EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parasta aikaraportointijärjestelmää

Millaisen aikaraportointijärjestelmän yrityksesi tarvitsee?

Työntekijänä ajan raportointi on tärkeää monelta kannalta. Ensinnäkin työaikaraportti on palkkasi perusta ja järjestelmänvalvojana saat nopeasti selville mahdolliset poikkeamat, joustoajat tai ylityöt. Toiseksi yrityksen on helpompi hallita kannattavuutta, jos sinulla on aikajärjestelmä, joka määrittelee kuinka kauan eri tehtävät vievät. Tällä tavalla voit virtaviivaistaa ja eliminoida ajanhukkaa.

Monet yritykset käyttävät edelleen paperia ja kynää ajan raportointiin, mutta markkinoilla on nykyään lukuisia digitaalisia ajanraportointityökaluja ja -sovelluksia. Hyvällä yritykseesi sovitetulla työkalulla sinun ei tarvitse metsästää asiakirjoja - palkkatiedostot ovat automatisoituja ja kaikki on saatavilla järjestelmästä. Käytä jonkin aikaa ajanraportointijärjestelmien vertailuun löytääksesi yrityksellesi sopivan. BusinessWith auttaa vertailemaan eri ajanlaskentajärjestelmiä.

Mitä aikaraportointijärjestelmiä on saatavilla Suomen markkinoilla?

Suomessa on monia aikaraportointijärjestelmiä. Juuri täällä Businesswithissa olemme listanneet yli 44 erilaista järjestelmätoimittajaa aikalaskennassa ja projektinhallinnassa. Suurin osa sivustolla olevista toimijoista on paikallisia toimittajia, jotka keskittyvät Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille. Tärkeää ottaa huomioon arvioitaessa, mitkä toimijat sopivat parhaiten tarpeisiinsa, tulee pohtia eroja täysin digitaaliseen ajanraportointiin keskittyvien toimittajien tai niiden toimittajien välillä, joiden järjestelmärakenne on osa ajanhallintaa.

Aikaraportointijärjestelmä

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 9000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Lista 16 eri Aikaraportointijärjestelmä

Lajittele
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Modernisoi ja tehosta työaikaraportointianne TimeplanGo-ohjelmistolla Säästä sekä esimiesten että työntekijöiden aikaa ja yksinkertaista samalla työaikaraportointianne. TimeplanGo-ohjelmistolla luotte modernin prosessin työaikaraportointiinne ja saatte käyttöönne älykkäät työkalut, jotka tehostavat prosessia raportoinnista poikkeuksien vahvistamiseen ja palkkahallintoon.

Lisätietoja Timeplan

Duunissa-logo

Duunissa

Duunissa

Duunissa-työajanseuranta sisältää kaiken tarvittavan pienyrityksen työajanseurantaan. Käytä mobiilisovelluksella tai tietokoneella. YLI 800 ASIAKASYRITYSTÄ JA 3 MILJOONAA TEHTYÄ TYÖVUOROA. Duunissa-työajanseuranta on edullinen itsepalveluratkaisu pienille yrityksille kaikilla eri toimialoilla. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Duunissa kuuluu kotimaiseen Lemonsoft-konserniin, joka tarjoaa myös mu...

Lisätietoja Duunissa

Kotimainen Elli-työajanseurantajärjestelmä on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja joustavasti kaikenkokoisten yritysten vaatimuksiin mukautuva järjestelmä. Sen avulla säästät aikaa, kun tehostat työajan resursointia ja raportointia sekä vähennät manuaalisia työvaiheita.

Lisätietoja Elli-työajanseurantajärjestelmä

Kellokortti-logo

Kellokortti

Kellokortti

Kellokortti tarjoaa innovatiiviset ratkaisut työajanseurantaan, TES-tulkintaan ja lomasuunnitteluun. Tunnetusti nopea käyttöönotto, helppo käyttöliittymä ja toimiva tukipalvelu!

Lisätietoja Kellokortti

Kerää tarkin tieto käytetystä työajasta. Kirjaa työtunnit ja muut laskutukseen tai palkanmaksuun liittyvät tiedot mistä tahansa saman tien. Tarkista ja hyväksy. Laskuta tuntien ja kulujen mukaan ja kerää palkka-aineistot.

