EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita kyberturvallisuusohjelmia

Miten minun pitäisi ajatella kyberturvallisuusohjelmia?

Onko sinulla yritystä? Hyvä, sitten tarvitset tietoturvaratkaisun tietojesi suojaamiseen ja liiketoiminnan toiminnan varmistamiseksi. Kyberturvallisuusohjelma on ratkaisu, joka voi olla lisäys omaan IT-osastoosi yrityksessä. Nykyiset kyberturvaohjelmat vastaavat haavoittuvuuksia ja antavat sinun jatkaa toimintaasi ilman ongelmia. Usein ohjelmat voidaan integroida muuhun infrastruktuuriin, ja niitä voidaan mukauttaa tai räätälöidä tarpeen mukaan. Riippuen yrityksesi koosta ja toimialasta, kyberturvallisuusohjelmien tarve voi näyttää erilaiselta. BusinessWithissä olemme kartoittaneet 14 erilaista kyberturvaohjelmaa, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla tänään. Vertaa niitä ja vertaile niiden toimintoja ja löydä sitten sinulle paras ratkaisu.

Mitä kyberturvaohjelmistoa tarvitsen?

Tietojenkalastelu, haittaohjelmat (haittaohjelmat), varastetut henkilötiedot, yrityssalaisuudet, tiedot – nykyään on olemassa suuria arvoja, jotka on suojattava eri hyökkääjiltä. Yritysten ja organisaatioiden haavoittuvuus tietomurroille on korkea, minkä vuoksi voi olla aika hankkia kyberturvallisuusohjelma. Tällä tavalla olet yrityksenä tai organisaationa hieman turvallisempi. Se voi ymmärrettävästi johtaa katastrofiin, jos tiettyjä tietoja vuotaa, sekä suuria turvallisuusriskejä. Meiltä BusinessWithiltä löydät varmasti tarvitsemasi suojan sinä ja yrityksesi. Ole hyvä ja käytä jonkin aikaa tutustuaksesi eri vaihtoehtoihin ja saatavilla oleviin toimittajiin. Olemme kartoittaneet Suomen parhaat kyberturvallisuusohjelmat tällä hetkellä, jotta voit löytää yrityksellesi sopivimman ratkaisun. Etsi ja valitse järjestelmä jo tänään – älä epäröi ottaa yhteyttä BusinessWithiin, jos tarvitset lisäohjeita.

Kyberhyökkäykset ja kyberuhat

Lista 0 eri Kyberturvallisuusohjelma

Lajittele
Valitettavasti valituilla suodattimilla ei ole vastaavia tuloksia.

Kyberhyökkäykset ja kyberuhat

Kyberuhat ovat yhä monimutkaisempia ja olet luultavasti kuullut kyberuhkista tai kyberhyökkäyksistä terveydenhuoltoon, julkiseen sektoriin tai maksusivustoihin, jotka ovat kaatuneet hakkeroinnin vuoksi. Kyberhyökkäyksen seuraukset voivat olla erittäin laajat, joten turvallisuus on tärkeä asia. Virustorjunta ja tietoturvaratkaisu, joka voi torjua haavoittuvuuksia, ovat välttämättömiä kaikille yrityksille. EU kirjoittaa, että liikenteen, energian ja terveydenhuollon kaltaiset sektorit ovat erittäin riippuvaisia ​​digitaaliteknologiasta, mikä merkitsee näille aloille monia mahdollisuuksia. Mutta digitaalisen kehityksen mukana myös kyberuhat kasvavat. EU:n mukaan kyberhyökkäykset lisääntyvät, minkä vuoksi on tärkeää panostaa hyvään suojaukseen. Haittaohjelmat, kuten haittaohjelmat, ovat suuri uhka, mikä tarkoittaa, että ohjelma aiheuttaa erilaisia ​​häiriöitä IT-järjestelmiisi tai tietokoneihisi. Tämän lisäksi sosiaalinen huijaus on hyvin yleistä, mikä tarkoittaa, että sinua käyttäjänä huijataan napsauttamaan erilaisia ​​linkkejä.

