EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita lead generation-työkalu

Miksi minulla pitäisi olla lead generation-työkalu?

Miten keräät liidejä eli potentiaalisia ostajia? Jotta luodaan liidejä parhaalla tavalla, markkinoinnin parissa työskentelevien ja myynnin parissa työskentelevien on oltava synkronoituja. Tällä tarkoitamme BusinessWithillä, että on mahdotonta löytää mielenkiintoisia liidejä, jos sinulla ei ole sisäisesti samaa käsitystä siitä, miltä täydellinen ostaja näyttää.

Seuraavassa vaiheessa, kun olet suostunut, voit säästää paljon aikaa käyttämällä liidien luontityökalua, markkinoinnin automaatiota tai markkinointityökalua. Liidit, potentiaaliset ostajat, luodaan nykyään yleensä "lämmittelyprosessin" kautta, mikä tarkoittaa, että tarjoat mahdolliselle liidille tai mahdolliselle asiakkaalle hyödyllistä tietoa. Koska Internet tarjoaa kaikki mahdollisuudet päättää tuotteesta tai palvelusta napin painalluksella, liidien luontityökalu on välttämätön asiakkaiden hankkimiseksi. Mahdollisten ostajien manuaalinen etsiminen on vaikeaa ja aikaa vievää. Päätä sen sijaan kohderyhmä ja pyydä työkalulta apua esimerkiksi kiinnostuksen herättämiseen ympärillesi ja sen jälkeen hankkimaan mahdollisen liidin yhteystiedot tai vastaavaa - esimerkiksi lataamalla valkoisen kirjan, raportin tai allekirjoittamalla valmiina johonkin webinaaristasi. Mahdollisuuksia on monia, ja työskentely lyijyn kasvattamisen ja liidien luomisen kanssa on välttämätöntä - BusinessWith auttaa sinua listaamalla markkinoiden parhaat liidien luontityökalut, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan.

Mikä on paras työkalu lead generation?

Ei suositella leads keräämisen aloittamista ennen kuin sinulla on aavistustakaan kohderyhmästä tai edes strategiasta. Ala ensin miettiä, mikä on kiinnostava liidi yrityksellesi. Ajattelevatko markkinat ja myynti asiasta samaa? Voitteko yhdessä luoda persoonia, eli mikä on luonteenomaista täydelliselle ostajalle? Ennen kuin valitset liidien luontityökalun, mieti budjettiasi ja sitä, kuinka paljon aikaa sinulla on liidien kasvattamiseen tai liidien luomiseen. Miten löydät ostajat tänään? Miten haluat työskennellä? Mikä työkalu sopii parhaiten työskentelytapaasi? Käytä jonkin aikaa vertaillaksesi liidien luontityökaluja löytääksesi parhaan työkalun yrityksellesi. BusinessWith listaa Suomen markkinoiden parhaat työkalut.

Miten minun pitäisi ajatella lead generation?

Luettelo 3 eri Lead generation-tyokalu

Lajittelu
Sharpspring

Sharpspring

Funnelbud

Markkinoinnin automaatio- ja CRM-järjestelmät, joihin sisältyy konsultointiapu ja oma MarTech-tiimi! Pääasiassa B2B:lle. Sharpspring on CRM-työkalu, joka on räätälöity vahvistamaan markkinointiasi ja lisäämään myyntiäsi.

Lisätietoja Sharpspring

Bitrix24-logo

Bitrix24

Bitrix24

Jos etsit ilmaista online-ERP järjestelmää, olet juuri löytänyt parhaan ilmaisen online-ERP-järjestelmän. Toisin kuin muut ilmaiset avoimen lähdekoodin ERP-ratkaisut, joiden käyttöönotto voi kestää tunteja ja viikkoja täydelliseen käyttöönotossa, Bitrix24 on valmis käytettäväksi pilvessä vain 30 sekunnissa. Ei syytä huoleen, meillä on myös Bitrix24:n paikallinen versio avoimella lähdekoodilla, jon...

