EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta ostojärjestelmää

Mikä hankintajärjestelmä minun pitäisi valita?

Onko aika investoida oikeaan hankintajärjestelmään yrityksellesi? Ostojärjestelmässä on useita etuja, kuten toimintoja, kuten varastosaldo ja ennusteet, mutta myös mahdollisuus poimia tilastoja ja tietoja, joihin voit luottaa. Tämä on tärkeää, jotta voit tehdä oikeita päätöksiä tulevaisuudesta ja siitä, mitä ostoja saatat joutua tekemään. Ostojärjestelmä voi myös tarjota sinulle hintavertailuja ja kerätä kaikki ostoprosessin osat saman katon alle. Etuna on myös se, että järjestelmä voidaan yleensä integroida yrityksen tai organisaation muihin järjestelmiin. Mutta mikä on paras ostojärjestelmä sinulle? Eri järjestelmät sopivat eri tavalla harjoittamasi liiketoiminnan tyypistä riippuen. Haluatko joustavan ratkaisun, joka sopii useimmille ihmisille? Vai etsitkö sellaista, joka sopii nimenomaan toimialallesi, kuten rakennusteollisuudelle? Siitä huolimatta olet lämpimästi tervetullut aloittamaan matkasi kohti oikeaa järjestelmää BusinessWithin avulla – listaamme Suomen markkinoiden parhaat ostojärjestelmät.

Mitä vaatimuksia minun tulee asettaa ostojärjestelmälle?

Ostojärjestelmän pitäisi tehdä koko ostoprosessistasi sekä helpompaa että turvallisempaa. Toimiala, jolla on ollut haasteita muun muassa ostoturvallisuuden kanssa, on rakennusala. Tässä hankintajärjestelmä auttaa tekemään prosessista läpinäkyvän ja turvallisen kaikille osapuolille. Jotain, joka on auttanut tätä matkan varrella, on ostojen digitalisointi. Kun tilaukset, varastot, ostot ja muut tiedot kerätään saman sateenvarjon alle, epätarkkuuksien tai jopa virheiden riskit pienenevät. Kuten tiedät, virhe voi olla kallista, joten on erittäin kätevää luottaa järjestelmään. Valitsemasi alustan on kyettävä antamaan sinulle tämä tietoturva, mutta myös tehdä siitä yksinkertainen ja läpinäkyvä sinulle. Helppokäyttöisyys on tärkeää – testaa itsesi ja vertaile eri toimittajia ennen kuin teet lopullisen valinnan. BusinessWith on käytettävissäsi auttavana kätenä. Tervetuloa valitsemaan paras ostojärjestelmä sinulle - suoraan vertailuoppaastamme.

Mitä minun pitäisi tietää ostojärjestelmistä?

Luettelo 4 eri Ostojärjestelmä

Lajittelu
Netsuite

Netsuite

Oracle

Ensimmäinen ja viimeinen tarvitsemasi ERP. Ensiluokkainen pilvi-ERP-alusta pienille ja keskisuurille, kasvaville ja monikansallisille yrityksille. Ohjaa yritystäsi yhdellä alustalla, hallitse liiketoimintaa ja tee oikeat operatiiviset ja strategiset päätökset. Netsuite on integroitu järjestelmä, joka sisältää rahoituksen/ERP:n, CRM:n, hankinnan, projektinhallinnan, laskutuksen ja varastonhallinnan...

Lisätietoja Netsuite

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice on liiketoimintajärjestelmä, jonka avulla voit koota yhteen paikkaan kaikki rahoituksen ja kirjanpidon ydinprosessit, toimittajan laskuvirta AI-tuella, laskutus, CRM, projektinhallinta, MPS, aikaraportointi ja palkanlaskenta yhteen paikkaan. Meillä on avoin API, joka mahdollistaa tehokkaamman ja automatisoidumman työpäivän, koska liiketoimintajärjestelmät on integroitu.

