EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Kaikki järjestelmistä ja ohjelmistoista aikaa ja projekteja varten

Mitä järjestelmät ovat ajassa ja projektissa?

Aika on rahaa, niin se toimii useimmissa yrityksissä. Monet järjestöt ja Yritykset tarvitsevat siksi työntekijöitä, jotka voivat raportoida miten he viettävät paljon aikaa erilaisiin askareisiin tai projekteihin tai tarvitsevat sellaisen järjestelmä tilausten käsittelyyn ja projektien hallintaan. Kaikki tehokkuuden parantamiseksi kaikki prosessit mahdollisimman suuressa määrin. Kannattavuus on sana, joka mainitaan usein konteksti, koska järjestelmät ajassa ja projektinhallinta perustuvat siihen, mitkä yritykselle kannattavia projekteja, palveluita tai tuotteita. Täältä löydät kaikkea työtilausjärjestelmistä ja projektinhallintajärjestelmä, henkilöstöjärjestelmä ja järjestelmät kentällä työskenteleville, eli kenttäpalvelu - mutta myös aikataulujärjestelmät kuuluu aika- ja projektiluokkaan.

Nykyään on olemassa ilmaisia ​​versioita, jotta voidaan raportoida ajoissa ja, mutta Mieti ennen kuin valitset työkaluja ja järjestelmiä, mikä on sinulle tärkeää. Mitä tarvitsetko pois järjestelmästä? Kuinka mukautettu sen pitää olla? Kuinka monta käyttäjillä pitäisi olla pääsy järjestelmään? Esimerkiksi, pitääkö sinun osata jakaa Projektin ajan raportointi, jotta tiedät, kuinka monta tuntia voit asiakkaan maksama ja kuinka monta tuntia käytit sisäisesti? Vai onko se suurin osa aikaraportointi työtuntien muodossa ja jos joku on poissa raportoida tarvittaessa?

On ymmärrettävää, että sinun tulee kysyä itseltäsi useita kysymyksiä, ennen kuin teet oman osuutesi valinta. Tärkeintä on löytää järjestelmä, joka todella sopii tarkoitukseen - ja käyttäjälle. Tänään on monia Saas-ratkaisuja (ohjelmisto palveluna, eli sinun ei asiakkaana tarvitse asentaa ohjelmaa omalla palvelimellasi, mutta voi "vuokrata" sinut toimittajaltaan, joka huolehtii mm varmuuskopio). Tietysti on myös mahdollista rakentaa oma järjestelmä, joka on räätälöity tietylle yrityksellesi. BusinessWith tarjoaa sinulle kaikki järjestelmät ja työkalut ajallaan ja projektin sisällä, joten organisaatiosi tai yrityksesi on voitava tehdä oikea - ja yksinkertainen - valinta.

Parhaat järjestelmät Aika ja projekti

Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Modernisoi ja tehosta työaikaraportointianne TimeplanGo-ohjelmistolla Säästä sekä esimiesten että työntekijöiden aikaa ja yksinkertaista samalla työaikaraportointianne. TimeplanGo-ohjelmistolla luotte modernin prosessin työaikaraportointiinne ja saatte käyttöönne älykkäät työkalut, jotka tehostavat prosessia raportoinnista poikkeuksien vahvistamiseen ja palkkahallintoon.

Lisätietoja Timeplan

Miksi käyttää järjestelmiä aikaa ja projekteja varten?

BusinessWitissä on useita erilaisia ​​järjestelmiä, jotka kaikki epäonnistuvat aika ja projektiluokka. Aikaraportointijärjestelmä on sanomattakin selvää, mutta täällä voi Voit myös lukea lisää henkilöstöjärjestelmistä, projektinhallintajärjestelmistä tai miksi ei aikataulujärjestelmää? Kaikki järjestelmät ajassa ja projektissa perustuvat sinun on yrityksenä osattava hallita henkilöstöä ja aikaa parhaalla mahdollisella tavalla. Erityisesti aikaraportoinnissa haluat tietää, mitkä hankkeet tuovat eniten rahaa viime kädessä pystyäksesi analysoimaan ja valitsemaan yrityksesi suunnan tai organisaatio.

Excel-taulukot ja laskentataulukot ovat yksinkertainen ratkaisu aikataulujen hallintaan, aikaraportit ja resurssit. Mutta tämä vaatii myös suuren osan keskittymistä että mikään ei saisi mennä pieleen, kuten tietyn henkilöstön laiminlyönti vuorossa tai ei anna henkilölle tarpeeksi lepoa vuorojen välillä.

Järjestelmät ajassa ja projektissa riippumatta siitä, onko kyse seuraamisesta tehtäviä kentällä tai ilmoittaa poissaoloista, antaa sinulle as työnantajan parempi valvonta ja parempi yleiskuva. BusinessWithin yksinkertainen vertailuopas auttaa sinua löytämään järjestelmän tai yritykselle parhaiten sopivat työkalut. Täällä voit suodattaa tarvitsemasi toiminnot ja lukea niistä vastaava järjestelmä. Lajittelet helposti yrityksesi ja tölkkisi koon mukaan Siirry myös kyseisen järjestelmän verkkosivustolle lukeaksesi lisää. Älä unohda lukea kokemuksia ja asiakasarvosteluja - ne auttavat sinua matkalla oikeaan järjestelmä.