EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita prosessinhallintajärjestelmiä

Miten minun pitäisi ajatella prosessinhallintajärjestelmiä?

Prosessinhallintajärjestelmä auttaa sinua saavuttamaan parempia virtauksia prosesseissasi ja saamaan älykkään yleiskuvan. Organisaatiosi eri prosesseissa työskentelevät työntekijät saavat yleiskuvan siitä, mitä on tehtävä, mikä vähentää virheiden tai väärinkäsitysten riskiä. Prosessinhallinta tai prosessinhallinta, kuten sitä myös kutsutaan, sisältää kaikkien sisäisten prosessien analysoinnin, mutta myös työkaluna, jolla voidaan parantaa ja optimoida. Koko ajatuksena on, että virtausten tulisi rullata eteenpäin tehokkaammin ja että sinun pitäisi pystyä helpommin havaitsemaan, missä pysähtyvät lohkot ovat. Prosessinhallinta ei ratkea itsestään – tarvitset järjestelmän auttamaan sinua tässä. Ja löydät meiltä järjestelmän. BusinessWith on koonnut älykkään oppaan ja vertailupalvelun, jossa voit helposti vertaa eri prosessinhallintajärjestelmiä, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla tänään. Täällä voit helposti navigoida eri järjestelmien välillä vertaillaksesi, lukeaksesi arvosteluja ja osallistuaksesi hintoihin.

Mitä minun pitäisi vaatia prosessinhallintajärjestelmältä?

Onko aika löytää optimaalinen prosessinhallintajärjestelmä yrityksellesi? Järjestelmä, jossa voit kerätä tärkeitä asiakirjoja, raportteja ja saada yleiskuvan liiketoiminnan rakenteesta. Käytä jonkin aikaa eri järjestelmien vertaamiseen löytääksesi oikean järjestelmän. Mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä? Mitä tarvitaan, jotta työnkulkusi olisivat mahdollisimman tehokkaita? Riippuen siitä, miltä yritykset näyttävät, prosessinhallintajärjestelmien tarve vaihtelee – osa sopii pienelle yritykselle, kun taas osa on optimoitu paremmin kunnille tai julkisille yrityksille. BusinessWith tarjoaa sinulle erilaisia ​​prosessinhallintajärjestelmiä, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla nykyään. Aloita järjestelmien vertailu suoraan kanssamme.

Tältä prosessien optimointi näyttää

Lista 2 eri Prosessinhallintajärjestelmä

Lajittele
M-Files-logo

M-Files

M-Files

M-Files on johtava alusta tietotyön automaatioon. M-Filesin alustan avulla tietotyöläiset löytävät tiedon nopeasti, työskentelevät tehokkaasti ja saavuttavat parempia tuloksia. M-Files sisältää innovatiivisen metatietopohjaisen arkkitehtuurin, automaattisen työnkulkujen hallinnan sekä edistyneen tekoälyn. Kaiken tämän ansiosta asiakkaat pääsevät eroon informaatiokaaoksesta, parantavat prosessien t...

Lisätietoja M-Files

Plandisk-logo

Plandisk

Visma Plandisc AS

Plandisc on suunnittelutyökalu, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä organisoimaan ja optimoimaan resurssienhallintaa. Työkalun avulla voit luoda interaktiivisia aikatauluja, jotka visualisoivat ja koordinoivat tehtäviä, projekteja ja työvuoroja intuitiivisella tavalla. Monien ydintoimintojen joukossa ovat tehtävien allokointi, poissaolojen hallinta, kyky suunnitella ja seurata resurssien kulut...

Lisätietoja Plandisk

Tältä prosessien optimointi näyttää

Prosessinhallinnassa on kyse työnkulkujen virtaviivaistamisesta. Tässä ovat eri osa-alueet ja osat, jotka liittyvät prosessinhallintaan:

Analysoi. Analyysiosassa tarkastelet virtasi keräämällä tietoja siitä, miltä ne näyttävät nykyään. Miten kukin prosessi toimii? Ketkä työntekijät ovat mukana ja mitkä osavaiheet johtavat tuloksiin?

Kartoitus. Kartoita, miten prosessiesi tulisi toimia, jotta ne olisivat optimaalisia. Onko jotain, mikä pitäisi määritellä selkeämmin?

Optimoi ja paranna. Kuinka voit optimoida virrat? Tässä järjestelmät tulevat peliin. Prosessinhallintajärjestelmä auttaa sinua optimoimaan jokaisen virtauksen. Ei turhia pullonkauloja!

Haluatko vertailla eri prosessinhallintajärjestelmiä löytääksesi yrityksellesi parhaiten sopivan? Tervetuloa aloittamaan vertailusi kanssamme BusinessWithissä.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

API

Mahdollistaa prosessijärjestelmän helpon integroinnin organisaation muihin järjestelmiin jatkuvan virtauksen ja hyvien yhteyksien luomiseksi koko organisaation sisällä.

Asiakirjojen käsittely

Prosessi voi koostua useista yksiköistä tai osaprosesseista, ja tämä toiminto mahdollistaa asiakirjojen tallentamisen ja luomisen näihin yksiköihin tai koko prosessiin.

Automaattiset ilmoitukset

Saat ilmoituksen tietyistä tärkeistä tapahtumista tai tehtävistä prosessissa. Hyödyllinen poikkeustapauksissa, sillä ilmoituksia voidaan käyttää näistä tiedottamiseen.

Dashboard

Dashboard-toiminto luo graafisen yleiskuvan prosessin välineistä, ja se on käyttökelpoinen toiminto, jonka avulla toimintoja voidaan valvoa hyvin.

Luvat

Anna valtuutuksia työntekijöille, joiden katsotaan olevan asianmukaisia ​​organisaatiossa olevien prosessien tai osaprosessien hallintaan.

Poikkeamien hallinta

Poikkeamia varten on olemassa työkaluja, joilla voidaan dokumentoida poikkeamat, ja niitä voidaan käsitellä suoraan järjestelmässä. Yhdessä automaattisten ilmoitusten kanssa tästä voi olla hyötyä poikkeamien nopeassa hallinnassa ja niiden toistumisen estämisessä.

Prosessikartat

Kuvittele organisaation eri prosessit prosessikartalle. Visualisoi osaprosessit ja yhdistä eri yksiköt kartalla, jotta saat kokonaiskuvan organisaatiosta.

Standardoidut symbolit

Kun prosesseissa käytetään standardoituja symboleja, työntekijöiden on helpompi ymmärtää prosessien kulun merkitys ja heidän tehtävänsä.

Työnjako

Jaa työ prosesseissa kollegoiden kesken ja järjestä, kuka tekee mitäkin.