EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Kaikki järjestelmistä ja ohjelmistoista yritysjärjestelmiin

Liiketoimintajärjestelmä

Aika hankkia todellinen yritysjärjestelmä (ERP-järjestelmä) tai aika modernisoida nykyinen tapasi hallita liiketoimintaprosessejasi? Vinkki numero yksi: etsi kumppani, jolla voit olla pitkään eteenpäin.

Yritysjärjestelmä on monimutkainen järjestelmä, jolla voi olla numero erilaisia ​​toimintoja, jotka auttavat sinua virtaviivaistamaan erilaisia ​​liiketoimintaprosesseja, kuten mm. erilaisista ostoksistasi ja toimittamastasi palveluista ja tuotteista. Tässä on tarpeen lukea, jotta ymmärrät, mitä eri järjestelmät tarjoavat. ottaa monia toimintoja, joita et koskaan käytä, ei suositella. Varmista siksi, että tarkistat huolellisesti suunnittelemasi yhteistyökumppanin ja toimittajan saumat äläkä maksa enempää kuin tarvitset. Vertaa eri liiketoimintajärjestelmiä huolellisesti.

Mikä on paras yritysjärjestelmä? Matka kohti sellaisen ostamista uusi järjestelmä alkaa itsestäsi. Millainen yritys olet ja mitkä? Onko sinulla tällä hetkellä haasteita ja tarpeita? Missä olet viiden vuoden tai kymmenen vuoden kuluttua? Liiketoimintajärjestelmän osto ei tapahdu silmänräpäyksessä. Aseta itsellesi vaatimuksia toimittaja, joka voi auttaa sinua osissa, jotka eivät ehkä toimi tänään, ja varmista, että heillä on hyvät tuen ja tuen ehdot.

Löydät BusinessWith-sivustolta, mitkä yritysjärjestelmät ovat saatavilla Suomessa. Vertaile moduuleja, toimintoja ja lajittele toimialan mukaan älykkäässä vertailupalvelussamme.

Parhaat järjestelmät Liiketoimintajärjestelmä

NetSuite-logo-half-light.png

Netsuite

Oracle

Netsuite tarjoaa lukuisia erilaisia ratkaisuja. Se toimii kanavoimalla ostotilaukset vahvistetuille, esihyväksytyille tavarantoimittajille. Mutta ei siinä vielä kaikki. Se myös päivittää automaattisesti neuvotellut sopimukset.

Lisätietoja Netsuite

Sage X3

Sage X3

Sage Group plc

Sage X3 – kansainvälinen, moderni liiketoimintajärjestelmä, joka on mukautettu Ruotsin ja Pohjoismaiden markkinoille. Kehitetty teollisuusyrityksille, ryhmille ja toimialoille, joilla logistiikka ja tuotanto ovat ydintoimintoja. Verkkopohjainen mobiili yritysjärjestelmä, jota käytetään tällä hetkellä yli 80 maassa ja jossa on tehokkaat toiminnot, joilla voit kehittää ja hoitaa liiketoimintaasi nop...

Lisätietoja Sage X3

Deltek-logo

Deltek

Deltek

Deltek on johtava maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja ratkaisujen toimittaja projektipohjaisille yrityksille, kuten arkkitehdeille, suunnittelukonsulteille, IT-konsulteille, liikkeenjohdon konsulteille, lakimiehille ja tutkimukselle muutamia mainitaksemme. Deltek Maconomy on tehokas, projektikeskeinen ERP-ratkaisu, joka maksimoi käyttäjien tuottavuuden toimiala- ja roolikohtaisilla toiminnallisuuks...

Lisätietoja Deltek

Aseta vaatimuksia liiketoimintajärjestelmien toimittajallesi

Mitä vaatimuksia toimittajalle voidaan asettaa? Vastaus ei yllätä: monet. Tämä osto on uskomattoman tärkeä koko yritykselle, joten jatka eteenpäin aikaa tarkastella ja vertailla eri liiketoimintajärjestelmiä. Aloita ymmärtääksesi, mitä haasteita sinulla on tänään ja kuinka paljon apua tarvitset tarve - ja mitä voit tehdä itse. Kuinka paljon apua tarvitset? toteutus, ylläpito ja tuki? Kuinka monimutkaista yrityksesi ja tarpeesi on integroitko järjestelmän nykyiseen järjestelmään? Yritysjärjestelmän hinta vaihtelee paljon, mutta se on sanomattakin selvää uudestaan ​​ja uudestaan ​​kaikista B2B-järjestelmistä - älä maksa enempää kuin tarvitset. Saada sinulla on oikea käsitys siitä, mitä eri toimittajat veloittavat, molemmat itse ostosta sekä tulevista päivityksistä, kehityksestä ja ylläpidosta. Kysy itseltäsi, kuinka paljon tukea, tukea ja koulutusta tarvitset. Sinä haluat liiketoimintajärjestelmän, joka parantaa prosessejasi ja joka auttaa pitkällä aikavälillä voit todella säästää rahaa ja aikaa. Liiketoimintajärjestelmästä löytyvät toiminnot pitäisi sopia sinulle kuin hanska, joten muista valita liiketoimintajärjestelmä, joka todella sopii sinulle.