EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita aikatauluohjelmistoja

Miten minun pitäisi ajatella ohjelmistojen aikataulutusta?

Monet yritykset käyttävät edelleen Excel-taulukoita, laskentataulukoita tai käsinkirjoitetut luettelot ja kalenterit hallintaan ja ohjaukseen aikataulutus. Siinä ei ole mitään väärää - mutta epätarkkuuksien riski on suurempi kun sinulla ei ole vankkaa järjestelmää, joka suurelta osin auttaa sinua automatisoida prosesseja. Kun otat askeleen ja valitset työskennellä ajoitustyökalun kanssa, saat paremman yleiskuvan ja suurempaa valvontaa työnantajana. Annat myös työntekijöillesi luotettavan välineitä, joiden avulla he voivat hallita työaikaansa paremmin. Lisäksi järjestelmä tarjoaa ajastaa sinulle mahdollisuuden säästää aikaa, kun kaikki aikaraportoinnista, poissaoloraporteista ja palkkatiedot menevät järjestelmän läpi. Kiinnostaako Suomen paras aikatauluohjelma? Me BusinessWithissä tarjoamme sinulle yleiskatsauksen suosituimmista työkaluista, jotta voit tehdä vertailun ennen valintaa.

Mikä aikataulutusohjelmisto sopii yrityksellesi?

Millainen aikataulutusohjelmisto, ns. Työvoimanhallinta järjestelmän (WFM) tarvitsetko? Tässä on tarkoituksenmukaista ajatella toimialan perusteella. Terveydenhuollon henkilöstö, esimerkiksi hotellit, varastot ja logistiikkateollisuus työskentelevät vuorotyönä ja voivat olla suuri tarve kutsua sijaisia ​​ja suunnitella resursseja, ja se on helppoa varmista, että sinulla on oikea henkilö oikeisiin tehtäviin. Sitten saatat tarvita järjestelmän jossa voit kysyä saatavuudesta tekstiviestitoiminnolla ja hallita sitä helpommin epämukavat työajat. Lisäksi on tärkeää, että noudatat lakeja ja määräyksiä, kun kyse on leposta ja palautumisesta. Nykyään markkinoilla on useita hyviä aikatauluratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja rahaa sekä korkeatasoista käyttäjäystävällisyyttä työntekijöillesi. The useimmat aikataulujärjestelmät pystyvät tarjoamaan tukea molemmille palkkajärjestelmä, budjetti ja voi tarjota tilastoja. Vertaa ja valitse itse BusinessWith opas löytää sinulle parhaiten sopiva järjestelmä.

Oikea aikataulutusohjelmisto tekee onnelliseksi työntekijät

Lista 6 eri Ajoitusohjelmisto

Lajittele
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Modernisoi ja tehosta työaikaraportointianne TimeplanGo-ohjelmistolla Säästä sekä esimiesten että työntekijöiden aikaa ja yksinkertaista samalla työaikaraportointianne. TimeplanGo-ohjelmistolla luotte modernin prosessin työaikaraportointiinne ja saatte käyttöönne älykkäät työkalut, jotka tehostavat prosessia raportoinnista poikkeuksien vahvistamiseen ja palkkahallintoon.

Lisätietoja Timeplan

ATOSS Logo 150x150px C.png

ATOSS

ATOSS Software

ATOSS auttaa suuria, komplekseja ​​yrityksiä vapauttamaan täyden potentiaalinsa kattavalla digitaalisella työvoimanhallinnalla. Se on erikoistunut monikansallisiin yrityksiin, joilla on tiukat kansainväliset vaatimukset. Esimerkiksi Lufthansa, Pepsi, Lacoste, DB Schenker ja Epiroc ovat heidän asiakkaitaan, jotka luottavat ATOSSiin. Räätälöimisen ansiosta voit varmistaa työntekijöiden tyytyväisyyde...

Lisätietoja ATOSS

Planday

Planday

Planday

Etsitkö intuitiivista ja käyttäjäystävällistä järjestelmää? Silloin Planday saattaa olla etsimäsi alusta. Heidän työvoimanhallintaohjelmistonsa kautta pääset käyttämään toimintoja, kuten palkkojen käsittelyä, mikä säästää paljon hallinnollisia resursseja ja prosesseja. Lisäksi alustassa on toimintoja, kuten aikataulutus, strateginen suunnittelu ja aikaraportointi, jotka varmistavat, että yritykses...

Lisätietoja Planday

Plandisk-logo

Plandisk

Visma Plandisc AS

Plandisc on suunnittelutyökalu, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä organisoimaan ja optimoimaan resurssienhallintaa. Työkalun avulla voit luoda interaktiivisia aikatauluja, jotka visualisoivat ja koordinoivat tehtäviä, projekteja ja työvuoroja intuitiivisella tavalla. Monien ydintoimintojen joukossa ovat tehtävien allokointi, poissaolojen hallinta, kyky suunnitella ja seurata resurssien kulut...

Lisätietoja Plandisk

Quinyx-logo

Quinyx

Quinyx

Yksi Ruotsin suurimmista työvoimasuunnittelun toimijoista. Tämä käyttäjäystävällinen ajoitusohjelmisto tarjoaa tekoälytukea henkilöstön ja ajan optimoimiseksi.

Lisätietoja Quinyx

Tamigo

Tamigo

Tamigo

Tamigon alustan kautta yritykset voivat helposti hallita sekä henkilöstöä että muita HR-prosesseja. Alustassa on muun muassa sisäänrakennettuja moduuleja, kuten rekrytointiprosessin hallinta, mukaan lukien työpaikkailmoitusten luominen ja hakemusten käsittely. Lisäksi panostetaan vahvasti sisäiseen kehittämiseen moduuleilla, kuten HR-analyyseillä ja palautemoduuleilla, jotka varmistavat positiivis...

Lisätietoja Tamigo

Oikea aikataulutusohjelmisto tekee onnelliseksi työntekijät

Työntekijänä kyky hallita työaikojasi ja vaikuttaa siihen antaa sinulle a suurta vapauden tunnetta ja hyödyttää sinua työnantajana. Kun sinulla on hyvä aikataulutusohjelma käytössä, se hyödyttää molempia osapuolia. Sinulle se tulee olemaan helpompi hallita - voit nopeasti ja helposti asettaa aikataulusi, saada seuraa loma- ja passimuutoksia ja voit automatisoida kaiken alkaen poissaoloilmoitusten palkkatiedot. Tämän päivän aikatauluohjelma on usein erittäin helppokäyttöinen sekä sinulle että työntekijöillesi. Tulet tuntea olevasi askeleen edellä, kun osaat ennakoida henkilöstötarpeita ja varmentaa ajat muutamalla nopealla painalluksella.

Kun työntekijät itse kokevat voivansa hallita ja hallita omaansa työaika, sinulla on varmasti tyytyväinen työvoima. Se ei ole aina mahdollista antaa henkilökunnalle kaikki valinnanvapaus maailmassa, mutta tietty määrä Tämä saa heidät tuntemaan olonsa joustavammiksi. Työnantajana tämä onnistuu tyytyväisyys johtaa toivottavasti henkilöstön vaihtuvuuden vähenemiseen - ja sitten se pätee on käytössä aikataulutyökalu, joka helpottaa molempia osapuolia.

Vertaa ja valitse aikatauluohjelmistosi BusinessWithin kautta ja katso odottaa yrityksesi tulevaisuutta, jossa sinulla on enemmän hallintaa ja paremman yleiskuvan aikataulustasi.