EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta työntekijähaastattelujärjestelmää

Löydä paras työkalusi työntekijöiden haastatteluihin

Säännölliset keskustelut, joissa esimiehet kuuntelevat työntekijöitä ja taltioivat työntekijöiden tunteita, voivat nostaa yrityksen uusiin korkeuksiin. Työntekijätapaamiset edistävät usein positiivista liiketoiminnan kehitystä tavoitteiden yhteensovittamisen ja uusien ideoiden keräämisen kautta. Ne ovat loistava tapa saada työntekijöiden ääni kuuluviin ja jokainen saa tunteen, että hänet nähdään ja kuunnellaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on kuitenkin tärkeää käydä keskustelut systemaattisesti ja dokumentoida, mitä sanotaan jokaisessa keskustelussa samalla tavalla riippumatta siitä, kuka keskustelun pitää. Me BusinessWithissä suosittelemme, että panostat työntekijöiden järjestelmään. keskusteluja.

Markkinat tarjoavat useita työntekijöiden haastattelutyökaluja. Sinun on selvitettävä, mitä työkalusta on saatava irti, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen. Työntekijöiden haastattelujärjestelmän pitäisi seurata sinua ja työntekijöitäsi useiden, toivottavasti useiden vuosien ajan. Sen pitäisi auttaa sinua määrittämään oikean palkan ja kehittämään sekä yritystäsi että työntekijöitäsi ja seuraamaan koko organisaatiota HR-osastosta johtajiin ja työntekijöihin.

Työntekijöiden puhelujärjestelmä tai palkanlaskentatyökalu on pilvipohjainen. Se luo turvaa kaikille osapuolille, usein kaksivaiheisella todennuksella. Voit vapaasti miettiä järjestelmääsi vastaavien yrityksesi tarpeita: miltä teknologiatottumus näyttää? Millaisia ​​tukitarpeita on olemassa? Kuinka monta työntekijää sinulla on tänään ja kuinka monta odotat olevasi viiden tai kymmenen vuoden kuluttua? Ajattele järjestelmää pitkän aikavälin sijoituksena – se voi auttaa sinua tekemään oikean päätöksen juuri sinua varten.

Kun haluat etsiä sinulle ja toimialallesi parhaan järjestelmän työntekijähaastatteluihin, voit käyttää BusinessWithin kehittämää järjestelmäopasta. Suodata, etsi ja vertaa.

Positiiviset vaikutukset–siksi kannattaa panostaa työntekijöiden haastatteluihin

Listattuna 12 eri järjestelmää kategoriassa Työntekijän haastattelu

Lajittele
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen ja täydellinen järjestelmä nykyaikaiselle henkilöstöosastolle. Vie HR-työsi uudelle tasolle ja kerää kaikki työntekijätiedot sekä kaikki HR-prosessit ja -tiedot yhteen paikkaan. Säästät arvokasta aikaa älykkäällä automaatiolla ja saat kokonaiskuvan edistyneiden analyysitoimintojen avulla. Aseta HR autopilottille! Hailey HR luo: - Sujuvat prosessit H...

Lisätietoja Hailey HR

Kontek HRM Employeella saat hyvän järjestelmätuen henkilöstösi kehittämiseen. Se on täysin verkkopohjainen ratkaisu, joka helpottaa koko organisaation henkilöstöhallintoa koko johtoryhmästä yksittäisten työntekijöiden hoitamiseen. HR-järjestelmää voidaan edullisesti täydentää palkanlaskennan ja digitaalisen allekirjoituksen vaihtoehdoilla.

Lisätietoja Kontek HRM Employee

SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Täydellinen HR-järjestelmä keskisuurille, suurille yrityksille ja julkiselle sektorille. Järjestelmä koostuu täydellisestä sarjasta moduuleja, jotka ovat helposti integroitavissa toisiinsa ja antavat HR:lle tehokkaamman ja helpomman arjen koko työsuhteen ajan - rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. SD Worx HR -järjestelmä varmistaa, että voit pitää työntekijäsi tyytyväisenä ja samalla keskittyä ...

Lisätietoja SD Worx HR

Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tarjoaa täydellisen Talent Management -alustan (Visma Talent Solutions), joka sisältää tuen kaikille strategisille HR-prosesseille työntekijöiden, asiakkaiden ja partnereiden houkuttelemiseksi, kehittämiseksi ja pitämiseksi. Järjestelmää käyttävät kaikenlaiset yksityiset ja julkiset organisaatiot ja teollisuudenalat.

