EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita talent managament system

Mikä talent management system vastaa tarpeitasi ja vaatimuksiasi?

Tietenkin sinä ja yrityksesi haluatte tehdä kaikkensa ylläpitääkseen ja kehittääkseen omaa toimintaanne työkaveri? Monet yritykset ovat nykyään ilmoittaneet strategioitaan houkutella markkinoiden parhaita kykyjä. Mutta kuinka voit olla houkutteleva työnantaja ja kehittää osaamistasi?

Osaamisenhallintajärjestelmä auttaa yritystäsi seuraamaan työntekijöidesi suorituskykyä kehityskäyrät, saat tehokkaan suorituskyvyn hallinnan ja järjestelmän auttaa sinua helposti tekemään osaamiskartoituksen. Lisäksi tallennat kaikki työntekijän tiedot oikein ja saat työkalun, joka edistää työntekijöiden motivaatiota. Kun heidän taitojaan kehitetään oikein suuntaan, saavutat tavoitteesi helpommin yrityksenä. Se on siis "win-win". molemmat voidaksesi kehittää kykyjäsi.

Hyvä osaamisenhallintajärjestelmä antaa sinulle tarvitsemasi osaamisen hallinnan ja pystyy käsittelemään tietoja, jotka sinun on yrityksenä integroitava työkaluun. Varmista, että muut järjestelmäsi sopivat hyvin käytössäsi olevaan talent management system valitsee. Markkinat tarjoavat lukuisia järjestelmiä. Kumpi sopii yrityksellesi? BusinessWith auttaa vertailemaan ja ymmärtämään Suomessa olemassa olevat talent management system.

Kuinka löydän odotuksia vastaavan talent management system?

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 9000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Lista 16 eri Talent management

Lajittele

Käyttäjäystävällinen ja joustava järjestelmä henkilöstöhallintoa ja kykyjenhallintaa varten. Huolellinen räätälöinti ja suunnittelu tuovat tilaan nykyaikaisen ja modernin ilmeen. Talensoftin HR-järjestelmä perustuu avoimiin API-rajapintoihin, jotka mahdollistavat saumattoman integroinnin muihin järjestelmiin. Asiakkaana saat käyttöösi alustan, jolla voit hallita kaikkia HR-prosessejasi.

Lisätietoja Cegid Talentsoft

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Pohjoismaiden suurin HCM-ratkaisujen alustatoimittaja, jolla on yli 250 asiakasta Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Kattavat ratkaisut kaikkeen lahjakkuuden hallinnasta, HR-perustiedoista palkka- ja kokemushallintaan.

Lisätietoja SAP SuccessFactors

Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tarjoaa täydellisen Talent Management -alustan (Visma Talent Solutions), joka sisältää tuen kaikille strategisille HR-prosesseille työntekijöiden, asiakkaiden ja partnereiden houkuttelemiseksi, kehittämiseksi ja pitämiseksi. Järjestelmää käyttävät kaikenlaiset yksityiset ja julkiset organisaatiot ja teollisuudenalat.

Lisätietoja Visma Talent HR

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Yhtenäinen ratkaisu houkutella, kehittää ja hallita suurinta kilpailuetuasi; työntekijäsi! Cornerstone tarjoaa ohjelmistotukea ensimmäisestä kontaktista mahdollisten ehdokkaiden kanssa ja sujuvasta perehdyttämisestä yksilöllisten taitojen kehittämiseen, oppimiseen ja seurantaan, joka liittyy myös palkitsemiseen ja urasuunnitteluun.

Lisätietoja Cornerstone OnDemand

CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

Yksi Pohjoismaiden johtavista HR-järjestelmien toimittajista keskisuurille ja suurille yrityksille. CatalystOne tarjoaa laajan valikoiman joustavia HR-ratkaisuja, jotka voivat tehostaa HR:ää. Tämä voi parantaa työntekijöiden kokemusta, vapauttaa aikaa ja yksinkertaistaa HR:n, esimiesten ja työntekijöiden arkea.

Lisätietoja CatalystOne

Personio

Personio

Personio

Järjestelmä on optimaalinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Tällä työkalulla voi tehdä kaiken - rekrytoinnin, henkilöstön käsittelyn ja kehittämisen sekä palkkahallinnon. Personio on uusi HR ohjaamo: Pääset käsiksi kaikkiin henkilöstötietoihin napin painalluksella ja voit automatisoida kaikki HR-prosessisi koko työsuhteen ajan. Näin sinulla on vihdoin aikaa yritykselle lisäarvoa tuottavalle...