Lisätietoja Lenio TOP

Maxtech-logo

Maxtech

Maxtech

Maxtech:n työajanseurantajärjestelmä on moduulipohjainen, joten kokonaisuus on helposti mukautettavissa erilaisiin tarpeisiin asiantuntijamme avulla. Ratkaisu voidaan myös integroida osaksi yrityksesi prosesseja ja järjestelmiä. Ajoneuvopaikannus ja kalustonpaikannus. Tarkat reaaliaikaiset tiedot ajoneuvojen ja kaluston sijainnista ja käytöstä. Laaja ja helppokäyttöinen paikannustietojen hallinta...

Lisätietoja Maxtech

Nepton-logo

Nepton

Nepton

Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

Lisätietoja Nepton

Paymo-logo

Paymo

Paymo

Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.

Lisätietoja Paymo

Planday

Planday

Planday

Etsitkö intuitiivista ja käyttäjäystävällistä järjestelmää? Silloin Planday saattaa olla etsimäsi alusta. Heidän työvoimanhallintaohjelmistonsa kautta pääset käyttämään toimintoja, kuten palkkojen käsittelyä, mikä säästää paljon hallinnollisia resursseja ja prosesseja. Lisäksi alustassa on toimintoja, kuten aikataulutus, strateginen suunnittelu ja aikaraportointi, jotka varmistavat, että yritykses...

Lisätietoja Planday

Quinyx-logo

Quinyx

Quinyx

Yksi Ruotsin suurimmista työvoimasuunnittelun toimijoista. Tämä käyttäjäystävällinen ajoitusohjelmisto tarjoaa tekoälytukea henkilöstön ja ajan optimoimiseksi.

Lisätietoja Quinyx

Aikaraportointi, henkilöstösuunnittelu, tehtävien hallinta ja strateginen henkilöstöjohtaminen. Meillä on ratkaisuja, joiden avulla saat nopeasti oikean henkilön oikeaan työhön oikeaan aikaan. Lopullinen tavoite? Pienemmät kustannukset, optimaalinen vaikutus ja tyytyväiset työntekijät. Älä ole kiireinen, ole tuottava. Siihen pyrimme intuitiivisilla ratkaisuillamme.

Lisätietoja SD Worx Workforce management

SoftOne Go

SoftOne Go

SoftOne

Softone ERP -järjestelmässä on moduulit palkanlaskennasta, rahoituksesta, myynnistä, henkilöstöstä, projekteista ja ajasta. Liiketoimintajärjestelmä on mukautettavissa toimialalle ja painopiste on pohjoismaisilla markkinoilla. SoftOne tarjoaa sinulle helppokäyttöisen älykkään työkalun työvoiman suunnitteluun. Sen avulla voit kohdistaa resurssit tuotanto-, tehtävä- ja toimintatarpeiden perusteella...

Lisätietoja SoftOne Go

Tamigo

Tamigo

Tamigo

Tamigon alustan kautta yritykset voivat helposti hallita sekä henkilöstöä että muita HR-prosesseja. Alustassa on muun muassa sisäänrakennettuja moduuleja, kuten rekrytointiprosessin hallinta, mukaan lukien työpaikkailmoitusten luominen ja hakemusten käsittely. Lisäksi panostetaan vahvasti sisäiseen kehittämiseen moduuleilla, kuten HR-analyyseillä ja palautemoduuleilla, jotka varmistavat positiivis...

Lisätietoja Tamigo

TuntiVelho-logo

TuntiVelho

Accountor

TuntiVelho on osa työvuorosuunnitteluun tarkoitettua TyövuoroVelhoa, jonka avulla jo sadat yritykset ilmoittavat palkkatietonsa palkanlaskijalle helposti ja luotettavasti. TuntiVelho soveltuu työajanseurantaan toimialasta riippumatta. Osa Mepco Total -ohjelmistoperhettä.

Lisätietoja TuntiVelho

Visma Entry on simppeli, mutta monipuolinen työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi

Lisätietoja Visma Entry

Xledger

Xledger

Xledger

Xledger on 100-prosenttisesti pilvipohjainen yritysjärjestelmä - kehitetty pilvessä ja sitä varten todellisena SaaS-ratkaisuna. Heidän pääpainonsa on automatisoinnissa, näkemyksissä ja skaalautumisessa, jotta asiakkaat voivat hallita liiketoimintaansa täysin - missä ja milloin tahansa. Heidän todellinen pilviliiketoimintajärjestelmänsä on käyttäjäystävällinen, mukautuva ja moderni, ja se auttaa yr...

