EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita henkilöstöjärjestelmiä

Millaisen henkilöstöjärjestelmän yrityksesi tarvitsee?

Henkilöstöjärjestelmä auttaa sinua saamaan hallinnan ja yleiskuvan henkilöstöä yrityksellesi. Henkilöstötyökalu tekee hallinnosta niin paljon passeja ja aikatauluja helpompaa – sekä sinulle että henkilökunnalle. Sen sijaan, että lähettäisit aikataulut sisään Excel, tallenna post-it-muistiinpanoja lomapyyntöihin tai seuraa paljon sähköpostilla, saat selkeän yleiskuvan kaikesta henkilöstöön liittyvästä suoraan työkalusta. Nykyään monet henkilöstötyökalut ovat pilvipohjaisia, mikä tarkoittaa sitä voit tuntea olosi turvalliseksi, että mitään ei menetetä ja päivityksiä tapahtuu automaattisesti. Monissa tapauksissa voit myös halutessasi integroida järjestelmän muihin järjestelmä.

Henkilöstöjärjestelmän tai aikataulutusjärjestelmän avulla voit työkalun kautta tarjouspassit mm. sms tai sähköposti. Riippuen toimialasta, jolla toimit sinulla voi olla erilaisia ​​toimintoja – kuten matkalaskuja, mahdollisuus tehdä kuluja järjestelmän kautta tai raportoida aika työkalun kautta. Monet työntekijät tuntevat olonsa sitoutuneemmiksi, kun he itse voivat osallistua ratkaise henkilöstömäärä työkalun avulla , mikä on suuri bonus.

Kun uskallat ulos Kun etsit henkilöstöjärjestelmää, muista valita sinulle sopiva bisnestä parhaimmillaan . Työskenteletkö hotelli- ja ravintola-alalla? Tai ehkä sisällä hoito? Päivittäisen lepoajan hallinta, epämukavien työaikojen laskeminen tai vastaava Mahdollisuus tarjota passeja oikeille ihmisille tekstiviestillä ovat joitakin suosittuja ominaisuuksia molemmilla toimialoilla. Tietenkin monet toimittajat voivat räätälöidä niin, että toiminnot ja henkilöstöjärjestelmä todella sopivat sinulle tarpeisiin , ja että se tukee työehtosopimustasi.

Löydä paras HR-työkalu täältä kanssamme BusinessWith. vertailla, suodata ja valitse helposti – älykkään verkkojärjestelmän oppaamme ansiosta.

Mitä minun tulee tietää henkilöstöjärjestelmistä?

Luettelo 5 eri Henkilöstöjärjestelmä

Lajittelu
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Modernisoi ja tehosta työaikaraportointianne TimeplanGo-ohjelmistolla Säästä sekä esimiesten että työntekijöiden aikaa ja yksinkertaista samalla työaikaraportointianne. TimeplanGo-ohjelmistolla luotte modernin prosessin työaikaraportointiinne ja saatte käyttöönne älykkäät työkalut, jotka tehostavat prosessia raportoinnista poikkeuksien vahvistamiseen ja palkkahallintoon.

Lisätietoja Timeplan

Personio

Personio

Personio

Järjestelmä on optimaalinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Tällä työkalulla voi tehdä kaiken - rekrytoinnin, henkilöstön käsittelyn ja kehittämisen sekä palkkahallinnon. Personio on uusi HR ohjaamo: Pääset käsiksi kaikkiin henkilöstötietoihin napin painalluksella ja voit automatisoida kaikki HR-prosessisi koko työsuhteen ajan. Näin sinulla on vihdoin aikaa yritykselle lisäarvoa tuottavalle...

Lisätietoja Personio

Flex HRM Payroll

Flex HRM Payroll

Flex Applications

Flex HRM Payrollin avulla saat ensiluokkaisen palkanlaskentajärjestelmän, joka on yksi viidestä verkkopohjaisesta työkalusta täydellisessä Flex HRM -alustassa. Turvallinen, käyttäjäystävällinen ja joustava palkanlaskentajärjestelmä, joka voidaan mukauttaa monenlaisiin työehtosopimuksiin. Räätälöidyt palkanlaskentaprosessit säästävät aikaa, ja kalenteritoiminnon avulla voit helposti seurata kaikenl...

