EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita lead generation-työkalu

Miksi minulla pitäisi olla lead generation-työkalu?

Miten keräät liidejä eli potentiaalisia ostajia? Jotta luodaan liidejä parhaalla tavalla, markkinoinnin parissa työskentelevien ja myynnin parissa työskentelevien on oltava synkronoituja. Tällä tarkoitamme BusinessWithillä, että on mahdotonta löytää mielenkiintoisia liidejä, jos sinulla ei ole sisäisesti samaa käsitystä siitä, miltä täydellinen ostaja näyttää.

Seuraavassa vaiheessa, kun olet suostunut, voit säästää paljon aikaa käyttämällä liidien luontityökalua, markkinoinnin automaatiota tai markkinointityökalua. Liidit, potentiaaliset ostajat, luodaan nykyään yleensä "lämmittelyprosessin" kautta, mikä tarkoittaa, että tarjoat mahdolliselle liidille tai mahdolliselle asiakkaalle hyödyllistä tietoa. Koska Internet tarjoaa kaikki mahdollisuudet päättää tuotteesta tai palvelusta napin painalluksella, liidien luontityökalu on välttämätön asiakkaiden hankkimiseksi. Mahdollisten ostajien manuaalinen etsiminen on vaikeaa ja aikaa vievää. Päätä sen sijaan kohderyhmä ja pyydä työkalulta apua esimerkiksi kiinnostuksen herättämiseen ympärillesi ja sen jälkeen hankkimaan mahdollisen liidin yhteystiedot tai vastaavaa - esimerkiksi lataamalla valkoisen kirjan, raportin tai allekirjoittamalla valmiina johonkin webinaaristasi. Mahdollisuuksia on monia, ja työskentely lyijyn kasvattamisen ja liidien luomisen kanssa on välttämätöntä - BusinessWith auttaa sinua listaamalla markkinoiden parhaat liidien luontityökalut, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan.

Mikä on paras työkalu lead generation?

Ei suositella leads keräämisen aloittamista ennen kuin sinulla on aavistustakaan kohderyhmästä tai edes strategiasta. Ala ensin miettiä, mikä on kiinnostava liidi yrityksellesi. Ajattelevatko markkinat ja myynti asiasta samaa? Voitteko yhdessä luoda persoonia, eli mikä on luonteenomaista täydelliselle ostajalle? Ennen kuin valitset liidien luontityökalun, mieti budjettiasi ja sitä, kuinka paljon aikaa sinulla on liidien kasvattamiseen tai liidien luomiseen. Miten löydät ostajat tänään? Miten haluat työskennellä? Mikä työkalu sopii parhaiten työskentelytapaasi? Käytä jonkin aikaa vertaillaksesi liidien luontityökaluja löytääksesi parhaan työkalun yrityksellesi. BusinessWith listaa Suomen markkinoiden parhaat työkalut.

Miten luon leads yritykselleni?

Lista 12 eri Lead generation-tyokalu

Lajittele
Sharpspring

Sharpspring

Funnelbud

Markkinoinnin automaatio- ja CRM-järjestelmät, joihin sisältyy konsultointiapu ja oma MarTech-tiimi! Pääasiassa B2B:lle. Sharpspring on CRM-työkalu, joka on räätälöity vahvistamaan markkinointiasi ja lisäämään myyntiäsi.

Lisätietoja Sharpspring

Bitrix24-logo

Bitrix24

Bitrix24

Jos etsit ilmaista online-ERP järjestelmää, olet juuri löytänyt parhaan ilmaisen online-ERP-järjestelmän. Toisin kuin muut ilmaiset avoimen lähdekoodin ERP-ratkaisut, joiden käyttöönotto voi kestää tunteja ja viikkoja täydelliseen käyttöönotossa, Bitrix24 on valmis käytettäväksi pilvessä vain 30 sekunnissa. Ei syytä huoleen, meillä on myös Bitrix24:n paikallinen versio avoimella lähdekoodilla, jon...

Lisätietoja Bitrix24

Get response

Get response

Get response

Vastausten saaminen auttaa yritystä laajentamaan asiakaskuntaansa luomalla visuaalisen ja henkilökohtaisen asiakaskokemuksen. Anna Get Answers Marketing Automation Toolin tehdä työ puolestasi, jotta voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten.

