EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta kassajärjestelmää myymälöille

Minkä myymälän kassajärjestelmän tarvitset?

Onko aika etsiä kassajärjestelmä myymälääsi tai vähittäiskauppayrityksellesi? Löytääksesi oikean järjestelmän yrityksellesi, sinun tulee ensin hieman miettiä, millaista liiketoimintaa harjoitat. Pienen maatilaliikkeen ja pysyvän myymälän - joka laajenee koko ketjuksi - välillä on ero. Maaseutukauppa vaatii yksinkertaisen kassakoneen, kun taas ketjukauppa tarvitsee kaikkea kenties viivakoodinlukijaista moniin korttipäätteisiin ja varastonhallintaan. Jos olet paljon liikkeellä, saatat tarvita enemmän mobiiliratkaisua kuin kiinteää POS-järjestelmää. Tärkeää on myös löytää yrityksen kokoon sopiva kassajärjestelmä. Pienemmät yritykset voivat usein hyötyä paljon löytäessään modernin ja pilvipohjaisen ratkaisun, joka toimii kaikkialla. BusinessWithin neuvona on myös, että sinun ei tarvitse maksaa enempää kuin tarvitset, mutta muista ottaa huomioon aikahorisontti. Missä olet kolmen tai viiden vuoden kuluttua? Toimiiko ratkaisu sitten vai onko parempi investoida jo isompaan malliin?

Kassajärjestelmän tarkoituksena on, että pystyt hallitsemaan ja hallitsemaan tapahtuvia tapahtumia ja maksuja. Tämä on tärkeää myös juridisesta näkökulmasta – Veroviraston on hyväksyttävä, että sinulla on sertifioitu kassajärjestelmä. Kun olet valinnut myymälääsi kassajärjestelmän, sinun tulee ensin vertailla markkinoilla olevia järjestelmiä ja tehdä sitten yrityksellesi sopivin valinta. Tiesi oikeaan järjestelmään kulkee BusinessWithin järjestelmäoppaan kautta - vertaa ja valitse kassajärjestelmiä suoraan täältä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon valittaessa POS-järjestelmää myymälään?

Helppokäyttöisyys, kuten muissakin järjestelmissä, on tärkeintä valittaessa myymälääsi kassajärjestelmää. Onko sinulla erikoisliikettä, myymäläketjua tai torikauppaa? Tarpeesi riippuvat täysin myynnin tyypistä ja ympäristöstä, jossa asut. Esimerkiksi katukauppa vaatii vettä kestävän ratkaisun, kun taas sinä myymälää pitävä ja laajentumista suunnitteleva tarvitset kattavan kassaratkaisun, jossa on mahdollisuus maksaa usealla eri tavalla, tarvitset rullahihnoja, korttipäätteitä , bong tulostimet - kyllä ​​listaa voi pidentää.

Varmista, että valitset järjestelmän ja ratkaisun, joka on mukautettu toimialaasi ja erityistarpeisiisi – vähittäiskauppa, neliökauppa tai myymälä? On tarpeetonta maksaa useammasta toiminnosta kuin mitä käytät. Vaadi järjestelmätoimittajalta, että saat hyvää tukea ja apua. Sisääntunto on yleensä paras neuvonantaja – jos järjestelmä ei tunnu mukautuvan todellisuuteesi, kannattaa valita toinen. Käytä aikaa markkinoiden eri vaihtoehtojen vertailuun ennen kuin teet lopullisen valinnan. Haluatko ratkaisun pilvipohjaiseksi? Tarvitsetko päätteitä, jotka voivat käsitellä useita käyttäjiä? Pitäisikö näiden olla liikkuvia vai kiinteitä? Miltä varastonhallinta näyttää yrityksessäsi?

Löydä yrityksellesi paras järjestelmä suoraan meiltä BusinessWith. Teemme valintasi helpommaksi - tervetuloa vertailemaan kassajärjestelmiä suoraan kanssamme.

