EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita low code-työkaluja

Mikä on low code-työkaluja

Oletko kuullut matalasta koodista ja ilman koodia? Sovellusten, verkkokaupan, lomakkeiden tai kenties tarkistuslistojen luominen tai rakentaminen ilman IT-asiantuntijaa – on trendi, joka vain kasvaa ja kasvaa. Low code alustojen ansiosta yhä useammat ihmiset voivat luoda haluamiaan sovelluksia vetämällä ja pudottamalla – koodauskielen oppimisen sijaan. Low Code tai Low Code Development Platform (LCDP) on eräänlainen mahdollistaja, joka avaa ovia ja nopeuttaa digitalisaatiota. Työkalu tai alusta tarkoittaa myös sitä, että IT-kehittäjät tai IT-osastot vapauttavat paljon resursseja ja säästävät aikaa – kun käyttäjät itse voivat hyödyntää teknologiaa helposti. Korkea koodi kuitenkin säilyy, mutta se voi menettää käyttäjiä, kun yhä useammat ihmiset käyttävät yksinkertaisempaa matalaa koodia. Monet uskovat, että alhainen koodi tarkoittaa IT:n ja tekniikan demokratisoimista.

Mutta miten alhaisen koodin työkalut todella toimivat? Työkalu on visuaalinen ja sen ansiosta on helppo "silmällä" ymmärtää, miten esimerkiksi sovellus tai kulku voidaan rakentaa. On mahdollista rakentaa yksinkertaista koodia, mutta ennen kaikkea tekniikka koostuu vetämällä ja pudottamalla haluamasi luomiseen ja rakentamiseen sekä standardoitujen muotojen, kuten vakiomallien ja moduulien käyttämisestä. Esimerkkejä käyttöalueista ovat tehtävien automatisointi, kuten kun asiakas mainostaa jotain Internetissä, tai sovelluksen suunnittelu.

Mikä low code-työkalu on paras yrityksellesi? BusinessWith tarjoaa sinulle markkinoiden alhaisen koodin alustat. Meidän avullamme voit helposti vertailla eri työkaluja löytääksesi sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Tervetuloa aloittamaan vertaaminen järjestelmäoppaassamme - jo tänään.

Tässä on mitä sinun tulee tietää alhaisen low code-työkaluista

Listattuna 13 eri järjestelmää kategoriassa Low code

Lajittele
CMA-stacked-logo-Black.png

Canvas

ConnectMyApps

Canvas on paras ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat siirtää tietoja helposti liiketoimintakriittisten sovellusten välillä. Canvasin avulla voit automatisoida tietojen synkronoinnin, säästää aikaa ja vähentää virheitä sekä hallita tietojasi täysin samalla alustalla. Voit määrittää integraatiosi itse tai asiantuntijatiimimme avulla.

Lisätietoja Canvas

Flowfactory

Flowfactory

Flowfactory

Luo luovia ratkaisuja, jotka samanaikaisesti virtaviivaistavat organisaatiota Flowfactoryn low-code alustalla. Tämä pilvipohjainen työkalu on suunniteltu nykyaikaisella matalakoodaustekniikalla, jonka avulla on helppo reagoida äkillisiin muutoksiin, jotka lisäävät järjestelmän vaihtotarvetta. Järjestelmän monimutkaisuuden rajoja laajentaa myös mahdollisuus käyttää manuaalista koodausta ja siten aj...

Lisätietoja Flowfactory

Any4m

Any4m

Any4m

Any4m:n pilvipohjaisen alustan ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla on helppo visualisoida liiketoimintaprosessit ja luoda moderni interaktiivinen hallintajärjestelmä. Linkittämällä rakenteita ja asiakirjoja Any4m:ssä täysin saumattomasti Microsoft Office 365:een integroidussa, yrityksen visio paranee ja tehokas yhteistyö monitoimitiimien välillä on mahdollista. Any4m:n avulla käyttäjät ...