Lisätietoja Get response

2560px-HubSpot_Logo.svg.png

Hubspot

Hubspot

HubSpot on konkari liidigeneroinnissa ja sen käytössä pääsee alkuun ilmaiseksi. Liidien hankinta onnistuu monilla tavoilla, aina perinteisistä lomakkeista chatbotteihin asti. Liidien generointi ja liidien nurturointi onnistuu ilman ylimääräistä kikkailua, onhan HubSpotia käytetty ja testattu jo iät ja ajat. HubSpotin erinomaisuus johtuu tietysti osin mahdollisuuksista integroida kaikki sen työka...

Lisätietoja Hubspot

Leadfeeder

Leadfeeder

Leadfeeder

Houkuttele uusia liidejä Leadfeederillä, myynti- ja markkinointityökalulla. Tämä pilvipohjainen ratkaisu luo täydellisen yleiskatsauksen verkkosivustosi vierailijoista ja kartoittaa sekä uudet että vanhat asiakkaat luodakseen täydellisen yleiskatsauksen heidän kiinnostuksen kohteistaan. Näin voit tarjota räätälöityjä tarjouksia ja lisätä mahdollisuuksia.

Lisätietoja Leadfeeder

Liana

Liana

Liana Technologies

Hyödynnä markkinoinnin automaation mahdollisuudet WordPress-sivustosi personointiin ainutlaatuisella tavalla. Kotimaisella LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta datavastuullisesti. Yhdistä ja hyödynnä dataa monikanavaiseen markkinointiin: automatisoi tehtäviä, säästä aikaa ja tarjoa räätälöityjä kokemuksia kasvattaaksesi liikevaih...

Lisätietoja Liana

marketo

marketo

Marketo

Paranna markkinointiasi ja myyntiäsi houkuttelemalla potentiaalisia asiakkaita, jotka todennäköisimmin tekevät ostoksen. Luo automaattisia markkinointikampanjoita, jotka poistavat manuaalisen ja toistuvan työn.

Lisätietoja marketo

Monday

Monday

Monday

Mondaylla pystyy hoitamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteja ja niihin liittyviä asioita. Sitä voivat käyttää niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilla toimialoilla. Työkalussa on erityistä sen kokoava tyyli, jolloin yrityksen asioita pystyy hoitamaan useampi henkilö. Etuna on myös sen monikäyttöisyys. Mondayta voi käyttää projektinhallinnan lisäksi hyvin myös viestintään yrityksen s...

Lisätietoja Monday

Poptin-logo

Poptin

Poptin

Poptin on sivunsisäinen työkalu liidien generointiin, joka hyödyntää popupeja. Helposti luotavat popupit saavat sinulle enemmän liidejä ja sähköpostitilaajia, ja vähentää ostoskorin hylkäämisiä. Muut tuotteet ovat muun muassa upotetut lomakkeet ja automaattivastaaja, joka lähettää automaattisia sähköpostiviestejä uusille tilaajille. Ilmaisversiolla saat 1000 vierailijaa kuukaudessa ja rajattoman m...

Lisätietoja Poptin

the-f-company.png

The F Company

The F Company

Markkinoinnin ei koskaan pitäisi olla pelkkä tukitoiminto – kuten myynnin, myös markkinoinnin pitää tuottaa tuloksia. Me ymmärrämme B2B-markkinointia ja monimutkaisten myyntisyklien tuomia haasteita. Markkinointitiimisi jatkeena autamme sinua hankkimaan laadukkaampia liidejä, myymään enemmän ja tekemään inhouse-tiimistäsi mitattavan kasvun moottorin.

Lisätietoja The F Company

Trustmary

Trustmary

Trustmary

Trustmary on markkinointiohjelma, joka auttaa sinua hyödyntämään Social Proofia arvosteluilla ja suosituksilla. Ilmaisella Trustmary Solo-ohjelmalla voit kerätä rajattoman määrän liidejä laskeutumissivuiltasi. Trustmary tarjoaa Zapier-integraatioita. Voit yhdistää Trustmaryn moniin muihin järjestelmiin. Kaikille käyttäjille on saatavilla myös apumateriaaleja, kuten myös chat- ja sähköpostituki. ...