Lista 12 eri Kassajärjestelmäkauppa

Lajittele
Sitoo

Sitoo

Sitoo

Sitoo on käyttäjäystävällinen kassajärjestelmä, jossa kaikki myyntikanavat ovat yhteydessä reaaliajassa. Kassajärjestelmä synkronoi tuotetietosi ja hinnastot paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Lisätietoja Sitoo

Shopify

Shopify

Shopify

Shopify on yksi Suomen ja koko maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista ja sen toimintaan luottaa yli neljä miljoonaa verkkokauppiasta ympäri maailman. Shopify tarjoaa asiakkailleen täyden kokonaisuuden verkkopalvelun, jonka avulla kauppias voi myydä tuotteitaan huolettomasti omassa verkkokaupassaan, sosiaalisen median kanavissa sekä kivijalkaliikkeissä.

Lisätietoja Shopify

Zettlen kassajärjestelmä. Kassajärjestelmä, jolla otat yrityksesi ohjat omiin käsiisi. Helppokäyttöisellä, yrityksesi tarpeiden mukaan kasvavalla kassajärjestelmällä voit taata, että maksuprosessi sujuu aina mutkattomasti niin asiakkaidesi kuin työntekijöidesikin kannalta.

Lisätietoja Zettle by PayPal

Unknown.jpeg

CGI

CGI

CGI People Analytics -raportointi- ja analytiikkapalvelu on HR:n ja esihenkilön työtä ja raportointia tukeva työkalu, joka tuottaa monipuolista analytiikkaa henkilöstön ja koko organisaation toiminnasta. Palvelun avulla voidaan ymmärtää ja ennakoida ilmiöitä työntekijöiden keskuudessa ja seurata, miten organisaation asettamat avainmittarit toteutuvat. Myymälä- ja kassajärjestelmät (POS). Kiihdytä...

Lisätietoja CGI

Confirma-logo

Confirma

Confirma

Jeemly-kassaratkaisut vauhdittavat niin aloittelevan yrittäjän kuin konkarinkin myyntiä. Meiltä löydät kassajärjestelmät eri toimialoille aina ravintoloista kirpputoreihin. Varastonhallinta WMS. Yhdistä varastotoiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi laajennetun WMS-varastonhallinnan avulla. Toiminnanohjausjärjestelmiimme kytketty varastonhallintaratkaisu maksaa itsensä nopeasti takaisin ...

Lisätietoja Confirma

Kassa.fi-logo

Kassa.fi

Crafthouse

Kassajärjestelmä on yrityksesi tärkeimpiä hankintoja. Kassa on liiketoiminnan kivijalka, johon pitää pystyä luottamaan kaikissa olosuhteissa. Jos kassa pettää, kaupankäynti pysähtyy. Siksi erilaisiin ratkaisuihin on syytä tutustua huolellisesti ennen hankintapäätöstä. Se on tietenkin monipuolinen, helppokäyttöinen ja modulaarinen. Se on tietoturvallinen ja tarjoaa kasvuvaraa. Se on toteutettu ny...

Lisätietoja Kassa.fi

Maestro-logo

Maestro

Maestro

Maestron toiminnanohjausjärjestelmää kehitetään jatkuvasti erikoistavarakaupan asiakkaiden tarpeisiin – myös verkkokauppaa varten. Maestron ERP on suomalainen myynnin- ja toiminnanohjauksen kokonaisuus erikoistavarakaupalle. Se sisältää yrityksen toiminnanohjauksen osa-alueiden lisäksi myös verkkokaupan, asiakashallinnan ja kassajärjestelmän – ilman lukuisia rajapintoja. Maestron palkkalaskennan ...

Lisätietoja Maestro

MyCashflow-logo

MyCashflow

MyCashflow

MyCashflow on monikanavaisen kaupan alusta, jonka avulla myyt enemmän verkossa ja myymälässä. Monipuolinen ja helppokäyttöinen palvelu sisältää kaiken, mitä liiketoiminnan kasvattamiseen tarvitaan – verkkokaupasta myymälän kassajärjestelmään. Kokeile maksutta 30 päivää. MyCashflow Kassan avulla myyt tuotteitasi helposti myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla. Pilvipohjainen ja saumattomasti toi...