Lisätietoja Flex HRM Payroll

HR-plus

HR-plus

Visma Enterprise

HR-plus on kokonaisvaltainen kokonaisratkaisu, joka sopii isommille ja monimutkaisille organisaatioille, joilla on useita yrityksiä ja sopimuksia. Asiakkaana voit rakentaa järjestelmää lisämoduuleilla. Palkanlaskennan ohjelmistot yrityksille ja julkishallintoon Jo 500 000 suomalaisen palkat lasketaan Visman ohjelmistoilla. Meiltä löydät sinulle parhaiten sopivan palkanlaskentaohjelman!

Lisätietoja HR-plus

Planday

Planday

Planday

Etsitkö intuitiivista ja käyttäjäystävällistä järjestelmää? Silloin Planday saattaa olla etsimäsi alusta. Heidän työvoimanhallintaohjelmistonsa kautta pääset käyttämään toimintoja, kuten palkkojen käsittelyä, mikä säästää paljon hallinnollisia resursseja ja prosesseja. Lisäksi alustassa on toimintoja, kuten aikataulutus, strateginen suunnittelu ja aikaraportointi, jotka varmistavat, että yritykses...

Lisätietoja Planday

Mitä minun pitäisi vaatia henkilöstöjärjestelmältä?

Lomahakemukset paperilapuilla, aikataulu seinällä ja vaikeudet henkilöstölle tietyt passit? Soitatko ympäriinsä ja teet pulmia löytääksesi korvikkeita? Ja onko sinulla vaikeuksia seurata, onko henkilöstölläsi todella aikaa levätä? istuntojen välillä? Meneekö se joskus pieleen? Sitten saattaa olla sen aika Hanki henkilöstöjärjestelmä. Meidän kanssamme BusinessWithissä löydät sinulla on useita erilaisia ​​henkilöstöjärjestelmiä - mutta mitä sinun pitäisi todella vaatia toimittajaltasi? Listasimme kolme asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Helppokäyttöisyys

Upea järjestelmä, mutta et ymmärrä kaikkia toimintoja? Ohita – tai pyydä koulutusta. Järjestelmä voi näyttää ammattimaiselta ja modernilta ulos ja voi siksi toimia hyvin pinnalla. Mutta jos aikatauluttaminen on monimutkaista, passin vaihtaminen tai vaikeuksia henkilöstöjärjestelmän toteuttamisessa heidän kanssaan järjestelmä, jota käytät toisessa liiketoiminnassasi – ohita se. Helppokäyttöisyys ovat A ja O, kun on kyse kaikentyyppisistä järjestelmistä.

Tuki, kun tarvitset sitä

Henkilöstöjärjestelmän pitäisi säästää aikaa ja yksinkertaistaa sitä niille, jotka aikataulut. Mutta joskus voit törmätä partioon ja joutua ratkaisemaan ongelmia tai asioita ei toimi. Sitä tapahtuu kaikille. Kun istut siellä aikaisin aamulla kanssasi kuppi kahvia kädessä ja toimittaja ei vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin, ja et pääse käsiksi henkilöstötyökaluun – silloin se voi olla hyvin turhauttavaa. Varmista siksi, että palveluntarjoajasi tarjoaa hyvää tukea ja tukea, kun sitä tarvitset.

Tarvitsemiasi ominaisuuksia

Älä tuhlaa tärkeitä ominaisuuksia – tulet katumaan sitä! Katso varmistaa, että valitsemassasi henkilöstöjärjestelmässä on ne toiminnot, jotka ovat tärkeitä että yrityksesi pitäisi sujua hyvin. Sopimustuki tai älykäs aikaraportointi tai integrointi muiden kanssa alustat? Uskalla vaatia toimittajalta tarjontaa tai tarvittaessa räätälöidä tarvitsemasi toiminnot.

Haluatko alkaa etsiä henkilöstöjärjestelmiä nyt nousussa? Pyydä apua BusinessWith yksinkertainen vertailupalvelu löytääksesi haluamasi henkilöstösuunnittelun tarve. Onnea!

0