EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Kaikki tietojen ja analyysin järjestelmistä ja ohjelmistoista

Mitä data ja analytiikka ovat?

Tietojen ja analyysien järjestelmät perustuvat yhteen asiaan - antaa sinulle tiedot ja perusta, jonka tarvitset voidaksesi tehdä oikean päätöksen sisälläsi ja puolestasi liiketoimintaa. Työkaluista voi olla apua muun muassa silloin, kun haluat arvioida omiasi markkinointiponnisteluja, tarkastella yrityksen liikevaihtoa tai saada ennuste miten yrityksen odotetaan pärjäävän.

Yksin istuminen erityyppisten tukien kanssa ei myöskään ole suositeltavaa ei arvaa, mitä tietty tieto tarkoittaa. Juuri siksi mies käyttää järjestelmää, työkalua, joka auttaa analysoimaan tärkeitä tietoa tai ennustaa tulevaisuutta, kuten budjetti ja ennustetyökalu.

Näiden monimutkaisten järjestelmien takana on uskomatonta älykkäät toiminnot, jotka ovat keinotekoisuuden perusta älykkyyttä - missä tietokoneemme ja laitteemme on ohjelmoitu tai niissä on työkaluja, jotka pystyvät siihen selvittää yhteyksiä, nähdä trendejä, ratkaista ongelmia, ennustaa yrityksen liiketoimintaa tai yleistää.

Tietojen ja analyysien järjestelmät ja työkalut säästävät valtavasti aikaa ja ovat hyödyllisiä voit tehdä harkittuja päätöksiä yhtenä Business Intelligence -järjestelmä. Ilman data- ja analysointityökalua onko helppoa hapuilla sokeasti tietämättä esimerkiksi myyntiponnisteluista osoittautui hyvin.

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 12000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Parhaat järjestelmät Data ja analyysi

Kenelle data- ja analysointijärjestelmä sopii?

Sinulle, joka haluat saada automaattisia näkemyksiä siitä, miten yrityksesi menee, ja sinulle jolla on suuria päätöspohjaa, se on työkalu tai järjestelmä tietojen sisällä ja analyysi täydellinen. Myös niille, jotka työskentelevät markkinoinnin tai taloudessa, se voi olla erittäin hyödyllistä visualisoida kuinka erilaisia ​​ponnisteluja keskeytti tai tarvitsee vain budjettityökalua, johon nojata.

Täällä voit analysoida tietojasi, jotka voit valita esimerkiksi jakaa muiden käyttäjien kanssa. Järjestelmää valittaessa kannattaa kuitenkin miettiä sitä aiempaa tietämystä. Kuinka kehittynyt järjestelmä voi olla? Etsitkö yksinkertaista ratkaisu, jonka voit aloittaa heti käytön? Haluatko mieluummin pilvipohjaisen ratkaisu? BusinessWith tarjoaa laajan valikoiman järjestelmiä suoraan sisään vertailupalvelusta.

Miksi käyttää järjestelmiä dataan ja analysointiin?

Excel kaikessa loistossaan, mutta tieto- ja analyysijärjestelmät säästävät paljon enemmän aikaa - ja voi antaa sinulle vielä enemmän apua matkan varrella yhteyksien ymmärtämisessä tai tulkita yrityksen erilaisia ​​tietoja. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, mihin tiedot auttavat sinua tee johtopäätökset, jotta ymmärrät ja tulkitset kaiken oikein. Käsitellä tietoja tai tietoja alueella, jota et täysin hallitse, on tehtävä yritykselle tai organisaatiolle karhunpalvelus.

Yrityksesi tulevaisuuden suunnittelussa data on välttämätöntä ymmärtää oikea päätös. Tietoihin perustuva strategia antaa sinulle dokumentoitua tietoa nojaa taaksepäin. Esimerkiksi saada sellainen Tietojen visualisointityökalut helpottavat kuvioiden näkemistä ja saada uusia oivalluksia.