EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita low code-työkaluja

Mikä on low code-työkaluja

Oletko kuullut matalasta koodista ja ilman koodia? Sovellusten, verkkokaupan, lomakkeiden tai kenties tarkistuslistojen luominen tai rakentaminen ilman IT-asiantuntijaa – on trendi, joka vain kasvaa ja kasvaa. Low code alustojen ansiosta yhä useammat ihmiset voivat luoda haluamiaan sovelluksia vetämällä ja pudottamalla – koodauskielen oppimisen sijaan. Low Code tai Low Code Development Platform (LCDP) on eräänlainen mahdollistaja, joka avaa ovia ja nopeuttaa digitalisaatiota. Työkalu tai alusta tarkoittaa myös sitä, että IT-kehittäjät tai IT-osastot vapauttavat paljon resursseja ja säästävät aikaa – kun käyttäjät itse voivat hyödyntää teknologiaa helposti. Korkea koodi kuitenkin säilyy, mutta se voi menettää käyttäjiä, kun yhä useammat ihmiset käyttävät yksinkertaisempaa matalaa koodia. Monet uskovat, että alhainen koodi tarkoittaa IT:n ja tekniikan demokratisoimista.

Mutta miten alhaisen koodin työkalut todella toimivat? Työkalu on visuaalinen ja sen ansiosta on helppo "silmällä" ymmärtää, miten esimerkiksi sovellus tai kulku voidaan rakentaa. On mahdollista rakentaa yksinkertaista koodia, mutta ennen kaikkea tekniikka koostuu vetämällä ja pudottamalla haluamasi luomiseen ja rakentamiseen sekä standardoitujen muotojen, kuten vakiomallien ja moduulien käyttämisestä. Esimerkkejä käyttöalueista ovat tehtävien automatisointi, kuten kun asiakas mainostaa jotain Internetissä, tai sovelluksen suunnittelu.

Mikä low code-työkalu on paras yrityksellesi? BusinessWith tarjoaa sinulle markkinoiden alhaisen koodin alustat. Meidän avullamme voit helposti vertailla eri työkaluja löytääksesi sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Tervetuloa aloittamaan vertaaminen järjestelmäoppaassamme - jo tänään.

Tässä on mitä sinun tulee tietää alhaisen low code-työkaluista

Luettelo 0 eri Low code

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Tässä on mitä sinun tulee tietää alhaisen low code-työkaluista

Få resurser, massbesparingstid och enkelt dra-och-släpp-gränssnitt. Low code-verktyken utmanar high code med sin utkervänliga lösl. Utan att vara IT-expert kan fler tillgodose sig kodande genom att inte koda allt – utan att bygga applikationer med hälve av moduler och mallar. I världen finns det idag en stor efterfrågan på IT-utvecklare, och som ett svar på den låga kod och ingen kodstor av marknadsförare så att fler kan vara med och ta del av den digitala eran och högteknologiska lösningarna.

Det är möjligt att använda en lågkodsplattform eller att kombinera flera lågkodsverktyg. Trenden är just nu, men jag tror att vi har ett ögonblick med den här nya plattformen och vi kan se hur den kan användas framåt och med vem.. Det är nogåt får utvisa får utvisa. Oftast betalar man för varje enskild utäger, vilket gör det englet att Skala upp numäret utäga när du behöver.

Behöver du besöka Skräddare en hel site, eller bygga en checklista för företaget? Ska du skapa upp en hel e-handel och vill hitta enklaste vägen för att bygga sidan? Då låg kod vara lösönen. BusinessWith listar de olika Verktyg som finns på märket idag. Hos oss kan du filtrera efter funktioner och läsa mer om respektive tjänst. Vårt råd är att ta del av referenser och andra kundbedömningar, inom du seleber low code-plattform för din förpej. Den stora fördelen med lågkodsfunktionalitet är att det är enkelt att prova det digitala landskapet för att hitta den form eller format som passar bäst både internt och externt. Börja jämföra för att sedan välja det Verktyg som knads bäst för är verksik i BusinessWith smarta systemguide online.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Analyysityökalut

Järjestelmä tarjoaa toimintoja kerättyjen tietojen analysoimiseksi ja siten mahdollisten parannusmahdollisuuksien tai vahvuuksien tunnistamiseksi.

API

API:ita käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan liittää toisiinsa ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Liitännät eri laitteille

Sovellus muotoutuu ja mukautuu sitä käyttävään laitteeseen, jolloin se toimii samalla tavalla kännyköissä, tableteissa ja tietokoneissa.

Sisäänrakennetut turvatoimet

Sisäänrakennetut turvatoimet, jotka estävät järjestelmää ja low-code-alustaa tietomurroilta.

Sovelluskehitys mobiililaitteille

Alustalla voidaan luoda sovelluksia iOS:lle ja Androidille.

Valmiit mallit

Low-code-työkalun valmiiden mallien ansiosta järjestelmää luotaessa voidaan lisätä moduuleja, joissa on valmiita toimintoja.

Vedä ja pudota -toiminnot

Uuden järjestelmän rakentaminen ilman koodausta on helppoa ja suoraviivaista raahaamalla ja pudottamalla valmiita moduuleja ja malleja.

Visualisoidut prosessit

Saat täydellisen yleiskuvan järjestelmän prosesseista selkeillä symboleilla ja eri moduulien välisillä yhteyksillä, jotta ymmärrät järjestelmän toiminnallisuuden.