Lisätietoja Xledger

Aikaraportointijärjestelmä

Ajanraportointijärjestelmä

On monia järjestelmätoimittajia, jotka mahdollistavat digitaalisen aikaraportoinnin Suomen markkinoille, mikä vaikeuttaa ostajan yleiskuvan saamista mikä aikaraportointijärjestelmä on sopivin. Lisäksi se on vaikea tietää, tarvitsetko todella kaikkia siinä olevia toimintoja eri pakettitarjouksia? Businesswith.se on täysin ilmainen palvelu SaaS/järjestelmien ostajat pohjoismaisilla markkinoilla. Täältä löydät ne kaikki toimittajat, jotka tarjoavat ajanraportointijärjestelmiä ja ajanlaskentajärjestelmiä. Ostajana voit suodattaa eri toimintojen ja hintojen mukaan, jotta voit saat nopeasti ja helposti yleiskuvan tarpeisiisi sopivasta. On esimerkiksi mahdollista tarkastella, mitkä toimittajat ovat tarjoaa henkilötietoja tai räätälöityjä projektiraportteja. Tai ehkä sinä etsit toimialakohtaista aikaraportointijärjestelmää, joka on kehitetty käsityöläiset tai konsultit, jotka laskuttavat aikaa? Ehkä se pitäisi tehdä sovelluksen kautta aikaraportointiin?

Useiden toimittajien kanssa käytyjen vuoropuhelujen ja tarpeiden selvittämisen jälkeen sekä pienyritysten omistajien että suurempien yritysten vaatimuksia, sitä olemme yrittäneet kartoittaa ja analysoida erilaisia ​​toimintoja, joita pidämme ydintoimintoja tai enemmän räätälöityjä toimintoja mobiililaitteille aikaraportointi.

Tarkista hinnoittelumalli ja mukana olevat ominaisuudet

Projekti- ja aikaraportointijärjestelmät ovat saatavilla kaikenkokoisille ja -kokoisille yrityksille teollisuuden aloilla. On kuitenkin tärkeää tarkistaa hintamalli, koska niitä on monia toimittajilla on erittäin hyvä tuote, mutta saatat tarvita vain 40-50 % toiminnoista, mutta joudut maksamaan kaikesta. Sen ei tarvitse olla haitta jos on niin, että sinulla on raportointiaikasi keskeinen osa liiketoimintaa, koska pakettien välinen päivitys ei tarkoita niin suurta hintaerot, jos esimerkiksi peruspaketti sisältää enemmän toimintoja.

Etsi palveluntarjoajasi ja vertaa tai käytä järjestelmäopasta nähdäksesi mitä mikä sopii sinulle parhaiten. Täältä löydät kaiken järjestelmistä ja ohjelmistoista projektiraportointi, aikaraportointi, henkilöstöloki, aikaraportointi jne.

Mikä on aikaraportointijärjestelmä?

Nykyään monet ilmoittavat työaikansa paperilla, mutta niitä on monia toimittajia, jotka toimittavat digitaalisia innovaatioita voidakseen Luo aikaraporttisi digitaalisesti sovelluksen kautta tai verkossa. Lisäksi niin luo aikaraportointijärjestelmät ovat hyvä perusta palkkahallinnolle ja tilitoimistoon, jotta manuaalisia virheitä ei tapahdu. Aikaraportointijärjestelmät ovat periaatteessa hyvin samankaltaisia, esimerkiksi niitä on seuraavat lähes kaikissa järjestelmissä:

 1. Rekisteröintiaika
 2. Luo perusta palkalle ja kirjanpidolle
 3. Anna johtajalle helppo yleiskuva poissaoloista ja työajasta hänen osastoilla
 4. Aikalaskujen lähettäminen, jos työskentelet esimerkiksi konsulttialalla tai freelancereita tms.

Kuten sanottu, perusta on sama, mutta tarvetaso vaihtelee paljon. Tarpeet vaihtelee usein riippuen siitä, mitä rutiineja ja prosesseja sinulla on, jos työskentelet projektiin liittyvissä toimissa tai jos olet ulkoistanut omasi palkanlaskennan käsittely esimerkiksi tilitoimistolle.

Aikaraportointijärjestelmät varmistavat kannattavuuden lisäämisen ja luomisen hallinnon tarkkuus ajankäytön ja kaiken ympärillä olevan suhteen mutta miten sinun pitäisi valita järjestelmä, joka vastaa tarpeitasi, jotta et palkkion maksaminen?