Lisätietoja Any4m

appian

appian

appian

Tehokas ja automatisoitu BPM-ratkaisu mukautetuilla järjestelmillä, joita voidaan käyttää liiketoiminnan virtaviivaistamiseen. Kartoita työnkulkuja, anna tekoäly ehdottaa seuraavaa vaihetta prosessissa ja anna työntekijöiden automatisoida tehtävänsä ilman koodausta. Integroi muut järjestelmät organisaation sisällä luodaksesi korkeamman automaation ja antaa järjestelmien toimia yhdessä ilman unta. ...

Lisätietoja appian

Unknown.png

AppSheet

Google

Nopein tapa luoda sovelluksia ja automatisoida työtä Google AppSheetin avulla voit rakentaa tehokkaita ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat työtä. Koodausta ei vaadita.

Lisätietoja AppSheet

Azure

Azure

Microsoft

Azure on Microsoftin kehittämä matalan koodin ohjelma, ja se on kattava järjestelmä, joka on skaalattavissa useilla erityyppisillä moduuleilla, kuten iPaaS-järjestelmänä toimivilla moduuleilla. Järjestelmä on suunniteltu ohjelmien kehittämiseen rajoitetulla koodilla ja se voi tarjota ratkaisuja halvemmalla kuin monimutkaisilla koodilla kehitetyillä järjestelmillä, samalla kun se tarjoaa useita its...

Lisätietoja Azure

Mendix

Mendix

Mendix

Mendixin matalakoodialusta on tehokas työkalu digitaalisten prosessiesi muuttamiseen. Sovellusten luomiseen tarkoitettujen yksinkertaisten rakennuspalikoiden avulla voit rakentaa edistyneitä ratkaisuja yksinkertaisella koodauskielellä. Pilvipohjainen ja räätälöity ratkaisu, joka voidaan muotoilla käyttäjän tarpeiden mukaan ja siten täyttää monia erilaisia ​​toimintoja riippuen siitä, miten uusi so...

Lisätietoja Mendix

Microsoft Power Appsin avulla voit rakentaa ammattimaisia ​​matalan koodin sovelluksia tekoälyn, valmiiden mallien, vedä ja pudota -ominaisuuksien ja nopean käyttöönoton avulla. Hanki kilpailuetu yhdistämällä kaikki tietosi. Ratkaisua voidaan käyttää yhdessä Microsoft Azuren kanssa sovellusten laajentamiseen ja skaalaamiseen sekä liiketoiminnan tarpeisiin.

Lisätietoja Microsoft Power Apps

Yksi maailman suosituimmista low koodin kehitysalustoista. Rakenna turvallisia ja skaalautuvia sovelluksia sekä verkossa että mobiilissa. Oracle APEXin avulla sinun ei tarvitse olla ohjelmointiasiantuntija ratkaistaksesi ongelmia. Alusta on suunniteltu täysin reagoivaksi, jotta se toimii yhtä hyvin pienillä näytöillä kuin isommilla näytöillä.

Lisätietoja Oracle APEX

OutSystems-logo

OutSystems

OutSystems

OutSystemsin avulla voit parantaa digitaalisia palveluitasi ja muuttaa asiakaskokemusta. Alusta perustuu nykyaikaisiin visuaalisiin työkaluihin ja tekoälyyn, jotta voit luoda mukautettuja sovelluksia muutamassa tunnissa. Kehitä mukautettuja ERP-, CRM- ja muita järjestelmiä ja hyödynnä tuhansia valmiita malleja ja moduuleja.

Lisätietoja OutSystems

Quickbase-logo

Quickbase

Quickbase

Quickbase on no-code-alusta, joka mahdollistaa yritysten luoda ja mukauttaa sovelluksia hallitakseen työprosesseja ja projekteja ilman ohjelmointitaitoja. Alusta tukee dynaamista työskentelyä ja projektinhallintaa tarjoamalla työkaluja sovellusten rakentamiseen, jotka parantavat näkyvyyttä ja tehostavat organisaation prosesseja.

