EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita kiinteistöjärjestelmiä

Vertaa erilaisia ​​kiinteistöjärjestelmiä

Vuokrasopimus, pysäköintisopimus, maksut, kirjanpito ja jonohallintajärjestelmä. Nämä ovat vain muutamia toimintoja, joita kiinteistöjärjestelmä voi tarjota sinulle kiinteistönomistajana. Kiinteistöjärjestelmän koko idea on, että saat paremman hallinnan ja yleiskuvan kaikista kiinteistöön tai kiinteistöihin kuuluvista prosesseista. Nykyään useimmat kiinteistöjärjestelmät ovat pilvi- tai verkkopohjaisia, mikä tarkoittaa turvallisempaa ratkaisua, kun kaikki on "pilvessä" tai saatavilla verkossa, ei omilla palvelimilla.

Kiinteistöjärjestelmä on kuin keskus, kiinteistösi ydin ja keskus. Kerää esimerkiksi kaikki kirjanpito, vuokrakirjanpito ja sopimukset yhdelle ja samalle alustalle ja sinulla on mahdollisuus luoda raportteja tai saada virheilmoituksia saman katon alle. On myös hyvin yleistä, että kiinteistöjärjestelmään on integroitu asuntoportaali eli alusta, jossa vuokralaiset voivat kirjautua sisään ja hoitaa asioitaan.

Jotta voisit tehdä oikean valinnan organisaatiollesi, sinun on ensin muotoiltava, mitä kiinteistöjärjestelmääsi tulisi sisällyttää. Pitääkö sinun pystyä poimimaan tilastoja? Integroidaanko digitaalinen allekirjoitus pankkitunnuksella? Pitääkö järjestelmä mukauttaa täsmälleen prosesseihisi?

Monet kiinteistöjärjestelmät ovat kokeneet suuren ilmeen viime vuosina uusien, nykyaikaisten ja käyttäjäystävällisempien ominaisuuksien sekä suuren osan joustavuuden myötä. Organisaation paras kiinteistöjärjestelmä vaatii vertailuja. Tavoitteenasi on löytää työkalu, joka helpottaa hallintoasi, säästää aikaasi ja mahdollistaa yrityksesi jatkumisen ilman pullonkauloja tai huolia. Kokeile BusinessWithin järjestelmäopasta vertaillaksesi ja valitse järjestelmä nyt suoraan.

3 asiaa, joita sinun tulee vaatia kiinteistöjärjestelmältä

Luettelo 2 eri Kiinteistöjärjestelmä

Lajittelu
iBinder-logo

iBinder

iBinder

Digitaalinen projektikansio, jota käyttävät ja jakavat kaikki projektiin osallistuvat. Riippumatta siitä, työskenteleekö projektien, tarjouspyyntöjen vai kiinteistönhallinnan parissa.

Lisätietoja iBinder

Unit4

Unit4

UNIT4

Joustava ERP-järjestelmä, jossa on moduuleja HR-, talous-, osto- jne. Suosittu palvelusektorilla ja julkisella sektorilla

Lisätietoja Unit4

3 asiaa, joita sinun tulee vaatia kiinteistöjärjestelmältä

Oletko kiinteistönomistaja, joka tarvitsee työkalun, joka voi automatisoida prosessejasi? Meillä BusinessWithillä voit verrata ja valita järjestelmiä helposti järjestelmäoppaamme avulla. Mutta mitä todella pitäisi vaatia nykyaikaiselta kiinteistöjärjestelmältä? Luettelemme kolme vaatimusta ja vaatimusta:

