EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta liittymähallintaa

Miten minun pitäisi ajatella tilausten hallintaa?

Onko sinulla asiakkaita, jotka haluavat tilata tilauksia, tavaroita tai palveluita ja maksaa sinulle jatkuvasti? Sitten sinun pitäisi investoida vankkaan ratkaisuun, joka todella pystyy käsittelemään juoksuisia maksuja ja tilausten hallintaa. Toistuvien maksujen tarjoaminen tarkoittaa, että asiakkaiden ei tarvitse miettiä mitään – rahat nostetaan automaattisesti esimerkiksi kuukausittain tai jonkin muun maksuaikataulun mukaan. Kun käytät tämäntyyppistä ratkaisua, voit säästää sekä aikaa että rahaa, kun tilaukset tai "toistuvat tulot", kuten sitä kutsutaan englanniksi, tapahtuvat automaattisesti.

Olemme BusinessWithissä kartoittaneet markkinoiden tärkeimmät toimijat, jotta voit vertailla järjestelmiä. Onko aika aloittaa toistuvat maksut tai tilausten hallinta sujuvilla maksuvirroilla? Tervetuloa aloittamaan parhaiden ratkaisujen vertailu juuri nyt.

Mitä minun tulee vaatia palvelulta toistuvia maksuja varten?

Kun tarjoat tuotetta tai palvelua, joka voidaan maksaa toistuvasti, on hyvä antaa asiakkaalle useita maksuvaihtoehtoja. Maksaminen kerran kuukaudessa tai maksun alkamisen lykkääminen ovat kaksi suosittua vaihtoehtoa. Toimittajana haluat automaattisen järjestelmän, joka huolehtii mahdollisista maksumuistutuksista tai antaa sinulle mahdollisuuden lopettaa tilaus. Varmista, että toimittaja, jonka kanssa puolestasi työskentelet, voi tarjota ratkaisussa erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja - tämä lisää arvoa sinulle ja tekee prosessista erittäin kitkaton molemmille osapuolille. Toinen älykäs ratkaisu on muuntaa ilmaisjaksot automaattisesti tilauksiksi. Mahdollisuuksia on siis monia – muista arvioida jokainen järjestelmä ja punnita edut ja haitat ennen valintaa. Helppokäyttöisyys on, kuten kaikki muutkin tekniset ratkaisut, A ja O.

Miten toistuvat maksut voivat lisätä tuloja?

Listattuna 8 eri järjestelmää kategoriassa Recurring revenue software

Lajittele
Pipedrive

Pipedrive

Pipedrive

Käyttäjäystävällinen ja moderni CRM-järjestelmä, joka sisältää monia toimintoja, joita tarvitaan erittäin hyvään myyntiautomaatiokokoonpanoon. Ensimmäinen myyjien suunnittelema ja myyjiä varten suunniteltu CRM. Jos toimialasi keskittyy toistuvaan laskutukseen tai tilauksiin, Toistuva liikevaihto -ominaisuus voi auttaa seuraamaan ja ennustamaan ansaintamahdollisuuksiasi ajan myötä jopa diilien vo...

Lisätietoja Pipedrive

Chargebee

Chargebee

Chargebee

Löydä uusia asiakasmahdollisuuksia ja lisää tilauksista ja maksuista saatavia tuloja Chargebeen tilaustenhallintatyökalun avulla. Löytämällä uusia asiakkaita ja säilyttämällä vanhoja älykkäiden ja käyttäjäystävällisten hinnoittelu-, asiakassuhteiden ja markkinoinnin toimintojen avulla organisaatio voi kasvaa tasaiseen tahtiin suuren osan järjestelmästä toimiessa automaattisesti. Järjestelmässä on ...

Lisätietoja Chargebee

Cloudmore

Cloudmore

Cloudmore

Cloudmore on monitoimityökalu, jolla voidaan hallita ostoa, myyntiä ja asiakassuhteita parhaan mahdollisen kannattavuuden saavuttamiseksi ja luoda ymmärrystä organisaation toiminnasta. Järjestelmä toimii myyjille hyvänä alustana ja auttaa hallitsemaan asiakkaita sujuvasti ja helposti, mutta se on myös hyödyllinen työkalu ostajille. Samaan aikaan mukana on älykkäitä ja automaattisia toimintoja, jot...

Lisätietoja Cloudmore

Minna technologies

Minna technologies

Minna technologies

Minna technologies tilaustenhallintajärjestelmä on pilvipohjainen ratkaisu, joka voidaan helposti yhdistää muihin järjestelmiin API:iden avulla tehokkaaksi ratkaisuksi. Salli tilaajien hallita liittymiäään ja anna heille mahdollisuus tehdä helposti muutoksia, mikä antaa asiakkaalle paljon vapautta. Irtisanomisen yhteydessä voidaan myös lähettää automaattisesti tarjous tilaajan säilyttämisestä, mik...

Lisätietoja Minna technologies

Odoo

Odoo

Odoo

Odoon avulla saat modernin digitaalisen ohjelmiston, jonka avulla voit integroida kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Odoo voidaan mukauttaa periaatteessa millä tahansa sovelluksella, ja se on heidän erikoisuutensa.