Lisätietoja Quickbase

Retool

Retool

Retool

Matalakoodityökalu, joka käyttää standardoituja lohkoja joustavien ja käyttökelpoisten järjestelmien rakentamiseen selkeällä data- ja tietovirralla. Yli 90 eri rakennuspalikalla voit rakentaa oman järjestelmän tarpeen mukaan, ja ohjelmoijille on myös mahdollisuus täydentää java-skriptillä, mikä tarkoittaa, että käyttäjä ei koskaan rajoitu rakennuspalikoihin. Järjestelmän suorituskykyä on sitten he...

Lisätietoja Retool

SAP:lta löydät automaatioratkaisun tehokkaan alustan muodossa, joka antaa yrityksille mahdollisuuden automatisoida ja optimoida liiketoimintaprosessejaan. Alusta tarjoaa edistyneitä työkaluja prosessien suunnitteluun, automatisointiin ja valvontaan, mikä auttaa vähentämään manuaalista työmäärää ja lisäämään tehokkuutta. Ratkaisu mahdollistaa myös prosessin visualisoinnin, tehtävien ja päätöspistei...

Lisätietoja SAP Build Process Automation

Tässä on mitä sinun tulee tietää alhaisen low code-työkaluista

Få resurser, massbesparingstid och enkelt dra-och-släpp-gränssnitt. Low code-verktyken utmanar high code med sin utkervänliga lösl. Utan att vara IT-expert kan fler tillgodose sig kodande genom att inte koda allt – utan att bygga applikationer med hälve av moduler och mallar. I världen finns det idag en stor efterfrågan på IT-utvecklare, och som ett svar på den låga kod och ingen kodstor av marknadsförare så att fler kan vara med och ta del av den digitala eran och högteknologiska lösningarna.

Det är möjligt att använda en lågkodsplattform eller att kombinera flera lågkodsverktyg. Trenden är just nu, men jag tror att vi har ett ögonblick med den här nya plattformen och vi kan se hur den kan användas framåt och med vem.. Det är nogåt får utvisa får utvisa. Oftast betalar man för varje enskild utäger, vilket gör det englet att Skala upp numäret utäga när du behöver.

Behöver du besöka Skräddare en hel site, eller bygga en checklista för företaget? Ska du skapa upp en hel e-handel och vill hitta enklaste vägen för att bygga sidan? Då låg kod vara lösönen. BusinessWith listar de olika Verktyg som finns på märket idag. Hos oss kan du filtrera efter funktioner och läsa mer om respektive tjänst. Vårt råd är att ta del av referenser och andra kundbedömningar, inom du seleber low code-plattform för din förpej. Den stora fördelen med lågkodsfunktionalitet är att det är enkelt att prova det digitala landskapet för att hitta den form eller format som passar bäst både internt och externt. Börja jämföra för att sedan välja det Verktyg som knads bäst för är verksik i BusinessWith smarta systemguide online.

Kuvaus ominaisuuksista

Analysverktyg

The system offers functions to analyze collected data and thus identify potential improvement opportunities or strengths.

API

API:ita käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan liittää toisiinsa ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Application development for mobile

The platform can create applications for iOS and Android.

Interface for different devices

The application takes shape and is customizable according to the device that uses it, which allowed for the same functionality on mobiles, tablets and computers.

Sisäänrakennetut turvatoimet

Sisäänrakennetut turvatoimet, jotka estävät järjestelmää ja low-code-alustaa tietomurroilta.

Valmiit mallit

Valmiit mallit matalan koodin työkalulle mahdollistavat moduulien lisäämisen valmiilla toiminnoilla järjestelmää luotaessa.

Vedä ja pudota -toiminnot

Valmiita moduuleja ja malleja vetämällä ja pudottamalla uuden järjestelmän rakentaminen ilman koodausta on yksinkertaista ja helppoa.

Visualisoidut prosessit

Saa täydellinen yleiskuva järjestelmän prosesseista selkeiden symbolien ja eri moduulien välisten yhteyksien avulla ymmärtääksesi järjestelmän toimivuuden.