Lisätietoja Trustmary

Vainu

Vainu

Vainu

Vainu on yksi markkinoiden suosituimmista etsintätyökaluista, jonka intuitiiviset ratkaisut mahdollistavat paremman työnkulun. Vainu tarjoaa apua muun muassa CRM-integraatioon ja valtavaan tietokantaan.

Lisätietoja Vainu

Miten luon leads yritykselleni?

Oletko alkanut miettiä kokonaisvaltaista lähestymistapaa markkinointistrategiaan yrityksessä? Oletko valmis aloittamaan markkinointityökalun tai viittausten luontityökalun käytön löytääksesi oikeita asiakkaita? Tässä yhteydessä mainitaan usein "kylmä" ja "lämpimät" johdot. Kylmät johdot ovat niitä, jotka eivät odota sinulta mitään tai jotka eivät ehkä edes tunne sinua. Silloin ostoprosessi voi olla pidempi. Lämpimiä liidejä on vain lämmitetty jonkin aikaa - ehkä siksi, että he tilaavat uutiskirjeesi, ovat osallistuneet johonkin webinaariisi tai ovat ladanneet nettisivuiltasi oppaan, raportin tai vastaavaa. He ovat kiinnostuneita, mutta siirtyminen kiinnostuksesta ostoon voi kestää jonkin aikaa. Juuri tässä tulee käyttöön liidien luontityökalu, jonka avulla voit muuntaa liideistä asiakkaita. Liidien luontityökalu automatisoi (markkinoinnin automaatio) esimerkiksi seurannan ja antaa liidille sen tarvitsemat tiedot tai kerää tietoa, josta voi olla hyötyä lähestyessäsi potentiaalista ostajaa. Hanki apua jo tänään BusinessWitiltä löytääksesi ja vertaillaksesi markkinoiden erilaisia ​​liidien luontityökaluja. Polkusi parhaaseen tapaan luoda liidejä yrityksellesi - kulkee meidän kauttamme. Tervetuloa etsimään ja vertailemaan työkaluja nyt suoraan.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

360 asteen asiakastuntemus

Hanki kattava asiakastietämys potentiaalisista asiakkaista, joka kattaa taloudellisen tilanteen, yrityksen koon, työntekijät ja paljon muuta.

Analyysit ja raportit

Luo raportteja tärkeiden ja huolellisesti analysoitujen tietojen perusteella, jotka voivat olla arvokkaita organisaatiolle.

Chat-ratkaisu

Houkuttele vierailijat verkkosivustolle älykkään chatbotin avulla, joka voi auttaa vierailijoita heidän haluamissaan asioissa, varata aikoja tai pyytää heitä täyttämään lomakkeita asiakkaiden tietoisuuden lisäämiseksi ja paljon muuta.

Lead Score

Pisteytä liidit ja potentiaaliset prospektit, jotta saat selville, mitkä niistä voivat tuottaa suurimmat mahdollisuudet sopimuksen syntymiseen.

Triggerit

Anna työkalun reagoida erilaisiin arvoihin ja signaaleihin, jotka voivat olla mielenkiintoisia parantamaan toimintaa tai luomaan liiketoimintaa.

Tutkimustyökalut

Etsi uusia potentiaalisia asiakkaita hakutoimintojen ja yrityksen mieltymysten perusteella ja muunna ne uusiksi liideiksi.

Ulospäin suuntautuva markkinointi

Tavoita potentiaaliset prospektit ja asiakkaat henkilökohtaisella markkinoinnilla sähköpostin, tekstiviestien tai muiden kanavien kautta tapahtuvan markkinoinnin avulla, jotta voit generoida liidejä ja lisätä myyntiä.

Verkkovierailijoiden tunnistaminen (IP

IP-osoitteiden tunnistamisen avulla järjestelmä voi selvittää, kuka on vieraillut verkkosivustolla ja minkälaiseen toimintaan kävijä on osallistunut.