Mitä sinun tulee tietää, kun harkitset ajanraportointijärjestelmää

Perusasiat, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi aikaraportointijärjestelmä pitää sen yksinkertaisena! Tällä tarkoitetaan sitä miestä heidän on aloitettava rutiineistaan ​​ja prosesseistaan ​​ja katsottava, onko se mahdollista aikaraportointijärjestelmä voi asiakasräätälöintikykynsä perusteella luoda sen joita tarvitset digitaalisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä liikaa muutoksia. On monia toimittajia, joilla on valmiita pakettitarjouksia, jotka voivat täyttää lähes 90 % kaikista tarpeistasi, mutta loput 10 % on helppo toteuttaa neiti. Esimerkiksi monet tavarantoimittajat tarjoavat useimpia asioita ajan rekisteröinnin ja aikataulun suhteen, mutta se ei toimi kunnolla sertifikaattitoiminto, jonka vuoksi se ei toimi sinulle. Alla on joitain ehdotuksia Ota huomioon mobiiliaikaraportointijärjestelmää ostaessasi:

Niille, jotka työskentelevät laskutusajan kanssa ja joilla on työntekijöitä

 • Ajoitustoiminto käytettävissä
 • Todistus
 • Sähköinen allekirjoitus
 • Mahdollisuus lisätä matkalasku- ja kuluhallintamoduuli
 • Helppo integroida palkkajärjestelmääsi tai tilitoimiston palkkajärjestelmään
 • Voitko luoda työtilauksen suoraan järjestelmässä
 • Onko henkilökunnan sänky mukana vai pitääkö sinun ostaa lisää

Niille, jotka etsivät yksinkertaisempaa ajanraportointijärjestelmää

 • Voiko tilitoimisto lukea aikaraportin suoraan järjestelmästä
 • Onko käyttöoikeustasoja
 • Lasku- ja palkkaasiakirjat on luotava helposti
 • Raportointimuoto
 • Projektiraportointi

Hintaerot perustoimintojen välillä eivät eroa paljon, mutta mitkä Eri paketeissa olevat ominaisuudet vaihtelevat valitettavasti paljon. Näin ollen businesswith.se:n kautta näet, mitä toimintoja toimittajilla on tarjoukset ja kuinka niiden hintamallit määritetään ja siten vertailla järjestelmän tarjoajat toisiaan vastaan ​​suoraan palvelussamme.

Aikaraportointijärjestelmän toimintojen kuvaus

App

Erittäin tärkeä tekijä online-aikaraportoinnissa on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen sovellusratkaisu, joka johtaa siihen, että työntekijät todella käyttävät järjestelmää.

Henkilökunnan keikat mukaanlukien

Veroviranomaisten edellyttämä digitaalinen raportointijärjestelmä on oltava käytössä työpaikoilla, lähinnä rakennusyrityksissä, ravintoloissa, kauneudenhoito- ja terveydenhoitoalan yrityksissä, elintarvike- ja tupakkayrityksissä jne. Sinun on rekisteröitävä tiloissa/työpaikalla työskentelevä henkilöstö, tai olet vaarassa saada sakon.

Laskutus

Varmistaa, että voit luoda laskumallin suoraan järjestelmässä. Erittäin kätevä ominaisuus niille, jotka laskuttavat aikaa tai työskentelevät projekteissa.

Matkat ja korvaukset

Joissakin aikaraportointijärjestelmissä on sisäänrakennettu toiminto

Poissaolot ja joustava ilmoittautuminen

Poissaolo- tai joustoraportointi, joka voidaan siirtää suoraan palkanlaskentajärjestelmään, yksinkertaistaa palkkahallintoa ja varmistaa hyvän yleiskuvan.

Projektin kirjanpito ja raportointi

Niille, jotka työskentelevät erilaisten projektien parissa ja haluavat selkeän yleiskuvan projektien aikataulusta ja suunnittelusta suoraan järjestelmässä. Nämä projektinhallintatoiminnot ovat tärkeitä digitaalisessa aikaraportointijärjestelmässä. Projektibudjettien luominen, aikaraportoinnin aikatauluttaminen projekteissa jne. ovat esimerkkejä siitä, minkä pitäisi olla mahdollista, mutta joustavuuden taso vaihtelee eri toimittajien välillä.

Raportointi

Tärkeä tekijä on raportointimahdollisuus, jolla tarkoitetaan mahdollisuutta luoda ja poimia raportteja, saada hyvä yleiskuva tilastoista, koota kaikki raportit yhteen näkymään jne.

Todistus

Varmentaminen suoraan järjestelmässä

Työaikataulu

Voit luoda työaikatauluja suoraan työajanseurantajärjestelmään, jotta kaikki näkevät ne suoraan järjestelmässä.

Työtilaus

Työtilausten luominen tai hallinnointi suoraan ajanseurantajärjestelmässä antaa saumattoman yleiskuvan työtilaukseen liittyvistä kustannuksista, tuloista, eristä ja muusta.