EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita budjetti- ja ennustetyökaluja

Valitse nykyaikainen budjetti- ja ennustetyökalu

Sotkuiset laskentataulukot, aikaa vievät asiakirjat, joissa eri työntekijät käsittelevät sisältöä eri tavoin ja raskas tiedonsiirto. Rahoitus, budjetointi ja ennustaminen on monimutkaista ja vaikeaa monille, mutta erittäin tärkeää menestyville organisaatioille ja yrityksille. Ammattimaiseen käsittelyyn me BusinessWith suosittelee, että investoit moderniin budjetti- ja ennustetyökaluun. Se auttaa sinua menestymään sekä suunnittelussa että taloudessa ja operatiivisessa johtamisessa.

Nykyaikaiset järjestelmät on usein mukautettu niin, että suunnittelussa voi olla mukana monta henkilöä yrityksessä. Ne antavat useille organisaation henkilöille mahdollisuuden osallistua ja tehdä yhteistyötä ennusteiden parissa ja seurata lopputulosta, monissa tapauksissa helposti saavutettavalla tavalla. Ymmärtäminen ja osallistuminen ovat avaimia menestykseen. Samaan aikaan monissa tämän päivän budjetointi- ja ennustetyökaluissa on moduuleja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tehokkaaseen seurantaan ja korkean tason analyyseihin – osia, jotka eivät varmasti ole tärkeitä kaikille, mutta jotka ovat erittäin tärkeitä yrityksen kannalta. kehitystä.

Voi olla hyödyllistä tutustua moniin budjettityökaluihin, ennen kuin päätät, mikä niistä on paras yrityksellesi. Mieti huolellisesti, kuinka paljon tukea tarvitset, ja tarkista, mitä palvelu sisältää, johon olet eniten sitoutunut. Ehkä sinulla on henkilöstöä, joka tietää paljon rahoituksesta, ehkä sinulla on ensisijaisesti muita erityistaitoja työntekijöiden keskuudessa. Tämä on tärkeää miettiä ennen kuin päätät, mihin budjettiin ja ennustetyökaluun haluat sijoittaa. Ehkä tuki on vain asiantuntijoita, joita tarvitset seuraavan askeleen ottamiseksi?

BusinessWithillä tunnemme budjetti- ja ennustetyökalut. Voit vapaasti vertailla järjestelmäoppaamme avulla, autamme sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan järjestelmän.

Mitä voin vaatia budjetointi- ja ennustetyökalulta?

Luettelo 1 eri Budjetointi- ja ennustamistyökalut

Lajittelu
Xledger

Xledger

Xledger

Xledger on 100-prosenttisesti pilvipohjainen yritysjärjestelmä - kehitetty pilvessä ja sitä varten todellisena SaaS-ratkaisuna. Heidän pääpainonsa on automatisoinnissa, näkemyksissä ja skaalautumisessa, jotta asiakkaat voivat hallita liiketoimintaansa täysin - missä ja milloin tahansa. Heidän todellinen pilviliiketoimintajärjestelmänsä on käyttäjäystävällinen, mukautuva ja moderni, ja se auttaa yr...

Lisätietoja Xledger

Mitä voin vaatia budjetointi- ja ennustetyökalulta?

Budjetti- ja ennustetyökalu on usein kattava ja voi tarjota sinulle ja yrityksellesi paljon. Sinulla on todennäköisesti jo osia siitä Excel-tiedostoissa tänään, osia, joita et ehkä ole edes ajatellut tarvitsevasi. Tässä teemme yhteenvedon joistakin komponenteista, jotka löytyvät nykyaikaisesta budjetointi- ja ennustamistyökalusta. Monet markkinoilla olevista työkaluista ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa ja kehittyneet yritysten vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. Pohja on usein ollut prosessin selkeyttäminen budjetilla, rahoituksella ja suunnittelulla, minkä vuoksi työkalut ovat monessa tapauksessa hyviä budjetointiin, ennusteisiin ja tunnuslukujen seurantaan, ns. KPI:t. Näiden tunnuslukujen on oltava helposti seurattavia, koska ne vertaavat yritystä muihin markkinoihin ja auttavat organisaatiota tai yritystä saavuttamaan tavoitteensa.

