EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita budjetti- ja ennustetyökaluja

Valitse nykyaikainen budjetti- ja ennustetyökalu

Sotkuiset laskentataulukot, aikaa vievät asiakirjat, joissa eri työntekijät käsittelevät sisältöä eri tavoin ja raskas tiedonsiirto. Rahoitus, budjetointi ja ennustaminen on monimutkaista ja vaikeaa monille, mutta erittäin tärkeää menestyville organisaatioille ja yrityksille. Ammattimaiseen käsittelyyn me BusinessWith suosittelee, että investoit moderniin budjetti- ja ennustetyökaluun. Se auttaa sinua menestymään sekä suunnittelussa että taloudessa ja operatiivisessa johtamisessa.

Nykyaikaiset järjestelmät on usein mukautettu niin, että suunnittelussa voi olla mukana monta henkilöä yrityksessä. Ne antavat useille organisaation henkilöille mahdollisuuden osallistua ja tehdä yhteistyötä ennusteiden parissa ja seurata lopputulosta, monissa tapauksissa helposti saavutettavalla tavalla. Ymmärtäminen ja osallistuminen ovat avaimia menestykseen. Samaan aikaan monissa tämän päivän budjetointi- ja ennustetyökaluissa on moduuleja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tehokkaaseen seurantaan ja korkean tason analyyseihin – osia, jotka eivät varmasti ole tärkeitä kaikille, mutta jotka ovat erittäin tärkeitä yrityksen kannalta. kehitystä.

Voi olla hyödyllistä tutustua moniin budjettityökaluihin, ennen kuin päätät, mikä niistä on paras yrityksellesi. Mieti huolellisesti, kuinka paljon tukea tarvitset, ja tarkista, mitä palvelu sisältää, johon olet eniten sitoutunut. Ehkä sinulla on henkilöstöä, joka tietää paljon rahoituksesta, ehkä sinulla on ensisijaisesti muita erityistaitoja työntekijöiden keskuudessa. Tämä on tärkeää miettiä ennen kuin päätät, mihin budjettiin ja ennustetyökaluun haluat sijoittaa. Ehkä tuki on vain asiantuntijoita, joita tarvitset seuraavan askeleen ottamiseksi?

BusinessWithillä tunnemme budjetti- ja ennustetyökalut. Voit vapaasti vertailla järjestelmäoppaamme avulla, autamme sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan järjestelmän.

Mitä voin vaatia budjetointi- ja ennustetyökalulta?

Lista 16 eri Budjetointi- ja ennustamistyökalut

Lajittele
Accuna-logo

Accuna

Talgraf

Accuna Budjetoinnin avulla voit tehdä vuosibudjetteja, projektibudjetteja, rullaavaa budjetointia ja ennusteita selkeästi ja kattavasti. Voit myös laatia erilaisia tulevaisuuden skenaarioita ja seurata budjettitoteumia eri tulevaisuudenkuviin nähden reaaliaikaisesti. Ennusteiden avulla sinulla on aina tarkin mahdollinen kuva tulevaisuudestasi.

Lisätietoja Accuna

Axiom

Axiom

Syntellis

Axiom Software on yrityksen suorituskyvyn hallintatyökalu, joka varustaa FP&A-ammattilaiset ja johtajat parhailla työkaluilla budjetointiin, ennustamiseen, suunnitteluun, raportointiin, skenaarioiden mallintamiseen ja muuhun.

Lisätietoja Axiom

Budjetointityökalu Azets Navitan avulla helpotusta budjetointiin ja ennustamiseen monipuolisten laskentojen ja toiminnallisuuksien avulla.

Lisätietoja Azets Navita

Ennusteiden ja budjettien tekeminen ei ole enää vain talousosaston harteilla vaan suunnitteluprosessiin voidaan sitouttaa koko vastuuhenkilöverkosto helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Joustava ja monipuolinen Staria BI & Planning -ratkaisu tukee erilaisia suunnitteluprosesseja – oli kyse palkka-, myynti-, tuotanto- tai kustannusbudjeteista. BI-ratkaisut integroituvat helposti muihin yritysjärje...

Lisätietoja BI & Planning

Bizview

Bizview

insightsoftware

Bizview on käyttäjäystävällinen, pilvipohjainen budjetointi- ja ennustamistyökalu yrityksille ja organisaatioille. Luo hyvin analysoituja strategioita yrityksellesi ja suunnittele taloutesi. Luo ja hallitse budjetteja suunnitteluprosessin helpottamiseksi. Bizview on helposti integroitava järjestelmä, joka ei vaadi ulkopuolista apua.

