EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta kassajärjestelmää myymälöille

Minkä myymälän kassajärjestelmän tarvitset?

Onko aika etsiä kassajärjestelmä myymälääsi tai vähittäiskauppayrityksellesi? Löytääksesi oikean järjestelmän yrityksellesi, sinun tulee ensin hieman miettiä, millaista liiketoimintaa harjoitat. Pienen maatilaliikkeen ja pysyvän myymälän - joka laajenee koko ketjuksi - välillä on ero. Maaseutukauppa vaatii yksinkertaisen kassakoneen, kun taas ketjukauppa tarvitsee kaikkea kenties viivakoodinlukijaista moniin korttipäätteisiin ja varastonhallintaan. Jos olet paljon liikkeellä, saatat tarvita enemmän mobiiliratkaisua kuin kiinteää POS-järjestelmää. Tärkeää on myös löytää yrityksen kokoon sopiva kassajärjestelmä. Pienemmät yritykset voivat usein hyötyä paljon löytäessään modernin ja pilvipohjaisen ratkaisun, joka toimii kaikkialla. BusinessWithin neuvona on myös, että sinun ei tarvitse maksaa enempää kuin tarvitset, mutta muista ottaa huomioon aikahorisontti. Missä olet kolmen tai viiden vuoden kuluttua? Toimiiko ratkaisu sitten vai onko parempi investoida jo isompaan malliin?

Kassajärjestelmän tarkoituksena on, että pystyt hallitsemaan ja hallitsemaan tapahtuvia tapahtumia ja maksuja. Tämä on tärkeää myös juridisesta näkökulmasta – Veroviraston on hyväksyttävä, että sinulla on sertifioitu kassajärjestelmä. Kun olet valinnut myymälääsi kassajärjestelmän, sinun tulee ensin vertailla markkinoilla olevia järjestelmiä ja tehdä sitten yrityksellesi sopivin valinta. Tiesi oikeaan järjestelmään kulkee BusinessWithin järjestelmäoppaan kautta - vertaa ja valitse kassajärjestelmiä suoraan täältä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon valittaessa POS-järjestelmää myymälään?

Helppokäyttöisyys, kuten muissakin järjestelmissä, on tärkeintä valittaessa myymälääsi kassajärjestelmää. Onko sinulla erikoisliikettä, myymäläketjua tai torikauppaa? Tarpeesi riippuvat täysin myynnin tyypistä ja ympäristöstä, jossa asut. Esimerkiksi katukauppa vaatii vettä kestävän ratkaisun, kun taas sinä myymälää pitävä ja laajentumista suunnitteleva tarvitset kattavan kassaratkaisun, jossa on mahdollisuus maksaa usealla eri tavalla, tarvitset rullahihnoja, korttipäätteitä , bong tulostimet - kyllä ​​listaa voi pidentää.

Varmista, että valitset järjestelmän ja ratkaisun, joka on mukautettu toimialaasi ja erityistarpeisiisi – vähittäiskauppa, neliökauppa tai myymälä? On tarpeetonta maksaa useammasta toiminnosta kuin mitä käytät. Vaadi järjestelmätoimittajalta, että saat hyvää tukea ja apua. Sisääntunto on yleensä paras neuvonantaja – jos järjestelmä ei tunnu mukautuvan todellisuuteesi, kannattaa valita toinen. Käytä aikaa markkinoiden eri vaihtoehtojen vertailuun ennen kuin teet lopullisen valinnan. Haluatko ratkaisun pilvipohjaiseksi? Tarvitsetko päätteitä, jotka voivat käsitellä useita käyttäjiä? Pitäisikö näiden olla liikkuvia vai kiinteitä? Miltä varastonhallinta näyttää yrityksessäsi?

Löydä yrityksellesi paras järjestelmä suoraan meiltä BusinessWith. Teemme valintasi helpommaksi - tervetuloa vertailemaan kassajärjestelmiä suoraan kanssamme.

Luettelo 0 eri Kassajärjestelmäkauppa

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Asiakasprofiilit

Jokaiselle asiakkaalle luodaan järjestelmässä profiili, johon kirjataan hänen ostoksensa, ja historian perusteella luodaan erikoistarjouksia tai tuote-ehdotuksia lisämyynnin lisäämiseksi.

Digitaaliset kuitit

Anna asiakkaillesi kuitti sähköpostitse tai muissa digitaalisissa viestintäkanavissa ja vältä kuittiin liittyvä paperinkäsittely.

Henkilökunnan käyttäjät

Henkilökunnalla voi olla oma käyttäjätunnus, johon se voi tallentaa henkilökohtaisia tietoja, kuten myyntilukuja ja työtunteja, mikä helpottaa palkanlaskennan raportointia.

Kampanjat ja alennukset

Luo kampanjoita tietyille tuotteille tai anna alennuksia asiakkaille helposti ja kätevästi suoraan POS-järjestelmässä.

Mobiilimaksutavat

Kortti- ja käteismaksujen lisäksi lisätään muita vaihtoehtoisia maksutapoja, mikä lisää asiakkaan saamaa palvelua.

Myyntiraportit

Saat täyden hallinnan myynnistä suoraan POS-järjestelmään ja voit raportoida, miten päivä, viikko tai kuukausi on sujunut.

Omnikanaler

Järjestelmä mahdollistaa yhdennetyn tiedonkulun kaikissa myyntikanavissa, mikä auttaa varmistamaan, että asiakkaat saavat saman kokemuksen riippumatta siitä, tekevätkö he ostoksia verkossa vai myymälässä.

Tilauksen rekisteröinti ja maksu

Tilaa tuotteita myymälään kassan kautta ja maksa suoraan järjestelmässä.

Varastot ja inventaario

Luo yleiskatsauksen siitä, mitä on myyty ja kuinka paljon kutakin tuotetta on vielä varastossa.