Yrityksesi tai organisaatiosi suuresta riippuen kannattaa miettiä, haluatko jakaa ennusteet esimerkiksi eri ryhmiin tai luokkiin. Monet järjestelmät ovat hyviä juuri siinä. Budjetti- ja ennustetyökalu ei luonnollisesti tee kaikkea työtä, mutta se auttaa sinua halutessasi työskentelemään tavoitteiden hallinnassa. Raportit, kaaviot ja analyysit ovat tietty ominaisuus, ja on tärkeää, että käytät aikaa näiden seuraamiseen, jotta sinulla on yrityksenä mahdollisuus oppia virheistäsi ja saavuttaa menestystä tulevaisuutta varten.

Työkalut tarjoavat usein paljon enemmän kuin mitä olemme maininneet, kuten kommentointitoiminnot, benchmarking ja integraatiot muihin järjestelmiin. Sinun on valittava budjetointi- ja ennustetyökalu, joka sisältää mahdollisimman paljon kaikkea tarvitsemaasi ja jolla on valmiuksia osallistua. Selvitä, kuinka monta henkilöä saattaa tarvita järjestelmää ja mitä tarpeita eri rooleilla on. Voit sitten suodattaa järjestelmäoppaamme selvittääksesi, mikä työkalu sopii sinulle parhaiten. Ota yhteyttä BusinessWithiin, jos sinulla on kysyttävää.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Avainlukujen analyysi

Analysoi tunnuslukujasi ja sitä, miten ne muuttuvat vuoden aikana. Järjestelmä laskee tunnusluvut eri parametrien perusteella ja luo sitten pohjan omalle analyysillesi.

Kommentti

kommentoida ja antaa palautetta budjeteista, ennusteista tai suunnitelmista. Kuka tahansa, jolla on pääsy tiedostoon, voi nähdä kommentit. Tämä helpottaa prosessia.

Laskun tiedot

Tuo ja vie tietoja laskuista, jotta saat paremman kuvan budjetointia ja ennustamista varten. Tämä antaa selkeän kuvan tulevista pääomien tuloista ja menoista.

Mallintaminen

Luo ja käytä valmiita tai itse tehtyjä malleja budjettien ja ennusteiden laskemiseen. Järjestelmä laskee nämä monimutkaiset laskelmat nopeasti ja tarkasti.

Mittaristot

Luo omia kojelautoja ja navigoi samalla sivulla tärkeimpien suorituskykyindikaattoreiden, käynnissä olevien budjettien ja tietyn ajanjakson suunnittelun omassa näkymässä.

Monivuotinen suunnittelu

Suunnittele päivät, viikot ja vuodet viimeistä yksityiskohtaa myöten. Näet suunnittelusi vuosia ennen tärkeitä liiketoimintatapahtumia. Suunnittele budjetit tulevia hankkeita varten ja luo työllesi pitkä aikahorisontti.

Rullaava ennuste

Rullaava ennuste on ominaisuus, joka automatisoi ennusteprosessin. Kun uusia budjetteja tehdään, järjestelmä auttaa käyttäjää ennustamaan tulevia tuloksia.

Työprosessin valvonta

Seuraa työn etenemistä ja näe reaaliajassa, miten he käyttävät budjettia.

Vertailuanalyysi

Arvioi liiketoimintaasi kvalitatiivisesti tai kvantitatiivisesti ja vertaa mittareita, suorituskykyä ja vertailuarvoja. Aseta kaksi toimenpidettä vastakkain vertaillaksesi, kumpi on tarkoituksen kannalta paras.