Lisätietoja Visma Talent HR

Digitalisoimme rekrytoinnin, perehdyttämisen ja henkilöstöhallinnon sekä teemme työntekijäkokemuksesta kilpailukykyisemmän. Voit rakentaa sopivan kokonaisuuden, joka ratkaisee juuri teidän yrityksenne haasteet. Koska kaikki ratkaisumme ovat integroitavissa toisiinsa, ehdokkaat liikkuvat saumattomasti vaiheesta toiseen läpi koko prosessin.

Lisätietoja Talent Manager

Personio

Personio

Personio

Järjestelmä on optimaalinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Tällä työkalulla voi tehdä kaiken - rekrytoinnin, henkilöstön käsittelyn ja kehittämisen sekä palkkahallinnon. Personio on uusi HR ohjaamo: Pääset käsiksi kaikkiin henkilöstötietoihin napin painalluksella ja voit automatisoida kaikki HR-prosessisi koko työsuhteen ajan. Näin sinulla on vihdoin aikaa yritykselle lisäarvoa tuottavalle...

Lisätietoja Personio

Optimaalinen suurille yrityksille. Täydellinen HCM-pilvipohjainen ratkaisu, joka on kehitetty alusta alkaen työntekijän koko elinkaaren ajaksi ("vuokrauksesta eläkkeelle"). Useiden vuosien laajan, asiakaslähtöisen tutkimuksen ja suunnittelun pohjalta luodaan käyttäjäkokemus uuden sukupolven järjestelmätuelle, innovaatioille ja uusille teknologioille, kuten digitaalisille avustajille, tekoälylle, M...

Lisätietoja Oracle Cloud HCM

Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

Perinteiset henkilöstökyselyt eivät enää riitä. Yrityskulttuuri kehittyy parhaiten, kun ihmiset kokevat, että heitä kuunnellaan. Winningtemp tarjoaa sinulle uuden ja yksilölähtöisen tavan ymmärtää työntekijöidesi tarpeita ja kehittää organisaatiotasi. Pulssikyselyidemme ja sitouttamisalustamme avulla saat arvokasta tietoa, jota voit hyödyntää tukemaan työntekijöitäsi kaikkialla missä he ovatkin, ...

Lisätietoja Winningtemp

Flex HRM Employee

Flex HRM Employee

Flex Applications

Flex HRM Employee on verkkopohjainen HR-järjestelmä, jota voivat käyttää kaikenlaisten alojen yritykset. Innovatiivisten toimintojen ansiosta järjestelmä helpottaa käytännön HR-työtäsi ja auttaa sinua kehittämään ja pitämään työntekijäsi. Flex HRM Employee on osa kokonaisratkaisuamme Flex HRM. Täältä löydät myös tukea ajankäyttöön, matkalaskutukseen, henkilöstösuunnitteluun ja palkkaukseen.

Lisätietoja Flex HRM Employee

Simployer

Simployer

Simployer

Olemme rakentaneet HRM-järjestelmän, jossa ihmiset ovat keskellä. Kutsumme sitä People First -teknologiaksi. Käytännölliset työkalut mahdollistavat tehokkaamman arjen työelämän, joka säästää aikaa ja varmistaa, että prosessit ovat yhtenäiset liiketoiminnassa.

Lisätietoja Simployer

Totara Perform

Totara Perform

Dossier Solutions

Totara tunnetaan ensisijaisesti vakiintuneesta ja maailmanlaajuisesta oppimisalustastaan. Viime aikoina tämä alusta on muuttunut kattavammaksi ratkaisuksi Totaran Talent Experience Platformin muodossa. Ratkaisu sisältää nyt Totara Perform -moduulin, joka tukee sekä perinteistä että nykyaikaisempaa jatkuvaa suorituskyvyn hallintaa. Järjestelmä sisältää osaamisen hallinnan tuen osaamisprofiilien ja ...

Lisätietoja Totara Perform

Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Täydellinen käyttäjälle räätälöity HR-järjestelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda organisaation, jossa ihmiset keskittyvät. Verismo virtaviivaistaa ja digitalisoi henkilöstötyötä lukuisilla toiminnoillaan, luo organisaation yleiskatsauksen ja mahdollistaa työvoiman strategisen kehittämisen.

