EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta sopimustenhallintajärjestelmää

Mikä sopimushallintajärjestelmä kannattaa valita?

Kunnollinen sopimustenhallintajärjestelmä edellyttää paljon hyödyt yrityksellesi ja toiminnallesi. Se on helppo unohtaa uusimalla sopimuksia ja seuraamalla säännösten noudattamista, jos sinulla ei ole sellaista sopimustenhallintajärjestelmä, joka helpottaa ja tarjoaa sinulle ja sinun työntekijöille älykäs yleiskatsaus. Sopimusjärjestelmä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse etsiä sopimuksia sidoskansioissa tai kenties työntekijöiden omissa tietokoneissa, ja kerro sen sijaan asiakirjat kerätään yhteen ja samaan paikkaan - turvallisesti. Digitaalinen sopimushallinta säästää sekä aikaa että antaa sinulle tarvitsemasi hallinnan ja yleiskuvan.

Yrityksesi paras sopimustenhallintajärjestelmä on se vastaa odotuksiasi. Usein järjestelmä voi riittää joissa on yksinkertaisia ​​toimintoja, kuten turvallinen säilytys, muistutus esimerkiksi sähköpostilla milloin sopimus on päättymässä, ja se auttaa sinua valitsemaan, kenen pitäisi olla valtuudet sopimuksiin. Haluatko mukauttaa sopimustenhallintajärjestelmän täysin vastaavasti? yritys, integroida muihin järjestelmiin, saada tarkkoja tilastoja ja lajitella sopimustyypistä riippuen kannattaa etsiä järjestelmä, jossa on enemmän toimintoja.

Mitä sopimustenhallintajärjestelmiä on tarjolla Suomen markkinoilla?

Sähköisessä allekirjoituksessa on paljon enemmän palveluntarjoajia kuin digitaalisessa allekirjoituksessa sopimusten hallinta. Sopimuksenhallinnan toimittajaksi kelpuuttaminen joten on tärkeää tarjota täydellinen tuotevalikoima turvallisuuden alalla, luvat, salaus ja viestintä. On sekoitettu kompotti tärkeimmät maailmanlaajuiset toimijat ja suositut paikalliset toimittajat, jotka on lueteltu täällä osoitteessa businesswith.se.

Tervetuloa vertailemaan sopimustenhallintajärjestelmiä täällä meidän kanssamme BusinessWith for löytääksesi sinulle parhaiten sopivan järjestelmän.

Miksi minulla pitäisi olla sopimushallintajärjestelmä?

Lista 10 eri Sopimustenhallintajärjestelmä

Lajittele
Oneflow

Oneflow

Oneflow

Oneflow on alusta täysin digitaalisille sopimuksille, joka automatisoi koko sopimusvirran. Luo sopimuksi malleista, neuvottele reaaliajassa suoraan selaimessa, allekirjoita laillisesti sitovilla sähköisillä allekirjoituksilla, hallitse ja vastaanota muistutuksia tärkeistä sopimustapahtumista, analysoi sopimusten hallintaa ja integroi CRM:ään. Kaikki yhdessä paikassa.

Lisätietoja Oneflow

M-Files-logo

M-Files

M-Files

M-Files on johtava alusta tietotyön automaatioon. M-Filesin alustan avulla tietotyöläiset löytävät tiedon nopeasti, työskentelevät tehokkaasti ja saavuttavat parempia tuloksia. M-Files sisältää innovatiivisen metatietopohjaisen arkkitehtuurin, automaattisen työnkulkujen hallinnan sekä edistyneen tekoälyn. Kaiken tämän ansiosta asiakkaat pääsevät eroon informaatiokaaoksesta, parantavat prosessien t...

Lisätietoja M-Files

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc-asiakirjanhallintajärjestelmän avulla yritys voi helposti hallita ja luoda dokumentaatiota käyttäjäystävällisellä alustalla. Toiminnot, kuten valmiit mallit, API-integraatio ja korkea suojaustaso.

Lisätietoja PandaDoc

Azets Agreement tallentaa ja seuraa kaikkia sopimuksiasi yhdessä turvallisessa ja helppopääsyisessä paikassa. Seuraa yksityiskohtia ja määräaikoja, allekirjoita sopimuksesi digitaalisesti ja etsi oikea sopimus helposti, kun sitä tarvitset.

Lisätietoja Azets Agreement

Cloudia-logo

Cloudia

Cloudia

Cloudian sähköinen sopimushallintaratkaisu on tehokas työkalu sopimusten koko elinkaaren hallintaan. Se yhtenäistää, automatisoi ja ohjaa sopimusten tekoa niin, että valmistelusta päästään allekirjoitettuun sopimukseen muutamassa tunnissa. Cloudian sopimushallintaratkaisu nopeuttaa sopimusprosessia ja parantaa sen laatua. Sopimustiedot ovat helposti saatavilla ja sopimukselta tilaus onnistuu vaiva...