Lisätietoja 24SevenOffice

Monday

Monday

Monday

Pilvipohjainen alusta kaikkien suurten ja pienten projektien hallintaan. Monday tarjoaa kokonaisratkaisun projektien käsittelyyn esimerkiksi Ganttschemanin ja Kanbanin toiminnoilla.

Lisätietoja Monday

Odoo

Odoo

Odoo

Odoon avulla saat modernin digitaalisen ohjelmiston, jonka avulla voit integroida kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Odoo voidaan mukauttaa periaatteessa millä tahansa sovelluksella, ja se on heidän erikoisuutensa.

Lisätietoja Odoo

Kolme asiaa, jotka sinun tulee tietää ostojärjestelmistä

BusinessWithin puolelta emme näe hankintajärjestelmän haittoja – päinvastoin. Mitä sinun pitäisi tietää ostojärjestelmistä, on se, että pystyt radikaalisti vähentämään vääriä tilauksia tai virheellisiä tilauksia. Kun asiakkaasi tai toimittajasi joutuu käsittelemään tuotteita järjestelmässä, virheet vähenevät radikaalisti. Digitaalisten ostoprosessien positiivinen puoli on se, että ne ovat aina jäljitettävissä.

1. Tehokkuus. Lisää tehokkuutta yrityksessä ja organisaatiossa, kun kaikki on koottu yhteen paikkaan. Se, että järjestelmä voidaan integroida myös muihin järjestelmiin, on suuri bonus.

2. Kaikki digitalisaation edut. Digitaalisten ostoprosessien ansiosta kaikkea voidaan seurata. Vähennä virheiden riskiä ja lisää läpinäkyvyyttä.

3. Pilvipohjainen on sijainnista riippumaton. Jos valitset pilvipohjaisen ostojärjestelmän, voit käyttää järjestelmää milloin tahansa ja missä tahansa. Tämä on myös paljon turvallisempi tapa kuin kaiken tallentaminen omille palvelimille.

Haluatko tietää lisää oikean järjestelmän valitsemisesta? Kokeile vertailuoppaamme, suodata eri toimintoja tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisää neuvoja ja ohjeita.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Ennusteet

Käytä aiempien ostojen tilastoja ja tuotteiden kysyntää ennusteiden laatimiseen tulevia ostoja varten ja suunnittele, miten toimintaa voidaan pyörittää kannattavasti.

Hintavertailut

Vertaile tuotteiden ja palveluiden hintoja ennen ostoksia, jotta saat parhaan tarjouksen ja kasvatat toiminnan tuloja.

Integroitavissa

Järjestelmällä on mahdollisuus integroitua moniin suurimpiin toimijoihin toiminnanohjausjärjestelmissä ja muissa ostojärjestelmiin läheisesti liittyvissä järjestelmäluokissa.

Laskujen käsittely

Kerää ja hallinnoi ostoista aiheutuneita laskuja samalla alustalla, jossa ostot on tehty, ja katso niiden tila. Vältä maksamattomia laskuja ja varmista, että maksut suoritetaan suunnitelman mukaisesti.

Laukaisee

Saat automaattisen ilmoituksen tietyissä tilanteissa, esimerkiksi jos varastosaldo on alhainen ja ostot on tehtävä ajoissa.

Päivitykset reaaliajassa

Saat viimeisimmät päivitykset varastotasoista, tilastoista ja muista asiaan liittyvistä parametreista reaaliajassa, mikä mahdollistaa nopean ja reagoivan toiminnan.

Tilastot

Kerää ja kerää tilastoja tehdyistä hankinnoista, jotta voit luoda pohjan tuleville hankinnoille.

Tilausten hallinta

Kerää ja hallitse tehtyjä tilauksia, jotta voit luoda täydellisen yleiskuvan tilausten tilasta ja hallita tilausten hallintaa.

Vaihto-omaisuuden saldo

Pääset käsiksi varastotasoihin, mikä helpottaa ostettavien tuotteiden määrän laskemista.