Lisätietoja Bitrix24

Monday

Monday

Monday

Pilvipohjainen alusta kaikkien suurten ja pienten projektien hallintaan. Monday tarjoaa kokonaisratkaisun projektien käsittelyyn esimerkiksi Ganttschemanin ja Kanbanin toiminnoilla.

Lisätietoja Monday

Miten luon leads yritykselleni?

Oletko alkanut miettiä kokonaisvaltaista lähestymistapaa markkinointistrategiaan yrityksessä? Oletko valmis aloittamaan markkinointityökalun tai viittausten luontityökalun käytön löytääksesi oikeita asiakkaita? Tässä yhteydessä mainitaan usein "kylmä" ja "lämpimät" johdot. Kylmät johdot ovat niitä, jotka eivät odota sinulta mitään tai jotka eivät ehkä edes tunne sinua. Silloin ostoprosessi voi olla pidempi. Lämpimiä liidejä on vain lämmitetty jonkin aikaa - ehkä siksi, että he tilaavat uutiskirjeesi, ovat osallistuneet johonkin webinaariisi tai ovat ladanneet nettisivuiltasi oppaan, raportin tai vastaavaa. He ovat kiinnostuneita, mutta siirtyminen kiinnostuksesta ostoon voi kestää jonkin aikaa. Juuri tässä tulee käyttöön liidien luontityökalu, jonka avulla voit muuntaa liideistä asiakkaita. Liidien luontityökalu automatisoi (markkinoinnin automaatio) esimerkiksi seurannan ja antaa liidille sen tarvitsemat tiedot tai kerää tietoa, josta voi olla hyötyä lähestyessäsi potentiaalista ostajaa. Hanki apua jo tänään BusinessWitiltä löytääksesi ja vertaillaksesi markkinoiden erilaisia ​​liidien luontityökaluja. Polkusi parhaaseen tapaan luoda liidejä yrityksellesi - kulkee meidän kauttamme. Tervetuloa etsimään ja vertailemaan työkaluja nyt suoraan.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

360 asteen asiakastuntemus

Hanki kattava asiakastietämys potentiaalisista asiakkaista, joka kattaa kaiken taloudellisen tilanteen, yrityksen koon, työntekijät ja paljon muuta.

Analyysit ja raportit

Luo raportteja, jotka perustuvat perusteellisesti analysoituihin ja organisaatiolle arvokkaisiin avaintietoihin ja -tietoihin.

Chat-ratkaisu

Sieppaa verkkosivuston kävijät älykkäällä chatbotilla, joka voi auttaa kävijöitä heidän haluamissaan asioissa, varata tapaamisia tai pyytää heitä täyttämään lomakkeita asiakastietoisuuden lisäämiseksi ja paljon muuta.

Laukaisee

Anna työkalun reagoida erilaisiin arvoihin ja signaaleihin, jotka voivat olla kiinnostavia liiketoiminnan parantamisen tai liiketoiminnan luomisen kannalta.

Lead Score

Pisteytä liidit ja potentiaaliset asiakkaat, jotta saat selville, mitkä niistä ovat kuumimpia ja mitkä niistä voivat tuottaa suurimmat mahdollisuudet sopimuksen syntymiseen.

Tutkimustyökalut

Löydä uusia potentiaalisia potentiaalisia asiakkaita haun ja yrityksen mieltymyksiä vastaavien hakujen avulla ja muunna ne uusiksi liidiksi.

Ulospäin suuntautuva markkinointi

Tavoita potentiaaliset asiakkaat ja asiakkaat henkilökohtaisella markkinoinnilla sähköpostin, tekstiviestien tai muiden kanavien kautta tapahtuvan markkinoinnin avulla, jotta voit luoda lisää liidien määrää ja lisätä myyntiä.

Verkkovierailijoiden tunnistaminen (IP

IP-osoitteiden tunnistamisen avulla järjestelmä voi selvittää, kuka on vieraillut verkkosivustolla ja minkälaiseen toimintaan kävijä on osallistunut.