EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta talousjärjestelmä

Miksi yritykselläni pitäisi olla talousjärjestelmä?

Laskutus, kirjanpito, raportit ja tilaukset – kaikki taloutesi on sinun yritys tai organisaatio, tarpeiden rakenne ja tarpeet automatisoitu prosessit. Siksi tarvitset rahoitusjärjestelmän. Mutta mikä se sitten on paras rahoitusjärjestelmä sinulle?

Ensimmäinen asia, joka on mietittävä, kun olet valinnan ja pätevyyden edessä rahoitusjärjestelmän ostaminen tarkoittaa, että se ei ole niin edistynyt kuin liiketoimintajärjestelmä. Mikä toisaalta voi olla hyvä, jos etsit järjestystä yrityksen varsinaisesta kirjanpidosta. Tunnetko jo, että etsit sellaista sen sijaan liiketoimintajärjestelmä? Tervetuloa vertailemaan, valitsemaan ja ostamaan järjestelmiä BusinessWithin kautta. Täältä löydät markkinoiden liiketoimintajärjestelmät.

Kun tarkastelemme rahoitusjärjestelmää tarkemmin, huomaamme, että järjestelmä voi myös auttaa muun muassa myyntisaamiset tai aikaraportit. Tarvitsetko sitä? Ennen kuin valitset järjestelmän, sinun tulee miettiä, mitä toimintoja olet kiinnostunut saamaan. Tärkein ominaisuus, että rahoitusjärjestelmä tulee on, kuten muissakin järjestelmissä, että sen pitäisi säästää aikaa. Valita siksi järjestelmä, joka parhaiten vastaa ensisijaisia ​​tavoitteitasi ja tarpeitasi On. Esimerkiksi pilvipohjaisista rahoitusjärjestelmistä on tulossa yhä enemmän suosittu, jossa sinun ei tarvitse ajatella säilytystä. Tässä se tietysti pätee sinulla on hyvä Internet-yhteys, jotta kuka tahansa tarvitsee käyttää järjestelmää voi käyttää sitä missä tahansa - täydellinen niille, jotka työskentelevät alalla tai liikkeellä.

Nykyään markkinoilla on useita rahoitusjärjestelmiä, joista osa on parempi julkisella sektorilla, ja jotkut sopivat parhaiten yksityiselle sektorille. Sinä löydät erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun vertaat ja valitset järjestelmäoppaastamme. Jos olet poissa räätälöityjä ratkaisuja varten on myös toimittajia, jotka voivat auttaa sinua kehittääksesi yrityksellesi tai organisaatiollesi sopivan työkalun. Käytetty BusinessWithin vertailuopas nyt suoraan löytääksesi parhaat järjestelmä juuri sinua varten.

Vertaile talousjärjestelmä tarjoajia?

Luettelo 7 eri Talousjärjestelmä

Lajittelu
Netsuite

Netsuite

Oracle

Ensimmäinen ja viimeinen tarvitsemasi ERP. Ensiluokkainen pilvi-ERP-alusta pienille ja keskisuurille, kasvaville ja monikansallisille yrityksille. Ohjaa yritystäsi yhdellä alustalla, hallitse liiketoimintaa ja tee oikeat operatiiviset ja strategiset päätökset. Netsuite on integroitu järjestelmä, joka sisältää rahoituksen/ERP:n, CRM:n, hankinnan, projektinhallinnan, laskutuksen ja varastonhallinnan...

Lisätietoja Netsuite

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice on liiketoimintajärjestelmä, jonka avulla voit koota yhteen paikkaan kaikki rahoituksen ja kirjanpidon ydinprosessit, toimittajan laskuvirta AI-tuella, laskutus, CRM, projektinhallinta, MPS, aikaraportointi ja palkanlaskenta yhteen paikkaan. Meillä on avoin API, joka mahdollistaa tehokkaamman ja automatisoidumman työpäivän, koska liiketoimintajärjestelmät on integroitu.

Lisätietoja 24SevenOffice

Raindancea tarjotaan sekä julkiselle että yksityiselle sektorille, ja järjestelmän eri moduuleita voi käyttää myös sovellusten kautta ja tietokoneella. Budjetointi-, laskutus- ja analyysityökalujensa ansiosta Raindance on hyvä vaihtoehto organisaation talouden seuraamiseen.

Lisätietoja Raindance

SoftOne Go

SoftOne Go

SoftOne

Softone ERP -järjestelmässä on moduulit palkanlaskennasta, rahoituksesta, myynnistä, henkilöstöstä, projekteista ja ajasta. Liiketoimintajärjestelmä on mukautettavissa toimialalle ja painopiste on pohjoismaisilla markkinoilla.

Lisätietoja SoftOne Go

Unit4

Unit4

UNIT4

Joustava ERP-järjestelmä, jossa on moduuleja HR-, talous-, osto- jne. Suosittu palvelusektorilla ja julkisella sektorilla

Lisätietoja Unit4

Taloushallinto-ohjelma jokaiseen organisaatioon. Visma tarjoaa luotettavat taloushallinto-ohjelmat kaikenkokoisille yrityksille, eri toimialoille sekä kunta- ja sotesektorille. Tutustu ratkaisuihimme ja valitse tarpeisiisi sopiva!