Lisätietoja Bizview

Clausion

Clausion

Clausion

Tee parempia, dataan perustuvia päätöksiä liiketoiminnan suunnittelussa ja helpota työtäsi konsernitilinpäätöksen parissa automaatiolla. Clausionin pilvipohjaiset talousohjausratkaisut- ja palvelut helpottavat yrityksesi jokapäiväistä työtä. Clausion on nyt osa insightsoftwarea, – joka on johtava raportoinnin, analytiikan ja yrityksen suorituksen johtamiskyvyn ohjelmistotarjoaja.Lue lehdistötiedot...

Lisätietoja Clausion

Effectplan

Effectplan

House of Control

Effectplanin avulla kunnat ja yritykset voivat automatisoida budjetti- ja ennusteprosessin. Budjetti koko organisaatiosta yksilötasolle järjestelmässä, joka on täysin pilvipohjainen ja päivitetään reaaliajassa. Jatkuvasti päivittyvien lukujen avulla taloushallinnon työskentely helpottuu ja avaa mahdollisuuden suunnitella budjetteja vuosia etukäteen.

Lisätietoja Effectplan

Finazilla-logo

Finazilla

Finazilla

Finazillan avulla kuvaat liiketoimintasi numeromuodossa juuri sellaisena kuin se on ja voit vihdoin suunnitella tulevaisuutta liiketoimintasi ehdoilla. Yrityksesi liiketoiminta on yksilöllistä, eivätkä tietystä muotista valetut budjettipohjat luultavasti kuvaa sitä riittävän hyvin. Finazillan Business Intelligence -raportoinnin avulla yhdistät talousraportit sekä operatiivisen datan tiedoksi, jon...

Lisätietoja Finazilla

Fuusor-logo

Fuusor

Fuusor

Fuusor Budjetointi sisältää kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa. Palvelu generoi tulosbudjetin pohjalta tasebudjetin ja kassavirtaennusteen automaattisesti annettujen parametrien mukaisesti.

Lisätietoja Fuusor

Jedox

Jedox

Jedox

Jedox on helposti hallittava budjetti-, ennuste- ja suunnittelujärjestelmä yrityksille ja viranomaisille. Tee yhteistyötä budjettien ja suunnittelun kanssa saadaksesi luotettavamman tuloksen. Automatisoi budjettisi toistuvat tapahtumat, jotta järjestelmä tekee sen puolestasi, näet kassavirran ja tulevat tulot ja kulut.

Lisätietoja Jedox

Jirav

Jirav

Jirav

Suunnittele nopeammin ja älykkäämmin Jiravin avulla. Ratkaisu auttaa sinua tarkastelemaan budjetteja, taloudellista tilaasi sekä tavoitteita ja suunnitelmia, jotka ovat käynnissä yrityksessä. Aiempien liiketoimintapäätösten perusteella Jirav auttaa sinua luomaan perustellun analyysin aiemmin määritellyistä luvuista paremman taloussuunnittelun ja paremman ennustettavuuden parantamiseksi.

Lisätietoja Jirav

Hoida palkanlaskenta tuntikirjauksista maksatukseen yhden järjestelmän avulla. Netvisorilla kaikki tiedot ovat saatavilla yhdestä järjestelmästä, mikä helpottaa rutiineja ja säästää aikaa. Saat henkilötiedot turvallisesti yhteen järjestelmään yhdessä tuntikirjausten, matkalaskujen ja palkanlaskennan kanssa. Kun tarvitset lisää ominaisuuksia, hyödynnä valmiita integraatioita Suomen johtaviin HR-jär...

Lisätietoja Netvisor

Täysin integroitu BI-työkalu, joka mahdollistaa pilvipohjaisen data-analyysin, josta saat nopeasti ad hoc -raportteja, jotka voidaan helposti jakaa muiden käyttäjien kanssa.

Lisätietoja OneStopReporting

Planful

Planful

Planful

Planful on moderni ratkaisu pienille ja suurille yrityksille. Luo ja suunnittele oma näkymäsi ja pysy ajan tasalla yrityksen tunnusluvuista, budjetteista ja suunnittelusta. Planful tarjoaa helposti hallittavan, käyttäjäystävällisen ja verkkopohjaisen työkalun ottaaksesi seuraavan askeleen taloushallinnossasi.

Lisätietoja Planful

Asiakkaamme valitsevat Workday Adaptive Planningin, koska tarjoamme ainutlaatuisen mittakaavan ja suorituskyvyn, intuitiivisen käyttökokemuksen sekä tekoäly- ja ML-pohjaisia oivalluksia, jotka auttavat kaikenkokoisia organisaatioita tekemään pelin muuttavia strategisia päätöksiä.

Lisätietoja Workday Adaptive Planning

Xledger

Xledger

Xledger

Xledger on 100-prosenttisesti pilvipohjainen yritysjärjestelmä - kehitetty pilvessä ja sitä varten todellisena SaaS-ratkaisuna. Heidän pääpainonsa on automatisoinnissa, näkemyksissä ja skaalautumisessa, jotta asiakkaat voivat hallita liiketoimintaansa täysin - missä ja milloin tahansa. Heidän todellinen pilviliiketoimintajärjestelmänsä on käyttäjäystävällinen, mukautuva ja moderni, ja se auttaa yr...

