EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita compliance management system

Miten minun pitäisi ajatella compliance management järjestelmä

Compliance tarkoittaa yksinkertaisesti noudattamista, ja siinä on kyse siitä, että yrityksillä ja organisaatioilla on nykyään monia vaatimuksia säännösten noudattamisen ja noudattamisen varmistamisen, kuten GDPR- ja ISO-standardien osalta, tai toimenpiteitä rahanpesun ja petosten ehkäisemiseksi. Sääntöjen ja lakien kirjaimellinen noudattaminen ei ole aina helppoa, joten tarvitset järjestelmän, johon nojaudut varmistaaksesi, että teet oikein. Voit vapaasti vertailla saatavilla olevia erilaisia ​​apuvälineitä löytääksesi tarpeitasi ja vaatimuksiasi vastaavan. Eri toimialoilla on erilaiset vaatimustenmukaisuusvaatimukset, joten on tärkeää, että löydät itsellesi sopivan.

BusinessWith listaa tuhansia erilaisia ​​järjestelmiä, jotka helpottavat yritysten ja organisaatioiden toimintaa maassamme, ja esittelemme sivuillamme myös yhteensopivuusratkaisuja. Aloita luetteloimiemme työkalujen vertailu heti – lue huolellisesti ennen kuin teet valinnan, ja älä epäröi kysyä meiltä neuvoja ja ohjeita compliance management system.

Miksi compliance on niin tärkeää?

Nykyään vaatimustenmukaisuus on edellytys sille, että monet yritykset ylipäätään toimivat ja voivat asioida asiakkaiden kanssa. Säännöt ja niiden noudattaminen ovat välttämättömiä virheiden tai jopa suljettujen sopimusten välttämiseksi – ja mikä pahempaa, petokset ja rahanpesu. Sinun ja sinun työsi vaatimustenmukaisuuden kanssa on paljon helpompaa, jos käytät digitaalisia työkaluja tai järjestelmiä, jotka voivat auttaa sinua automatisoimaan prosesseja. BusinessWith auttaa sinua matkan varrella listaamalla yhdenmukaisuuden hallintajärjestelmät ja -työkalut, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla tänään. Tervetuloa löytämään vaatimustenmukaisuusjärjestelmäsi tai -työkalusi jo tänään.

Lisää compliance management järjestelmä

Luettelo 1 eri Compliance-järjestelmä

Lajittelu
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Yksinkertainen LMS-järjestelmä, joka yhdistää sisäiset ja ulkoiset harjoittelusi. Suunniteltu saamaan työntekijät tietoisiksi uusista yrityskäytännöistä ja lisäämään tietämystä käyttäjäystävällisen pilvipalvelun avulla.

Lisätietoja Eloomi

Mitä minun pitäisi tietää compliance management järjestelmä?

Järjestelmä auttaa sinua pääsemään lain oikealle puolelle ja noudattamaan sääntöjä. Vaatimustenmukaisuusjärjestelmä on yleensä integroitu järjestelmä, ja se koostuu kaikesta asiakirjoista ja toiminnoista työkaluihin, jotka auttavat yritystä tai organisaatiota noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia. Tällä pyritään minimoimaan asiakkaan vahingoittamisen riskit. Nykyään vaatimustenmukaisuusjärjestelmä on välttämätön monille organisaatioille – ei suositella, että yritetään käsitellä vaatimustenmukaisuutta manuaalisesti. Sen lisäksi, että varmistat vaatimustenmukaisuuden, kuten muutkin järjestelmät ja työkalut, tämä säästää sekä rahaa että aikaa, koska prosessit voivat monissa tapauksissa tapahtua automaattisesti ja ilman sinun panosta. Päänsäryn säästäminen on myös hyvä huomioida. Mutta mitä vaatimustenmukaisuuden hallintajärjestelmää sinun tulisi käyttää? Kuinka toimia noudattamisen kanssa juuri nyt? Anna meidän BusinessWithin auttaa sinua - vertaa työkaluja suoraan kanssamme tai ota yhteyttä saadaksesi apua ja neuvoja.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

API-rajapintojen avulla järjestelmä voi toimia saumattomasti vuorovaikutuksessa yrityksen muiden järjestelmien kanssa, jolloin tiedot voidaan muuntaa saumattomasti tietokantoihin ja muihin tallennuspaikkoihin.

ID-tunnistus

Tunnista asiakkaat tunnistamalla heidät henkilöllisyystodistuksen avulla, jotta voidaan varmistaa, että asiakas on se, joka hän sanoo olevansa, ja välttää petokset.

Käyttöönotto

Työkalun avulla voit luoda yrityksen kannalta turvallisemman ja asiakkaan kannalta sujuvamman käyttöönottoprosessin. Varmista asiakkaan tärkeimmät tiedot ja tee se käyttäjäystävällisen prosessin avulla.

PEP-tunnisteet

PEP on lyhenne sanoista politically exposed person (poliittisesti altis henkilö), ja PEP-tunnistus auttaa yritystä tunnistamaan, ovatko asiakkaat poliittisesti alttiissa asemassa, mikä voi olla tärkeää liiketoiminnan kannalta.

Reaaliaikaiset päivitykset

Seuraamalla jatkuvasti asiakkaita ja selvittämällä viimeisimmät toteutetut toimet organisaatio voi jatkuvasti toimia aktiivisesti asiakashallinnassa ja toimia nopeasti ongelmallisiin toimiin.

Riskinarvioinnit

Toiminto, joka asettaa asiakkaat paremmuusjärjestykseen sen mukaan, millaisen riskin heidän katsotaan aiheuttavan. Auttaa lisäämään tietoisuutta siitä, mitä asiakkaita kannattaa pitää erityisen tarkasti silmällä, jotta voidaan vähentää riskiä joutua osalliseksi mahdollisiin ongelmiin.

Tarkkailuluettelo

Kerää kaikki asiakkaat yhteen seurantaluetteloon, jotta näet nopeasti ja helposti, miltä asiakaskunta näyttää ja mikä on tällä hetkellä tärkeää kullekin asiakkaalle.

Taustatarkastukset

Tarkistetaan asiakkaan aiempi historia, mikä auttaa muodostamaan selkeämmän käsityksen siitä, millaisen asiakkaan kanssa yritys on tekemisissä.

Täytetyt asetukset

Järjestelmässä on standardoitu lähestymistapa, jonka avulla on helppo täyttää organisaation vaatimustenmukaisuuden kannalta tärkeät vaatimukset ja tavoitteet.