Oletko valmis ottamaan askeleen ja investoimaan kyberturvallisuusohjelmaan? Tervetuloa aloittamaan vertailu suoraan BusinessWithin vertailuoppaassa löytääksesi parhaan kyberturvaohjelman yrityksellesi.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Altistumisen hallinta

Altistumisen hallinnan avulla käyttäjä voi helposti ymmärtää infrastruktuurin altistumispintaan liittyvät turvallisuusriskit. Älykkäiden analyysien avulla järjestelmä ehdottaa teknisiä kyberriskiratkaisuja liiketoimintakontekstista käsin nopeaa ja tehokasta hallintaa varten.

Haavoittuvuuden arviointi

Toiminto kokoaa yhteen erilaisia testituloksia ja esittää laskelmien ja tekoälyn avulla yksityiskohtaisen ja järjestelmällisen haavoittuvuusarvioinnin, jossa esitetään, kuinka herkkä järjestelmä on haavoittuvuudelle sen vakavuuden mukaan, sekä tarvittaessa toimenpiteet ja rajoitukset.

Konsolidoitu turvallisuusarkkitehtuuri

Konsolidoitu tietoturva-arkkitehtuuri on toiminto, joka suojaa kaikkia IT-palveluja, infrastruktuuria, verkkoja, pilvipalveluja, päätelaitteita, mobiililaitteita ja IoT-laitteita. Toiminto käyttää samoja uhkien torjuntaan tarkoitettuja älykkäitä teknologioita ja hallintapalveluita, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan. Se on suunniteltu niin, että se pystyy nopeasti ja ratkaisemaan kasvavan IT-infrastruktuurin monimutkaisuuden. Uhkatiedon jakaminen kaikissa tietoturvaympäristöissä ja yhtenäinen tietoturvan hallinta-alusta johtavat tehokkaaseen ja turvalliseen alustaan.

Managed Detective Response

Managed Detection and Response (MDR) on aktiivinen palvelu, jossa hallitun kyberturvapalvelun analysaattori auttaa havaitsemaan, testaamaan ja poistamaan erilaisia uhkia asiakkaiden infrastruktuuriin ja ympäristöön. Kyseessä on keskitetty toiminto, joka käyttää erilaisia teknologioita ja prosesseja asiakkaan tietoturvatilanteen jatkuvaan seurantaan ja parantamiseen.

Pilviturvallisuus

Pilvipalvelun tietoturvaominaisuus on joukko erilaisia turvatoimia, jotka on suunniteltu suojaamaan jatkuvasti pilvipohjaista infrastruktuuria, sovelluksia ja muita pilvipalvelussa olevia tietoja. Toiminto varmistaa muun muassa tietojen suojauksen, resurssien käytönvalvonnan ja turvalliset laitetunnistukset.

Sovelluksen skannaus

Sovellusten tietoturvatestaus (AST) on ominaisuus, joka auttaa tekemään sovelluksista kestävämpiä tietoturvauhkia vastaan tunnistamalla lähdekoodin tietoturva-aukkoja ja haavoittuvuuksia. Tämä toiminto voidaan määrittää ja automatisoida eri tarkoituksia ja erilaisia testiskenaarioita varten.

Surface monitoring

Toiminto valvoo ja arvioi jatkuvasti yrityksen IT-infrastruktuuria asetettujen parametrien ja hyökkäysvektoreiden perusteella. Organisaatio saa paremman käsityksen tunnistetuista hyökkäyspinnoista ja infrastruktuurin haavoittuvista osista.

Vaatimustenmukaisuus (Compliance)

Kyberturvallisuuden noudattaminen tarkoittaa, että yritykset noudattavat viranomaisten ja muiden organisaatioiden suorittamaa valvontaa tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden suojaamiseksi. Valmiudet sisältävät erilaisia teknologioita ja prosesseja, joilla organisaation kyberturvallisuuden vaatimustenmukaisuusvaatimukset täytetään ja jotka täyttävät erilaiset standardit. GDPR:n noudattaminen EU:ssa on esimerkki yhdestä näkökulmasta.