  1. Pilvipohjainen. Useimmat järjestelmät tyypistä riippumatta ovat nykyään pilvipohjaisia, mikä tarkoittaa, että ratkaisua ei ole asennettu omalle palvelimellesi. Sen, että järjestelmä on pilvipohjainen, on oltava ehdoton vaatimus sinulta ja sinun, kun valitset järjestelmän. Sinusta tulee vähemmän haavoittuva, koska kaikki tiedot ja prosessit tallennetaan turvallisesti "pilveen" - ja että kaikki päivitykset voivat tapahtua ilman suurempia ongelmia.
  2. Käytettävyys. Hyvä järjestelmä tarjoaa hyvän käyttökokemuksen. Anna kiinteistöjärjestelmää käyttävien ihmisten testata itseään. Useimmat palveluntarjoajat voivat nykyään tarjota ilmaisen esittelyn, jossa käyttäjät voivat testata kaikkia ominaisuuksia nähdäkseen, sopivatko ne käytännössä.
  3. Mahdollisimman digitaalinen. Kiinteistöjärjestelmät ovat ottaneet suuria harppauksia digitaaliseen aikakauteen ja voivat käsitellä henkilötietoja turvallisesti (GDPR-standardin mukaisesti) sekä kaikkea muuta dataa, joka vaatii turvallista säilytystä. Lisäksi monissa järjestelmissä on toimintoja, kuten digitaaliset vuokrasopimukset, vuokrakuitin automaattinen luominen tai sopimusten hallinta digitaalisella allekirjoituksella. Tie hyvään tulevaisuuteen sinulle kiinteistönomistajana on digitalisoida enemmän.

Oletko valmis metsästämään vertaillaksesi ja löytämään parhaan järjestelmän yrityksellesi? Tervetuloa käyttämään BusinessWith-vertailuopasta löytääksesi prosessejasi ja tarpeitasi vastaavan kiinteistöjärjestelmän.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

Mahdollistaa järjestelmän ongelmattoman yhteentoimivuuden organisaation muiden työkalujen kanssa.

Asianhallinta

Hallinnoi tapausten tilaa ja vastaanottaa uusia tapauksia asukkailta. Helpottaa visualisointia siitä, mitä tapauksia ei ole aloitettu, mitkä ovat kesken tai mitkä on saatu päätökseen.

Energian seuranta

Tämän toiminnon avulla voit seurata rakennusten energiankulutusta ja sen kehitystä. Hyvä toiminto budjetin ja kustannusten suunnitteluun yrityksessä.

Jonotusjärjestelmä

Jonotusjärjestelmiä käytetään, kun hakijat asetetaan asuntojonoon ja järjestetään jonotusajan tai kiinteistönhoitajan asettamien mieltymysten mukaan.

Kunnossapidon suunnittelu

Suunnittele organisaation asuntojen tuleva kunnossapito. Kunnossapidon hyvä suunnittelu hyödyttää sekä kiinteistönomistajia että asukkaita, koska jälkimmäisille voidaan ilmoittaa ajoissa häiriötilanteista.

Majoitusportaali

Sivu, jossa vuokralaiset ja asukkaat voivat hallita henkilökohtaisia tietojaan ja muuta, mikä helpottaa isännöitsijän työtä ja parantaa osapuolten välistä viestintää.

Sopimuksen hallinnointi

Järjestelmä sisältää esimerkiksi vuokralaisten kanssa tehtyjen sopimusten arkiston. Tarjoaa hyvän yleiskuvan ja valvonnan kirjoitetuista sopimuksista.

Tarkastustyökalut

Mobiiliväline, jonka avulla tarkastukset voidaan tehdä suoraan kotona. Valmiin tarkastuksen allekirjoittaminen tapahtuu suoraan mobiililaitteessa, ja myös muita muistiinpanoja voidaan tehdä paikan päällä.

Tilastot ja raportit

Järjestelmässä on pääsy tilasto- ja analyysitoimintoihin, kuten kiinteistöalan keskeisiin indikaattoreihin, jotka auttavat tunnistamaan mahdollisia parannuksia organisaatiossa.

Vuokrausilmoitus

Luo vuokrarullat, jotka lähetetään asukkaille asumisen maksuja varten.