EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita BPM-järjestelmiä

Mitä minun pitäisi ajatella BPM:stä (Business Process Management)?

BPM eli liiketoimintaprosessien hallinta tarkoittaa liiketoimintaprosessien optimointia, analysointia ja hallintaa niin, että ne toimivat mahdollisimman hyvin ja sujuvasti. Prosessikartan luominen voi olla hyödyllistä hahmotella liiketoimintaprosessisi toimintaa ja ulkoasua. Sitten on selkeämpää ja helpompi visualisoida ketjut. Liiketoimintaprosessit ovat monimutkaisia, joten saatat tarvita työkalun tai ns. BPM-ohjelmiston saadaksesi hallinnan ja yleiskuvan prosesseista. BusinessWithissä luetellaan eri BPM-ohjelmistot, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla. Täällä voit helposti vertailla ja löytää sitten yrityksellesi parhaan työkalun.

Mitä hyötyä BPM-työkalusta on?

Kaikki yritykset pyrkivät parantamaan erilaisia ​​prosesseja, samoin yrityksesi tai organisaatiosi. BPM-työkalulla saat todellista vaikutusta automatisoimalla virrat ja mittaamalla ja mallintamalla prosesseja. Täällä voit odottaa menojen vähentämistä ja toivottavasti myös tulojen kasvattamista. Monet työkalut voidaan integroida olemassa oleviin järjestelmiisi, mikä on suuri etu. Odotat lukuisia etuja BPM-työkalun tai BPM-ohjelmiston avulla. BusinessWith auttaa sinua matkan varrella auttamalla sinua vertaamaan ja sitten löytämään parhaan BPM-työkalun yrityksellesi. Tervetuloa käyttämään vertailuoppaamme tänään.

Vinkkejä oikean BPM:n (Business Process Management) löytämiseen

Lista 1 eri BPM-system

Lajittele

SAP:n Business Process Transformation -alusta on paras ratkaisu liiketoimintasi muuttamiseen ja uusien korkeuksien saavuttamiseen. Tämän alustan avulla varmistat liiketoimintaprosessiesi optimoinnin huipputeknologian ja työkalujen avulla, jotka tarjoavat tietoa yrityksesi tiedoista, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Lisätietoja SAP Signavio

Vinkkejä oikean BPM:n (Business Process Management) löytämiseen

BusinessWithin neuvot sinulle, joka etsit parempaa tapaa hoitaa liiketoimintaprosessejasi, on löytää työkalu, joka on käyttäjäystävällinen ja helposti saatavilla. Jos kukaan ei ymmärrä työkalua tai edes pidä sitä liian monimutkaisena käyttää, et pääse mihinkään. Näyttävä ja siisti ominaisuus kaikessa loistossaan, mutta kun kyse on siitä, käytettävyys on paljon tärkeämpää. Tämä koskee kaikkia järjestelmiä. Ota myös huomioon, millainen yritys tai organisaatio olet. Mikä on organisaation koko? Älä osta isompaa pukua kuin tarvitset, mutta muista myös, että saatat tarvita työkalun kasvamiseen, jos ajatus on laajentaa liiketoimintaa. Tulevaisuus on kirjoitettu pilvipohjaiseksi, ja** pilvipohjaiset BPM-työkalut** tarjoavat selkeät edut pilvessä olemisesta – se on paljon turvallisempaa ja ennen kaikkea joustavampaa kuin omalla palvelimellasi. Monet nykyiset työkalut tarjoavat sinulle ilmaisen kokeilujakson – miksi et kokeilisi sitä ensin? Voit myös osallistua muiden kokosi yritysten arvosteluihin ja arvioihin. BusinessWith listaa markkinoilla olevat erilaiset BPM-työkalut. Vertaa ja löydä yrityksellesi sopiva BPM-ohjelmisto.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Analyysityökalut

Järjestelmä tarjoaa toimintoja kerätyn datan analysoimiseksi ja siten mahdollisten parannusmahdollisuuksien tai vahvuuksien tunnistamiseksi.

API

Voit helposti liittää organisaatiosi muut järjestelmät prosessityökaluun ja luoda saumattoman ja integroidun järjestelmäverkoston.

Asiakirjojen hallinta

Prosessi voi koostua useista eri kokonaisuuksista, ja asiakirjahallinnan avulla voit tallentaa ja linkittää asiakirjoja kuhunkin kokonaisuuteen tai koko prosessiin.

Dashboard

Dashboard-toiminto luo graafisen yleiskuvan prosessin tärkeimmistä välineistä, mikä lisää valvontaa.

Low-code

Tämä tarkoittaa, että järjestelmää voidaan kehittää ja mallintaa ilman kehittyneitä ohjelmointitaitoja. Tämä tarkoittaa sitä, että työntekijät, joilla ei ole aiempaa kokemusta, voivat käyttää järjestelmää ja osallistua prosessin perustamiseen ongelmitta.

Luvat

Määritä oikeudet työntekijöille, joiden katsotaan soveltuvan prosessien tai osaprosessien hallintaan organisaatiossa.

Poikkeamien hallinta

Kaikki poikkeamat dokumentoidaan ja käsitellään suoraan järjestelmässä. Yhdessä automaattisten ilmoitusten kanssa poikkeamat voidaan myös ilmoittaa suoraan käyttäjälle.

Prosessikartat

Piirrä organisaation eri prosessit kartan avulla. Tämä havainnollistaa, miten prosessi toteutetaan ja miten tiedonkulku kulkee eri yksiköiden välillä.

Standardoidut moduulit

Standardisoitujen symbolien avulla prosessit ovat helposti kaikkien työntekijöiden ymmärrettävissä, mikä vähentää väärinkäsitysten riskiä.

Tekoäly

Tekoälyn avulla järjestelmä voi kehittyä itsestään lukemalla tiedoista kuvioita ja tunnistamalla parannusmahdollisuuksia ilman manuaalista puuttumista.