Lisätietoja Personio

Optimaalinen suurille yrityksille. Täydellinen HCM-pilvipohjainen ratkaisu, joka on kehitetty alusta alkaen työntekijän koko elinkaaren ajaksi ("vuokrauksesta eläkkeelle"). Useiden vuosien laajan, asiakaslähtöisen tutkimuksen ja suunnittelun pohjalta luodaan käyttäjäkokemus uuden sukupolven järjestelmätuelle, innovaatioille ja uusille teknologioille, kuten digitaalisille avustajille, tekoälylle, M...

Lisätietoja Oracle Cloud HCM

Grade Talent on skaalautuva ja moderni Talent Management System. Nykyaikaiset HR-ratkaisumme auttavat varmistamaan osaamisesi tarjonnan. Olemme turvallinen ja sitoutunut kokonaisvaltainen toimittaja, jolla on yli 25 vuotta alalla ja asiakastyytyväisyys on 98,25 % (keskiarvo 2021). Kokeneet projektipäällikkömme lähtevät tarpeistasi ja auttavat sinua muokkaamaan alustaa niin, että varmistamme koko t...

Lisätietoja Grade Talent

Leapsome

Leapsome

Leapsome

Leapsome on henkilöstöjärjestelmä, joka mahdollistaa organisaation kehittämisen älykkäiden toimintojen ja tehokkaiden integraatioiden avulla. Kaikella perehdyttämisestä tavoitteiden seurantaan ja tutkimuksiin, Leapsome helpottaa päivittäistä henkilöstöjohtamista ja osallistuu henkilöstön kehittämiseen.

Lisätietoja Leapsome

Dataan perustuva ja työntekijäkeskeinen henkilöstöhallinto. Nosta henkilöstöhallinto uudelle tasolle ja paranna organisaation ketteryyttä, optimoi henkilöstöhallinnon ohjelmia ja uudista työntekijäkokemus. Microsoft Dynamics 365 Human Resources auttaa parantamaan organisaation ketteryyttä, optimoimaan henkilöstöhallinnon (HR) ohjelmat, uudistamaan työntekijäkokemukset ja löytämään työntekijöitä ko...

Lisätietoja Microsoft Dynamics 365 Talent

SD Worx-logo

SD Worx

SD Worx

SD Worx tekee palkka- ja henkilöstöhallinnosta helppoa ja sujuvaa kaikenkokoisille yrityksille. Halusitpa sitten ulkoistaa palkka- ja henkilöstöhallinnon tai hoitaa ne itse, me autamme sinua saamaan organisaatiostasi tehokkaamman ja kannattavamman. Työskentelemme yli 76 000 yrityksen kanssa 40 eri toimialalta, ja haluamme työskennellä myös sinun kanssasi!

Lisätietoja SD Worx

Simployer

Simployer

Simployer

Olemme rakentaneet HRM-järjestelmän, jossa ihmiset ovat keskellä. Kutsumme sitä People First -teknologiaksi. Käytännölliset työkalut mahdollistavat tehokkaamman arjen työelämän, joka säästää aikaa ja varmistaa, että prosessit ovat yhtenäiset liiketoiminnassa.

Lisätietoja Simployer

Digitalisoimme rekrytoinnin, perehdyttämisen ja henkilöstöhallinnon sekä teemme työntekijäkokemuksesta kilpailukykyisemmän. Voit rakentaa sopivan kokonaisuuden, joka ratkaisee juuri teidän yrityksenne haasteet. Koska kaikki ratkaisumme ovat integroitavissa toisiinsa, ehdokkaat liikkuvat saumattomasti vaiheesta toiseen läpi koko prosessin.

Lisätietoja Talent Manager

Totara Perform

Totara Perform

Dossier Solutions

Totara tunnetaan ensisijaisesti vakiintuneesta ja maailmanlaajuisesta oppimisalustastaan. Viime aikoina tämä alusta on muuttunut kattavammaksi ratkaisuksi Totaran Talent Experience Platformin muodossa. Ratkaisu sisältää nyt Totara Perform -moduulin, joka tukee sekä perinteistä että nykyaikaisempaa jatkuvaa suorituskyvyn hallintaa. Järjestelmä sisältää osaamisen hallinnan tuen osaamisprofiilien ja ...