Lisätietoja Verismo HR

Positiiviset vaikutukset–siksi kannattaa panostaa työntekijöiden haastatteluihin

Työntekijähaastattelut ovat yhä tärkeämpiä nykyaikaisissa yrityksissä. Välttämättömän pahan sijaan heidän nähdään usein kehittävän sekä johtoa että työntekijöitä. Kun olet investoinut työntekijähaastattelujärjestelmään, voit olla varma, että sijoitat tulevaisuuteen - strukturoidut haastattelut tuovat monia hyviä vaikutuksia.

  • Ammattimaisesti tehdyt työntekijähaastattelut hyödyttävät työntekijöiden kehittymistä. Työstään nauttiva työntekijä on usein motivoitunut ja paljon tuottavampi kuin tyytymätön työntekijä.
  • Työntekijöiden toiveet ja tunteet taltioidaan jäsennellysti. Johtajalla, jolla on hyvä kontakti työntekijöihin keskustelujen välillä, on usein hyvät mahdollisuudet selviytyä mahdollisista vaikeuksista ja haasteista jäsennellympien työntekijäkeskustelujen kautta, joissa koko tehdään näkyväksi.
  • Työntekijähaastatteluissa on mahdollisuus esittää harkittuja kysymyksiä. Se voi koskea yksinkertaisempia aiheita sekä asioita, joista ei muuten tunnu luontevalta keskustella, kuten hoitaako työntekijä yksityisiä asioita työaikana. Ne ovat myös erinomainen tilaisuus ottaa esille esimerkiksi työn ulkopuolista stressiä, työhön liittyviä asioita. Valmiiden kysymysten avulla on helpompi laittaa nämä asiat pöydälle. Työntekijähaastattelujärjestelmässä työntekijät saavat kysymykset etukäteen ja haastatteluista voidaan etukäteen annettujen vastausten kautta tulla jäsenneltyjä ja tuottavia.
  • Neuvotteluissa syntyvät kehityssuunnitelmat ovat hyvä kasvualusta sekä yksilön että koko organisaation kehitykselle. Niiden ansiosta polku nykytilasta tavoitteeseen tulee näkyväksi ja niin työntekijät kuin esimiehet tietävät, mitä odotetaan. Pilvipohjaisella työntekijähaastattelutyökalulla kehityssuunnitelmien seuraaminen on helppoa ja ne unohtuvat vasta ensi vuoden haastattelussa.

BusinessWith auttaa sinua valitsemaan järjestelmän työntekijöiden haastatteluihin. Tervetuloa vertailemaan kanssamme.

Kuvaus ominaisuuksista

Dokumentaatio

Dokumentoi puhelut suoraan järjestelmään ja pääset myös takaisin arkistoon.

Henkilökohtaiset tavoitteet

Aseta työntekijöille henkilökohtaiset tavoitteet ja sovita ne yhteen organisaation tavoitteiden kanssa yrityksen kehityksen edistämiseksi.

Ilmoittautumiset

Nopea toiminto lyhyempiin tilannekatsauksiin ja jatkuvaan seurantaan työntekijöiden kanssa.

Kehittämissuunnitelmat

Luo suunnitelma kullekin yksilölle ja selvitä, miten he kehittyvät ja miten edistymistä seurataan. Hyvä tapa aloittaa keskustelu yksilöllisestä kehittymisestä.

Muistutukset

Luo muistutuksia, joiden avulla voit seurata, milloin puhelut on määrä soittaa, ja muistuttaa työntekijöitä väärinkäsitysten ja uudelleenvarausten välttämiseksi.

Sähköiset allekirjoitukset

Pääsy asiakirjojen ja sopimusten allekirjoittamiseen verkossa, mikä on kätevä ja paperiton ratkaisu allekirjoituksia varten.

Työkalut palkkoja varten

Auttava käsi, kun on palkkaneuvottelujen ja uusien palkkavaatimusten aika. Pääsy työkaluihin, jotka voivat ehdottaa yksilölle kohtuullista palkkakehitystä.

Valmiit soittomallit

Käytä järjestelmän kehittämiä malleja puheluita ja postituksia varten, jotta säästät aikaa ja saat puheluista parhaan hyödyn irti.