EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita VMS-järjestelmiä

Miten minun pitäisi ajatella VMS-järjestelmiä?

VMS tarkoittaa toimittajan hallintajärjestelmää tai toimittajan hallintajärjestelmää, ja ​​se on alusta, jota käytetään hallintaan ja ulkoisten konsulttien ympärillä oleviin prosesseihin. Täällä voit yrityksenä tai organisaationa luoda erilaisia ​​toimeksiantoja ja lähettää pyyntöjä sekä valita ja koordinoida konsultteja. VMS-alusta tai VMS-järjestelmä tarjoaa hyvän yleiskatsauksen koko konsultointisuunnittelusta ja -tarpeistasi ja voi tarjota sinulle ominaisuuksia, kuten hyvän perehdyttämisen ja yhden sateenvarjon. Kuten useimmat järjestelmät ja työkalut, VMS-alusta antaa sinulle hallinnan viljasta leivään - täällä voit turvautua reaaliaikaiseen dataan ja standardoida erilaisia ​​prosesseja, jotka kuuluvat konsulttitehtäviin. Tie oikeaan VMS-alustaan ​​on BusinessWithin kautta. Meiltä löydät laajan valikoiman VMS-alustoja, joita voit verrata ja löytää sitten yrityksellesi parhaiten sopivat.

Mikä VMS-alusta minun pitäisi valita?

Kysymys siitä, mikä VMS-alusta sinun pitäisi itse asiassa valita, vaatii seuraavan vastakysymyksen: Mitkä ovat sinun ja yrityksesi vaatimukset ja tarpeet? VMS-alustat ovat nykyään erittäin hyvin kehittyneitä, usein pilvipohjaisia, ja ne voivat tarjota sinulle paljon arvokkaita tilastoja ja oivalluksia, joiden avulla voit tehdä strategisia ja liiketoimintapäätöksiä. Odotetut kustannukset tai algoritmien käyttö oikeiden toimeksiantojen sovittamiseksi oikeanlaisille konsulteille ovat vain kaksi ominaisuutta, jotka ovat erittäin suosittuja näillä alustoilla. Jos haluat tuntea, että olet tehnyt läksyjäsi vertaamalla eri järjestelmiä toisiinsa – ota yhteyttä BusinessWithiin. Tässä listataan Suomen markkinoiden parhaat VMS-alustat, jotta voit löytää sellaisen, joka mielestäsi sopii sinulle kuin hansikas. Tervetuloa etsimään meille juuri nyt oikeaa VMS-järjestelmää toimittajien hallintaan.

Näin sinun pitäisi ajatella VMS-järjestelmiä

Listattuna 2 eri järjestelmää kategoriassa VMS-alusta

Lajittele
Qvalia

Qvalia

Qvalia

Automaattinen maksuratkaisu, joka voidaan integroida yrityksen liiketoimintajärjestelmään. Qvalian alusta on integroitavissa yrityksen talousjärjestelmään ja se pitää automaattisesti kirjaa muistutuksista, täsmäytyksistä ja raportoinnista.

Lisätietoja Qvalia

Risma

Risma

Risma Systems

Luo selkeät rakenteet ja työtavat Risman pilvipohjaisen compliance-järjestelmän avulla. Anna työntekijöiden, tietojen, raporttien ja prosessien työskennellä yhdessä ja täyttää säädöskehykset, joita vaaditaan menestyvän organisaation luomisen kannalta olennaisten standardien saavuttamiseksi. Käyttäjäystävällinen järjestelmä on räätälöitävissä yrityksen eri tarpeisiin ja tekee Risman vaatimustenmuka...

Lisätietoja Risma

Näin sinun pitäisi ajatella VMS-järjestelmiä

Miten työskentelet osto- ja toimittajahallinnan konsultoinnin ja järjestelmien kanssa nykyään? Onko sinulla edes järjestelmää vai tehdäänkö suurin osa Excelistä? Investoimalla vakaaseen järjestelmään tätä tarkoitusta varten saat paljon enemmän hallintaa etkä enää tuhlaa aikaa käsin asettamiseen. Kun digitalisoit konsulttiostot niin, että ne ovat osa yhtä VMS-alustaa, saat hyvän yleiskuvan konsulttiostoista ja voit nojata tietoihin erilaisia ​​päätöksiä tehdessään. Katso** kuukausikustannukset, kustannukset toimittajaa kohden ja helposti raportteja** tarvitsemasi mukaan. Digisopimukset? Ei hätää, monet järjestelmät tarjoavat mahdollisuuden sähköiseen sopimukseen ja allekirjoittamiseen.

VMS-alustoilla voit kerätä tarjoukset, pyynnöt, perehdytys ja sopimukset saman katon alle. Se vähentää huomattavasti hallintoasi ja on helpompi sovittaa oikea konsultti oikeaan tehtävään - sekä osallistua oivalluksiin, kuten kustannusennusteisiin. Toinen suuri etu, kun kaikki konsultit ovat samassa alustassa, on turvallisuus. Tässä GDPR ei ole vaikea pähkinä purkaa. Emme näe BusinessWithillä VMS-alustaan ​​investoinnissa huonoja puolia, mutta neuvomme on käyttää aikaa järjestelmien todella vertaamiseen ennen sellaisen valitsemista. Voit vapaasti ottaa huomioon, missä olet muutaman vuoden kuluttua - voiko järjestelmä kasvaa kanssasi vai onko rajoituksia? Tee vertailu eri VMS-alustoille ja mieti, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. BusinessWith toivottaa sinulle onnea VMS-alustan valinnassa – ja on tietysti käytettävissäsi, jos haluat opastusta tai lisää neuvoja.

Kuvaus ominaisuuksista

Automaattiset muistutukset

Saat järjestelmästä automaattisia muistutuksia tärkeistä tapahtumista, kuten maksuista ja lähtevistä sopimuksista, ja paljon muuta.

Dashboard

Näe tärkeimmät tiedot yhdelle ja samalle dashboardille koottuna ja pidä yrityksen tilanne täysin hallinnassa.

Konsultoi rekrytointeja

Saat mahdollisuuden etsiä ja rekrytoida konsultteja ja etsiä yrityksen etsimien konsulttien oikeat ominaisuudet ja allekirjoittaa sopimukset suoraan järjestelmässä, mikä on edellytys onnistuneille rekrytoinneille ja hyville tuloksille.

KPI:t

Kerää tärkeimmät tulosindikaattorit, jotta saat kattavan käsityksen yrityksen suorituskyvystä ja tuloksista.

Kustannusanalyysi

Laske konsultointitoiminnan kustannukset yrityksessä ja suhteuta ne yrityksen suorituksiin, jotta menot ja tulokset voidaan hallita täysin.

Laskutusmaksut

Hyväksy työaikaraportit ja käsittele laskut suoraan VMS-alustalla, jotta maksuprosessi sujuu ongelmitta.

Onboarding

Huolehdi uusista konsulteista ja esittele heidät sujuvasti yrityksen työvoimarakenteisiin ja luo kannattava ja tehokas prosessi.

Työn mainonta

Uusien konsulttien etsimiseksi järjestelmä mahdollistaa työpaikkojen mainostamisen, joita konsultit voivat löytää ja hakea, mikä mahdollistaa laajemman valikoiman konsultteja tehtävään.