Lisätietoja Totara Perform

Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Täydellinen käyttäjälle räätälöity HR-järjestelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda organisaation, jossa ihmiset keskittyvät. Verismo virtaviivaistaa ja digitalisoi henkilöstötyötä lukuisilla toiminnoillaan, luo organisaation yleiskatsauksen ja mahdollistaa työvoiman strategisen kehittämisen.

Lisätietoja Verismo HR

Maailmanlaajuinen HCM-pelaaja, jolla on täydet työntekijän elinkaaren ominaisuudet. Talent, Core HR, palkka, edut jne.

Lisätietoja Workday HCM

Kuinka löydän odotuksia vastaavan talent management system?

Kuinka löydän odotukset vastaavan lahjakkuuksien hallintajärjestelmän?

Monet lahjakkuudenhallintajärjestelmät voivat näyttää ensi silmäyksellä hyvältä, mutta varmistaaksesi, että löydät oikean työkalun yrityksellesi tai Organisaatio on paras, sinun tulee tarkastella lähemmin. Voit vapaasti vertailla eri järjestelmiä ja kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

Kuinka hyvin tietosi sopivat järjestelmään?

Voi kuulostaa itsestään selvältä, että yrityksesi tietojen tulee olla helppoa voidaan integroida tai tuoda uuteen järjestelmään. Mutta järjestelmät eivät puhu aina toistensa kanssa. Siksi ole varovainen kysyäksesi toimittajalta hänen järjestelmänsä on mukautettu käsittelemään juuri sitä, mitä organisaatiollasi on tietojen, rakenteen ja vaatimusten osalta. Onko se joustava? Toimiiko se sopeutua? Tärkeitä kysymyksiä ennen rekisteröitymistä ja järjestelmän ostamista.

Onko järjestelmä mukautettu tulevaisuutta varten?

Ymmärtääksesi parhaiten, onko lahjakkuudenhallintatyökalu valmis tulevaisuutta varten, katso sitten kuinka järjestelmä on kehittynyt viime vuosina. Onko se tarjonnut uusia toiminut vuosien varrella, sitä on kehitetty ja mukautettu todellisuuteen maksa? Onko se sisällytetty organisaatiorakenteisiin ja järjestelmien vaatimuksiin olla olemassa? Lue ja selvitä, mitä muut asiakkaat ajattelevat järjestelmästä. Haluat meillä on järjestelmä, joka pysyy olemassa olevien trendien mukana, ja se on myös sitä tarpeeksi älykäs käsittelemään erilaisia ​​kykyjä ja työntekijöitä. Vertailla järjestelmien eri demot.

Siksi lahjakkuuksien hallinta on niin tärkeää

Yritykset taistelevat usein lujasti, kun on kyse houkuttelemisesta, pitämisestä ja kehittää työntekijöitään tänään. Sana, joka mainitaan usein tässä yhteydessä "taitojen puute". Mutta miten löydät parhaat lahjat ja mitä lahjakkuus oikein on?

Talent management ei tarvitse olla jotain, jonka kanssa olet syntynyt. Talent management tarvitsee oikean edellytykset menestyä, ja se on sinun ja sinun yrityksiä tunnistamaan nämä, tekemään osaamiskartoituksen sitten pystyt tarjoamaan kehitystä, joka kulkee käsi kädessä yrityksesi tavoitteiden kanssa. Kun kyvyillesi tarjotaan edellytykset kasvaa, kasvat yrityksenä samaan aikaan.

Yrityksillä, jotka ymmärtävät osaamisen johtamisen tärkeyden, on helpompaa säilyttääkseen työntekijänsä ja saavuttaakseen siten menestystä. Rekrytointi on kallista, mutta kun sinulla on hyvin mukautettu talent management system, se on helpompi hallita osaamistasi ja täyttää mahdolliset puutteet. Katso siihen, että yritykselläsi on osaamisen kehittäminen osana strategiaasi.

Älä unohda: Henkilökohtainen kehitys ja uramahdollisuudet ovat usein tehokkaat kannustimet nykypäivän työntekijöille. BusinessWithin avulla ja yksinkertaisilla vertailutyökaluilla löydät sen sinulle sopiva järjestelmä.