Lisätietoja Xledger

Mitä voin vaatia budjetointi- ja ennustetyökalulta?

Budjetti- ja ennustetyökalu on usein kattava ja voi tarjota sinulle ja yrityksellesi paljon. Sinulla on todennäköisesti jo osia siitä Excel-tiedostoissa tänään, osia, joita et ehkä ole edes ajatellut tarvitsevasi. Tässä teemme yhteenvedon joistakin komponenteista, jotka löytyvät nykyaikaisesta budjetointi- ja ennustamistyökalusta. Monet markkinoilla olevista työkaluista ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa ja kehittyneet yritysten vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. Pohja on usein ollut prosessin selkeyttäminen budjetilla, rahoituksella ja suunnittelulla, minkä vuoksi työkalut ovat monessa tapauksessa hyviä budjetointiin, ennusteisiin ja tunnuslukujen seurantaan, ns. KPI:t. Näiden tunnuslukujen on oltava helposti seurattavia, koska ne vertaavat yritystä muihin markkinoihin ja auttavat organisaatiota tai yritystä saavuttamaan tavoitteensa.

Yrityksesi tai organisaatiosi suuresta riippuen kannattaa miettiä, haluatko jakaa ennusteet esimerkiksi eri ryhmiin tai luokkiin. Monet järjestelmät ovat hyviä juuri siinä. Budjetti- ja ennustetyökalu ei luonnollisesti tee kaikkea työtä, mutta se auttaa sinua halutessasi työskentelemään tavoitteiden hallinnassa. Raportit, kaaviot ja analyysit ovat tietty ominaisuus, ja on tärkeää, että käytät aikaa näiden seuraamiseen, jotta sinulla on yrityksenä mahdollisuus oppia virheistäsi ja saavuttaa menestystä tulevaisuutta varten.

Työkalut tarjoavat usein paljon enemmän kuin mitä olemme maininneet, kuten kommentointitoiminnot, benchmarking ja integraatiot muihin järjestelmiin. Sinun on valittava budjetointi- ja ennustetyökalu, joka sisältää mahdollisimman paljon kaikkea tarvitsemaasi ja jolla on valmiuksia osallistua. Selvitä, kuinka monta henkilöä saattaa tarvita järjestelmää ja mitä tarpeita eri rooleilla on. Voit sitten suodattaa järjestelmäoppaamme selvittääksesi, mikä työkalu sopii sinulle parhaiten. Ota yhteyttä BusinessWithiin, jos sinulla on kysyttävää.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Avainlukujen analyysi

Analysoi tunnuslukujasi ja sitä, miten ne muuttuvat vuoden aikana. Järjestelmä laskee tunnusluvut eri parametrien perusteella ja luo sitten pohjan omalle analyysillesi.

Dashboards

Luo omia dashboardeja ja navigoi samalla sivulla tärkeimpien suorituskykyindikaattoreiden, käynnissä olevien budjettien ja tietyn ajanjakson suunnittelun omassa näkymässä.

Kommentti

Kommentoi ja anna palautetta budjetista, ennusteista tai suunnitelmista. Kuka tahansa, jolla on pääsy tiedostoon, voi nähdä kommentit. Tämä helpottaa prosessia.

Laskun tiedot

Tuo ja vie tietoja laskuista, jotta saat paremman kuvan budjetointia ja ennustamista varten. Tämä antaa selkeän kuvan tulevista pääomien tuloista ja menoista.

Mallintaminen

Luo ja käytä valmiita tai itse tehtyjä malleja budjettien ja ennusteiden laskemiseen. Järjestelmä laskee nämä monimutkaiset laskelmat nopeasti ja tarkasti.

Monivuotinen suunnittelu

Suunnittele päivät, viikot ja vuodet viimeistä yksityiskohtaa myöten. Näet suunnittelusi vuosia ennen tärkeitä liiketoimintatapahtumia. Suunnittele budjetit tulevia hankkeita varten ja luo työllesi pitkä aikahorisontti.

Rullaava ennuste

Rullaava ennuste on ominaisuus, joka automatisoi ennusteprosessin. Kun uusia budjetteja tehdään, järjestelmä auttaa käyttäjää ennustamaan tulevia tuloksia.

Työprosessin valvonta

Seuraa työn etenemistä ja näe reaaliajassa, miten budjettia käytetään.

Vertailuanalyysi

Arvioi liiketoimintaasi kvalitatiivisesti tai kvantitatiivisesti ja vertaa mittareita, suorituskykyä ja vertailuarvoja. Aseta kaksi toimenpidettä vastakkain vertaillaksesi, kumpi on tarkoituksen kannalta paras.