Lisätietoja MyCashflow

Solmio-kassa-logo

Solmio-kassa

Solmio-kassa

Kassajärjestelmän mallistosta löytyy erilaisia kassoja eri käyttökohteisiin usean eri toimittajan maksupäätteillä. Kassajärjestelmän mallistosta löytyy erilaisia kassoja eri käyttökohteisiin ja monenlaisilla integroiduilla ja erillisillä maksupäätteillä. Mallisto sisältää kaikki tarvittavat komponentit onnistuneeseen myyntitapahtumaan ja toiminnan kehittämiseen. Mallistomme myös elää ja kehittyy j...

Lisätietoja Solmio-kassa

Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisu on moderni ja laajennettavissa oleva kokonaisuus, jonka ominaisuuksiin kuuluvat helppokäyttöisyys, luotettavuus sekä liiketoimintojen mukana kasvavat toiminnot. Nykyaikana useissa yrityksissä korostuvat monikanavaisuus sekä maksamisen helppous – Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisu tarjoaa modernin ja pilvipohjaisen kokonaisuuden näihin ta...

Lisätietoja Solteq Commerce Cloud

Tehden-logo

Tehden

Tehden

Tehden Kassa. Kassajärjestelmä tehokkaaseen kaupankäyntiin. Moderni kassajärjestelmä on kaupan sydän, arjen helpottaja sekä tulevaisuuden kasvun mahdollistaja. Tämän lisäksi se on turvallinen, huoleton ja helppokäyttöinen. Tutustu alla Tehdenin kassajärjestelmän toiminnallisuuksiin tai anna asiantuntijamme esitellä järjestelmän monipuoliset ominaisuudet sinulle. Tehden Ajanvaraus. Asiakkaasi ovat...

Lisätietoja Tehden

Winpos

Winpos

Winpos

Winpos-järjestelmä voidaan liittää moniin muihin ohjelmiin, kuten taloushallinnon ja liikkeenjohdon ohjelmiin. Etätukiohjelman avulla muodostat etäyhteyden Winpos-tukipalveluun muutamassa sekunnissa.

Lisätietoja Winpos

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Asiakasprofiilit

Jokaiselle asiakkaalle luodaan järjestelmässä profiili, johon kirjataan hänen ostoksensa, ja historian perusteella luodaan erikoistarjouksia tai tuote-ehdotuksia lisämyynnin lisäämiseksi.

Digitaaliset kuitit

Anna asiakkaillesi kuitti sähköpostitse tai muissa digitaalisissa viestintäkanavissa ja vältä kuittiin liittyvä paperinkäsittely.

Henkilökunnan käyttäjät

Henkilökunnalla voi olla oma käyttäjätunnus, johon se voi tallentaa henkilökohtaisia tietoja, kuten myyntilukuja ja työtunteja, mikä helpottaa palkanlaskennan raportointia.

Kampanjat ja alennukset

Luo kampanjoita tietyille tuotteille tai anna alennuksia asiakkaille helposti ja kätevästi suoraan POS-järjestelmässä.

Mobiilimaksutavat

Kortti- ja käteismaksujen lisäksi lisätään muita vaihtoehtoisia maksutapoja, mikä lisää asiakkaan saamaa palvelua.

Myyntiraportit

Saat täyden hallinnan myynnistä suoraan POS-järjestelmään ja voit raportoida, miten päivä, viikko tai kuukausi on sujunut.

Omnichannel

Järjestelmä mahdollistaa yhdennetyn tiedonkulun kaikissa myyntikanavissa, mikä auttaa varmistamaan, että asiakkaat saavat saman kokemuksen riippumatta siitä, tekevätkö he ostoksia verkossa vai myymälässä.

Tilauksen rekisteröinti ja maksu

Tilaa tuotteita myymälään kassan kautta ja maksa suoraan järjestelmässä.

Varastot ja inventaario

Luo yleiskuvan siitä, mitä on myyty ja kuinka paljon mitäkin tuotetta on vielä varastossa.