EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita verkkosivustojen rakentajia

Miten minun pitäisi ajatella verkkosivustojen luomista?

Oman verkkosivuston rakentaminen ja luominen on nykyään helpompaa kuin koskaan. Kaikilla käytettävissä olevilla työkaluilla ja ohjelmilla on erittäin helppoa järjestää verkkosivusto asiakkaille ja vierailijoille. Se, mille tasolle sinun pitäisi mennä, riippuu täysin siitä, mitä haluat saavuttaa. Nykyään on toimittajia, jotka tarjoavat usein ilmaisia ​​verkkosivustoja kellon ympäri ja joustavilla työkaluilla avainsanojen optimointiin (SEO) tai mobiilisovitukseen. Valmiiden mallipohjien ja asettelujen avulla voit valita itsellesi mieluisimman ja muokata sitten kokonaisuutta esimerkiksi omilla kuvillasi, valitsemallasi fontilla tai väreillä, jotka tuntuvat sinusta parhaimmalta ja mitä tarjoat. BusinessWith listaa 20 erilaista palveluntarjoajaa, jotta voit luoda yrityksellesi ja tarkoituksellesi parhaan verkkosivuston.

Millainen verkkosivusto minun pitäisi luoda?

Helppokäyttöisyys on ehkä tärkein asia, jota sinun tulee etsiä järjestelmän tai työkalun valinnassa. Miten muut kokevat palvelun tai palveluntarjoajan? Voit vapaasti lukea arvosteluja ja osallistua arvosteluihin, kun joudut rakentamaan ja luomaan verkkosivuston. Jotkut verkkosivustojen tarjoajat sopivat parhaiten pienille yrityksille ja niiden tuotteille, kun taas jotkut voivat olla suunniteltu erityisesti portfolioiden esittelyyn. Kuinka paljon työtä haluatte tehdä? Paljon vai ei todellakaan ollenkaan aikaa? Valitse verkkosivusto ajan ja tarpeiden mukaan. BusinessWithin vertailupalvelun avulla valinta tulee paljon helpommaksi - tervetuloa auttamaan meitä löytämään sinulle parhaan verkkosivuston rakentajan

Oma tapasi luoda verkkosivustoja

Listattuna 13 eri järjestelmää kategoriassa Kotisivut

Lajittele
Wix

Wix

Wix

Verkkokauppa-alusta, joka sopii erinomaisesti pienelle yritykselle, joka haluaa nopeasti ja helposti kehittää verkkokauppaansa. Ominaisuuksilla, kuten avainsanojen optimointi, yhteys ulkoisiin kauppapaikkoihin ja API-toiminnallisuus.

Lisätietoja Wix

Bigcommerce

Bigcommerce

BigCommerce

Yksi markkinoiden suurimmista sähköisen kaupankäynnin järjestelmistä. Bigcommerce tarjoaa sekä käyttöliittymän että taustajärjestelmän integroinnin kaikkien yrityksen mahdollisesti tarvitsemien toimintojen hallintaan. Kun verkkokaupan perustaminen on ajankohtaista sinulle, mutta et halua sijoittaa tuhansia euroja verkkosivuihin niin on Bigcommerce yksi parhaista vaihtoehdoista.

Lisätietoja Bigcommerce

Freewebstore

Freewebstore

Freewebstore ltd

Freewebstore on joustava verkkosivustotyökalu pienelle yritykselle, joka haluaa aloittaa verkkokaupan. Työkalu sisältää ilmaisen version, joka helpottaa aloittamista. Edistyneemmille pelaajille on tarjolla myös pro-versioita, joissa on lisäominaisuuksia, kuten monikielinen tuki, hylätyt ostoskärryt ja API.

Lisätietoja Freewebstore

Käyttäjäystävällinen työkalu yritykselle, joka haluaa perustaa verkkokaupan. Suunnittele henkilökohtainen verkkosivustosi suoraan selaimessa ilman aiempaa tietoa ammattimaisesti suunniteltujen mallien avulla. Verkkokauppa mukautuu automaattisesti mobiililaitteille ja tableteille, mikä tekee ostosten tekemisestä helppoa.

Lisätietoja Loopia Sitebuilder

Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp

Yhtenä markkinoiden suosituimmista toimijoista Mailchimp tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille pilvipohjaisen ja käyttäjäystävällisen työkalun personoituun ja automatisoituun markkinointiin.

Lisätietoja Mailchimp

One

One

One

Nopea, turvallinen ja luotettava webhotelli. Webhotellit sisältävät kaiken tarvittavan unelmiesi kotisivujen toteuttamiseen.

Lisätietoja One

Site.pro

Site.pro

Site.pro

Muokattava verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla yritys voi valita sisällön ja ominaisuudet, jotka sopivat parhaiten yrityksen tarpeisiin. Plugin-mallin avulla yritys voi helposti ja joustavasti lisätä tärkeitä työkaluja tai poistaa tarpeettomilta tuntuvia toimintoja optimoidakseen verkkokauppaansa.

Lisätietoja Site.pro

Site123

Site123

Site123

SITE123 tarjoaa helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen verkkosivutyökalun, joka keskittyy minimoimaan verkkosivujen kehittämisen manuaalista työtä. Automaattisen suunnitteluprosessin avulla yritys voi nopeasti ja helposti ladata materiaalia alustalle ja antaa SITE123:n itse luoda mukavan suunnittelun yrityksellesi.

