EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita vuosiraportteja

Mikä vuosikertomuspalvelu minun pitäisi valita?

Kauppayhtiö, osakeyhtiö tai taloudellinen yhdistys. Jos sinulla on jokin näistä yhtiömuodoista, sinun on tilinpäätöslain mukaan laadittava vuosittain vuosikertomus, joka on toimitettava Suomen yhtiörekisteriin. Vuosikertomus sisältää toimintakertomuksen, tuloslaskelman, taseen ja mahdolliset lisätiedot. Ennen kuin teet tilinpäätöksen tai vuosikertomuksen, sinun olisi pitänyt ottaa selvää siitä, millaisiin säännöksiin aiot perustua. Useimpiin pieniin yrityksiin sovelletaan K2:ta, suuriin yrityksiin K3-säännökset hallitsevat.

Mitä mieltä olet vuosikertomuksen tekemisestä? Nykyään on olemassa useita verkkopalveluita, jotka yksinkertaistavat koko prosessia. Palvelut ja mallipohjat ovat yleensä täysin pilvipohjaisia, mikä tarkoittaa, että pääset vuosiraporttiisi missä tahansa, eikä sinun tarvitse miettiä varmuuskopiointia. Monet tarjoavat, että kirjaudut sisään pankkitunnuksella ja täytät sitten vaiheittain tiedot vuosikertomuksesi, tilinpäätöksesi ja/tai tuloveroilmoituksesi. Keväästä 2018 alkaen vuosikertomuksesi on mahdollista toimittaa digitaalisesti, jolloin vältyt paperi- ja kirjekuorista. Sinua ja vuosikertomustasi auttavan palvelun valinnan etuna on, että minimoit virheriskin ja saat apua myös kaikkien tietojen oikeaan täyttämiseen.

BusinessWith listaa saatavilla olevat palvelut ja mallit sekä pienille että suurille yrityksille. Voit vapaasti vertailla kanssamme löytääksemme sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun ennen kuin teet valinnan. Meillä voit helposti lajitella ja suodattaa haluamasi toiminnot, kun etsit apua vuosikertomuksesi laatimiseen. Vertaa ja valitse - suoraan BusinessWith.

Mitä minun tulee tietää vuosikertomuspalveluista?

Listattuna 0 eri järjestelmää kategoriassa Vuosikatsaus

Lajittele
Valitettavasti valituilla suodattimilla ei ole vastaavia tuloksia.

Mitä minun tulee tietää vuosikertomuspalveluista?

Ovatko sanat, kuten tilintarkastuskertomus ja tuloslaskelma, päänsärkyä, kun jokainen tilikausi lähenee loppuaan? Mikset käyttäisi palvelua, joka auttaa sinua tilinpäätösten, vuosikertomusten ja tuloveroilmoitusten tekemisessä? Markkinoilla on nykyään useita erilaisia ​​palveluita ja malleja, jotka helpottavat asioita ja minimoivat myös riskin, että sinä tai sinä teet laskentavirheitä. Täällä voit usein saada tukea heti, jos jäät jumiin, mikä on suuri etu. Jos tunnet tarvitsevasi tukea, valitse palvelu, joka lupaa vain henkilökohtaista tukea, ja malli tai palvelu, joka on opettavainen.

Niille teistä, joilla on enemmän lihaa jaloissa ja joilla on suurempi yritys, sinun on ehkä valittava edistyneempi ratkaisu, jossa on lisäpalvelua esimerkiksi pätevä neuvonta. Muista aloittaa työpaikkaa valitessasi yritysmuodostasi. Pienempi osakeyhtiö, jonka vuosikertomus on K2-säännösten alainen, ei saa maksaa enempää kuin käyttää. Suuret osakeyhtiöt, joissa on paljon työntekijöitä, saattavat tarvita monimutkaisempaa ratkaisua. Verkkopalvelut korvaavat nykyään sen, mitä kirjanpitokonsulttisi muuten tekee – ja automatisoivat suuren osan vuosikertomuksestasi. Toinen suuri etu on, että vuosikertomus, tilinpäätös tai kirjanpito ovat saatavilla pilvessä. Monissa tapauksissa palveluissa on myös sovellus, jonka avulla on entistäkin helpompi tavoittaa tarvitsemasi missä oletkin.

Räätälöity vai yksi koko sopii kaikille? Yrityksesi koosta ja monimutkaisuudesta riippuen sinun tulee harkita, tarvitsetko mukautetun ratkaisun vai toimiiko yksinkertainen malli. Käytä aikaa vertailuun ja esittelyjen varaamiseen ennen kuin teet lopullisen valinnan. Oikean tien yrityksesi parhaaseen vuosikertomuspalveluun löydät suoraan BusinessWithistä. Listaamme markkinoiden eri palvelut ja helpotamme oikean valinnan tekemistä.

Kuvaus ominaisuuksista

Automaattiset laskelmat

Syötä tilinpäätöksessä käsiteltävät talousluvut ja anna järjestelmän laskea lopputulos automaattisesti.

Digitaalinen toimittaminen

Toimita vuosikertomuksesi digitaalisesti ja vältä turhaa odotusaikaa ja paperinkäsittelyä.

Neuvonta

Järjestelmätoimittaja tarjoaa neuvoja ja tukea koko prosessin ajan, mikä helpottaa mahdollisten ongelmien ratkaisemista.

Raportit

Saat käyttöösi organisaation taloudelliseen tilanteeseen perustuvia täydellisiä raportteja, joiden avulla saat hyvän käsityksen yrityksen toiminnasta.

Sähköinen allekirjoitus

Asiakirjat voidaan allekirjoittaa digitaalisesti ja nopeasti, mikä säästää aikaa ja turhaa paperityötä.

Tilinpäätös ja ilmoitukset

Tee tilinpäätökset ja ilmoitukset, jotta saat kokonaiskuvan siitä, toimiiko yritys tarkoitetulla tavalla ja saavutetaanko tavoitteet.

Tilintarkastuskertomus

Samaan aikaan kun tilinpäätös viimeistellään, siihen liitetään myös tilintarkastuskertomus, jossa kerrotaan yhtiön tilintarkastuksesta.

Valmiit kirjanpitomallit

Järjestelmä koostuu valmiista malleista, joiden avulla käyttäjä voi helposti luoda täydellisen vuosikertomuksen.