Lisätietoja Cloudia

Complete Control

Complete Control

House of Control

Complete Control tarjoaa täydellisen työkalun yrityksen sopimusten hallintaan. Hyvän yleiskatsauksen ja tehokkaiden muistutusten ansiosta Complete Control helpottaa talouspäällikön mahdollisuuksia vähentää tarpeettomia kustannuksia ja lisätä kannattavuutta.

Lisätietoja Complete Control

Congacontracts Streamline muodostaa sopimusten käsittelyn. Luo uusia sopimuksia ja sopimuksia valmiilla malleilla, äläkä koskaan missaa uusimista

Lisätietoja CongaContracts

ContractZen-logo

ContractZen

ContractZen

ContractZenin mutkattoman pilvipalvelun voi ottaa käyttöösi vaikka heti. Mukana valmiit metadatamallit, konenäön tukemat hakupalvelut, automaattiset muistutukset ja vaikka mitä.

Lisätietoja ContractZen

Nintex-logo

Nintex

Nintex

Nintex tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita automaatiotyökaluja, joiden avulla voit automatisoida manuaalisia ja toistuvia tehtäviä. Hyödynnä valmiita malleja luodaksesi nopeasti tärkeitä asiakirjoja, jotka voit myöhemmin allekirjoittaa kokonaan digitaalisesti. Saat kattavan yleiskatsauksen työprosesseistasi intuitiivisten ja käyttäjäystävällisten hallintapaneelien avulla.

Lisätietoja Nintex

Zefort-logo

Zefort

Zefort

Zefortin avulla voit hallita sopimuksia tehokkaasti niiden koko elinkaaren ajan. Suomesta on noussut maailmanluokan palvelu, joka tarjoaa viimeisimmän teknologian ja tyylikkään käyttökokemuksen sopimushallinnan ongelmaan.

Lisätietoja Zefort

Miksi minulla pitäisi olla sopimushallintajärjestelmä?

Sopimus, joka on mennyt, ja kuumeinen etsintä lajittelemattomissa kansioissa. Sähköposti henkilökunnalle kysymyksellä "kenellä on tämä sopimus" tai ehkä väärässä versio tallennettu. Tämä on suuri huolenaihe, jonka kaikki yritykset haluavat välttää. Ratkaisu? Sopimushallintajärjestelmä.

Tärkein asia, jonka haluat syödä katsoessasi, Sopimushallintajärjestelmien valinta ja vertailu on turvallisuus. Vastaanottaja sopimusten tallentaminen pilveen tarjoaa turvallisen sopimushallinnan ja on siksi suosia. Kun vertaat markkinoiden toimittajia, tarkista kuinka usein miten varmuuskopiointi tehdään ja miltä se näyttää käyttöoikeuksilla. Yksi sopimusten ympärillä on oltava turvallinen rakenne.

On yhä yleisempää sopimusten allekirjoittaminen digitaalisesti, kutsutaan myös sähköiseksi allekirjoitukseksi. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää allekirjoituksia digitaalisesti, mikä lisää myös turvallisuutta ja säästää aikaa. Voit tehdä tämän suoraan sopimushallintajärjestelmästä on erittäin joustava.

Lyhyesti: oikea sopimus, oikea versio ja turvallinen käsittely ja varastointi on syy, miksi yrityksesi kannattaa investoida sopimustenhallintajärjestelmään. Hanki apua sopimustenhallintajärjestelmien valinnassa suoraan BusinessWitin vertailupalvelusta.

Sopimushallintatoimintojen kuvaus

Automaattiset muistutukset

Välttämätön osa sopimustenhallintajärjestelmiä. Järjestelmä lähettää ilmoituksia ja päivityksiä sopimuksista, jotka ovat päättymässä tai jotka ovat käynnissä.

Hakutoiminto

Hakutoiminnon avulla käyttäjät voivat helposti etsiä ja suodattaa ja löytää oikean sopimuksen.

Hallinnolliset viranomaistasot

Tärkeä toiminto, jonka avulla näet, kuka voi nähdä ja muokata sopimuksia. Hyvä ottaa huomioon GDPR:n ja arkaluonteisten tietojen osalta

Sopimuksen yleiskatsaus

Yleisesti käytetty toiminto sopimushallintajärjestelmässä. Antaa sinulle nopean ja selkeän yleiskuvan kaikkien sopimusten tilasta.

Sopimusten salattu tallennus

Sopimuksia säilytetään turvallisesti digitaalisen sopimussalauksen avulla. Tämä on olennainen ominaisuus niille, jotka työskentelevät erittäin arkaluonteisten sopimusten parissa.

Sopimusten tarkistustyökalut

Järjestelmätyökalut, jotka auttavat pitämään sopimukset ajan tasalla esimerkiksi uusimpien GDPR-lainsäädännön ja -määräysten kanssa