Lisätietoja Site123

Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder on mobiiliystävällinen työkalu verkkokaupoille, joka mahdollistaa helppokäyttöisen ja älykkään alustan yrityksen verkkokauppaan. Mobiiliystävällisen ja koodittoman alustansa kautta Sitebuilder mahdollistaa yrityksen helposti uusien verkkokauppojen perustamisen.

Lisätietoja Sitebuilder

Squarespace

Squarespace

Squarespace

Erittäin suosittu verkkokauppaalusta pienemmille yrityksille. Squarespace tarjoaa valmiita malleja, analytiikkatyökaluja ja SEO-työkaluja.

Lisätietoja Squarespace

Webnode

Webnode

Webnode

Webnoden verkkokauppatyökalun avulla yritys voi luoda uudet kotisivut nopeasti ja sujuvasti suoraan pilveen. Laajan valikoiman valmiita malleja, tilastotyökaluja ja sisäänrakennettua SEO:ta ansiosta yritys saa täyden hallinnan verkkokauppaansa.

Lisätietoja Webnode

Weebly-logo

Weebly

Weebly

Weebly on suosittu verkkosivujen rakentaja, jonka avulla voit luoda ja ylläpitää yrityksesi verkkosivustoa, verkkokauppaa, henkilökohtaista blogia ja paljon muuta. Ratkaisussa on sisäänrakennetut markkinointi- ja analyysityökalut, ja se voidaan integroida yli 200 sovellukseen, jos tarvitset lisätoimintoja, kuten aikataulun tai live-chatin. Weeblyn avulla voit hallita verkkosivustoasi tai verkkokau...

Lisätietoja Weebly

WordPress

WordPress

WordPress

WordPress on alan johtava sisällönhallintajärjestelmä, jolla on suurin osa maailman käyttäjistä. Yksinkertaisten ja joustavien ominaisuuksien ja pudotusominaisuuksien ja tyylikkäiden mallien avulla voit luoda ja muokata verkkosivustoja. WordPress tarjoaa erilaisia valmiita teemoja, joiden pohjalta kotisivujen rakentaminen on helppoa.

Lisätietoja WordPress

Oma tapasi luoda verkkosivustoja

Ei ollut niin kauan sitten, että verkkosivustojen rakentaminen oli vain pieni ryhmä ihmisiä - tähän päivään asti, jolloin joka toinen henkilö vain yhdestä tai kahdesta voi luoda verkkosivuston. Kehitys on mennyt huimaa vauhtia. Kaikki haluavat verkkosivuston – suurista yrityksistä yksityisiin elinkeinonharjoittajiin, organisaatioihin, kuntiin, alueisiin, verkkokauppiaisiin ja muihin. Yksinkertaisilla vaiheilla voit rakentaa sivun ilman aiempaa tietoa.

Polkusi omalle verkkosivustollesi kulkee BusinessWithin kautta:

1. Aloita verkkosivustojen ohjelmien vertailu vertailupalvelussamme. Lue ja osallistu arvosteluihin. 2. Lajittele palveluntarjoajat haluamiesi ominaisuuksien mukaan. Onko avainsanojen optimointi tärkeää? Pilvipohjainen ratkaisu? 3. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva toimittaja. Rekisteröidy, aloita rakentaminen ja kokeile haluamallasi tavalla.

Haluatko lisäapua löytääksesi toimittajan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä BusinessWithiin – apuasi etsimäsi järjestelmän valinnassa.

Kuvaus ominaisuuksista

Hakuoptimointi

Hanki apua sivuston liikenteen kasvattamiseen hakuoptimoinnin avulla, mikä voi lisätä sivuston orgaanista kasvua. Selvitä, mitkä avainsanat ja tekniikat tuottavat eniten kävijöitä sivustolle.

Kielituki useille kielille

Sivusto tukee useita eri kieliä, mikä mahdollistaa kansainväliset vierailijat eri maista.

Kooditon alusta

Alustan avulla voi luoda ja rakentaa sivustoja ilman kehittyneitä koodaustaitoja, mikä tekee siitä hyödyllisen työkalun myös niille joilla ei ole koodaustaitoja.

Mainonta

Markkinoi sivustoa käyttämällä mainontaa liikenteen lisäämiseksi ja anna muiden mainostaa itseään sivustolla kannattavuuden lisäämiseksi.

Mobiiliystävällinen käyttöliittymä

Sivuston ulkoasu ja muotoilu voidaan mukauttaa mobiililaitteisiin ja tehdä sivustosta houkutteleva sekä mobiililaitteella että tietokoneella.

SSL-suojaus

Tee sivustosta turvallinen vierailijoille ja salaa selaimen ja palvelimen välinen liikenne esimerkiksi salakuuntelun ja varastettujen salasanojen välttämiseksi. Tärkeää säilyttää sivuston uskottavuus.

Tilastot

Saat käyttöön tilastoja, jotka koskevat liikennettä, kävijöitä ja sivuston kävijöiden suosimia alueita. Helpottaa sivuston tuottaman liikenteen analysointia.

Valmiit mallit

Työkalu tarjoaa mallipohjia, joissa on ehdotetut asettelut verkkosivustolle, mikä tekee verkkosivuston ulkoasun luomisesta nopeaa ja helppoa.