EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta liittymähallintaa

Miten minun pitäisi ajatella tilausten hallintaa?

Onko sinulla asiakkaita, jotka haluavat tilata tilauksia, tavaroita tai palveluita ja maksaa sinulle jatkuvasti? Sitten sinun pitäisi investoida vankkaan ratkaisuun, joka todella pystyy käsittelemään juoksuisia maksuja ja tilausten hallintaa. Toistuvien maksujen tarjoaminen tarkoittaa, että asiakkaiden ei tarvitse miettiä mitään – rahat nostetaan automaattisesti esimerkiksi kuukausittain tai jonkin muun maksuaikataulun mukaan. Kun käytät tämäntyyppistä ratkaisua, voit säästää sekä aikaa että rahaa, kun tilaukset tai "toistuvat tulot", kuten sitä kutsutaan englanniksi, tapahtuvat automaattisesti.

Olemme BusinessWithissä kartoittaneet markkinoiden tärkeimmät toimijat, jotta voit vertailla järjestelmiä. Onko aika aloittaa toistuvat maksut tai tilausten hallinta sujuvilla maksuvirroilla? Tervetuloa aloittamaan parhaiden ratkaisujen vertailu juuri nyt.

Mitä minun tulee vaatia palvelulta toistuvia maksuja varten?

Kun tarjoat tuotetta tai palvelua, joka voidaan maksaa toistuvasti, on hyvä antaa asiakkaalle useita maksuvaihtoehtoja. Maksaminen kerran kuukaudessa tai maksun alkamisen lykkääminen ovat kaksi suosittua vaihtoehtoa. Toimittajana haluat automaattisen järjestelmän, joka huolehtii mahdollisista maksumuistutuksista tai antaa sinulle mahdollisuuden lopettaa tilaus. Varmista, että toimittaja, jonka kanssa puolestasi työskentelet, voi tarjota ratkaisussa erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja - tämä lisää arvoa sinulle ja tekee prosessista erittäin kitkaton molemmille osapuolille. Toinen älykäs ratkaisu on muuntaa ilmaisjaksot automaattisesti tilauksiksi. Mahdollisuuksia on siis monia – muista arvioida jokainen järjestelmä ja punnita edut ja haitat ennen valintaa. Helppokäyttöisyys on, kuten kaikki muutkin tekniset ratkaisut, A ja O.

Kuinka toistuvat maksut voivat tehdä sinulle enemmän rahaa?

Luettelo 1 eri Recurring revenue software

Lajittelu
Odoo

Odoo

Odoo

Odoon avulla saat modernin digitaalisen ohjelmiston, jonka avulla voit integroida kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Odoo voidaan mukauttaa periaatteessa millä tahansa sovelluksella, ja se on heidän erikoisuutensa.

Lisätietoja Odoo

Miten toistuvat maksut voivat lisätä tuloja?

Toistuvien maksujen tai tilausten tarjoaminen tuotteellesi tai palvelullesi tarjoaa monia etuja. Se, että palvelu on vaivaton esimerkiksi tallennettujen maksutapojen kanssa tai että vapaat kaudet siirtyvät joustavasti jäsenyyteen, ovat kaksi asiaa, jotka tarkoittavat, että huomaat suuremman tuoton. Asiakkaat ovat nykyään tottuneet navigoimaan verkossa ja vaativat erilaisia ​​maksumenettelyjä tai -virtoja toimiakseen kitkattomasti. Hässäkkää, liikaa tekstiä, liikaa laatikoita tai monimutkaisia ​​maksutapoja? Vai eikö se edes toimi kaikilla laitteilla? Unohda! Tämän päivän asiakas haluaa sen mahdollisimman yksinkertaiseksi, ja kärsivällisyys on nolla. Siksi varmista, että sinulla on mahdollisimman "laiha malli" yksinkertaisilla uloskirjautumisilla ja vahvistuksilla. Ole myös varovainen kohdeyleisön suhteen - teknisiä tietoja on myös...

BusinessWith on jo useiden vuosien ajan työskennellyt parhaiden järjestelmien ja alustojen kokoamiseksi ja kartoittamiseksi useilla eri käyttöalueilla. Meiltä löydät yksinkertaisen vertailupalvelun, jossa voit nopeasti verrata ratkaisuja keskenään. Tämä on sinulle paras valinta. Tervetuloa katsomaan, mitä Suomen markkinat tarjoavat toistuvien maksujen ja tilausten hallinnan suhteen - suoraan täällä kanssamme.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Analyysityökalut

Järjestelmä tarjoaa toimintoja kerättyjen tietojen analysoimiseksi ja siten mahdollisten parannusmahdollisuuksien tai vahvuuksien tunnistamiseksi.

API

API:ta käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan yhdistää ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Automaattiset postitukset

Toiminnon avulla voidaan muun muassa muistuttaa asiakkaita maksuista, markkinoida kampanjoita ja alennuksia sekä rekrytoida uusia asiakkaita.

Eri maksutavat

Tarjoa erilaisia maksuvaihtoehtoja, esimerkiksi mobiilimaksuvaihtoehtoja, jolloin on suurempi mahdollisuus, että kauppa saadaan päätökseen asiakkaan kanssa.

Eri valuutat

Hallitse järjestelmässä erityyppisiä valuuttoja, mikä mahdollistaa kansainvälisten maksujen vastaanottamisen ja avaa uusia mahdollisuuksia.

Itsepalvelu

Anna tilaajien hallita tilaustaan helposti ja avoimesti ja tarjoa mahdollisuus käyttää apupalveluja ongelmatilanteissa.

Laskutus

Mahdollistaa käyttäjän laskuttaa asiakkaita ja tilaajia toistuvasti.

Poistuman hallinta

Saat täyden hallinnan asiakkaiden vaihtuvuudesta ja otat tilanteen haltuun järjestelmän tarjoamien parannusmahdollisuuksien avulla, jotta voit lisätä yrityksen kannattavuutta.