Lisätietoja Odoo

Recurly

Recurly

Recurly

Työkalu tilausten hallintaan, joka vähentää asiakkaiden menettämisen riskiä, ​​optimoi uusien asiakkaiden rekrytoinnin ja palauttaa kannattavuuden. Maksujen, muistutusten ja postitusten automaattisten ja älykkäiden toimintojen sekä hinnanmuutosehdotusten avulla järjestelmä voi säästää käyttäjältä paljon aikaa ja samalla maksimoida organisaation tulot. Recurlyn joustavan valuuttahallinnan ansiosta ...

Lisätietoja Recurly

Salesforce CPQ (Configure-Price-Quote) on tehokas työkalu, joka auttaa yrityksiä automatisoimaan ja tehostamaan myyntiprosessiaan. CPQ-järjestelmä mahdollistaa tarjousten nopean ja tarkan luomisen, hinnoittelun ja hinnoittelustrategioiden hallinnan sekä tarjousprosessin virtaviivaistamisen. Loikka Solutions on ylpeä voidessaan tarjota Salesforce CPQ -ratkaisuja asiakkailleen.

Lisätietoja Salesforce CPQ och fakturering

Zuora

Zuora

Zuora

Rakenna pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaidesi kanssa käyttämällä automatisoituja ominaisuuksia, jotka edistävät organisaatiosi tasaista tulovirtaa. Tämä verkkopohjainen tilausten hallintaratkaisu pystyy käsittelemään erilaisia ​​liiketoimintamalleja, koska se voidaan räätälöidä olemassa olevien tarpeiden mukaan ja on siten hyvä valinta joustavuutta kaipaavalle käyttäjälle. Tämä mahdollistaa myös s...

Lisätietoja Zuora

Miten toistuvat maksut voivat lisätä tuloja?

Toistuvien maksujen tai tilausten tarjoaminen tuotteellesi tai palvelullesi tarjoaa monia etuja. Se, että palvelu on vaivaton esimerkiksi tallennettujen maksutapojen kanssa tai että vapaat kaudet siirtyvät joustavasti jäsenyyteen, ovat kaksi asiaa, jotka tarkoittavat, että huomaat suuremman tuoton. Asiakkaat ovat nykyään tottuneet navigoimaan verkossa ja vaativat erilaisia ​​maksumenettelyjä tai -virtoja toimiakseen kitkattomasti. Hässäkkää, liikaa tekstiä, liikaa laatikoita tai monimutkaisia ​​maksutapoja? Vai eikö se edes toimi kaikilla laitteilla? Unohda! Tämän päivän asiakas haluaa sen mahdollisimman yksinkertaiseksi, ja kärsivällisyys on nolla. Siksi varmista, että sinulla on mahdollisimman "laiha malli" yksinkertaisilla uloskirjautumisilla ja vahvistuksilla. Ole myös varovainen kohdeyleisön suhteen - teknisiä tietoja on myös...

BusinessWith on jo useiden vuosien ajan työskennellyt parhaiden järjestelmien ja alustojen kokoamiseksi ja kartoittamiseksi useilla eri käyttöalueilla. Meiltä löydät yksinkertaisen vertailupalvelun, jossa voit nopeasti verrata ratkaisuja keskenään. Tämä on sinulle paras valinta. Tervetuloa katsomaan, mitä Suomen markkinat tarjoavat toistuvien maksujen ja tilausten hallinnan suhteen - suoraan täällä kanssamme.

Kuvaus ominaisuuksista

Analyysityökalut

Järjestelmä tarjoaa toimintoja kerätyn datan analysoimiseksi ja siten mahdollisten parannusmahdollisuuksien tai vahvuuksien tunnistamiseksi.

API

API:a käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan yhdistää ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Asiakaspoistuman hallinta

Saat täyden hallinnan asiakkaiden vaihtuvuudesta ja otat tilanteen haltuun järjestelmän tarjoamien parannusmahdollisuuksien avulla, jotta voit lisätä yrityksen kannattavuutta.

Automaattiset postitukset

Toiminnon avulla voidaan muun muassa muistuttaa asiakkaita maksuista, markkinoida kampanjoita ja alennuksia sekä rekrytoida uusia asiakkaita.

Eri maksutavat

Tarjoa erilaisia maksuvaihtoehtoja, kuten mobiilimaksuvaihtoehtoja, mikä tarjoaa suuremman mahdollisuuden saada kauppa päätökseen asiakkaan kanssa.

Eri valuutat

Hallitse järjestelmässä erityyppisiä valuuttoja, mikä mahdollistaa kansainvälisten maksujen vastaanottamisen ja avaa uusia mahdollisuuksia.

Itsepalvelu

Anna tilaajien hallita tilaustaan helposti ja avoimesti ja tarjoa mahdollisuus käyttää apupalveluja ongelmatilanteissa.

Laskutus

Mahdollistaa käyttäjän laskuttaa asiakkaita ja tilaajia toistuvasti.