkimuksiin ja pulssimittauksiin on juuri sinun organisaatiollesi.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

API-sarja

Työkalu voidaan yhdistää muihin alustoihin, mikä mahdollistaa palvelun sujuvamman käytön organisaatiossa.

Automaattiset muistutukset

Automaattisten muistutusten avulla työntekijöitä muistutetaan kyselyyn osallistumisesta, ja näin voidaan saada aikaan korkeampi vastausprosentti kyselyyn.

Automaattiset suositukset

Nykyinen järjestelmä voi suositella käyttäjälle, mitä voidaan muuttaa tai parantaa. Suositukset perustuvat kerättyjen tietojen analyysiin ja ovat alan asiantuntijoiden suunnittelemia.

Chat-toiminto

Chat-toimintoa käytetään työntekijöiden kanssa viestimiseen työntekijäkyselyalustan sisällä. Tämä mahdollistaa nopean viestinnän organisaation sisällä, ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi palautteen antamiseen tai kysymysten esittämiseen.

Salatut tiedot

Järjestelmässä olevat tiedot ovat salattuja, eivätkä ulkopuoliset pääse niihin käsiksi. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi silloin, kun on käsiteltävä luottamuksellisia tietoja.

Segmenttidata

Tätä toimintoa käytetään tietojen suodattamiseen eri työryhmien mukaan, ja se voi helpottaa tutkimustulosten analysointia.

Tekstiviesti

Tekstiviestitoiminnolla voidaan lähettää kyselyt tekstiviestillä ja helpottaa näin kyselyn jakelua.

Tilasto- ja analyysityökalut

Käytetään tilastojen tuottamiseen ja tulosten analysointiin. Tämä antaa selkeän yleiskuvan organisaation tutkimuksen tuloksista.

Valittavissa oleva muotoilu

Työkalun käyttäjä voi valita kyselyn visuaalisen ulkoasun. Ulkoasultaan hyvin suunniteltu kysely voi lisätä työntekijöiden sitoutumista.

Valmiit mallit

Valmiit mallit tutkimuskysymysten suunnittelua varten. Kysymykset on suunniteltu siten, että ne antavat parhaat tulokset kyselyssä ja voivat myös säästää käyttäjän aikaa.

Vertailuanalyysi

Vertaile muita työkalua käyttäviä asiakkaita. Käyttäjät voivat verrata tuloksiaan muihin organisaatioihin ja löytää mahdollisia parannuskohteita.