Lisätietoja Visma Business

Xledger

Xledger

Xledger

Xledger on 100-prosenttisesti pilvipohjainen yritysjärjestelmä - kehitetty pilvessä ja sitä varten todellisena SaaS-ratkaisuna. Heidän pääpainonsa on automatisoinnissa, näkemyksissä ja skaalautumisessa, jotta asiakkaat voivat hallita liiketoimintaansa täysin - missä ja milloin tahansa. Heidän todellinen pilviliiketoimintajärjestelmänsä on käyttäjäystävällinen, mukautuva ja moderni, ja se auttaa yr...

Lisätietoja Xledger

Vertaa talousjärjestelmä tarjoajia

Usean yrityksen johtaminen, verkkopohjainen talousjärjestelmä tai suuri tarve integrointi muihin järjestelmiisi? Järjestelmän valitseminen yrityksellesi tai organisointi ei tapahdu silmänräpäyksessä, vaan paras tapa löytää Oikea on verrata ja asettaa eri toimittajia toisiaan vastaan.

Rahoitusjärjestelmää valittaessa järjestelmää käyttävien tulee olla keskiössä - ota ei päätöksiä heidän päänsä yli, vaan ota heidät mukaan prosessiin ja anna heidän tehdä vertailla ja arvioida olemassa olevia järjestelmiä. Ota myös huomioon, missä voit esimerkiksi viiden vuoden kuluttua. Onko parempi sijoittaa suoraan toiseen kehittynyt liiketoimintajärjestelmä, vai onko rahoitusjärjestelmä tullut jäädäkseen? Monet yritykset tarvitsevat vain yksinkertaisemman rahoitusjärjestelmän, joten siinä se on ei myöskään ole syytä ostaa rahoitusjärjestelmää, jolla on ominaisuuksia, jotka eivät koskaan ole sinulle tärkeitä. Liiketoimintajärjestelmiä on enemmän kehittyneitä, kun taas rahoitusjärjestelmien ensisijaisena tehtävänä on automatisointi kaikki kirjanpidosta, raporteista, tilauksista jne.

Kysy nämä kysymykset ennen kuin valitset rahoitusjärjestelmän:

  • Mitkä ovat tavoitteemme tänään - ja tulevaisuudessa?
  • Mitkä ovat haasteemme, jotka meidän on ratkaistava rahoitusjärjestelmän kanssa?
  • Miltä tietovirrat näyttävät – tarvitseeko meidän integroida järjestelmät?
  • Mitä järjestelmän parissa työskentelevät ajattelevat?
  • Onko sen oltava pilvipohjainen vai ei?

Kun olet kartoittanut ensisijaiset tavoitteesi, se on helpompi ymmärtää oikea päätös. BusinessWith voit vertailla, valita ja lopulta päättää päätös ostaa rahoitusjärjestelmä. Aloita heti ja aloita vertailu.

Rahoitusjärjestelmän toimintojen kuvaus

Ajan- ja projektinhallinta

Tämän toiminnon avulla käyttäjä voi suunnitella aikaa ja projekteja järjestelmässä. Sisältää henkilöstön ja työaikojen suunnittelun sekä projektiajat ja paljon muuta.

Analyysityökalut

Analyysivälineiden avulla kerättyjä tietoja ja tilastoja voidaan analysoida, jotta organisaatiossa voidaan luoda hyvät edellytykset hyville päätöksille.

Automaattinen kirjanpito

Maksujen osalta kirjanpito tehdään ilman manuaalista työtä ja kirjataan suoraan järjestelmään, mikä säästää käyttäjän aikaa ja vähentää kirjanpidon virhemahdollisuuksia.

Budjetointi

Budjetointityökalut, jotka helpottavat organisaation taloussuunnittelua. Budjetoinnin perusta voidaan luoda esimerkiksi ennusteiden avulla.

Integroitavissa

Järjestelmä on suunniteltu niin, että se voidaan integroida hyvin organisaation muihin järjestelmiin. Helpottaa työkalun käyttöönottoa ja luo hyvän tiedonkulun organisaation eri järjestelmien välille.

Kirjanpito

Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden tehdä kirjanpitoa, mikä on kätevää, koska tämä toiminto on helposti käytettävissä järjestelmässä yhdessä yrityksen muiden taloudellisten toimintojen kanssa.

Laskutus

Laskuja voidaan käsitellä digitaalisesti, jolloin vältytään paperilaskujen manuaaliselta käsittelyltä. Tämä säästää sekä aikaa että tilaa organisaatiossasi, kun työntekijöiden ei tarvitse käsitellä laskuja eikä paperia tarvitse säilyttää toimistossa.

Monen yrityksen johtaminen

Työkalu voi käsitellä useita yrityksiä järjestelmässä. Helpottaa sellaisten organisaatioiden talouden hallintaa, jotka koostuvat useista eri yrityksistä mutta toimivat samassa konsernissa.

Palkanlaskennan hallinta

Tämän toiminnon avulla käyttäjä voi hallinnoida järjestelmän palkkoja. Toiminto, jonka avulla organisaatiosi voi konsolidoida yhä useampia taloudellisia toimintoja yhdelle alustalle.

Raportit

Raporttien laatiminen organisaation taloudesta raportoitaessa on hyvä keino saada hyvä yleiskuva taloudellisesta tilanteesta. Perustyökalu talousjärjestelmissä.